benim kiz sade su icmiyor.
oglen sebzesinden sonra veriyorum bi kac damla anca aliyo.
gece hic denemedim ama alacagini sanmam.
cnm ben bıkmam:) evde oturcam oğluşumla:)))keske imkanlar calismayi gerektirmesede hepimiz sadece yavrularimizla zaman gecirsek canim.
ama onlara bir gelecek vermek istiyosak mecbur caliscaz.
hem ben surekli evde bunalirim ayol.akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kizda geri geri kayip sehpanin altina giriyo.
gece muhallebisi verinde sanki Naz'da rahatsiz oluyo.
acaba sindiremiyolar mi?
bende vazgectim muhallebiden, onun yerine mama veriyorum yatirmadan once.
heh he ben hesaplamadım hiç kız takvime baktığım bile yokkkbenim kizin dogum gunu bayram haftasina geliyo.
1 hafta kutlariz artik.:dance:
ek gıdaya başlayınca az da olsa su vermek lazımmış bu arada susuyorlarmışbüyük ihtimalle susuyorlar çünkü su verdikten sonra uyuyor
cnm artık torun hatrına gelirler bir araya sürekli ayrı organizasyon yapamazsın kibayramın ilk olduğu için ne yapacam bilmiyom her bayramın ilk günü eşimin annsene gidiyoz geçen dedim artık bir bayram sizin eve bir bayramda bizim eve gidecem ilk gün bu yüzden ramazan bayramında oraya gideyim kurban bayramındada annemlerde olayım orda yaparım diye düşünüyom yada akşam iki ailede bize gelsin gerçi pek bir araya gelmezler nasıl olacak bilmiyom düğünden sonra bir tek doğumda yan yana geldiler eşimin ailesi soğuklar
benim kizin dogum gunu bayram haftasina geliyo.
1 hafta kutlariz artik.:dance:
cnm ben bıkmam:) evde oturcam oğluşumla:)))
ayy bizimki e manevralarla istediği yere gidip istediği şeyi alıyo ağzına tepiyo çok afacan olacaklar zor işimizzzzz
cnm muhallevi ağır geliyo olabilir yeni alışıyolar gıdalara sonuçta
slm kıslar ben geldim
ben halaaaaaaaa ensarın ağzına birşey veremiyorum yarın esin dr.a gidiyorum birde yüzünde ve bacaklarında sivrisinek ısırığı gibi kızarıklar olduuuuu
selam canim.
niye kizardi ki kuzucuk?bilmiyorumkismile
itek canım alerji olabilir benim kızdada bir ara ateşi yükseldiği zaman oldu o sırada bacterim ilaç kullanıyoduk o yapmıştı
bilmiyorum canım geçen gün yoğurt çorbası vermeyi denemiştim ondan sonra başladı sanırım kızarıklar ve hala geçmedi:gitme:inş.önemli birşeyi yoktur:Saruboceq:
herkese iyi akşamlar. Maşallah bebişine 3,4 dişi mi çıkarıyor yanlış mı anladım.herkese slm
diş çıkarıyo oğlum
gerçi 2 tanesi çıktı
bide hiç durma dönüyo
uykusunda bile rahat durmuyo
hiç bişey yemiyo meme emmek istemiyo
gece uyumuyo hatta gündüzde
yorgunum.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?