- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
slm kıslar bebeğim 4 gündür kabız.aranızda bebği böle olan varmı tavsiyelerinizi bekliorum napcam bilemiyorum...
herkese merhaba ya bişşey sormak istiyorum bebek odasımı aldınız büyüyen beşikli yoksa çocuk odasımı yada genç odasımı :) herkes bişey söylüyo kafam karıştı
canım ben büyüyen beşikli oda takımı almıştım çok kullanışlı oluyor ileride de büyüdüğü için uzun süre kullanabilirsin
neyse ben kaçıyorum anca hazırlanırım canlarım
belim hala ağrıyo ama mecburum oğlan da uyanır şimci
görüşürüz gene
karahan hiç durma dönüyo.
yani normal yatırıyorom hemen yüzükoyun dönüyo.
bu sefer sıkılıyo
tekrar çeviriyorum tekrar dönüyo
bebek arabasında bile dönüyo.
gece uyurken dönüp uykusundan uyanıyo.
kucakta durmuyo
ayakta sallıyorum durmuyo,
yoruldum çok
yemekte yemiyo
benim kızımda biraz tenbel tam olarak dönemiyo ama onun dışında maşallah her türlü yaramazlık varsempatiksalakcinniyav benim kızım popoyu kaldıramıo minnacık popo bide kafa kalkıyo dönmeye hazır arka engel oluyor benim tembel fıstığım gibi olan varmı??CADIARZU
yav benim kızım popoyu kaldıramıo minnacık popo bide kafa kalkıyo dönmeye hazır arka engel oluyor benim tembel fıstığım gibi olan varmı??CADIARZU
Kızlar mrb sÜtÜm yokkkkk Çok azaldı mamaya geÇeceĞm sanırım....benİm gİbİ olan var mı?(((((( hangİ mamayı verİosunuz
gerçekten mi?? daha erken değil mi 6 aydan sonra çorba faan die biliyorum..cnm 5 aylık olmuşsunuz ek gıdaya başla bence yoğurt çorba vs mamaya gerek yok ki
nelerle başlayayım cnm ....bencede başla ek gıdaya mama çok gereksiz olan sütünüde ek olarak verirsin böylece yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?