2009 Kasm Anneleri

kızlar bende ferro sanal veriyorum.ilacın prospektüsünde gıdayla birlikte verin diyor. Doktorumuz beslenme aralarında verin dedi. Siz nasıl veriyorsunuz???

ben once sutune karıstırıyordum içsin diye ki sutun tadını da değiştiriyor onu bile içmiyor artı sut emilimini azalttığı için artık ogun arasında veriyorum bebekasığına 6 damla damlatıyorum. veriyorum agzına yutturmaya calışıyorum portakla suyu verebiliyorsak portakal suyu ile vermek iyi fikir o zaman asitli olduğu için zararlı değil mi henuz portakal suyu yalnız midesine zarar vermesin

slm kızlar kimseler yok ama genede yazam dedim harbi kkyamı küsüldü anlamadımki ben arada girin yaw kaydirigubbakcemile

slm kızlar umarım herkes iyidir
havalar güzel olunca pek giren olmuyo bide bebişler buyudu artık daha fazla ilgi istiyorlar
pek kimsenin girmeye zamanı olmuyo sanırım

hani nerdesiniz kıslar giiryorum çıkıyorum kimsecikler yok kafama taktığım bir sorunum var soracam yoksunuz yaw?
neyse ben sorayım bir göreniniz cevaplar
oğluşumla bugunlerde sokağa inip mahallede oturan teyzelerin yanına gdiyoruz ilçede oturduğumuz için havada çok güzel artık yaz geldi buraya bu arada genç bayanlarda geliyor çocukları olan hatta kayra ile yaşıt bir kız çocuğu bile fakat oğlum yabancılara hiç tepki vermiyor o kız çocuğu herkese gülücük şebeklik bir görseniz gerçi oğluştan 2 hafta büyük ama...kayra 20 kasım doğumlu sizinkiler hiç görmedikleri yada nadir gördükleri yabancılara karşı ne yapıyorlar?evde ben eşim varız aileden kimse yok burda ikimizden başka kimseyi görmüyor haftada 1 arkadaşlarımızla görüşüyoruz ama onlarında hiç birinin çocuğu yok ne yapmalıyım sorun mu bu ben mi büyütüyorum anlamadım eşime göre ben pimpiriğimden dolayı büyütüyorum işte böyle napmalıyım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

slm canım benim kızımda ağlayarak tepki veriyodu başkalarına ama şimdi bazen hiç kimse yokmuş gibi kendi halinde bazende keyfi yerindeyse gülüyor oda yeni başladı ama inssan içine karışmak lazım biraz biraz atıyoz yabancılamayı dışarıya çıkmayı hiç istemiyordu havalar müsait artık çıkıcaz sende bol bol çık 20 kasımlı erkek bebişler çok yaramaz oluyor tecrübeyle sabit benimkide o gün gelcek diye korktum ama 16 sında alındı gerçi değişen bişi yok gene kuduruk seninki nasıl???bu sorun değil bence canım büyütme unutma onunda bir karakteri var ağır abi o ne gülecek kız gibi milletekaydirigubbakcemile3

canım büyütmüşşün biraz a.s
bebeğin daha yeni alışmaya çalışıyo yabancılara. hem kız bebeişler erkeklere nazaran daha cilveli olurlar. seninkide alışır annesi... gamyoncuiremsu

evettt ya yaramaz ilgi isteyen o uyanıkken tuvalete bile zor giderim ilgi arsızı hep kucakta gezecek sadece onla ilgilenilecek ama dışarı çıkınca dut yemiş bülbül hafif de kaşlar çatılır etrafa öyle bakılır kimseyede pas vermez baba dan hariç .....yeni yeni karışıyoruz insan içine hiç mahallede sokakta oturmazdım oğluş insan görsün diye sokaklara atıyorum kendimi

canım büyütmüşşün biraz a.s
bebeğin daha yeni alışmaya çalışıyo yabancılara. hem kız bebeişler erkeklere nazaran daha cilveli olurlar. seninkide alışır annesi... gamyoncuiremsu

ayy ne bileyim oğlum doğduktan sonra manyak bişey oldum herşey pimpirik ....mahallede aynı dönem bir kız ve bir erkek var akrabalar çocuklar birbirinide tepki veriyor ama kalabalık aile sürekli beraber bebkler onalr bile kendi aralrında konuşup da benim oğlum sessiz sadece bakınca meraklandım

kıslar günaydın bu arada nabesiniz?
benim fındıklı kurabiye bugun dr gitcek ...geceleri yarım saatte bir uyanır oldu..ben harap ve bitap vaziyetteyim hatta gece beyefendi 3 ile 6 arası üstünü açmışş ohhh yatıyor yatağa çaprazlamış minik yaramazımla napcam bilmiyom ( ben uyuya kaldım onun mzıırdanmalarımı duyamma rağmen kalkamadım ) ne kadar süre bilmiyorum ama üstü açık yatmış inş hasta olmaz bakalım bugun dr bir baksın ne diyecek

günaydın kayra cım merak etme hastalanmaz :) o kadar düşme üstüne sonra başa çıkamazsın sen de çok yıpranırsın
ben dün gece 4 gibi tangır tungur bir ses duydum hayırdır diye kalktım bi baktım ki oğlan beşiğini deli gibi sallıyor uyanmış meme bulamayınca ayaklarını tepip battaniyesini emiyor ama süt gelmiyor diye de sinir yapıyor:) hemen aldım emzirdim ama oyun istiyor ben de direk yerine yatırdım ben yanındayım dedim salladım gözünü kapayınca da kaçtım yatak odasına:) o da uyumuş artık kendi odasında uyuyor ama odalar yan yana zaten hemen kalkıyorum kapılar da açık artık:)

bizim oğlan geçen cuma tanımadığı birinin kucağına atladı aslında o zaman müthiş moralim bozuldu sanki Allah korusun kaçırcaklarmış gibi geldi yabancı biri alınca içim cız etti ay yolacaktım adamın saçını başını... o da fena güzelim...

kayra bi ara bizimki de sık kalkmaya başlamıştı hatta ben noluyoru<z dedim ama kendiliğinden geçti belki de bir dönem hepsi yapıyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…