kızlar bende ferro sanal veriyorum.ilacın prospektüsünde gıdayla birlikte verin diyor. Doktorumuz beslenme aralarında verin dedi. Siz nasıl veriyorsunuz???
hani nerdesiniz kıslar giiryorum çıkıyorum kimsecikler yok kafama taktığım bir sorunum var soracam yoksunuz yaw?
neyse ben sorayım bir göreniniz cevaplar
oğluşumla bugunlerde sokağa inip mahallede oturan teyzelerin yanına gdiyoruz ilçede oturduğumuz için havada çok güzel artık yaz geldi buraya bu arada genç bayanlarda geliyor çocukları olan hatta kayra ile yaşıt bir kız çocuğu bile fakat oğlum yabancılara hiç tepki vermiyor o kız çocuğu herkese gülücük şebeklik bir görseniz gerçi oğluştan 2 hafta büyük ama...kayra 20 kasım doğumlu sizinkiler hiç görmedikleri yada nadir gördükleri yabancılara karşı ne yapıyorlar?evde ben eşim varız aileden kimse yok burda ikimizden başka kimseyi görmüyor haftada 1 arkadaşlarımızla görüşüyoruz ama onlarında hiç birinin çocuğu yok ne yapmalıyım sorun mu bu ben mi büyütüyorum anlamadım eşime göre ben pimpiriğimden dolayı büyütüyorum işte böyle napmalıyım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hani nerdesiniz kıslar giiryorum çıkıyorum kimsecikler yok kafama taktığım bir sorunum var soracam yoksunuz yaw?
neyse ben sorayım bir göreniniz cevaplar
oğluşumla bugunlerde sokağa inip mahallede oturan teyzelerin yanına gdiyoruz ilçede oturduğumuz için havada çok güzel artık yaz geldi buraya bu arada genç bayanlarda geliyor çocukları olan hatta kayra ile yaşıt bir kız çocuğu bile fakat oğlum yabancılara hiç tepki vermiyor o kız çocuğu herkese gülücük şebeklik bir görseniz gerçi oğluştan 2 hafta büyük ama...kayra 20 kasım doğumlu sizinkiler hiç görmedikleri yada nadir gördükleri yabancılara karşı ne yapıyorlar?evde ben eşim varız aileden kimse yok burda ikimizden başka kimseyi görmüyor haftada 1 arkadaşlarımızla görüşüyoruz ama onlarında hiç birinin çocuğu yok ne yapmalıyım sorun mu bu ben mi büyütüyorum anlamadım eşime göre ben pimpiriğimden dolayı büyütüyorum işte böyle napmalıyım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
slm canım benim kızımda ağlayarak tepki veriyodu başkalarına ama şimdi bazen hiç kimse yokmuş gibi kendi halinde bazende keyfi yerindeyse gülüyor oda yeni başladı ama inssan içine karışmak lazım biraz biraz atıyoz yabancılamayı dışarıya çıkmayı hiç istemiyordu havalar müsait artık çıkıcaz sende bol bol çık 20 kasımlı erkek bebişler çok yaramaz oluyor tecrübeyle sabit benimkide o gün gelcek diye korktum ama 16 sında alındı gerçi değişen bişi yok gene kuduruk seninki nasıl???bu sorun değil bence canım büyütme unutma onunda bir karakteri var ağır abi o ne gülecek kız gibi milletekaydirigubbakcemile3
canım büyütmüşşün biraz a.s
bebeğin daha yeni alışmaya çalışıyo yabancılara. hem kız bebeişler erkeklere nazaran daha cilveli olurlar. seninkide alışır annesi... gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?