ya işte bizim de gittiğimiz yerde tanımadığım bi adam aldı sanki ciğerimi söküp aldı çok fena oldum ben nasıl çalışıcam ya nasıl bırakıcam bi dk kıyamadım ayrı kalmaya uyuyunca acayip özlüyorum ben oğluşumu çok bağlandık biz birbirimize... babasına gitmek istiyor mesela ama onun kucağındayken de hep bana dönüp dönüp bakıyor bana gelmek istiyor hemencanim her bebek farkli tepki veriyo.
benim kiz daha cok kucukken her agu yapana bi gulucukler atiyodu, beni sinir ediyordu.
simdi o kadar cabuk gulmuyo, once bi inceliyo sonra guluyo ama aglamiyo.
hatta almak isteyenlerede gidiyo. gecen markette gorevli kiz ben alim siz rahat rahat alisverisinizi yapin dedi, benimkide gitti.kaydirigubbakcemile3
benim kizinda bir gecesi digerine uymuyo.
ama bu aralar saat basi uyanir oldu.
dun yine 10-11-12 nobeti tutturdu sonra sizmisiz biraz artik.
bazende hicbisey yapmiyo.
Insallah sadece bir donemdir bu.
benim kiz normalde uyuduktan tam bir saat sonra kalkar ama diger saat baslari yeni adet oldu.:sinifsinif:
bak sen yaramaza, gece gece ne oyunuymus bu.klava:
iyi yapmisin, gece yapicak bisey olmadigini anladilarmi uyuyolar mecburen.
ne guzel ayirdin odasini sen, darisi basima.
hala cesaret edemiyorum ama cesaretsizligimin tek nedeni kizin odasinin salona ve mutfaga yakin olmasi.eyvahedigeldismile
az önce bir makalede okudum diş çıkarma dönemine giridklerinde yarım saatte bir uyanırlarmış özelliklede geceleri ağızlarına birşey sokamdıkları için karnı tok olsada emmek istermiş anne sütü acısını hafifletirmiş sakinleştirci özelliği olduğu için yazıyı okuyunca rahatlladım valla
şekercik cim sorma yıpranmak ne kelime alası oluyor valla...evet ya yabancıya gitmesindende hoşlanmam hani ne bileyim oçocukalrı öle görünce işte........:bbo::bbo:
abovgene mi hamile şallıı:))) ben de isterem banane bananeeee
canım benimkide bikaç gündür sık uyanmaya başladı yine..ara ara oluyo böyle..canim her bebek farkli tepki veriyo.
benim kiz daha cok kucukken her agu yapana bi gulucukler atiyodu, beni sinir ediyordu.
simdi o kadar cabuk gulmuyo, once bi inceliyo sonra guluyo ama aglamiyo.
hatta almak isteyenlerede gidiyo. gecen markette gorevli kiz ben alim siz rahat rahat alisverisinizi yapin dedi, benimkide gitti.kaydirigubbakcemile3
benim kizinda bir gecesi digerine uymuyo.
ama bu aralar saat basi uyanir oldu.
dun yine 10-11-12 nobeti tutturdu sonra sizmisiz biraz artik.
bazende hicbisey yapmiyo.
Insallah sadece bir donemdir bu.
benim kiz normalde uyuduktan tam bir saat sonra kalkar ama diger saat baslari yeni adet oldu.:sinifsinif:
canım bizde çok bağlandık özellikle buay gözünü benden ayırmıyo ya..babasındayken bile hep beni izliyo,anne olduğumuzu idrak etti bu sıpalar herhalkaydirigubbakcemile3ya işte bizim de gittiğimiz yerde tanımadığım bi adam aldı sanki ciğerimi söküp aldı çok fena oldum ben nasıl çalışıcam ya nasıl bırakıcam bi dk kıyamadım ayrı kalmaya uyuyunca acayip özlüyorum ben oğluşumu çok bağlandık biz birbirimize... babasına gitmek istiyor mesela ama onun kucağındayken de hep bana dönüp dönüp bakıyor bana gelmek istiyor hemen
wanna ben belli bi dönem olduğuna inanmak istiyorum ama bir günleri bir günlerini tutmuyor.
yaaa oynasam oynıycak uykufilan yok cin gibi bakıyodu ben yüz vermedim... tabi o gün içinde uyuyor olan bana olcak vallaa bi alışırsa gece oynamaya yanarım...
yaa ayırdım odasını ama içim rahat etmiyor hiç gerçi hemen gidiyorum yanına ama ne bileyim erken mi acaba psikolojik olarak olumsuz etkilenir mi filan diyorum ne zaman istese hemen alıp emziriyorum darısı başınıza
kız yoksa sen nazın grece kalkıp sendne habersiz mutfaktan bişeyler aşırmasından mı korkuyosunnn Allah iyiliğini versin emiiii
ay inş bi dönemdir buuu yoksa zor işimiz gerçi insan ona da alışıyor ama acayip bitkin oluyorum ben gün içinde.
boşver gitmesin yabancılara geçen gün ben oğlana tembihledim:=) seni almak isteyen yabancı biri oldu mu bas çığlığı deyü ne kaa anladı bilememmmm
abovgene mi hamile şallıı:))) ben de isterem banane bananeeee
korktuğum başıma geldi galiba oğluşun burnu akıyor çeşme gibi bide çekişi var görseniz ağlsam mı gülsem mi... çektim iki kere burnunu aspiratörle 10 dk arayla çekiyorum burun hep dolu akıyor
canım telaşlanma geçmiş olsun..
benimkinin de oldu bir-iki kez..
