2009 Kasm Anneleri

slm kızlara.s.
platesimi yaptım rahatladım..kaytarıyodum ne zamandır..
ebru şallının hamile olduğunu duyunca şok geçirdim,4 aylık hamile aynı ve de plates yapıyo ya..
ben nası yapmam diyorum şimdi,elimden geldiğince devam bundan sonra:))

ya işte bizim de gittiğimiz yerde tanımadığım bi adam aldı sanki ciğerimi söküp aldı çok fena oldum ben nasıl çalışıcam ya nasıl bırakıcam bi dk kıyamadım ayrı kalmaya uyuyunca acayip özlüyorum ben oğluşumu çok bağlandık biz birbirimize... babasına gitmek istiyor mesela ama onun kucağındayken de hep bana dönüp dönüp bakıyor bana gelmek istiyor hemen
wanna ben belli bi dönem olduğuna inanmak istiyorum ama bir günleri bir günlerini tutmuyor.
yaaa oynasam oynıycak uykufilan yok cin gibi bakıyodu ben yüz vermedim... tabi o gün içinde uyuyor olan bana olcak vallaa bi alışırsa gece oynamaya yanarım...
yaa ayırdım odasını ama içim rahat etmiyor hiç gerçi hemen gidiyorum yanına ama ne bileyim erken mi acaba psikolojik olarak olumsuz etkilenir mi filan diyorum ne zaman istese hemen alıp emziriyorum darısı başınıza
kız yoksa sen nazın grece kalkıp sendne habersiz mutfaktan bişeyler aşırmasından mı korkuyosunnn Allah iyiliğini versin emiiii

ay inş bi dönemdir buuu yoksa zor işimiz gerçi insan ona da alışıyor ama acayip bitkin oluyorum ben gün içinde.
boşver gitmesin yabancılara geçen gün ben oğlana tembihledim:=) seni almak isteyen yabancı biri oldu mu bas çığlığı deyü ne kaa anladı bilememmmm

korktuğum başıma geldi galiba oğluşun burnu akıyor çeşme gibi bide çekişi var görseniz ağlsam mı gülsem mi... çektim iki kere burnunu aspiratörle 10 dk arayla çekiyorum burun hep dolu akıyor

canım benimkide bikaç gündür sık uyanmaya başladı yine..ara ara oluyo böyle..
diş çıkarıyoya ondan heralde diyorum..ama çok fazla huysuzluğu yok şükürler olsun yinede..

canım bizde çok bağlandık özellikle buay gözünü benden ayırmıyo ya..babasındayken bile hep beni izliyo,anne olduğumuzu idrak etti bu sıpalar herhalkaydirigubbakcemile3
bide benimki oyuncaklarla oynamak istemiyo,geçen ay daha çok ilgisini çekiyodu..
şimdi tek odak noktası benimsempatiksalakcinni
sadece park oyuncağı var,onun üstünede dönenceyi bağladım bi onunla oynuyosempatiksalakcinni
abovgene mi hamile şallıı:))) ben de isterem banane bananeeee

yaa biz bitaneye bakamıyoruz valla..
aman onlara çocuk yapma neki..benimde evde yardımcım olsun,her imkanım olsun ben iki değil üç tane yaparım ne zoru varki:umursamaz:

korktuğum başıma geldi galiba oğluşun burnu akıyor çeşme gibi bide çekişi var görseniz ağlsam mı gülsem mi... çektim iki kere burnunu aspiratörle 10 dk arayla çekiyorum burun hep dolu akıyor

canım telaşlanma geçmiş olsun..
benimkinin de oldu bir-iki kez..
şimdide kaç gündür burnu tıkalıydı geçmedi serum fizyolojik filan damlattım..
peditus veriyorum dünden beri nefes alamıyo emerken yoksa..dr geçen defa çok az tıkalı olduğu halde ver demişti..2-3 gün kullanmıştım geçmişti o zaman..
ilaç vermeye karşıyım çok küçük diyorum ama geçmeyince mecbur kalıyosun,yeterki iyi olsun ne yapalım:sinifsinif:

aynen ben futbol takımı doğururum imkanları elimde olsunguclubacismile

benimkide oyuncaklara hiç ilgi göstermiyor artık varsa yoksa etrafı izlesin seyretsin yüzümüzü izlesin nadir bir kaç sey elini alıyor onuda ağzına götürmek için eyvahedigeldismile

