günaydınn. oğlum sabah 7.30 da kalkmıştı. Tekrar uyuttum şimdi.Hemeen uyanmaz inşallah
yarem şu tickerı benim profil kabul etmiyor farklı adreslerden aldıysamda olmadı
günaydın kızlar. benim cadı 8 de uyandı bi daha da uyumadı. napıcağımı şaşırdım walla gece yarım saatte bi uyanıyo, geçiş dönemi dedim ama 1 aydır geçmedi o dönem kafamçokkarıştı
canım muhallebi veriyosan susuyordur büyük ihtimalle benim kızda uyanıyo su verince tekrar uyuyor yada açtır
slm kıslar ben geldim bugünkü havadisleri verem
ensarın kızarıkları için dr.alerjı dedi ve ilaca başladık
ağzına ne versem öğürüyordu onada reflüsü var dedi ve ilaç verdi bu aydan sonra azalmaya başlarmış
ek gıdalara halaaaaaaa başlayamadık hiçç birşey veremiyorum ağzına ne diyem allah yardımcım olsun:sinifsinif:
off ya uyumuyor oğluş remen cenk ettik dayanamdım artık babsına verdim.sıpa babasının kucağında gezmeye giderken bide bana pispis sırıtmazmı ...noldu ya ne güzeldi 9 dedimi emer uyurdu geceleride artık uyumaz oldu nolcak böle hastalıktan mı yoksa buda yeni döngümü anlamdım bilmiyorumkismile
ohoooo, benim bebeğime annem bakıcak, okul evime çok yakın olucak, bide 3te çıkıcam, ben çoktan başlardım.valla ben iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ilk hafta ağlıyordum gizli gizli bi ara niyeti bozmuştum izin alacaktım ama annem karşımda oturuyor okulum eve çok yakın cuma günümü boşalttı müdürüm öğlen arası geliyorum sonra 3 te çıkıyorum bu nedenle vazgeçtim ama eve gelince bebişimle 1 saat emişiyoruz ayrılmıyor baş parmağımı sımsıkı tutuyor bende konuşuyorum onunla. işte böyle kızlar
gündüzleri su veriyorum ayrıca gece muhallebisinide yemiyo çoğu zamangece uyanıyo mememi verince 2 dk ya uyuyo. neden böyle bu kız anlamadım. sarhoş gibi dolaşmaktan bıktım artık ((
canım, seninki uyanınca tekrar nasıl uyuyacağını bilemiyo sadece memede uyuyabiliyo herhalde.
sabır hepsi geçicek.
benim kız yürütecte aldı başını gidiyo
wannacım sabrediyorum ama bazen çıldırmak üzre geliyorum. kasım bebeklerininin en gazlılarındandı. sabrettim gazı geçicek düzelicek dedim ama o gazlı günlerde bile gece en fazla 1 kez kalkardı. düzeliceğine daha da beter oldu. hiç bişey işe yaramıyo, hiç bi işime bakamıyorum bazen pijamalarla akşamı ediyorum, çok yoruldum ağlamak istiyorum yaa(
wanna tariflere baktın mı
sabır canım ya hep öyle büyüyolar uykusuz kalıncada çok huzursuz oluyorlar dün benim kız misafir var diye öğleden sonra hiç uyumadı uykusuz kalıncada mızmızlandı durdu akşama kadar kucağımdan inmedi hem misafir hem çocuk başım ağırdı akşamda bağıra bağıra uyuttum o kadar sinirlendim ki uyumuyo diye yani bazen sabır taşıyo tahammül kalmıyo ama Allah sağlıklı sıhhatlı büyümelerini nasip etsin biliyoruz ki bu günlerde geçecek inşallah elemi gider lezzeti kalırgünaydın kızlar. benim cadı 8 de uyandı bi daha da uyumadı. napıcağımı şaşırdım walla gece yarım saatte bi uyanıyo, geçiş dönemi dedim ama 1 aydır geçmedi o dönem kafamçokkarıştı
ağlama canım ya.
yakında annen falan yokmu, gelip azcık baksalar. 1-2 saat uyusan iyi gelir.
oh maaşallah maşallah
baktım canım.
orayada yazdım, ben kızı direk ebru şallıya yollıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?