2009 Kasm Anneleri

banada diğerini verecek sanırım, ama böle bi damla yok inan mahvoldu çocuk, bize neden şimdi verdi acaba, sen neden 1 aylıktan beri kullanıyosun, benim kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olucak. bide ebeye ek gıdayı sordum benim kızım emiyo ama ek gıda vermeye çalışıyorum hep meyve suları meyveler, arada çorbalar pek aldığı sölenemez ama kendimi suçlu hissediyorum, herkesin çocuğu deli gibi ek gıda alıyo, ebe normal olanın ben olduğunu bebeğimi hiç ek gıdasız 6 ay sütle hatta su bile vermeden beslemem gerektiğini söledi. içimdeki bu suçluluk duygusu ne yahu

bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:

tavsiyem şuki damla damla ver, ben tadına bakmadan 9 damlayı birden verdim sabah8'di kızım az önce sustu, kusmak cabası. sağlık ocağını aradım gel onun dengi bi damla verelim baı çocuklar sevmiyo dedi, nasıl sevsin 1 damla tadına baktım hala azımın tadı yok, sanki demir yaladım[/QUOTE]

günaydın herkese o bahsettiğiniz şurup 9 damla şeklinde ama portakal suyuna damlatarak verilecekmiş ardındanda hemen kaşıkla su doktorum dedi

canım neden suçluluk hissediyosunki lmaz:lmaz:
benim oğlum emmediği için ek gıdalara başladım mesela diğer arkadaşlarda tattırma aşamasındalar.

anladim canim.
tekrar gecmis olsun. tr de daha da iyi olur insallah.

yaaa kimseler yokkk benim moralim bozuk fena halde paniğim ama kimseyle dertleşemiyorummmm
canim anlat sen, ara sira gelip bakiyoruz.
uzatktanda olsa derdine derman olmaya calisalim.
merak ettim, neyin var?

ayyy o ilacin tadi cok igrenc ya.
ilk vermeye basladigimda bi tadina bakim dedim, gunlerce kendime gelemedim.
benim oglan kiza ne versem pek merak ediyo. onada verdim. artik hicbiseyin tadini merak etmiyo.kaydirigubbakcemile3
ama benim kizda bi anormallik var herhalde, o ilaci sapirdata sapirdata iciyo.bilmiyorumkismile

allah allah sinderemiyomu acep wannam yaaa bilmiyorumkismile

ne bilem edosum ya.
dun gece formul mama verdim icine gece biskuvisi katarak, cok daha rahat uyudu.
bu gecede muhallebi vermiycem. herhalde sindiremiyo yavrum.:sinifsinif:

canim, dogru olan senin yaptigin.
benim kiz cok yavas kilo aliyodu, ben o yuzden basladim ek gidaya.
bu ay tum aylara gore cok daha iyi almis sukur.
demeki ki bize lazimmis.
senin kizin kilo alimi iyiyse tabiki sadece anne sutu.

canim, dogru olan senin yaptigin.
benim kiz cok yavas kilo aliyodu, ben o yuzden basladim ek gidaya.
bu ay tum aylara gore cok daha iyi almis sukur.
demeki ki bize lazimmis.
senin kizin kilo alimi iyiyse tabiki sadece anne sutu.

kızım dediğim gibi 5 gün sonra dolu dolu 5 aylık olucak, çarşamba günü 7,300 dü. dr bi önceki tarttığında ek gıda veriyorum sanmıştı. uf bide ilaç bağımlılıkları bitse şu bebelerin yazık, yok devit 3 yok demir bu ne ya

bide bişi danışmak istiyorum arkadaşlar benim kızımında göz pınarı tıkanıklığı var, dünya göz hastanesine gittik izmitte açılmazsa operasyonla açılıcak dedi, istanbulda oturup ii bi göz dr u bilen varmı?

masallah daha ne olsun.

hic bilmim.bilmiyorumkismile
gecmis olsun.