şimdide kaç gündür burnu tıkalıydı geçmedi serum fizyolojik filan damlattım..
peditus veriyorum dünden beri nefes alamıyo emerken yoksa..dr geçen defa çok az tıkalı olduğu halde ver demişti..2-3 gün kullanmıştım geçmişti o zaman..
ilaç vermeye karşıyım çok küçük diyorum ama geçmeyince mecbur kalıyosun,yeterki iyi olsun ne yapalım:sinifsinif:
canım benimkide bikaç gündür sık uyanmaya başladı yine..ara ara oluyo böyle..
diş çıkarıyoya ondan heralde diyorum..ama çok fazla huysuzluğu yok şükürler olsun yinede..
canım bizde çok bağlandık özellikle buay gözünü benden ayırmıyo ya..babasındayken bile hep beni izliyo,anne olduğumuzu idrak etti bu sıpalar herhalkaydirigubbakcemile3
bide benimki oyuncaklarla oynamak istemiyo,geçen ay daha çok ilgisini çekiyodu..
şimdi tek odak noktası benimsempatiksalakcinni
sadece park oyuncağı var,onun üstünede dönenceyi bağladım bi onunla oynuyosempatiksalakcinni
yaa biz bitaneye bakamıyoruz valla..
aman onlara çocuk yapma neki..benimde evde yardımcım olsun,her imkanım olsun ben iki değil üç tane yaparım ne zoru varki:umursamaz:
ayy şaka bi yana....kız delü birini büyüttün ikincisi kusur kaldı delikafadulden
korktuğum başıma geldi galiba oğluşun burnu akıyor çeşme gibi bide çekişi var görseniz ağlsam mı gülsem mi... çektim iki kere burnunu aspiratörle 10 dk arayla çekiyorum burun hep dolu akıyor
ayy şaka bi yana....
fena mı olurdu kız:)
cnm moralini bozma ıhlamur versene az azz
diş çıkarıyoya ondan heralde diyorum..ama çok fazla huysuzluğu yok şükürler olsun yinede..
canım bizde çok bağlandık özellikle buay gözünü benden ayırmıyo ya..babasındayken bile hep beni izliyo,anne olduğumuzu idrak etti bu sıpalar herhalkaydirigubbakcemile3
bide benimki oyuncaklarla oynamak istemiyo,geçen ay daha çok ilgisini çekiyodu..
şimdi tek odak noktası benimsempatiksalakcinni
sadece park oyuncağı var,onun üstünede dönenceyi bağladım bi onunla oynuyosempatiksalakcinni
yaa biz bitaneye bakamıyoruz valla..
aman onlara çocuk yapma neki..benimde evde yardımcım olsun,her imkanım olsun ben iki değil üç tane yaparım ne zoru varki:umursamaz:
slm kızlara.s.
platesimi yaptım rahatladım..kaytarıyodum ne zamandır..
ebru şallının hamile olduğunu duyunca şok geçirdim,4 aylık hamile aynı ve de plates yapıyo ya..
ben nası yapmam diyorum şimdi,elimden geldiğince devam bundan sonra:))
ya işte bizim de gittiğimiz yerde tanımadığım bi adam aldı sanki ciğerimi söküp aldı çok fena oldum ben nasıl çalışıcam ya nasıl bırakıcam bi dk kıyamadım ayrı kalmaya uyuyunca acayip özlüyorum ben oğluşumu çok bağlandık biz birbirimize... babasına gitmek istiyor mesela ama onun kucağındayken de hep bana dönüp dönüp bakıyor bana gelmek istiyor hemen
wanna ben belli bi dönem olduğuna inanmak istiyorum ama bir günleri bir günlerini tutmuyor.
yaaa oynasam oynıycak uykufilan yok cin gibi bakıyodu ben yüz vermedim... tabi o gün içinde uyuyor olan bana olcak vallaa bi alışırsa gece oynamaya yanarım...
yaa ayırdım odasını ama içim rahat etmiyor hiç gerçi hemen gidiyorum yanına ama ne bileyim erken mi acaba psikolojik olarak olumsuz etkilenir mi filan diyorum ne zaman istese hemen alıp emziriyorum darısı başınıza
kız yoksa sen nazın grece kalkıp sendne habersiz mutfaktan bişeyler aşırmasından mı korkuyosunnn Allah iyiliğini versin emiiii
aboooo.abovgene mi hamile şallıı:))) ben de isterem banane bananeeee
selam kızlar..nasılsınız..bende 4 gundur falan hawucu elmayı armutu cam rendeden gecırıp gunluk werıyorum püresıyle yıyo sorun yok masallah..ama sımdı nası dewam edıcem tam ek gıda ıcın erken bence kendı bebegım için..en azından 1 ay daha..bugun yogurt mayalıycam..
bende duydum gecen hamile diye ama 4 aylik oldugunu duyunca dumur oldum.sempatiksalakcinni
mutfaga gidip bisey asirip tekrar yatip uyusa ne ala.
benim adam haci yatmaz gibidir.
gecenin bi yarisi mutfakta tikir tikir hic isi bitmez.klava:
ise donunce alisirsin anim. hem insanin kendine zaman ayirabilmesi cok iyi oluyo.
aboooo.
bende dun gece ruyamda 3.ye hamileydim. hemde doguma giriyodum.
Allah'im kan ter icinde uyandim, malum yerim acikta kalmis.kaydirigubbakcemile3
mutlaka rahatsiz eden bisey oldumu yapiyolar boyle canim.
ama aliskanlik haline gelmez insallah.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?