ya wanna sorma yaa aslında uyku uyuyo ama acayip bi bağırışla uyanıyo gecede 2-3 sefer
evden atılacaz yakında ben de susturmaya çalışıyom bazen alıp salona gidiyorum uyutup geri yatırıyorum bu ara yeni huyu bu oldu sempatiksalakcinni
ya wanna sorma yaa aslında uyku uyuyo ama acayip bi bağırışla uyanıyo gecede 2-3 sefer
evden atılacaz yakında ben de susturmaya çalışıyom bazen alıp salona gidiyorum uyutup geri yatırıyorum bu ara yeni huyu bu oldu sempatiksalakcinni
bende kasım annesiyim fındıklı kurabiyem oğlum ile bende geldim.ayy daha önce neredeydim?
bende kasım annesiyim fındıklı kurabiyem oğlum ile bende geldim.ayy daha önce neredeydim?
2-3 gündür aynısı bbizde de var hatta gündüzleri yapıyor bağırışı aklımı alıyor resmen.Prof dr Yıldız Perk in bir tv konuşmasında duymuştum.4 rakamlardan sonra bebeklerde değişiklikler oluyo anneler hep bu şikayetle geliyor diye ...40. günü, 4 ayı diye
su uyutma isi olmasa valla 10 cocuk buyuturum gobek ata ata.
benimki memede uyuyo, kucagimdada gecen haftaya kadar 3dk da siziyodu.
simdi 10-15 dk salliyorum kucagimda.akannehir
canim insallah iyi cikar sonnuclar.
haber et mutlaka.
haberim yoktu geçmiş olsun canımzemuszemus
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
canım inşallah iyi çıkar sonucu..geçmiş olsun şimdiden:teselli:
bide uyutmaya çalışa çalışa sanki tüm gün onunla geçiyo gibi oluyo..gerçi benimki çok az uyuduğundan ben zorlama işini bıraktım son günlerde..bugün 6.00 da uyandı sonra 12 ye kadar uyumadı..12 de 1 saat 15 dk filan uyudu bide şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak 1 saat uyusa şükrederimhihoyyytama gazını çıkarmadı tabi:bbo:
hoşgeldin canım oğluşunun adı ne kaç kasımda doğdubende kasım annesiyim fındıklı kurabiyem oğlum ile bende geldim.ayy daha önce neredeydim?
40.gun, 4 ay, sirada hangi 4 var?
ya benim ki gece bağırıyo komşular rahatsız oluyolardır mutlaka gündüz pek gıkı çıkmıyo sempatiksalakcinni2-3 gündür aynısı bbizde de var hatta gündüzleri yapıyor bağırışı aklımı alıyor resmen.Prof dr Yıldız Perk in bir tv konuşmasında duymuştum.4 rakamlardan sonra bebeklerde değişiklikler oluyo anneler hep bu şikayetle geliyor diye ...40. günü, 4 ayı diye
ya benim ki gece bağırıyo komşular rahatsız oluyolardır mutlaka gündüz pek gıkı çıkmıyo sempatiksalakcinni
4 yaş 40 yaş tabi görebilirsek o yaşını...delikafaduldendelikafadulden
valla benim velette öyle geceleri 1 sefer kalkan çocuk 5 6 defa kalkar oldu ben doymuyo ondan diyorum ama benimkide cırlayarak uyanıyo bide bizim yanımızda yatmak istiyo o zaman dahas uzun uyuyo
slm milleet
ay şu ağlayarak uyanma bizde de peyda oldu ama gündüzleri
uykusunun ortasında bi ağlıyo gözler de kapalı haa
emzirmeye falan alıyom susuyo ama aslında derdi emmek deil kucağa alınca sakinleşiyo sanki geri yatırınca uyumaya devam ediyo rüyamı görüyo acep
slm milleet
ay şu ağlayarak uyanma bizde de peyda oldu ama gündüzleri
uykusunun ortasında bi ağlıyo gözler de kapalı haa
emzirmeye falan alıyom susuyo ama aslında derdi emmek deil kucağa alınca sakinleşiyo sanki geri yatırınca uyumaya devam ediyo rüyamı görüyo acep
slm hanımlar
bursada hava güzel benimde kafam güzel sempatiksalakcinni
seviyorum baharı hemmen attım kendimi dışarı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?