benim oğlanda bi abukluk var galiba bende o demir damlasının kullanıyorum artık şişesinide tnıyo görür görmez dil dışarda şapurtada şapurdata alıyo delikafadulden

benim bi arkadaşımın oğlunda da vardı ama ona damla verdiler ve düzeldi neden hemen operasyon düşünülmemeli bence

bizdede aynı sorun var su an sadece masaj yapıyorum 1 yaşına kadar geçmezse pompalam denen bi operasyon varmış onu yapacaklarmış oda olmazsa 3 yaşında ameliyat dedi ama merak etme genelde 1 yaşında geçiyor dedi önceleri ağladığında göz dehşet çapak atardı ...bide biz 2 kere mikrop kaptırtık gözü damlayla kendine geldi inş geçerde iyileşir yavrularmız

bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:

tavsiyem şuki damla damla ver, ben tadına bakmadan 9 damlayı birden verdim sabah8'di kızım az önce sustu, kusmak cabası. sağlık ocağını aradım gel onun dengi bi damla verelim baı çocuklar sevmiyo dedi, nasıl sevsin 1 damla tadına baktım hala azımın tadı yok, sanki demir yaladım[/QUOTE]

ferrumun tadı güzel ferrosanol çok kötü onun için benim dr ferrum verdi 4 ayın başından beri koruma amaçlı başladı 8 damla ile başladı bakalım bu kontrollerde ne diyecek

ben ferro sanolu 10 damla veriyorum
sağlık ocağı kilo başına 1 damla dedi 8 damla yazdı üstüne doktor 10 damlaya çıkardı çokmu ki bilmiyorumkismile

ben de sadece meyve suyu veriyorum benimki de pek corba yemiyor sutun varsa doğru olan 6 aydan sonra ek gıdaya baslamak ek gıda anne sutunun yerini tutmuyor cunku genelde annesutu yetmediğinde ek gıdaya baslatılıyor ya da tatlara alışmaya baslasın diye tattırılıyopr

benim oğlum 1730 gr dogdu kan sekeri dusukluğu vardı 10 gun yoğun bakımda kaldı o sebepten 1 aylıkken baslatıldı kan değerleri dusmesin diye normali 4 aylıkken baslamak

ferrumun tadı güzel ferrosanol çok kötü onun için benim dr ferrum verdi 4 ayın başından beri koruma amaçlı başladı 8 damla ile başladı bakalım bu kontrollerde ne diyecek[/QUOTE]

benimde en zorlandığım sey bu demir damlasını kusmadan tukurmeden vermek bir de dişler cıkınca dişleri bile boyuyor bu damla bir yazıda okumustum benim 5 kılo ben 5 damla veriyorum

kızlar bize başta ferrum sanol verilmişti ensar hiç içemedi ben ağzıma bi aldım benim bile midem bulandı onun için gidip eczaneden santafer damla aldım onu rahatlıkla kullanabiliyoruz tavsiye ederim

kızlar bizim sağlık ocağı yine eğer kansızlık yoksa çocukta 4 damla yeteerli dedi aslındfa benimde bildiğim kilosu kadar ama geçen bigün bende 8 damla verdimdide aman çocuk mafoldu sonra sağlık ocağına götürdümdü dedilerki 4 damla yeterli eğer kansızlık yokise 8 damlada misal verilecekse 4 sbh 4 akşam vermek uygunmuş birden sindirimde problem yaşıyolarmış bebşiler

bu ferro sanol muhabeetı cok canımı sıkıyor...oglumu 2 unde mahwettı we bıraktım
ama ben say kasııyla werdım..eger mumkun olursa portakal suyuyla werıcem bı cay kasıına katar werırım cunku demır portakalla daha hızlı emılıyor ayrıca dıslerıne leke yapmaz bırde mıgdesı kalkmaz ama oncesınde bı kan tahlılı yaptıracagım 22 sınde

kızlar bende ferro sanal veriyorum.ilacın prospektüsünde gıdayla birlikte verin diyor. Doktorumuz beslenme aralarında verin dedi. Siz nasıl veriyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…