- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
selam arkadaşlr naber?
ben izin aldım evdeyim çünkü oğluşum hasta(((
bide dün aşı oldu. ateş yaptı oda. bi yandan soğuk algınlığı bi yandan ateş...
moralim çok bozuk. allah beterlerinden korusun yavruşlarımızı inş
kızlar burada takılırken kızımı ana kucağına koyduydum bakıp çıkacaktım netten sen aşağı düş nasıl becerdi bilmiom bastı çığlığı ama herzamankinden bende baktım anakucağında değil görene kadar kayayı yedim alta sıkışmış onun için ağlıyo büyük ihtimalle kucağıma aldım sustu kafasının yanı kızarmış inş. sert vurmamıştır bu kız tehlikeli olmaya başladı öncesindede oyun halısının ortasına gelmiş kaya kaya ayağını ve başını kaldırıyo ayağına bakmak için gene lap diye vurdu kafayı ama yumuşak zemin bişi olmas??? demi keyfi yerinde gayet bugün 1kere yarım saat uyudu şimdi uyutabildim anca
ben yeni üye oldum sürekli takip ediyordum benimde 7 kasım 2009 doğumlu bir erkek bebğim var.merak ediyorum benim bebeğim şu an 7.5kilo çevremde ay olarak bizden küçük bebekler var ama kiloları daha fazla çok kafama taktım sizin bebişler kaç kilo
merhaba kızlar bizde 9 mayısta 6 aylık olucaz ama hala anne sütü veriyorum meyve püresini falan çok nadir verdim o da sadece elma ve armut başka bişeye henüz başlamadım geçen ay 700 gr. almıştı dr. çok iyi demişti kilosu için azar azar tattıra bilirsin demişti ama pek başlamadım yanlış mı yapıyorum acaba ya taktım kafama şimdi sizleri okuyunca mesela evde bal kabağı var susuz pişirsemde püresini versem mi dokunur diye korkuyorum bu şehirde yanlızım sorcak etcek kimsede yok yardımcı olursanız sevinirim..
masallah canım bebgine benimkide 400 gr aldı gecen ay tattır demişti ama ben bikacgundur basladım ek gıdaya istiyoda zaten uyumuyodu doymuyomus garibim
kabak mevsimi deil vermeyin demişlerdi ama sen gene arastır istersen ama yogurt falan baslangıc için daha iyi yarım fincan yogurt verebilirsin yada meyve püresi
sizin bebşler ortalama kaç dakika emiyor.
evet canım kendim mayalıyorum pastörizeyle bazende annem acıktan süt alıyor onunla mayalıyorum bundan sonrada annem alıcak benim için acık süt öyle mayalıcam daha saglıklı oldugunu düşünüyorumcanım sağolasın yoğurt demişsin kendin mi mayalıyosun pastorize sütle mi yapıyosun anne sütüne en yakın yoğurtmuş ama nasıl yapayım.
sizin bebşler ortalama kaç dakika emiyor.
ben yeni üye oldum sürekli takip ediyordum benimde 7 kasım 2009 doğumlu bir erkek bebğim var.merak ediyorum benim bebeğim şu an 7.5kilo çevremde ay olarak bizden küçük bebekler var ama kiloları daha fazla çok kafama taktım sizin bebişler kaç kilo
canım hoşgeldin bebişini sağlıkla büyüt
benimde oğlum 19 kasım doğumlu ve 7.5 kılo biz ek gıdaya geçmedık
dr sana ek gıdaya geç dediyse yavaş yavaş başla
Allah Allah cok mu komikmis?
gunduz falan gurultuden uyanirsa gotur ver ellerine sustursunlar.
ah ah, ilk annelik boyle iste.
bende oglumda ne yaparsam yapayim yetmedigimi dusunuyordum.
sizde ne yaparsaniz yapin boyle dusunceksiniz ama gercek bu degil.
fazlasiyla yetiyosunuz. bunu unutmayin arkadaslar.
hep soylerim,onlarla kaliteli zaman gecirmek onemli, suresi degil.
aksama kadar evde oturup cocuga hicbirsey vermeyen insanlar biliyorum ben.
sirf evde oturuyo calismiyo diye o iyi anne, ben calisiyorum diye kotu annemiyim yani.
ikincide insan daha rahat oluyo. ise dondugumde tabiki kizimi ozliycem ama ilkindeki gibi vicdan yapicagimi sanmiyorum.
kızlar aman dikkat edin sizde yavruşlara. bu bahar havası çok fena.
bi kış boyu hastalanmadı yavrum baharda olan oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?