2009 Kasm Anneleri

slm kıslar bebeğim 4 gündür kabız.aranızda bebği böle olan varmı tavsiyelerinizi bekliorum napcam bilemiyorum...

vücudu susuz kaldigi icin kabiz oluyo bebekler..
zeytin yagi icirin 1 kasik yada yemegine katin..bide bolca su...makatina zeytinyagiyla masaj yapmakta ise yarar..

herkese merhaba ya bişşey sormak istiyorum bebek odasımı aldınız büyüyen beşikli yoksa çocuk odasımı yada genç odasımı :) herkes bişey söylüyo kafam karıştı

herkese merhaba ya bişşey sormak istiyorum bebek odasımı aldınız büyüyen beşikli yoksa çocuk odasımı yada genç odasımı :) herkes bişey söylüyo kafam karıştı

canım ben büyüyen beşikli oda takımı almıştım çok kullanışlı oluyor ileride de büyüdüğü için uzun süre kullanabilirsin

kızlar selam belim koptu valla
sabah beri ütü yapıyorum
yarın yola çıkıcaz kayınvaldeme gidicez pazar günü dönücez anca
ben de izletmiyorum bebeğime tv filan gözü kaydı mı hemen dikkatini dağıtıyorum şarkı filan söylüyorum
ben büyüyen karyola aldım odasında gardrobu da var koçtaştan aldıydık ilerde kitaplık filan bi oda haline getiririz bi dünya para verecek durumda değiliz maalesef. herkes durumuna göre alıyor cicili bicili takımlar almadık biz.

neyse ben kaçıyorum anca hazırlanırım canlarım
belim hala ağrıyo ama mecburum oğlan da uyanır şimci
görüşürüz gene

kızımın odasını tam takım almıştım istikbalden
ee şimdi karahan doğunca odada beşiğe bile yer yok
yatak odasına bi köşeye park yatak aldım.
zavallı oğluşumun bir dolabı bile yoksenağlama

karahan hiç durma dönüyo.
yani normal yatırıyorom hemen yüzükoyun dönüyo.
bu sefer sıkılıyo
tekrar çeviriyorum tekrar dönüyo
bebek arabasında bile dönüyo.
gece uyurken dönüp uykusundan uyanıyo.

kucakta durmuyo
ayakta sallıyorum durmuyo,
yoruldum çok
yemekte yemiyo

yav benim kızım popoyu kaldıramıo minnacık popo bide kafa kalkıyo dönmeye hazır arka engel oluyor benim tembel fıstığım gibi olan varmı??CADIARZU

yav benim kızım popoyu kaldıramıo minnacık popo bide kafa kalkıyo dönmeye hazır arka engel oluyor benim tembel fıstığım gibi olan varmı??CADIARZU
benim kızımda biraz tenbel tam olarak dönemiyo ama onun dışında maşallah her türlü yaramazlık varsempatiksalakcinni

merak etme benim oğluşda öle dotto ağır geliyor dönemyipde istediği oyuncağı alamadığı için basbağırıyor...yeğenim 7 ayında dönmeye başladı...

kızlar dişi çıkanlar ne jel kullanıolar
benimki çok huzursuz ya akşam olunca mızmızlanıp duruo
gecede uyumuyo zaten 2 saatte bir uyanıyo püffffffff

Kızlar mrb sÜtÜm yokkkkk Çok azaldı mamaya geÇeceĞm sanırım....benım gıbı olan var mı? (((((( hangı mamayı verıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…