sanada geçmiş olsun allhtan bugun dr kontrolu varda geç olmadan dr muane edecek inş kolay atlatır yavrum

kız delü birini büyüttün ikincisi kusur kaldı delikafadulden
ayy şaka bi yana....
fena mı olurdu kız:)

cnm moralini bozma ıhlamur versene az azz

cnm benm oğlanın bi oyuncağı var onun bikaç şeyini yeni keşfetti deli gibi onunla oynuyo bugün... seviyo oyuncaklarınu sıpa.
bi de dün yere battaniye yaydım iki kat yapıp, ona bıraktım mutfaktaydım bi gittim odaya abovv oğlan yok battaniye üstündee şok oldum emekleyemiyo daha ama girmiş sehpanın altına allahtan kafayı çarpamıyor boyu yetmiyor sıpanın, kendini ittire kaktıra nereye isterse gidiyor ne isterse alıp oynuyor valla artık yere bile bırakamıcazzz

olsun ben doğurucam bi tene daha:) hemoroitten ve göğüs yarasından korkmasammm

kayra cnm benm, bikaç kaşık ıhlamur verebilirsin ben de anne sütüyle besliyorum ama dr tattırman lazım didi
elma suyu havuç suyu yoğurt haşlanmış ezilmiş kabak hata enginar bile verdim ekmek kurusuna bayılıyor tat duyusunun iyice gelişmesi için bence eline tuttur bişeyler ama mutlaka hemen sonra emzir ben hep emziriyorum asla karnını doyurmuyorum şimdi bu ay gidince dr ek gıda için bi şey der ona göre geçerim ama emzirmek aslolan sütüm de az çok besliyor kilosıu da ii niye boş yere doldurayım midesini ama yemeyi de öğrenmeli

benimde ağırlıklı olarak anne sütü
günde 1 kez meyve suyu yada püresi
akşamda 60 cc muhallebi ama geceleri
4- 5 ten sonra uykusu hafiflio uyumuyo resmen
gündüz uyuyo 4 saat felan bu sebepten gece muhallebisini bırakcam

bende duydum gecen hamile diye ama 4 aylik oldugunu duyunca dumur oldum.sempatiksalakcinni

mutfaga gidip bisey asirip tekrar yatip uyusa ne ala.
benim adam haci yatmaz gibidir.
gecenin bi yarisi mutfakta tikir tikir hic isi bitmez.klava:

ise donunce alisirsin anim. hem insanin kendine zaman ayirabilmesi cok iyi oluyo.

abovgene mi hamile şallıı:))) ben de isterem banane bananeeee
aboooo.

bende dun gece ruyamda 3.ye hamileydim. hemde doguma giriyodum.
Allah'im kan ter icinde uyandim, malum yerim acikta kalmis.kaydirigubbakcemile3

canım benimkide bikaç gündür sık uyanmaya başladı yine..ara ara oluyo böyle..
diş çıkarıyoya ondan heralde diyorum..ama çok fazla huysuzluğu yok şükürler olsun yinede..

mutlaka rahatsiz eden bisey oldumu yapiyolar boyle canim.
ama aliskanlik haline gelmez insallah.akannehir

selam kızlar..nasılsınız..bende 4 gundur falan hawucu elmayı armutu cam rendeden gecırıp gunluk werıyorum püresıyle yıyo sorun yok masallah..ama sımdı nası dewam edıcem tam ek gıda ıcın erken bence kendı bebegım için..en azından 1 ay daha..bugun yogurt mayalıycam..

tam gecme zaten daha.
iste boyle azar azar vermeye basla.
emzirmeye devam.

ayy evet yaaa ne çabuk gerçi kocaman olmuştur onunki...
vala benm herif bi uyur tamam gayrı kırkta yılda bir çocuk çok bağırcak da kalk dicek bana onun için açar gözünü bazen uykusu kaçar da bana çaktırmadan gider bi maden suyu filan içer.
ya ben istemiyorum çalışmayı wanna çok isteksizim valla ne yapçam bilmiyorum oğlumla zaman geçirmek istiyorum en şeker zamanı olcak ya hem beslenmesi filan önemli olcak...
hayır olsun cnm rüyan:)))

ya ben bu aralar bi, kadın doğm dr ma gidicem ya hayırlısı bakalım şu 23 nisan bi geçsin de

oooooooof bu ek gıda olayı cok sınır bozucu
gercı onu yerken gormek cok seker ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…