2009 Kasm Anneleri

sağol wannacım. hadi görüşürüz. artık çok pasif oldu burası. noldu anlamadım walla.
neyse herkes iyi olsun da...
hoşçakalın :enbuyukkk:

geçmiş olsun ...benimkide hasta koca kış hastalandırmadım sen bahada hastalan bahar çarptı kuzuları

amann emniyeti bağla canım ....geçmiş olsun üzüldümm...sen takip et de allah korusun

ben yeni üye oldum sürekli takip ediyordum benimde 7 kasım 2009 doğumlu bir erkek bebğim var.merak ediyorum benim bebeğim şu an 7.5kilo çevremde ay olarak bizden küçük bebekler var ama kiloları daha fazla çok kafama taktım sizin bebişler kaç kilo

merhaba kızlar bizde 9 mayısta 6 aylık olucaz ama hala anne sütü veriyorum meyve püresini falan çok nadir verdim o da sadece elma ve armut başka bişeye henüz başlamadım geçen ay 700 gr. almıştı dr. çok iyi demişti kilosu için azar azar tattıra bilirsin demişti ama pek başlamadım yanlış mı yapıyorum acaba ya taktım kafama şimdi sizleri okuyunca mesela evde bal kabağı var susuz pişirsemde püresini versem mi dokunur diye korkuyorum bu şehirde yanlızım sorcak etcek kimsede yok yardımcı olursanız sevinirim..

canım benim bebgimde 7 kasım dogumlu ve su ana kadar sadece anne sütüyle beslendi ve 7.5 kilo civarında normal yani her bebegin gelişimi farklıdır takma kafana

masallah canım bebgine benimkide 400 gr aldı gecen ay tattır demişti ama ben bikacgundur basladım ek gıdaya istiyoda zaten uyumuyodu doymuyomus garibim
kabak mevsimi deil vermeyin demişlerdi ama sen gene arastır istersen ama yogurt falan baslangıc için daha iyi yarım fincan yogurt verebilirsin yada meyve püresi

benim 200 grm almış son ay sadece anne sütü veriyorum doktor ek gıdaya başlayalım dedi.şimdi azar azar veriyorum kahvaltı meyve püresi sebze çorbası umarım besliyodur verdiklerim

canım sağolasın yoğurt demişsin kendin mi mayalıyosun pastorize sütle mi yapıyosun anne sütüne en yakın yoğurtmuş ama nasıl yapayım.

canım sağolasın yoğurt demişsin kendin mi mayalıyosun pastorize sütle mi yapıyosun anne sütüne en yakın yoğurtmuş ama nasıl yapayım.
evet canım kendim mayalıyorum pastörizeyle bazende annem acıktan süt alıyor onunla mayalıyorum bundan sonrada annem alıcak benim için acık süt öyle mayalıcam daha saglıklı oldugunu düşünüyorum
sizin bebşler ortalama kaç dakika emiyor.

5 en fazla 10 dakika emiyor
bebeğin emerken yutkunmasına bak canım yutkunma sesine göre sütünün iyi olup olmadıgınıda anlayabilirsin böylece

slm kıslar ben geldim bugünkü havadisleri verem
ensarın kızarıkları için dr.alerjı dedi ve ilaca başladık
ağzına ne versem öğürüyordu onada reflüsü var dedi ve ilaç verdi bu aydan sonra azalmaya başlarmış
ek gıdalara halaaaaaaa başlayamadık hiçç birşey veremiyorum ağzına ne diyem allah yardımcım olsun:sinifsinif:

off ya uyumuyor oğluş remen cenk ettik dayanamdım artık babsına verdim.sıpa babasının kucağında gezmeye giderken bide bana pispis sırıtmazmı ...noldu ya ne güzeldi 9 dedimi emer uyurdu geceleride artık uyumaz oldu nolcak böle hastalıktan mı yoksa buda yeni döngümü anlamdım bilmiyorumkismile

canım hoşgeldin bebişini sağlıkla büyüt
benimde oğlum 19 kasım doğumlu ve 7.5 kılo biz ek gıdaya geçmedık
dr sana ek gıdaya geç dediyse yavaş yavaş başla

hoşbulduk canım sende bebşini sağlıkla büyüt.başladım bende ufaktan yediriyorum meyve püresi çorba muhallebi.bebimde afiyetle yiyor zorlamıyor beni..

valla ben iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ilk hafta ağlıyordum gizli gizli bi ara niyeti bozmuştum izin alacaktım ama annem karşımda oturuyor okulum eve çok yakın cuma günümü boşalttı müdürüm öğlen arası geliyorum sonra 3 te çıkıyorum bu nedenle vazgeçtim ama eve gelince bebişimle 1 saat emişiyoruz ayrılmıyor baş parmağımı sımsıkı tutuyor bende konuşuyorum onunla. işte böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…