2009 Kasm Anneleri

valla bende damlaları filan kaşıkla verdiğim için kaşığa alışkın kaşıktan yemeyi becerio
yaw zattın konu yemek içmek olunca benimki çok güsel becerio kaydirigubbakcemile3

ben gaz yapicak diye hala bi cok sey yemiyorum ya.

o yaptiginida pek guzel yaparim ama gazdan korkuma hala yapmadim.bilmiyorumkismile

amann hiç güzel olmadı yaaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla ben artık yiyom herşeyi eyvahedigeldismile

edoşcum naber cnmmm
egem nasıl bakim

iyi cnm çok şükür büyüyo teyzesi
senin bıdık tarık paşa napıyo opuyorumnanaktan

Tey Tey teyyyyyyyyyy Biz 5 aylık olduk sempatiksalakcinnizemuszemusalkisalkisalkis
Çok Şükür Rabbimee:)hihoyyyt

hoşgeldin nazlımŞeniz
bunlar yağmurcumaa
nazlım senin dr.nerde :uhm:

yarın saçlarımı kestirecem kıslar
evde her yerde saçlarımı görmekten bıktım
kel kalmadan kestirem de bari insanlar birden şok olmasınlar kel kalınca
edoşuma özendim kıpkısacık kestirecem gelcem işte
zaten bağlamaktan bıktım da

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:
emin ol acayip rahat edeceksin zeytünüm yaa hihoyyythihoyyyt

cnm biz de rotanın ikinci dozunu geçen ay yani 4. ayda olduk:) ama ilk dozuna geç kalmıştık yani istediğimizde hemen gelmedi aşı, bi de karma aşıyla aynı gün olması lazımmış veya rada 4 hafta olması lazımmış ona da bakıyolar bilmiyorum bizimkinin başka dozu varmı dr bişi demedi henüz
ya çok güzelmiş nerden almıştın şekerim bende istiyorum sıcak tutması süper

cnm şimci baktım geldim nuk unmuş burda bi mağazadan aldıydım yerel bi mağaza bana mantıklı geldiydi bi mamayı iki saatte anca yediririm ben diye düşündüydüm:) http://urun.gittigidiyor.com/NUK-MAMA-TABAGI-6-AY-VE-UZERI-ICIN_W0QQidZZ21488033 ahanda bundan işte sıcak tutma tabağıymış bak adı ben karnı burnundayken aldığımdn hatırlamıyodum:)

wannam ben herşeyden eccük yiyorum:) gayrı çıkarır kız kendi gazını veletler çıkaramaz mııı

bende azar azar yesem mi artik ya?bilmiyorumkismile

bende yemiyorum yersem bile kimyon atıyom rezene falan içiyom
portakal mesela hiç yemim o yüzden
gerçi kendi gazını çıkarıyo ama süreklide dırtlamak gene huzursuzluk veriy
[/QUOTE]

nasil yemiyon nan.
gecen mercimek corba ve kuru fasulyeyi benmi pisirdim?kaydirigubbakcemile3

aynen ya, tiksinc geldi killardan,
her yer sac, kendi sacimdan igrenir oldum.akannehir

ay edoş nolsun şekerim uyuyor şimciii dün gece tam 12 de yıkadık çocuğu:) neye uğradığını şaşırdı uykusu da geleceğine kaçtı ama biz kaşındık o saate kaa uyumuşuz otururken napalım gözümü açamıyodum dün gece vallaaaaaa hatta bi ara artık uykusu gelmiş ağlıyodu babası benm uykum yok dedi aldı gezdirdi geldi uyutmuş gözümü açıp aaa nası becerdin uyutmayı demek bazen seni istiyo bu çocuk dediğimi hatırlıyorum:)

ayy ben de kestirem diyodum da kociş kızıyyyy ay zeytin cnmı çektirdin nannn

niye o kadar gec yikadiniz kiz cocugu?akannehir

[
cnm şimci baktım geldim nuk unmuş burda bi mağazadan aldıydım yerel bi mağaza bana mantıklı geldiydi bi mamayı iki saatte anca yediririm ben diye düşündüydüm:) http://urun.gittigidiyor.com/NUK-MAMA-TABAGI-6-AY-VE-UZERI-ICIN_W0QQidZZ21488033 ahanda bundan işte sıcak tutma tabağıymış bak adı ben karnı burnundayken aldığımdn hatırlamıyodum:)[/QUOTE]

tşk edrim cnmcım

nasil yemiyon nan.

her yer sac, kendi sacimdan igrenir oldum.akannehir[/QUOTE]

