slm kızlar
ya benim oğlum dönmüyo tembel şey
gerçi hep pusetinin içinde nasıl dönmesini öğrencek bilmiyorum
şimsi akşamları eve gidince yere battaniye serip yatırıyorum ama ellerini emmekten başka bişey yapmıyo
slm kızlar
şimsi akşamları eve gidince yere battaniye serip yatırıyorum ama ellerini emmekten başka bişey yapmıyo
canım benimkide dönmüyor önemli bişi yoktur herhalde
günaydın kızlar vallhi benimkide dönmüyor etrafındaki oyuncakları uzanıp alıyor kendini iyice yan yapıyor ama dönemiyor herşey vakitle bence bunda anormal bir durum yok 1 ay büyüklerde bile dönemiyenler var takılmayın kızlar
kızlar şimdi hero babyden paket geldi milupa ve bebelactan beklerken walla helal olsun diyarbakıra kadar gönderdiler kavanozda meyve kahvaltı karışımı ve gece bisküvisi geçendede almıştım ama neyse sağolsun yinede
nbr kızlar uzun aradan sonra
bu ek gıda olayını hiç sevmedim yemiyo sıpa yaaa(
slm kızlar
benim kızda yuvarlanmıyo ama sağa sola dönüyo iki gündürde yürütece bırakıyom 5 dak falan arka arkaya gidiyo
benimkinin ayaklari yere degmiyo yurutecte.
biz ittiriyoz saga sola.kaydirigubbakcemile3
kızlar benim kız muzu çok seviyor eşimde ben tattırıken ağır onun deyip söylenip duruyor bende sevdiği bişeyin olması mutluluğuyla veriyom azcık ama yanlışmı yapıom acaba verirken çıldırıyor hemen verecekmişim öteki parçayı elim ayağıma dolaşıo
ayyy bide yürteçmi alcaz al al bitmiyor daha mama sandalyei gelmedi bu gelsin daha hepsiburadayla işim olmaz
maşalah benim kızın boyu uzun normal olmasından 3cm fazla 69cm
kızlar benim kız muzu çok seviyor eşimde ben tattırıken ağır onun deyip söylenip duruyor bende sevdiği bişeyin olması mutluluğuyla veriyom azcık ama yanlışmı yapıom acaba verirken çıldırıyor hemen verecekmişim öteki parçayı elim ayağıma dolaşıo
yurutec mecbur degil canim. istersen alirsin.
bizim bir cok seyde oldugu gibi abimizden kalan var. onu cikardik ortaya, ara sira koyuyorum degisikli oluyo.
ama aslinda sundan almak istiyorum ben.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...kool+step+start+walk+n+ride&sprefix=playskool
masallah.
benim kizda minyon olucam diye kendini yirttigi icin ayaklari degmiyo.
anada babada minyon degil, kiz kime cekti bilmem.
ama umarim halalarina cekmemistir.
benim kizda deli oluyo muz icin. karsidan gorunce cildiriyo.
bizim dr. 4. aydan beri verebilirsiniz diyo.
ben elmayla karistirip veriyorum.
gecen tembellik yapip sadece muz verdim, ogun rahatsiz etti sanki.
hatta gecen esim azcik yalatayim derken kiz koca bi parca koparip yutmus.
esim bi telas geldi, kizi ters cevirmis cikarmaya calisiyo.
halbuki kiz coktan yutmus daha varmi diye bakiniyo.kaydirigubbakcemile3
minyon olmasi benimde hosuma gidiyo.ikincisi olursa inş. bende rahatlıcam demekki,boşver minyon olsun wanna benimkide öle olcak gibi biz sırım gibi değiliz ama hem kocası hop diye alır kucağına fenamı fındık kurdu gibiolumunekankayizsmile
wanna bu karışımı bende yapıorum tadına baktınmı muşmulaya benziyor bizimki öle sevmiyor illa sadece muz vericem çok tatlı oluyolar demi şapırdanıken bizimki ağzının tadını bilio neymiş brokoli kabak yermi fıstığım muzun üstüneyasakkelime
minyon olmasi benimde hosuma gidiyo.
kucagima alinca koynuma sokuluveriyo.opuyorumnanaktan
aman buyudude kocasi mi alicak kucagina.ohaoldumsmile
tadina baktim canim, gayet guzel oluyo.
hatta kalirsa kalanini ben yiyorum, tabi kalirsa.kaydirigubbakcemile3
sizinki niye musmula gibi oluyoki? elmami eksi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?