2009 Kasm Anneleri

slm kıslarr bugun oğlum ilk defa 2 saatte bir uyandı 24 saat uyumuşum gibi geldi bana gece geç yattığı içinmi ne

sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz?

arkadaşlar ben ilk kez mamayla yoğurt mayalamayı denedim taş gibi oldu :)
sevdim ben bu işi gerçi ben daha ek gıdaya geçmedim ama önceden önceden deneme yapıyorum ayın 26 sında doktora gidicez 5. ay kontrolümüz var ek gıdaya başlayabiliriz ve bu arada çok mutluyum akyganam ay sonu evin eşyalarını taşıyıp 1 hafta bende kalıp memlekete ordanda yazlığa gidiyo taki temmuza kadar yok başımda yaşasın zemuszemus

bir kaç saat aralıksız uyudularmı nasılda ilaç gibi geliyo dimi?kaydirigubbakcemile3

aynen ya

bu arada sebzeleri haşlıyorum ben ama şu buharlı pişiriciden alıcam.

bende ön hazırlık yapayım dedim alsm mı diye kararsızım clipsom var buharda pişirme sepetide var ama 2 sebze içinde koca tencereyi kullanmak nasıl olur bilmiyorum

bravo ben genelde tutturamıyom yaw...gözün aydın sevindim senin adına

ahhh ahhhh soormayın yabenimde haftaya kaynanamlar geliyo şimdiden gerginliği başladı kayrada etkilenecek diye sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyo..ne bu ya her ay burdalar bıktım valla..kadının yüzünü gördükçe bana yaptıkları helde lohusalığımın 2.gününde yaptıkalrı aklım ageliyorda kafayı yiycek gibi oluyorum.gırtlaklamak istiyorum kadını ve hepsini alsanaalsanasmilebu hafta geleceklermiş de eşim de gelmeyin ben evde yokum bu hafta maçım var demiş illa gelelim deyincede ben maca gidince arifede evde durmuyor tanıdıklarına gidiiyor demiş artık gelmeyelim o zamn demiş güya oğluma hediye almışlar doğduğundan beri bir çorap dahi almadılar bide ilk torunları istemiyroum onalrın hiç bişeyini oğlumun üstüünde

bizim sıpa artık kendi oyuncağını kendisi seçiyor dn markete gittik (şok) orda elektirikli gitar avrdı çok da ucuzdu bi rengini tuttu elinde bırakmadı:) biz de düşünüyoduk zaten ışıklı bi oyuncak bi de notalar filan var bi de ayarlı müzikleri var çok şeker 3 lira hem de:) aldık dün deli gibi onla oynadı şimdi uyuyo
bi de dün yarım tabak yoğurt yedi minik cam tabaktan

benım ufaklıklar gunduz sureklı sallanmak ıstıo.evın ortasında besıkler salla bakalım salla 15 dk uyuo uyanıooo napcas yaa

İyi günler kızlar bana yardım edin ne olur. Ek gıdalar geçtiniz mi? Ben ne verirsem vereyim istemiyo bebek çok karşı olduğum halde tv karşısında bile denedim bir iki kaşık farketmeden yiyo ne yapmalıyım? bide odada asla yanlız kalmıyo ben odadan çıkayım anında basıyo çığlığı. Her gün bi huy değiştiriyo bu bebiş ne zor işmiş büyütmek. Allah hepimize bol bol sabır versin. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürederim...

yavaştan başladık canım.
ben kızıma hep tv önünde yediriyorum, oğlumuda hep öyle yedirirdim.
hiç bir zararını görmedim.
reklamlarda özelikle bu ara 11880, turkcell ve fanta reklamında en az 3er kaşık yediriyorum.
bebeklerin çoğu genelde reklam seyrederken yer.

slm kıslar bebeğim 4 gündür kabız.aranızda bebği böle olan varmı tavsiyelerinizi bekliorum napcam bilemiyorum...

poposuna sıcak suya pamuğu batırırp batırıp masaj yap. günde 3 4 kere. çocuk rahat rahat yapmaya başlıyo bir kaç günde. sonra o uyarıcıya alıştığından günde 1 2 defa yapınca hep yapıyo kakasını

kızlar genelde duyuyorum bebeklere televizyon izletmeyin diyolar ama ben oğluma engel olamıyorum son çare baby tv yi buldum onu açıyorum acayip mutlu oluyo gözünü kırpmadan izliyo acayip kahkahalar atıyo sizce ne yapmalıyım izlemesine izin vermelimiyim yoksa vermemelimiyim.bizim doktorumuz bu konuda bize bişey demedi ama bazı doktorlar sakıncalı diyo ben gündüz evde yokum malum çalışıyorum kayınvalidem ve annem bakıyo biliyosunuz kayınvalidemdeyken bütün gün televizyon karşısında sizce ne yapmalıyım

benim dr en az 2 yaşına kadar izletmeyin dedi tvden geçen görüntüleri beyin algılayamıyor buda beyindeki hücrelerin hzılı ölümüne sebeb oluyor dedi bence izletme ama yinede sen bilirsin sonuçta 3 yaşa kadar beyin hücreleri arasında snir bağlantıları oluşuyor bağlantı kuran hücreler yaşıyor 3 yaşından sonrada bu hücreleri geliştirmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…