ben gaz yapicak diye hala bi cok sey yemiyorum ya.
o yaptiginida pek guzel yaparim ama gazdan korkuma hala yapmadim.bilmiyorumkismile
ya kızlar dün eşimle konuşuyoruz kaşıkla alışsın diye sütümü kaşıklamı versem dedim oda güldü bebeğe değil kendine alıştırma yapmış olursun bence gereksiz dedi
ne dersiniz hakılımı acaba,
ya kızlar dün eşimle konuşuyoruz kaşıkla alışsın diye sütümü kaşıklamı versem dedim oda güldü bebeğe değil kendine alıştırma yapmış olursun bence gereksiz dedi
ne dersiniz hakılımı acaba,
naniknanikanacım sende de ne burun var hep yemek muhabbetine dalıyon
yediklerini göstersen bari delüüü-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:karakız bu canı ister
allah bilir yeni yemektende gelmiştir
gerçi fabrika yemekleri onu kesmiyyy
Tey Tey teyyyyyyyyyy Biz 5 aylık olduk sempatiksalakcinnizemuszemusalkisalkisalkis
Çok Şükür Rabbimee:)hihoyyyt
zeytünnnnn anammmm nerden bildin yemekten döndüm az evvel kurufasulyaaaaa pilavvvvv bıktım artık bıktımmmmmmmmmmmmmm :1ninca:
ohhhh maşallah yağmuruma büyüdü demek
allahım nazarlardan korusun
darısı bizlerin başına artıkın:Saruboceq:
biz mama kaşığı almıştık silikon, bi de tabağı var tabak iki parçadan oluşuyor iç içe geçen, en dıştakine sıcak su koyuyorsun maması ılık kalıyor doğumdan önce almıştık hast benden mama kaşığı istediydi biberon yasak ya:)
Tey Tey teyyyyyyyyyy Biz 5 aylık olduk sempatiksalakcinnizemuszemusalkisalkisalkis
Çok Şükür Rabbimee:)hihoyyyt
ben sana sıddetle katılıyorummgecen dedım ya sutumu kasıkla werdım dılıyle ıttı dıye..yutamadı bıle zıbıdı sutu kasıkla..aslında kasıksa olay daya gıtsın sutunu hem de sut ıste :lepi:bende yapıcam arada ama plastık kasıkla cunku cay kasıklar ı demır ya soguk oluyo tuhaf luyo cocuk
oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhh.yarım yıllık dimekkkkaydirigubbakcemile3Bu arada hemen anlatayım kontrolumuze gittik herşey yolunda çok şükür Rotanın 2. aşısıda oldu bitti uyuyor Yağmurcuk şimdi anne sütüne devam yemeklere öteki ay geçicez dedi ben tatırıyorum dedim yalatıyorum domatesti ne bileyim yemek suyudu tattırmak başka yedirmek başka ii yapmışsın dedi..Ama gerçek yemekleri erteliyorum kilo alımı oldukça güzel Yağmurun dedi ..Sonra hareketleri gelişimi konuştuk oda gayet ii acelesi var galiba azıcık diyor öteki aya yarım yıllık olacak dedi çok hoşuma gitti..
Uzun uzun konuşacağız zira kahvaltımızdan tutunda akşam yemeğine kacdar herşeyi yiyecek dedi ve oturtmayada bu ayda başlayacağız dedi sen yavaş yavaş hafif eğimli bir şekilde tut dedi ..Mecbur zaten öyle tutuyorum durmuyor başka türlü zaten işte böyleee çok şükür dedim..Gelir gelmezde uyudu minnoş ..Bu arada ilk başladığımızdaki yarım fincanlık mamayı sevmiyor Yağmur sorun değil dedi elma püresi yiyordu ilk yarım fincan zorla iktire kaktıra yiyor dedim amaaaa yemeklerin suyuna bandımmı gerisinide ver diyer ağlıyor dedim öteki ay dedi offffffff
Bu arada hemen anlatayım kontrolumuze gittik herşey yolunda çok şükür Rotanın 2. aşısıda oldu bitti uyuyor Yağmurcuk şimdi anne sütüne devam yemeklere öteki ay geçicez dedi ben tatırıyorum dedim yalatıyorum domatesti ne bileyim yemek suyudu tattırmak başka yedirmek başka ii yapmışsın dedi..Ama gerçek yemekleri erteliyorum kilo alımı oldukça güzel Yağmurun dedi ..Sonra hareketleri gelişimi konuştuk oda gayet ii acelesi var galiba azıcık diyor öteki aya yarım yıllık olacak dedi çok hoşuma gitti..
Uzun uzun konuşacağız zira kahvaltımızdan tutunda akşam yemeğine kacdar herşeyi yiyecek dedi ve oturtmayada bu ayda başlayacağız dedi sen yavaş yavaş hafif eğimli bir şekilde tut dedi ..Mecbur zaten öyle tutuyorum durmuyor başka türlü zaten işte böyleee çok şükür dedim..Gelir gelmezde uyudu minnoş ..Bu arada ilk başladığımızdaki yarım fincanlık mamayı sevmiyor Yağmur sorun değil dedi elma püresi yiyordu ilk yarım fincan zorla iktire kaktıra yiyor dedim amaaaa yemeklerin suyuna bandımmı gerisinide ver diyer ağlıyor dedim öteki ay dedi offffffff
Aminnnnnnnn Zeytinimm az kalmış cnm bi 2 hafta sonra ipeğimde 5 aylık olacak oyyyyyyyyyyyy nasılda çabucak geçiyor zaman..
Ya ben sabah kalkıyorum akşam oluyor bi bunu hatırlıyorum gün içi hababam debabam bi koşuşturmacaakannehir
Sağoll şekercimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?