maşallah canım
ben yürüteç almadım erkek çocuklarında sakıncalı diyolarya
ama çok merak ediyorum tepkisini
slm kıslarr bugun oğlum ilk defa 2 saatte bir uyandı 24 saat uyumuşum gibi geldi bana gece geç yattığı içinmi ne
sebzeleri nasıl pişiriyorsunuz?
bir kaç saat aralıksız uyudularmı nasılda ilaç gibi geliyo dimi?kaydirigubbakcemile3
bu arada sebzeleri haşlıyorum ben ama şu buharlı pişiriciden alıcam.
arkadaşlar ben ilk kez mamayla yoğurt mayalamayı denedim taş gibi oldu :)
sevdim ben bu işi gerçi ben daha ek gıdaya geçmedim ama önceden önceden deneme yapıyorum ayın 26 sında doktora gidicez 5. ay kontrolümüz var ek gıdaya başlayabiliriz ve bu arada çok mutluyum akyganam ay sonu evin eşyalarını taşıyıp 1 hafta bende kalıp memlekete ordanda yazlığa gidiyo taki temmuza kadar yok başımda yaşasın zemuszemus
İyi günler kızlar bana yardım edin ne olur. Ek gıdalar geçtiniz mi? Ben ne verirsem vereyim istemiyo bebek çok karşı olduğum halde tv karşısında bile denedim bir iki kaşık farketmeden yiyo ne yapmalıyım? bide odada asla yanlız kalmıyo ben odadan çıkayım anında basıyo çığlığı. Her gün bi huy değiştiriyo bu bebiş ne zor işmiş büyütmek. Allah hepimize bol bol sabır versin. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürederim...
slm kıslar bebeğim 4 gündür kabız.aranızda bebği böle olan varmı tavsiyelerinizi bekliorum napcam bilemiyorum...
kızlar genelde duyuyorum bebeklere televizyon izletmeyin diyolar ama ben oğluma engel olamıyorum son çare baby tv yi buldum onu açıyorum acayip mutlu oluyo gözünü kırpmadan izliyo acayip kahkahalar atıyo sizce ne yapmalıyım izlemesine izin vermelimiyim yoksa vermemelimiyim.bizim doktorumuz bu konuda bize bişey demedi ama bazı doktorlar sakıncalı diyo ben gündüz evde yokum malum çalışıyorum kayınvalidem ve annem bakıyo biliyosunuz kayınvalidemdeyken bütün gün televizyon karşısında sizce ne yapmalıyım
bizde yaşamıştık benzer bir durum. sızma zeytinyağı vermiştim, günde iki kez bir çay kaşığı. faydasını gördümslm kıslar bebeğim 4 gündür kabız.aranızda bebği böle olan varmı tavsiyelerinizi bekliorum napcam bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?