iyiyiz canım sen nasılsın
iyim canım ne olsun fıstığım 2 gündür gabızdı az önce son verdi bu durunma ama bana ii glmedi bu durum:sinifsinif:
hani nerdesiniz kıslar giiryorum çıkıyorum kimsecikler yok kafama taktığım bir sorunum var soracam yoksunuz yaw?
neyse ben sorayım bir göreniniz cevaplar
oğluşumla bugunlerde sokağa inip mahallede oturan teyzelerin yanına gdiyoruz ilçede oturduğumuz için havada çok güzel artık yaz geldi buraya bu arada genç bayanlarda geliyor çocukları olan hatta kayra ile yaşıt bir kız çocuğu bile fakat oğlum yabancılara hiç tepki vermiyor o kız çocuğu herkese gülücük şebeklik bir görseniz gerçi oğluştan 2 hafta büyük ama...kayra 20 kasım doğumlu sizinkiler hiç görmedikleri yada nadir gördükleri yabancılara karşı ne yapıyorlar?evde ben eşim varız aileden kimse yok burda ikimizden başka kimseyi görmüyor haftada 1 arkadaşlarımızla görüşüyoruz ama onlarında hiç birinin çocuğu yok ne yapmalıyım sorun mu bu ben mi büyütüyorum anlamadım eşime göre ben pimpiriğimden dolayı büyütüyorum işte böyle napmalıyım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
benim kizinda bir gecesi digerine uymuyo.kıslar günaydın bu arada nabesiniz?
benim fındıklı kurabiye bugun dr gitcek ...geceleri yarım saatte bir uyanır oldu..ben harap ve bitap vaziyetteyim hatta gece beyefendi 3 ile 6 arası üstünü açmışş ohhh yatıyor yatağa çaprazlamış minik yaramazımla napcam bilmiyom ( ben uyuya kaldım onun mzıırdanmalarımı duyamma rağmen kalkamadım ) ne kadar süre bilmiyorum ama üstü açık yatmış inş hasta olmaz bakalım bugun dr bir baksın ne diyecek
günaydın kayra cım merak etme hastalanmaz :) o kadar düşme üstüne sonra başa çıkamazsın sen de çok yıpranırsın
ben dün gece 4 gibi tangır tungur bir ses duydum hayırdır diye kalktım bi baktım ki oğlan beşiğini deli gibi sallıyor uyanmış meme bulamayınca ayaklarını tepip battaniyesini emiyor ama süt gelmiyor diye de sinir yapıyor:) hemen aldım emzirdim ama oyun istiyor ben de direk yerine yatırdım ben yanındayım dedim salladım gözünü kapayınca da kaçtım yatak odasına:) o da uyumuş artık kendi odasında uyuyor ama odalar yan yana zaten hemen kalkıyorum kapılar da açık artık:)
bizim oğlan geçen cuma tanımadığı birinin kucağına atladı aslında o zaman müthiş moralim bozuldu sanki Allah korusun kaçırcaklarmış gibi geldi yabancı biri alınca içim cız etti ay yolacaktım adamın saçını başını... o da fena güzelim...
hani nerdesiniz kıslar giiryorum çıkıyorum kimsecikler yok kafama taktığım bir sorunum var soracam yoksunuz yaw?
