anlar ya, niye anlamasin, koskoca adam.
bi dene bakalim cok gurultu yaptiginda.
en azindan sen soylemis olursun.
ama senin kaynana inadina gurultu yaptirtirsa onu bilemem.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
dün dr gittik kuzucuğumu üşütmüşüz hafif soğuk algınlığı ilaç yazdı ama şimdi kullanma akıntı ve öksüürk şiddetlenirse kullan dedi bu ay 550 gr almış oğluş anne sütüne devam ek gıdaya geçme dedi boyu bu ay yarım cm uzamış yavrumun 62,5 olmuş anası ve babası gibim kısa olvak herhalde diyorum oğlum dayı uzun dedeler uzun hala uzun çeksene onlara yok anacım laf dinlemiyo bu...
gelişim herşey normal dedi rotaiximiz,de yaptı ....
benimkide hala dönmüyo uzanıyo alamazsa babsıyor yaygarayı dötü okadar ağırkı hiç kıpırdatmıyo dr normal dedi her çocuğun kendine göre gelişimi var dedi .Yabancılara tepki olayını sordum onada anne ve babaya dönemin döngü tepkilerini veriyorsa sorun yoktur dedi.beselnmeyle ilgili bir kitap tavsiye etti onu aldım ama hala okumadım 99 sayfada bebk beslenmesi gülbin gökçay bide ben oaad bi kitap bulup aldım bebk oyunları jackie silberg başka bir kitap vardı 2 yaşa kadar oynlar diye pahalıydı biraz yanımdada fazla para olmayınca alamadım ama onu da alcam
ev dandini bugun hiç ev işi yapmadım offffffffffffffffff sadece annelik yapmak istiyorum[/QUOT
geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız. bende senin gibi sadece annelik yapmak istiyorum. bende öğretmenim ve işe başladım 3 hafta oluyor ev almış başını gidiyor bebişime yetemediğimi düşünüyorum keşke ücretsiz alsaydım diyorum.
slm kızlar
dün dr gittik kuzucuğumu üşütmüşüz hafif soğuk algınlığı ilaç yazdı ama şimdi kullanma akıntı ve öksüürk şiddetlenirse kullan dedi bu ay 550 gr almış oğluş anne sütüne devam ek gıdaya geçme dedi boyu bu ay yarım cm uzamış yavrumun 62,5 olmuş anası ve babası gibim kısa olvak herhalde diyorum oğlum dayı uzun dedeler uzun hala uzun çeksene onlara yok anacım laf dinlemiyo bu...
gelişim herşey normal dedi rotaiximiz,de yaptı ....
benimkide hala dönmüyo uzanıyo alamazsa babsıyor yaygarayı dötü okadar ağırkı hiç kıpırdatmıyo dr normal dedi her çocuğun kendine göre gelişimi var dedi .Yabancılara tepki olayını sordum onada anne ve babaya dönemin döngü tepkilerini veriyorsa sorun yoktur dedi.beselnmeyle ilgili bir kitap tavsiye etti onu aldım ama hala okumadım 99 sayfada bebk beslenmesi gülbin gökçay bide ben oaad bi kitap bulup aldım bebk oyunları jackie silberg başka bir kitap vardı 2 yaşa kadar oynlar diye pahalıydı biraz yanımdada fazla para olmayınca alamadım ama onu da alcam
ev dandini bugun hiç ev işi yapmadım offffffffffffffffff sadece annelik yapmak istiyorum[/QUOT
geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız. bende senin gibi sadece annelik yapmak istiyorum. bende öğretmenim ve işe başladım 3 hafta oluyor ev almış başını gidiyor bebişime yetemediğimi düşünüyorum keşke ücretsiz alsaydım diyorum.
ben ücretsiz izne ayrıldım ama yinede yetemiyorum oğlum uyanıkken ev işi yapsam onun vaktinden çaldığımı düşünüp vicdan azabı yaşıyorum zaten sıpacık ilgiye öyle alıştıki onunla ilgilenme basıor yaygarayı o uyuken yapsam tıkırtıdan uyanıyor parmak ucunda yürüyorum evde ne yapacağımı bilemiyorum bende öğretmenim işe başlayınca nolcak halim bilmiyorum
Allah Allah cok mu komikmis?bugün söyledim kaynanaya
getircektim size akşam alın susturun diye yazık değil mi bu çocuğa dedim gülüveriyo
temelli çıldırdım
ben ücretsiz izne ayrıldım ama yinede yetemiyorum oğlum uyanıkken ev işi yapsam onun vaktinden çaldığımı düşünüp vicdan azabı yaşıyorum zaten sıpacık ilgiye öyle alıştıki onunla ilgilenme basıor yaygarayı o uyuken yapsam tıkırtıdan uyanıyor parmak ucunda yürüyorum evde ne yapacağımı bilemiyorum bende öğretmenim işe başlayınca nolcak halim bilmiyorum
Allah Allah cok mu komikmis?
