2009 Kasm Anneleri

emıyo su an altınıda dodurdu..ya bu salyalar bızde cok asırı nezaman sona arer bılgınız warmı ne onluk dayanıyo ne ust ya:sinifsinif:
baska ne wersem yogurt dısında
bıde hangı saatlerde werıcemı bılmıyom

işimi çok sevmeme rağmen işe dönmek istemiyorum i3 yıllığına izne ayrılmak istiyorum ama maalesef bu şartlarda imkansız milli piyangodan para çıksa keşke....oğluşla ye içer gezeriz ohh :teytey:

benm oğlan dün sehpanın altına saklanmış bi an göremeyince aklım çıktı

kız arkadaşıyla buluşmaya gitmiştir:) ayy sakası bir tarafada çok ii anlıyorum seni yavrum seninle saklambaç oynuyor oradada görünmeyecem sanıyor biz yerde hala yatıyoruz gezmiyoruz dötümüz o kadar ağırki dönmüyoruz dönsün diye oyuncakları uzağa yerleştiridğimde çabalıyo alamıyor basıyor yaygarayı

ben geldin net gitti bir ara o arada kıza brokolili havuç patatets pirinçli çorba yedirdim sonra bayosunu yaptırdım uyudu

cnm yoğurt için ikindi öğünü uygun diyolar gece verilmezmiş ek gıdalar alerji yaparsa die ya sabah 10-11 gibi ya da ikindi öğünü oalrak evrceksin bi de iki kaşık üç kaşıkla başla severse ver yoğurtu zira kalsiyum.
bizim de salyalar akıyo ama o kaa deil ben de dayandıramıyorum bolca önlük almak lazım ama bizimki onu da ağzına tıkıştırıyo belden bağlamalı olanalrdan taksam da bi şekilde ağzına tıkıyor iki kat eğiliyo gene de başarıyo
nası yanı kıs
emeklıyomu:1no2:
yok ay ama yere yatırıyorum ya o kendisi kıçın kıçın gidiyo:) bi de ayaklarını tutarsak yüzükoyun dururken emekler gibi kendini ileri aldırabiliyor ama bariz bi emekleme henüz yok tabii

işimi çok sevmeme rağmen işe dönmek istemiyorum i3 yıllığına izne ayrılmak istiyorum ama maalesef bu şartlarda imkansız milli piyangodan para çıksa keşke....oğluşla ye içer gezeriz ohh :teytey:
of ben de piyango hayali kuranlardanım 3 yıl izin olsa diye ben de çok düşündüm ayyy ne güzel olurdu şimdi akşama kaa oğlum benden ayrı durcak onun ilklerini hep kaçırıcam düşündükçe fena oluyorum aslında
artııı işimi de eskisi kaa sevmiyorum!

canım arada havuç patates püresibir keşıkla başla biz böyle başladım 6 aydan sonra başlarsın sende bizim dok kavanoz mamasıda alabilirsin dedi ama ozrda kalmadıkça vermiyom

kızlar ben muhallebi verdiğimi zaman çok sık uyanıyo susuyor su verince tektrar uyuyor ama mama verdidğim zaman uzunca uyuyor

kız ben onu battaniyeye yatırdım oyuncakalrını da koydum önüne oynuyodu yüzükoyun... sehpayı da baya kenara çekmiştik bi girdim odaya abovv yok oğlan ortada ödüm koptu hiç sesi de çıkmıyo onra farkettim orda bişi kıpırdıyo die... ay ama aklım çıktı orda kutu vardı da oyuncak kutusu ona gitmiş. aklı fikri kutularda şişelerde zaten
bi de dün oyuncak trenini kurduk ona bakarken dakikalarca mest oldu bayıldı kızlar şoktan almıştık 4 liraya...
ben geldin net gitti bir ara o arada kıza brokolili havuç patatets pirinçli çorba yedirdim sonra bayosunu yaptırdım uyudu
abov yok yok o çorbada kız:) afiyet olsun kızçeneee

keske imkanlar calismayi gerektirmesede hepimiz sadece yavrularimizla zaman gecirsek canim.
ama onlara bir gelecek vermek istiyosak mecbur caliscaz.
hem ben surekli evde bunalirim ayol.akannehir

benm oğlan dün sehpanın altına saklanmış bi an göremeyince aklım çıktı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kizda geri geri kayip sehpanin altina giriyo.

kızlar ben muhallebi verdiğimi zaman çok sık uyanıyo susuyor su verince tektrar uyuyor ama mama verdidğim zaman uzunca uyuyor

gece muhallebisi verinde sanki Naz'da rahatsiz oluyo.
acaba sindiremiyolar mi?
bende vazgectim muhallebiden, onun yerine mama veriyorum yatirmadan once.

büyük ihtimalle susuyorlar çünkü su verdikten sonra uyuyor

sizde haftaya yayarsiniz iste.kaydirigubbakcemile3

bayramın ilk olduğu için ne yapacam bilmiyom her bayramın ilk günü eşimin annsene gidiyoz geçen dedim artık bir bayram sizin eve bir bayramda bizim eve gidecem ilk gün bu yüzden ramazan bayramında oraya gideyim kurban bayramındada annemlerde olayım orda yaparım diye düşünüyom yada akşam iki ailede bize gelsin gerçi pek bir araya gelmezler nasıl olacak bilmiyom düğünden sonra bir tek doğumda yan yana geldiler eşimin ailesi soğuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…