2009 Kasm Anneleri

canim her bebek farkli tepki veriyo.
benim kiz daha cok kucukken her agu yapana bi gulucukler atiyodu, beni sinir ediyordu.
simdi o kadar cabuk gulmuyo, once bi inceliyo sonra guluyo ama aglamiyo.
hatta almak isteyenlerede gidiyo. gecen markette gorevli kiz ben alim siz rahat rahat alisverisinizi yapin dedi, benimkide gitti.kaydirigubbakcemile3

benim kizinda bir gecesi digerine uymuyo.
ama bu aralar saat basi uyanir oldu.
dun yine 10-11-12 nobeti tutturdu sonra sizmisiz biraz artik.
bazende hicbisey yapmiyo.
Insallah sadece bir donemdir bu.
benim kiz normalde uyuduktan tam bir saat sonra kalkar ama diger saat baslari yeni adet oldu.:sinifsinif:

ustunude kalin giydir bisey olmaz. ben polar bir tulum giydiriyorum gece icin, acilsada fark etmiyo.

bak sen yaramaza, gece gece ne oyunuymus bu.klava:
iyi yapmisin, gece yapicak bisey olmadigini anladilarmi uyuyolar mecburen.

ne guzel ayirdin odasini sen, darisi basima.
hala cesaret edemiyorum ama cesaretsizligimin tek nedeni kizin odasinin salona ve mutfaga yakin olmasi.eyvahedigeldismile

mrb kayra, benim yeğenim var 4 yaşında aynen senin oğluşun gibiydi hatta daha kötüydü yabancı birini gördüğünde ağlıyordu bağırıyordu abimler tayinci olduğundan yanlarında kimse yoktu akrabalardan. bizde memleketteydik tabi. gidip geliyorduk ama sık değil çocuk aileden kimseyi görmeyince öyle oluyor ama yalnız olduğunu hissettirme çıkar bol bol yabancı yüzler görsün zamanla alışır emin ol .

iyim canım ne olsun fıstığım 2 gündür gabızdı az önce son verdi bu durunma ama bana ii glmedi bu durum:sinifsinif:

ya benim kızda kabız 10 gündür kendi yapamıyo kakasını. 2 günde 1 fitil veriyorum , ancak öyle yapabiliyo kuzum katı gıdaya geçtiğimizden beri bi garip. napıcaz nasıl atlatcaz bu durumu ??

saol canım ya yeni yeni çıktık sokaklara sırf alışsın sosyalleşsin bizden başkada insan olduğunu öğrensin diye mahalle dedikolarına bile katılır oldum:hulya:

rahatlattınız beni saolun arkadaşlar

ya benim kızda kabız 10 gündür kendi yapamıyo kakasını. 2 günde 1 fitil veriyorum , ancak öyle yapabiliyo kuzum katı gıdaya geçtiğimizden beri bi garip. napıcaz nasıl atlatcaz bu durumu ??

canım zeytinyağ katıyon mu çorbalarına wanna nerelerdesin kız sende uğramaz oldun buraya

kiyamam, niyeki boyle. biz ek gidaya gectigimizden beri daha bi duzene girdi sanki.

ya bide erkek cocuklari dahami asosyal oluyo belli bi yasa kadar acaba?

benim oglanda cok fazla insan gormezdi.
kaynanamlara bile gittigimizde yarim saat aglar benim kucagimdan inmezdi.

bide insanlar birden bebeklerin ustune atladilarmi korkuyolar.
once sakince karsidan bakmalari bebegin alismasina izin vermeleri lazim ama anlamiyolar.

kaynanamlar benim oglanin uzerine oyle bi atlarlardiki cocuk kendine zor gelirdi.
kendi annemler ise once sanki hic yokmus gibi davranirlardi. bebek kendi kendine giderdi onlara.

yeğenimde aynı sorun vardı yemeklerine zeytinyağı koyuyırdu.poposunun ağzına zeytinyağı sürüyodu,sıcak suya oturtuyordu öyle atlattılar hegün böyle yapıyordu

benim kız şimdi uyanır çorabsını verem ama 9 da uyudu daha uyanmadı meyve suyuda veremedim

yarem, yemek saatlerini kacirmamak icin ben uyandiriyorum.
hem yemek saati kacmiyo hemde bi sonraki uyku saati sasmiyo.

benimkide 10.30da uyudu, birazdan emmesi lazim, az sonra uyandiricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…