ay edoş nolsun şekerim uyuyor şimciii dün gece tam 12 de yıkadık çocuğu:) neye uğradığını şaşırdı uykusu da geleceğine kaçtı ama biz kaşındık o saate kaa uyumuşuz otururken napalım gözümü açamıyodum dün gece vallaaaaaa hatta bi ara artık uykusu gelmiş ağlıyodu babası benm uykum yok dedi aldı gezdirdi geldi uyutmuş gözümü açıp aaa nası becerdin uyutmayı demek bazen seni istiyo bu çocuk dediğimi hatırlıyorum:)
ayy ben de kestirem diyodum da kociş kızıyyyy ay zeytin cnmı çektirdin nannn
nazlıcım maşallah yağmurumuza
ya benimde dökülüo saçlarım dmir hapı içiorum aç karan 2 kaşık pekmez içiorum
meyve kuruları yiyorum anlımdan sağ taraf açıldı resmen kahkül kestirdim yaw
kirpiklerimde azalmış onada badem yağı sürüym bare Allahtan kaşlarım yerinde duruii
yaw saçımız dökülcene başka yerlerdeki tüğler kökten dökülse daha güsel olucak yane
şekerim bence ye benm annem ye diyor artık büyümüş bizimkiler:) kendileri çıkarırlar hem alışsın hem de senin yediğin her şeyin vitamininden alıyor bazı şeyleri yemessen olmaz ki diyor haklı da artık eskisi kadar zor değil gaz çıkarması ama ben gene de iki üç kaşık koyup yiyorum abartmıyorum ama öncesine göre acayip bir iştah var wanna bu arada ben 56 kiloydum ya 58 olmuşum ama bi sitede hesaplattım gene kiloma normal diyyy:)
ben de bıktım saçtan toplamaktan gece bile toplu saçlarım bi de kuaför sormadan kafasına göre kat kat kesmiş o kaa da dediydim ben çocuklu karıyım deyü sinir oluyom zati o kuaföre de mecburiyetten gittiydim şimci gece bile toplamak zorunda kalıyorum yoksa hepsi önüme geliy çocuğu göremiyom :roflol:
şekerciiim biimki o damlayı içmedi kesinlikle hatta ağzında tutup ben arkamı dönünce çıkardı uyanık köfteee kokusu tadı ve lekesi berbat aynı pas gibi kokuyo sonra dr değiştirdi de rahat ettik bunu gene içiyyy ferrum mu ne bunun adıcnm biz de rotanın ikinci dozunu geçen ay yani 4. ayda olduk:) ama ilk dozuna geç kalmıştık yani istediğimizde hemen gelmedi aşı, bi de karma aşıyla aynı gün olması lazımmış veya rada 4 hafta olması lazımmış ona da bakıyolar bilmiyorum bizimkinin başka dozu varmı dr bişi demedi henüz
/QUOTE]
ıyı barrrıı yaaaaaaa
bızımde 3 hhFT A SONRA OLMUTU .Olum emıyda anca yazıyom bode ferro sanol demır werdıler onu kasıkla werıcem
kirpiklerimde azalmış onada badem yağı sürüym bare Allahtan kaşlarım yerinde duruii
yaw saçımız dökülcene başka yerlerdeki tüğler kökten dökülse daha güsel olucak yane
aynen cnm katılıyorum keşke başka yerdekiler dökülseeee
biz doğal şamp kullanıyoruz otacının kızlar harika geldi saçlarımıza bi de içine çam yağı damlattık şampuanın tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile3yok nan kurufasülyeye yeni başladım zaten
içine bolca kimyon ohhh süper oluyyy
mercimek çorbasını arada öle atıştırıyom gııkaydirigubbakcemile3
normalde yayla ve tarhana içiyom.
yavaş yavaş geçiş yapıyom işte kanımcakaydirigubbakcemile2
gız yoksa ne yemeği yapcamı bilemiyom.sen hiç mi yemin yoksam gııkafamçokkarıştı
kız dün öğlen eve bakmaya geldiler akşam eşim 7 gibi gelir o zaman gelin dedim kociş geldi yemek yedik bekledik bekledik dedik tam biz başlarız yıkamaya zil çalar saat on oldu benim içim geçmiş oğlan da uyuyodu kociş de uyumuş kalmış oturduğu yerde bi baktık saat 11 olmuş benm gözüm açılmıyor uykudan yıkamaktan vazgeççektim ama kociş bugün ankaraya gitti mecbur yıkadık bu gece geç gelir belkiiiii
nazlim gozun aydin.
masallah yagmuruma.
alinti yapmistim ama silinmis.bilmiyorumkismile
teşekkür ederim cnm benm çok iyi bi kuaför bulmak lazım memleketteyken gitçektim ama ayağımdan dolayı gidemedim kaşlar da bitişti:):roflol::roflol:kestir bence sana çok yakışırrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
cnm yaaa benm gece de toplayınca kafam ağrıyorbende 57 kiloyu gormustum ama sanki simdi tekrar almaya basladim.
zaten oyle oluyo genelde.
ilk baslarda veriliyo sonra tekrar kilo alimi basliyo.
gece genelde bende topluyorum. yoksa daha beter dokuluyo.akannehir
daha ne istiyon kızzzbugün kızı 15 dk çardağa çıkardım güneşlendik
ev sahibiyle karşılaştık
kızım için arkaya salıncak yaptıracakmışşşşşşşşşhihoyyythihoyyyt
yazın sen işlerini yaparken ben başında sallarım dedi
yaşlı teyze ne yapsın zaten canı sıkılıy
yanına da bez falan koyumda bari mıçtığında altını da temizlesin
seviyom ev sahibimi yaa da ne istim
birazdan da carrefoura gidecez kociş gelcek :lepi:
bugün kızı 15 dk çardağa çıkardım güneşlendik
ev sahibiyle karşılaştık
kızım için arkaya salıncak yaptıracakmışşşşşşşşşhihoyyythihoyyyt
yazın sen işlerini yaparken ben başında sallarım dedi
yaşlı teyze ne yapsın zaten canı sıkılıy
yanına da bez falan koyumda bari mıçtığında altını da temizlesin
seviyom ev sahibimi yaa da ne istim
birazdan da carrefoura gidecez kociş gelcek :lepi:
nazlım bende izmirde bi prof arıyorum egemi getircem yav senağlama
nazlım haklısın cnm bende hazır bişey vermeyi düşünmüyom zaten
dediğin gibi öle tatırmaları bende yapacam 1 haftaya kalmaz
kiz benim yediklerim gaz yapmasim diye hep kilo yapicak seyler.
yakinda 100 kilo olucam cocuk gaz olmasin diye.akannehir
goruyomusun ev sahibinin yaptigini.
gicik sey.klava:
ohhhhhhhhhh yemek kadar etkili güneş bizde pakta yürüdükk zaten bunaldım evde uacık güneş görsem zıplıyorum:)))
noldu Egeme???? ve gevher hnm 1 numaraaa gel sen randevu alırız
ayyy ayyyyyyy ipeğimde sevecek yemeklerimizi her yemeğin suyundan tattırıyorum bi mercimek kadr ekmek parçasıı suya bandıkmı zaten çok yumuşuyo şaplata şaplataaa yiyo:))
edooooooooooşşşşşşşşşş var mı bi yaramazlık eyvahedigeldismile
bende geldiiim. herkes burda. ben eksik kalırmıyım hiç :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?