2009 Kasm Anneleri

bide ne yap biliyomusun, brokoli veya kabak gibi sebzelerin icine az muz karistirip ver. sonra sonra muzun miktarini azaltip zamanla tamamen cikarirsin. yemiyosa dene bakalim.

slm kızlar
dün dr gittik kuzucuğumu üşütmüşüz hafif soğuk algınlığı ilaç yazdı ama şimdi kullanma akıntı ve öksüürk şiddetlenirse kullan dedi bu ay 550 gr almış oğluş anne sütüne devam ek gıdaya geçme dedi boyu bu ay yarım cm uzamış yavrumun 62,5 olmuş anası ve babası gibim kısa olvak herhalde diyorum oğlum dayı uzun dedeler uzun hala uzun çeksene onlara yok anacım laf dinlemiyo bu...
gelişim herşey normal dedi rotaiximiz,de yaptı ....

benimkide hala dönmüyo uzanıyo alamazsa babsıyor yaygarayı dötü okadar ağırkı hiç kıpırdatmıyo dr normal dedi her çocuğun kendine göre gelişimi var dedi .Yabancılara tepki olayını sordum onada anne ve babaya dönemin döngü tepkilerini veriyorsa sorun yoktur dedi.beselnmeyle ilgili bir kitap tavsiye etti onu aldım ama hala okumadım 99 sayfada bebk beslenmesi gülbin gökçay bide ben oaad bi kitap bulup aldım bebk oyunları jackie silberg başka bir kitap vardı 2 yaşa kadar oynlar diye pahalıydı biraz yanımdada fazla para olmayınca alamadım ama onu da alcam

ev dandini bugun hiç ev işi yapmadım offffffffffffffffff sadece annelik yapmak istiyorum

slm kızlarrr bu iki gun evdeyiz artık asit yagmuru yagacakmıs bebekleri dısarı cıkarmayın diyorlardı ayy cok kapalı hava yaa tam uyku havası güya süpürge falan yapıcaktım içimden gelmiyoo

gecmis olsun canim.

slm kızlarrr bu iki gun evdeyiz artık asit yagmuru yagacakmıs bebekleri dısarı cıkarmayın diyorlardı ayy cok kapalı hava yaa tam uyku havası güya süpürge falan yapıcaktım içimden gelmiyoo

evet ya, bide asit yagmuru cikti basimiza.
bu sabah yagmur yagiyodu, oglana tembih ettim yagmur altinda durma diye.
bakalim dinlerse.

ayy oylelerinede ayrica sinir oluyorum.
bende alt katimdakilere bigun fena dalicam ama bakalimne zaman.klava:

slm kızlar
sizin gürültüyü yapanlar yabancı yine bizimki üst kattan dedesi
dün çocuk gündüz uyuyamayınca akşam çıldırdı tabi bende ne dersin koca adam söylemekmi lazım alsanaalsanasmile

eskiyen hiçbir şeyi atmadığı için sürekli uğraşacak bişeyleri var
oda yetmezmiş gibi inşaat başlattı çardak yapcakmış sanki köşkte yaşıyoz ya
ay wanna kafayı yicem ya Allahtan bugün yağmur varda gürültü yok yazık yavrumda uyudu hava ısındımı bu adam böyle ya

sorma wannacım ya hava nasıl kapalı yağıyo duuryor burada da...alt kattakiyle 2 kere kapıştım 3. süne hazırlanıyorum
bende kac kere uyardim.
koskoca universiteye giden cocuklari var ama bizim bebeklerden beterler.
bide her seferinde asagiya vur diyo kadin.
insan olana laf bi kere soylenir di mi?
demek ki kapiya dayanip agzima geleni soylemem lazim, ama o zamanda anlayacaklarini sanmam.
hatta su an bile koca cocugun asagidan bagirma sesi geliyo.akannehir

canim soyle eymen uyudugu zaman gurultu yapmasin.
sonucta dedesi anlar herhalde.
guzellikle eymen uyumuyo gurultuden, uyaninca haber vereyim o zaman devam et baba de.

ahh cnm keşke laftan anlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…