gunduz falan gurultuden uyanirsa gotur ver ellerine sustursunlar.
ah ah, ilk annelik boyle iste.
bende oglumda ne yaparsam yapayim yetmedigimi dusunuyordum.
sizde ne yaparsaniz yapin boyle dusunceksiniz ama gercek bu degil.
fazlasiyla yetiyosunuz. bunu unutmayin arkadaslar.
hep soylerim,onlarla kaliteli zaman gecirmek onemli, suresi degil.
aksama kadar evde oturup cocuga hicbirsey vermeyen insanlar biliyorum ben.
sirf evde oturuyo calismiyo diye o iyi anne, ben calisiyorum diye kotu annemiyim yani.
ikincide insan daha rahat oluyo. ise dondugumde tabiki kizimi ozliycem ama ilkindeki gibi vicdan yapicagimi sanmiyorum.
haklısın kaliteli zaman önemli wannacım ama ne bileyim ücretsiz izne onun için ayrıldım ya o zman onun hakkıda gasbediyımuşum gibi geliyor bana....ikinci doğurunca bu sözlein aklıma gelir artık
gecmis olsun kuzucuga.selam arkadaşlr naber?
ben izin aldım evdeyim çünkü oğluşum hasta(((
bide dün aşı oldu. ateş yaptı oda. bi yandan soğuk algınlığı bi yandan ateş...
moralim çok bozuk. allah beterlerinden korusun yavruşlarımızı inş
tavuklu sebze püresi yaptım. inş yer. zeytin yağı yerine biraz tereyağı koydum. tadı daha iyi oldu. inş böyle sever de yer.
gecmis olsun kuzucuga.
hastayken asi yapiyolar mi?
afiyet olsun, yer insallah.
etlere yenimi basladiniz bu ay?
kızlar burada takılırken kızımı ana kucağına koyduydum bakıp çıkacaktım netten sen aşağı düş nasıl becerdi bilmiom bastı çığlığı ama herzamankinden bende baktım anakucağında değil görene kadar kayayı yedim alta sıkışmış onun için ağlıyo büyük ihtimalle kucağıma aldım sustu kafasının yanı kızarmış inş. sert vurmamıştır bu kız tehlikeli olmaya başladı öncesindede oyun halısının ortasına gelmiş kaya kaya ayağını ve başını kaldırıyo ayağına bakmak için gene lap diye vurdu kafayı ama yumuşak zemin bişi olmas??? demi keyfi yerinde gayet bugün 1kere yarım saat uyudu şimdi uyutabildim anca
kızlar burada takılırken kızımı ana kucağına koyduydum bakıp çıkacaktım netten sen aşağı düş nasıl becerdi bilmiom bastı çığlığı ama herzamankinden bende baktım anakucağında değil görene kadar kayayı yedim alta sıkışmış onun için ağlıyo büyük ihtimalle kucağıma aldım sustu kafasının yanı kızarmış inş. sert vurmamıştır bu kız tehlikeli olmaya başladı öncesindede oyun halısının ortasına gelmiş kaya kaya ayağını ve başını kaldırıyo ayağına bakmak için gene lap diye vurdu kafayı ama yumuşak zemin bişi olmas??? demi keyfi yerinde gayet bugün 1kere yarım saat uyudu şimdi uyutabildim anca
doktor baktı aşıya engel olacak kadar hasta değil dedi. yaptılar aşıyı. ama bugn aşının etkisiylede birleşince perişan oldu yavrum. öksürük bi yandan ateş bi yandan...
evet ete yeni başladık. hatta bu ilk verişim. tavuk suyuna yaptım. yerse hasatlığada şifa olur diye düşünüyom :Saruboceq:
Insallah sifa olsun canim.
gecmis olsun canim.
baglamadan birakma canim.
benimki koltuktan dusmustu ya, kafayi yemistim.
simdi yer haric hicbir yere birakmiyorum.
bizde iyiyiz canim, nolsun. hep ayni.teşekkür ederim canım. ee sen nasılsın naz nasıl?
ya bugün çok uyudu ya bu oğlan. bi problem olmasın??
sağolun kızlar bağlanmayı sevmiyor oturtamıyom öle bende kafayı yedim zaten epey bir yapısık gezdik kucağımdan indirmedim artık koşturma zamanları başlıyor galiba
esas kosturma ayaklandiklarinda basliycak canim.
bunlar hala iyi gunlerin.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?