ben 1 aylıktan beri kullanıyordum 4 aylıkken drumuz ferrum ile değiştirdi
ferro sanolun tadı daha kötu tukurup duruyordu ustelik lekesi de kolay cıkmıyor
ferrumun tadı daha iyi seve seve içmesede ona göre daha rahat içiyor lekesi de kolay cıkıyor piyasada olmadığı için daha once vermemiş aynı amaclı kullanılıyor yani
bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:
banada diğerini verecek sanırım, ama böle bi damla yok inan mahvoldu çocuk, bize neden şimdi verdi acaba, sen neden 1 aylıktan beri kullanıyosun, benim kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olucak. bide ebeye ek gıdayı sordum benim kızım emiyo ama ek gıda vermeye çalışıyorum hep meyve suları meyveler, arada çorbalar pek aldığı sölenemez ama kendimi suçlu hissediyorum, herkesin çocuğu deli gibi ek gıda alıyo, ebe normal olanın ben olduğunu bebeğimi hiç ek gıdasız 6 ay sütle hatta su bile vermeden beslemem gerektiğini söledi. içimdeki bu suçluluk duygusu ne yahu
anladim canim.canım dün sormuşsun yazamadım bugün son antibiyotiğimizide vurulduk yarin test yapılacak tekrar inş düzelmiştir burda her yerden olabilir zira ben afrikadayım suları çok temiz değil kaynatıyorum ama kalabalık bi şehir havası çook pis allahtan şehir dışına dogru oturuyoruzda biraz daha temiz burda çok normal bişi yaniii o kadarda dikkat ediyorum ama şu dönemi atlatsaydık 40 gün sonra türkiyeyye gelecem inş 2 ay boyunca.....biraz daha büyümüş olur en azından......dr da bişey demedi ....
canim anlat sen, ara sira gelip bakiyoruz.yaaa kimseler yokkk benim moralim bozuk fena halde paniğim ama kimseyle dertleşemiyorummmm
ayyy o ilacin tadi cok igrenc ya.günaydın emekçi bayanlar:)
çarşamba sağlık ocağı kızıma ferro sanol verdi, demir damlası. kızıma ilk bu sabah verdim kızım kusa kusa öldü, saatlerce ağladı hala kucağımda sallıyorum. kullanan ve öneminibilen varmı?
allah allah sinderemiyomu acep wannam yaaa bilmiyorumkismile
banada diğerini verecek sanırım, ama böle bi damla yok inan mahvoldu çocuk, bize neden şimdi verdi acaba, sen neden 1 aylıktan beri kullanıyosun, benim kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olucak. bide ebeye ek gıdayı sordum benim kızım emiyo ama ek gıda vermeye çalışıyorum hep meyve suları meyveler, arada çorbalar pek aldığı sölenemez ama kendimi suçlu hissediyorum, herkesin çocuğu deli gibi ek gıda alıyo, ebe normal olanın ben olduğunu bebeğimi hiç ek gıdasız 6 ay sütle hatta su bile vermeden beslemem gerektiğini söledi. içimdeki bu suçluluk duygusu ne yahu
canim, dogru olan senin yaptigin.
benim kiz cok yavas kilo aliyodu, ben o yuzden basladim ek gidaya.
bu ay tum aylara gore cok daha iyi almis sukur.
demeki ki bize lazimmis.
senin kizin kilo alimi iyiyse tabiki sadece anne sutu.
masallah daha ne olsun.kızım dediğim gibi 5 gün sonra dolu dolu 5 aylık olucak, çarşamba günü 7,300 dü. dr bi önceki tarttığında ek gıda veriyorum sanmıştı. uf bide ilaç bağımlılıkları bitse şu bebelerin yazık, yok devit 3 yok demir bu ne ya
bide bişi danışmak istiyorum arkadaşlar benim kızımında göz pınarı tıkanıklığı var, dünya göz hastanesine gittik izmitte açılmazsa operasyonla açılıcak dedi, istanbulda oturup ii bi göz dr u bilen varmı?
günaydın emekçi bayanlar:)
çarşamba sağlık ocağı kızıma ferro sanol verdi, demir damlası. kızıma ilk bu sabah verdim kızım kusa kusa öldü, saatlerce ağladı hala kucağımda sallıyorum. kullanan ve öneminibilen varmı?
bide bişi danışmak istiyorum arkadaşlar benim kızımında göz pınarı tıkanıklığı var, dünya göz hastanesine gittik izmitte açılmazsa operasyonla açılıcak dedi, istanbulda oturup ii bi göz dr u bilen varmı?
benim oğlanda bi abukluk var galiba bende o demir damlasının kullanıyorum artık şişesinide tnıyo görür görmez dil dışarda şapurtada şapurdata alıyo delikafadulden
bizim dr.ferrum diye bi surup verdi ben henüz başlamadım yarın kısmetsee :kedi:
ben de sadece meyve suyu veriyorum benimki de pek corba yemiyor sutun varsa doğru olan 6 aydan sonra ek gıdaya baslamak ek gıda anne sutunun yerini tutmuyor cunku genelde annesutu yetmediğinde ek gıdaya baslatılıyor ya da tatlara alışmaya baslasın diye tattırılıyoprbanada diğerini verecek sanırım, ama böle bi damla yok inan mahvoldu çocuk, bize neden şimdi verdi acaba, sen neden 1 aylıktan beri kullanıyosun, benim kızım 5 gün sonra tam 5 aylık olucak. bide ebeye ek gıdayı sordum benim kızım emiyo ama ek gıda vermeye çalışıyorum hep meyve suları meyveler, arada çorbalar pek aldığı sölenemez ama kendimi suçlu hissediyorum, herkesin çocuğu deli gibi ek gıda alıyo, ebe normal olanın ben olduğunu bebeğimi hiç ek gıdasız 6 ay sütle hatta su bile vermeden beslemem gerektiğini söledi. içimdeki bu suçluluk duygusu ne yahu
bizdede aynı sorun var su an sadece masaj yapıyorum 1 yaşına kadar geçmezse pompalam denen bi operasyon varmış onu yapacaklarmış oda olmazsa 3 yaşında ameliyat dedi ama merak etme genelde 1 yaşında geçiyor dedi önceleri ağladığında göz dehşet çapak atardı ...bide biz 2 kere mikrop kaptırtık gözü damlayla kendine geldi inş geçerde iyileşir yavrularmız
tavsiyem şuki damla damla ver, ben tadına bakmadan 9 damlayı birden verdim sabah8'di kızım az önce sustu, kusmak cabası. sağlık ocağını aradım gel onun dengi bi damla verelim baı çocuklar sevmiyo dedi, nasıl sevsin 1 damla tadına baktım hala azımın tadı yok, sanki demir yaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?