2009 Kasm Anneleri

anlar ya, niye anlamasin, koskoca adam.
bi dene bakalim cok gurultu yaptiginda.
en azindan sen soylemis olursun.
ama senin kaynana inadina gurultu yaptirtirsa onu bilemem.kaydirigubbakcemile3

bugün söyledim kaynanaya
getircektim size akşam alın susturun diye yazık değil mi bu çocuğa dedim gülüveriyo
temelli çıldırdım

bugün söyledim kaynanaya
getircektim size akşam alın susturun diye yazık değil mi bu çocuğa dedim gülüveriyo
temelli çıldırdım
Allah Allah cok mu komikmis?
gunduz falan gurultuden uyanirsa gotur ver ellerine sustursunlar.

ah ah, ilk annelik boyle iste.
bende oglumda ne yaparsam yapayim yetmedigimi dusunuyordum.
sizde ne yaparsaniz yapin boyle dusunceksiniz ama gercek bu degil.
fazlasiyla yetiyosunuz. bunu unutmayin arkadaslar.

hep soylerim,onlarla kaliteli zaman gecirmek onemli, suresi degil.
aksama kadar evde oturup cocuga hicbirsey vermeyen insanlar biliyorum ben.
sirf evde oturuyo calismiyo diye o iyi anne, ben calisiyorum diye kotu annemiyim yani.

ikincide insan daha rahat oluyo. ise dondugumde tabiki kizimi ozliycem ama ilkindeki gibi vicdan yapicagimi sanmiyorum.

haklısın kaliteli zaman önemli wannacım ama ne bileyim ücretsiz izne onun için ayrıldım ya o zman onun hakkıda gasbediyımuşum gibi geliyor bana....ikinci doğurunca bu sözlein aklıma gelir artık

haklısın kaliteli zaman önemli wannacım ama ne bileyim ücretsiz izne onun için ayrıldım ya o zman onun hakkıda gasbediyımuşum gibi geliyor bana....ikinci doğurunca bu sözlein aklıma gelir artık

yok canim, bak benimki su an oyun halisinda oynuyo bende takiliyorum.
mama saati gelince yiyoruz, ara ara oynuyoruz. hic oyle dusunme.

selam arkadaşlr naber?
ben izin aldım evdeyim çünkü oğluşum hasta (((
bide dün aşı oldu. ateş yaptı oda. bi yandan soğuk algınlığı bi yandan ateş...
moralim çok bozuk. allah beterlerinden korusun yavruşlarımızı inş

tavuklu sebze püresi yaptım. inş yer. zeytin yağı yerine biraz tereyağı koydum. tadı daha iyi oldu. inş böyle sever de yer.

gecmis olsun kuzucuga.
hastayken asi yapiyolar mi?

tavuklu sebze püresi yaptım. inş yer. zeytin yağı yerine biraz tereyağı koydum. tadı daha iyi oldu. inş böyle sever de yer.

afiyet olsun, yer insallah.
etlere yenimi basladiniz bu ay?

kızlar burada takılırken kızımı ana kucağına koyduydum bakıp çıkacaktım netten sen aşağı düş nasıl becerdi bilmiom bastı çığlığı ama herzamankinden bende baktım anakucağında değil görene kadar kayayı yedim alta sıkışmış onun için ağlıyo büyük ihtimalle kucağıma aldım sustu kafasının yanı kızarmış inş. sert vurmamıştır bu kız tehlikeli olmaya başladı öncesindede oyun halısının ortasına gelmiş kaya kaya ayağını ve başını kaldırıyo ayağına bakmak için gene lap diye vurdu kafayı ama yumuşak zemin bişi olmas??? demi keyfi yerinde gayet bugün 1kere yarım saat uyudu şimdi uyutabildim anca

gecmis olsun kuzucuga.
hastayken asi yapiyolar mi?

afiyet olsun, yer insallah.
etlere yenimi basladiniz bu ay?

doktor baktı aşıya engel olacak kadar hasta değil dedi. yaptılar aşıyı. ama bugn aşının etkisiylede birleşince perişan oldu yavrum. öksürük bi yandan ateş bi yandan...

evet ete yeni başladık. hatta bu ilk verişim. tavuk suyuna yaptım. yerse hasatlığada şifa olur diye düşünüyom :Saruboceq:

kızlar aman dikkat edin sizde yavruşlara. bu bahar havası çok fena.
bi kış boyu hastalanmadı yavrum baharda olan oldu maalesef

olmamıştır inş. keyfi yerinde diyosun...
kontrol et canım bi anormallik görürsen bence doktora götür

gecmis olsun canim.
baglamadan birakma canim.
benimki koltuktan dusmustu ya, kafayi yemistim.
simdi yer haric hicbir yere birakmiyorum.

Insallah sifa olsun canim.

gecmis olsun canim.
baglamadan birakma canim.
benimki koltuktan dusmustu ya, kafayi yemistim.
simdi yer haric hicbir yere birakmiyorum.

sağolun kızlar bağlanmayı sevmiyor oturtamıyom öle bende kafayı yedim zaten epey bir yapısık gezdik kucağımdan indirmedim artık koşturma zamanları başlıyor galiba

teşekkür ederim canım. ee sen nasılsın naz nasıl?
ya bugün çok uyudu ya bu oğlan. bi problem olmasın??
bizde iyiyiz canim, nolsun. hep ayni.
cok uyumasi hastaligindandir, merak etme.
uyuyup iyilesecek annesi.

sağolun kızlar bağlanmayı sevmiyor oturtamıyom öle bende kafayı yedim zaten epey bir yapısık gezdik kucağımdan indirmedim artık koşturma zamanları başlıyor galiba

esas kosturma ayaklandiklarinda basliycak canim.
bunlar hala iyi gunlerin.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…