2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar a.s.
oğluşuma meyve hazırladım onu yedircem şimdi :asigim: geceleri 2 kez uyanırdı biri 3 te biri 6da şimdi bu sayı üçe dörte çıktı acaba doymuyomu çokmu acıkıyo gece yaa :uhm:

gunaydinlar.

edos gece muhallebisi falan veriyomusun?
vermiyosan bi dene, belki daha uzun sure tok tutar yada disler yavastan geliyo olabilir.

emerek uyumuyosa sadece uykuya gecerken onuda zorla.
chicconun kaucuk damla sekilli olani var meme ucuna benziyo, onu aliyo sadece.
dunde yazdim ama gormedin herhalde.

yok canım görmedim.
ben işteyken sürekli bakamıyom. aniden iş çıkabiliyo ve ben kalkıyom masadan. e evdede paşamın keyfine bağlı. kusura bakma tatlım olumunekankayizsmile

bende biara tutar diye fatoş emzik almıştım. o zaman hiç tutmadıydı. ama şimdi biraz uğraşsam alacak gibi. ama fatoş veremem hep. ona benzeyen kaliteli bişey arıyomda

yok canım görmedim.
ben işteyken sürekli bakamıyom. aniden iş çıkabiliyo ve ben kalkıyom masadan. e evdede paşamın keyfine bağlı. kusura bakma tatlım olumunekankayizsmile

niye kusura bakayim canim.
tabiki her yazilani goremiyoruz.Şeniz

bende biara tutar diye fatoş emzik almıştım. o zaman hiç tutmadıydı. ama şimdi biraz uğraşsam alacak gibi. ama fatoş veremem hep. ona benzeyen kaliteli bişey arıyomda

fatos bende denedim, acayip ogurdu.
ben olsam bende ogururdum, cok kotu bir emzik.:bbo:

benim oglanda zar zor silikon damakli almisti.
o kadar cok emzik almistim ki onda da .
hatta Naz'in ilk aldigi emzik 9 sene once oglana aldigim ama oglanin hic emmedigi bir emzikti.
sonra iste chiccodan ona benzer bisey bulunca hep onu verdim ona alissin diye.
cunku diger emzik 9 senelik ve aynisini bi daha bulamadim. bisey olsa nerden bulcam aynisini. bari chicconunkinin her yerde bulurum.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…