şekerim bence ye benm annem ye diyor artık büyümüş bizimkiler:) kendileri çıkarırlar hem alışsın hem de senin yediğin her şeyin vitamininden alıyor bazı şeyleri yemessen olmaz ki diyor haklı da artık eskisi kadar zor değil gaz çıkarması ama ben gene de iki üç kaşık koyup yiyorum abartmıyorum ama öncesine göre acayip bir iştah var wanna bu arada ben 56 kiloydum ya 58 olmuşum ama bi sitede hesaplattım gene kiloma normal diyyy:)

ben de bıktım saçtan toplamaktan gece bile toplu saçlarım bi de kuaför sormadan kafasına göre kat kat kesmiş o kaa da dediydim ben çocuklu karıyım deyü sinir oluyom zati o kuaföre de mecburiyetten gittiydim şimci gece bile toplamak zorunda kalıyorum yoksa hepsi önüme geliy çocuğu göremiyom :roflol:

nasil yemiyon nan.

her yer sac, kendi sacimdan igrenir oldum.akannehir[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3yok nan kurufasülyeye yeni başladım zaten
içine bolca kimyon ohhh süper oluyyy
mercimek çorbasını arada öle atıştırıyom gııkaydirigubbakcemile3
normalde yayla ve tarhana içiyom.
yavaş yavaş geçiş yapıyom işte kanımcakaydirigubbakcemile2
gız yoksa ne yemeği yapcamı bilemiyom.sen hiç mi yemin yoksam gııkafamçokkarıştı

nazlıcım maşallah yağmurumuza

ya benimde dökülüo saçlarım dmir hapı içiorum aç karan 2 kaşık pekmez içiorum
meyve kuruları yiyorum anlımdan sağ taraf açıldı resmen kahkül kestirdim yaw
kirpiklerimde azalmış onada badem yağı sürüym bare Allahtan kaşlarım yerinde duruii
yaw saçımız dökülcene başka yerlerdeki tüğler kökten dökülse daha güsel olucak yane

niye o kadar gec yikadiniz kiz cocugu?akannehir
kız dün öğlen eve bakmaya geldiler akşam eşim 7 gibi gelir o zaman gelin dedim kociş geldi yemek yedik bekledik bekledik dedik tam biz başlarız yıkamaya zil çalar saat on oldu benim içim geçmiş oğlan da uyuyodu kociş de uyumuş kalmış oturduğu yerde bi baktık saat 11 olmuş benm gözüm açılmıyor uykudan yıkamaktan vazgeççektim ama kociş bugün ankaraya gitti mecbur yıkadık bu gece geç gelir belkiiiii

tşk edrim cnmcım[/QUOTE]
ne dimekkk...
başka markaların da var canım ama bizim mağazada bundan vardı fiyatını hatırlamıyorum geçmiş gün.

:roflol::roflol:kestir bence sana çok yakışırrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ya çok güzelmiş nerden almıştın şekerim bende istiyorum sıcak tutması süper

darısı sağlıcakla nice yaşlarına inş

6 ay bitene kadar bişeycik yapmıcam yawww aaa dimi şekerim

a.s.a.s. a.s. Aminnnnnnnnnnnnn

Evet gülüm yemeklerii çokkkkkkkkkkkk seviyo hele domatese rendeye bayılıyo ama tadımlıktı tabii tabak tabak yedirdimmi sanıyonuz yafu
Tatlı o kaşık maması varya prinçli milupa 4 aylık onu fincana kadar çıkardım cıksss öd yapıyo istemiyo bende hiç zorlamam tiksinmesin tattırmaya devammmm en güzeli normal yemekler zaten ne o tatsız tutsuz mamalar öyleD: Ben baktım tadına vallada güzel değil:))))))))))))))Ya ben ek gisaya kendi kafama göre geçmedim zeytinim ben normal doktorun dediği elmaya geçtim ama kendi kafama göre yağtığım şu tatırma işlemi iyide yapıyorum bak hemen derler tuzlu yok şeker yok yokta yok ama onlarda küçük insan bizim yediklerimi seviyorlar napim tatırmaya devam:)))Tabii en başta ana yemeğimiz anne sütü yine!

5 bitti gülüm evet dolu dolu 5 aylık Yağmur bizimde 3 doz olacak ..Yok karşıLAştırma yapma cnm bizim bekletildi ozamanlar birşeyler oldu doktorumuzla kendi tarihimize göre gidiyor ve takip ediyoruz kafan hiç karışmasın sende doktorunla takip et sadece bunları

nazlımmmm maşalllah yağmuruma nazar değmesinnnnn

aminnnnnnnnn bitanemmmm a.s.
ay kulağa ne hoş geliyor nazlım dimi .5 aylık oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

Şükredip duruyorum zeytinim ben yaaaaaa

nazlım hay maşallahhhh bakalım biz gidince ne anlatacak dr umuz meraktayım valla

Bakalımm esas şekercim önümüzdeki ay kahvaltı bile var dedii

Doktorumuz Park poliklinikte canım Gevher hanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…