2009 Kasm Anneleri

hava burda da çok güzel biz de balkona çıkıp güneşleniyoz uykudan önce dün iki yere gidelim dedik ikisinde de arabaları görünce vazgeçtik millet kendini zor atmış yahuu
o kadar 1 saat girmeye çalışcaz maksimum 2 saat durcaz hanfendinin uykusu gelcek döncez hiç uğraşmıyalım dedik bi yerde yemek yedik döndük beray kendini aştı tam 4 saat uyanık kaldı akannehir arabada falan da uyumadı evde emerken sızar dedim onu da yapmadı zor uyuttum

Naz'da dun avm de biraz sizdi. sonra bakindi. iyice yoruldu ama memede sizamiyo geceleri ya. buda yeni adet.

acaba gezerkende iyice uyariliyolarda ondan mi zor uyuyolar acaba?
nasil uyuttun sonunda?

Naz'da dun avm de biraz sizdi. sonra bakindi. iyice yoruldu ama memede sizamiyo geceleri ya. buda yeni adet.

acaba gezerkende iyice uyariliyolarda ondan mi zor uyuyolar acaba?
nasil uyuttun sonunda?

ben bu ara yastığa yatırıp yastığı hafifi sallıyom bazen hemen gidiyo gözler yok gitmiyosa fazla ısrar etmiyom dün baya bi ısrar ettim artık o 4 saatin sonunda emziği tükürüp durdu ağladı falan ama salladım da uyuttum akannehir

hergun yeni huy.
bizede habire yeni taktik bulmak dusuyo.akannehir

hoşgeldin canımmmm:1hug:

hosgeldin canim.a.s.

eee tanit bakalim kendini.

40.gun, 4 ay, sirada hangi 4 var?
ben 40 hafta diyorum artıkdan 400 hafta 4 yaş vs vs delikafadulden
hoşgeldin canım oğluşunun adı ne kaç kasımda doğdu

teşekkür ederim canlarım o kadar hoşbuldum ki ne iyi oldu benim için...bende fındıklı kurabiyemle uğraşırken sadece yaşıyorum bazı sorunları diye düşünüyordum.
20 Kasım 13:30 da dünya tatlısı mucizemi kokladım.şu an 4 ay 2 günlük oğluşumun adı kayra ama ben onu severken fındıklı kurabiyem diye seviyorum
doğduğu ilk gün çok sakin ve uyumlu bir bebekti.sonra istenmeyen bir olay yüzünden yavrum 1 ay sıkıntılı memeden ayrılmayan gece gündüz sürekli emen mızmız bir bebek oldu 40 dan sonrada değişti.uysal oldu ama dönem dönem huyu değişiyor.ama onun için çektiğim herşeye değer

gunaydın herkese....bugun aşılarımız war tırsıyommmeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…