neyse ben sorayım bir göreniniz cevaplar
oğluşumla bugunlerde sokağa inip mahallede oturan teyzelerin yanına gdiyoruz ilçede oturduğumuz için havada çok güzel artık yaz geldi buraya bu arada genç bayanlarda geliyor çocukları olan hatta kayra ile yaşıt bir kız çocuğu bile fakat oğlum yabancılara hiç tepki vermiyor o kız çocuğu herkese gülücük şebeklik bir görseniz gerçi oğluştan 2 hafta büyük ama...kayra 20 kasım doğumlu sizinkiler hiç görmedikleri yada nadir gördükleri yabancılara karşı ne yapıyorlar?evde ben eşim varız aileden kimse yok burda ikimizden başka kimseyi görmüyor haftada 1 arkadaşlarımızla görüşüyoruz ama onlarında hiç birinin çocuğu yok ne yapmalıyım sorun mu bu ben mi büyütüyorum anlamadım eşime göre ben pimpiriğimden dolayı büyütüyorum işte böyle napmalıyım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
günaydın kayra cım merak etme hastalanmaz :) o kadar düşme üstüne sonra başa çıkamazsın sen de çok yıpranırsın
ben dün gece 4 gibi tangır tungur bir ses duydum hayırdır diye kalktım bi baktım ki oğlan beşiğini deli gibi sallıyor uyanmış meme bulamayınca ayaklarını tepip battaniyesini emiyor ama süt gelmiyor diye de sinir yapıyor:) hemen aldım emzirdim ama oyun istiyor ben de direk yerine yatırdım ben yanındayım dedim salladım gözünü kapayınca da kaçtım yatak odasına:) o da uyumuş artık kendi odasında uyuyor ama odalar yan yana zaten hemen kalkıyorum kapılar da açık artık:)
bizim oğlan geçen cuma tanımadığı birinin kucağına atladı aslında o zaman müthiş moralim bozuldu sanki Allah korusun kaçırcaklarmış gibi geldi yabancı biri alınca içim cız etti ay yolacaktım adamın saçını başını... o da fena güzelim...
kayra bi ara bizimki de sık kalkmaya başlamıştı hatta ben noluyoru<z dedim ama kendiliğinden geçti belki de bir dönem hepsi yapıyor bunu.[/QUOTE
az önce bir makalede okudum diş çıkarma dönemine giridklerinde yarım saatte bir uyanırlarmış özelliklede geceleri ağızlarına birşey sokamdıkları için karnı tok olsada emmek istermiş anne sütü acısını hafifletirmiş sakinleştirci özelliği olduğu için yazıyı okuyunca rahatlladım valla
şekercik cim sorma yıpranmak ne kelime alası oluyor valla...evet ya yabancıya gitmesindende hoşlanmam hani ne bileyim oçocukalrı öle görünce işte........:bbo::bbo:
iyim canım ne olsun fıstığım 2 gündür gabızdı az önce son verdi bu durunma ama bana ii glmedi bu durum:sinifsinif:
mrb kayra, benim yeğenim var 4 yaşında aynen senin oğluşun gibiydi hatta daha kötüydü yabancı birini gördüğünde ağlıyordu bağırıyordu abimler tayinci olduğundan yanlarında kimse yoktu akrabalardan. bizde memleketteydik tabi. gidip geliyorduk ama sık değil çocuk aileden kimseyi görmeyince öyle oluyor ama yalnız olduğunu hissettirme çıkar bol bol yabancı yüzler görsün zamanla alışır emin ol .
ya benim kızda kabız 10 gündür kendi yapamıyo kakasını. 2 günde 1 fitil veriyorum , ancak öyle yapabiliyo kuzumkatı gıdaya geçtiğimizden beri bi garip. napıcaz nasıl atlatcaz bu durumu ??
ya benim kızda kabız 10 gündür kendi yapamıyo kakasını. 2 günde 1 fitil veriyorum , ancak öyle yapabiliyo kuzumkatı gıdaya geçtiğimizden beri bi garip. napıcaz nasıl atlatcaz bu durumu ??
saol canım ya yeni yeni çıktık sokaklara sırf alışsın sosyalleşsin bizden başkada insan olduğunu öğrensin diye mahalle dedikolarına bile katılır oldum:hulya:
rahatlattınız beni saolun arkadaşlar
benim kız şimdi uyanır çorabsını verem ama 9 da uyudu daha uyanmadı meyve suyuda veremedim
yarem, yemek saatlerini kacirmamak icin ben uyandiriyorum.
hem yemek saati kacmiyo hemde bi sonraki uyku saati sasmiyo.
benimkide 10.30da uyudu, birazdan emmesi lazim, az sonra uyandiricam.
ya öğlen yemek saati şaşmıyoda sabah 11 de meyve suyu veriyom o geçti
corbadan sonra azcik veriverirsin sende.
öyle yapacam bende dok peynir verebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?