2009 Kasm Anneleri

cnm ben bıkmam:) evde oturcam oğluşumla:)))
ayy bizimki e manevralarla istediği yere gidip istediği şeyi alıyo ağzına tepiyo çok afacan olacaklar zor işimizzzzz
cnm muhallevi ağır geliyo olabilir yeni alışıyolar gıdalara sonuçta
benim kizin dogum gunu bayram haftasina geliyo.
1 hafta kutlariz artik.:dance:
heh he ben hesaplamadım hiç kız takvime baktığım bile yokkk
büyük ihtimalle susuyorlar çünkü su verdikten sonra uyuyor
ek gıdaya başlayınca az da olsa su vermek lazımmış bu arada susuyorlarmış
cnm artık torun hatrına gelirler bir araya sürekli ayrı organizasyon yapamazsın ki

benim kizin dogum gunu bayram haftasina geliyo.
1 hafta kutlariz artik.:dance:

biz bayramı uğurlayacaz bayramın 5.günü:)

bugun rotarix aşımızda var hasta olduğu için bir osrun çıkarmı burun feci akıyor öksürmeyede başladı napcaz ya şaştım walla o kadar titizlendim kendi hatam yüüzünden çocuk hasta oldu ya

bende muhallebiye ara verdim zaten.
biraz daha beklesin.
zaten iyice alissinlar muhallebi yerine gece yatirmadan tarhana falan veririz, daha besleyici olur.

valla bilmiyorum kayra cım yaa
cnm dert etme fazla çocuk bu daha ne hastalıklar görcez kimbilir düşe kalka büyüycekler
istersen ara sor sağlık ocağına gel derlerse git yaptır aşısını

slm kıslar ben geldim
ben halaaaaaaaa ensarın ağzına birşey veremiyorum yarın esin dr.a gidiyorum birde yüzünde ve bacaklarında sivrisinek ısırığı gibi kızarıklar olduuuuu

itek canım alerji olabilir benim kızdada bir ara ateşi yükseldiği zaman oldu o sırada bacterim ilaç kullanıyoduk o yapmıştı

herkese slm
diş çıkarıyo oğlum
gerçi 2 tanesi çıktı
bide hiç durma dönüyo
uykusunda bile rahat durmuyo

hiç bişey yemiyo meme emmek istemiyo
gece uyumuyo hatta gündüzde
yorgunum.............

herkese slm
diş çıkarıyo oğlum
gerçi 2 tanesi çıktı
bide hiç durma dönüyo
uykusunda bile rahat durmuyo

hiç bişey yemiyo meme emmek istemiyo
gece uyumuyo hatta gündüzde
yorgunum.............
herkese iyi akşamlar. Maşallah bebişine 3,4 dişi mi çıkarıyor yanlış mı anladım.
Oğluşum tam 4 aylıkken dönmeye başlamıştı.Hastalanınca dönmeyi unuttu. Şuan hiçbir hareket yok yavru kuşumda

benım rüzgarımda ek gıda olayına ısınamadı,masallah deniz yıyor off zor yaa meme emmesı yada bıberon ne kolaymıs.bırde yıne ruzgar gecelerı bağırarak uyanıo gaz sancısım nedır bılmem yalnız gaz ıse pes dıorum yasına kadarmı surcek yaa.optum hepınızııııııııııı

slm kızlar
ya benim oğlum dönmüyo tembel şey
gerçi hep pusetinin içinde nasıl dönmesini öğrencek bilmiyorum
şimsi akşamları eve gidince yere battaniye serip yatırıyorum ama ellerini emmekten başka bişey yapmıyo

kızlar şimdi hero babyden paket geldi milupa ve bebelactan beklerken walla helal olsun diyarbakıra kadar gönderdiler kavanozda meyve kahvaltı karışımı ve gece bisküvisi geçendede almıştım ama neyse sağolsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…