kızlar nacizane tavsiyem hiç bir mamayı kullanmayınsütünüz azsa ek gıdaya başlayın bir sürü katkı maddeleri var muhallebiyi pirinç unu ve az nişastaylayla kendinizde yapabilirsiniz irmiği ve diğer tahılları zaten sebze çorbalarınla alıyorlar ve tuz eklemeyin böbrekleriini yorarsınız tuz kullanımı 9. ayda oda çok az
ilk defa hero baby karışık meyvelsini aldım sewmiyo reddediyor.kendim elma suyu ve yoğurt verdiğimdede aynısını yaptı bu hep böylemi devam eder sizinkilerdemi böyle???
canm benim küçücüğüm kıyamam çookk geçmiş olsun ...dediğn gibi sağlıklı olsunda alır kilo inş ben daha dün başladım başlamak sayılırsa yemedi pek çünkü..allah yardımcımız olsun...canım benim velette ilk etapta her verdiğim şeyi reddetti ama sonra tekrar denedim almadıklarınıda yavaş yavaş almaya başladı şükür gerçi hastaydı enfeksiyon çıkmıştı kanda 13 tane iğne yedi elh biraz daha iyi iştahı hiç kalmamıştı 3. ayda 7kilo olan ogluşum5.ayında 6300 kadar düştü 6 hafta vitaamin kullanacagız. yavaş yavaşta iştahı artıyo ek gıdayada 3 hafta oldu başlayalı hatta bugünkü kontrolümüzde artık tavuk balık ve etli çorba verin dedi öglenleri. benim paşa mamada almıyo mecburen hızlı bi şekilde başlattı ilk 15gün çok normal yemez dedi ek gıdayı sonra alışır cdedi drumuz....
hayırlısı saglıklı olsunda az az kilo olsun 3 haftadır ömrümden ömür gitti çünkü....
hadi gözünüz aydın.bu arada benim ufaklığın üst dişlerden bi tanesii patladı bugün huysuzluğu bundanmış demekkii ilk dişimiz 23 nisanda geldii
bende günde 3 kere bide gece emziriyorum canım. benim aklımda da acaba alması gereken kadar süt alıyomu? sonuçta ne kadar gittiğini bilmiyorum ki.bilmiyorumkismilekızlar ek gıdaya geçilse bile bebeğin süte ihtiyacı var..400-500 ml civarında süt veya mama içmesi gerekiyo ki ben onu bile tamamlayamıyorum bazen..
ek veriyorum ama mamayada başladım 1 aydır..sütüm baya az ve gündüz emmiyo pek süt azalıyo gitgide,gece emiyo 2 saatte bir uyanıp..
yani diyeceğim 1 yaşına kadar anne sütü yada mama şart..daha sonra normal süt vereceğiz zaten..bence şuan verdiğimiz meyve ve sebzelerin içinde mamadan daha fazla hormon ve zararlı maddeler var..mama da daha azdır kesin denetleniyolar sonuçta,meyve sebzeyi kimse denetlemiyor..mamayı kötülememek lazım o yüzden..ben çok iyi bi doktordan öğrendim kavanoz ve diğer mamalara daha çok güvenin,ülkemizde hiç denetim yok sebze ve meyveler hormon içeriyor dedi..bende veriyorum tabi kavanoz mamaları sürekli alınamıyor ama içim hiç rahat deil..
hadi gözünüz aydın.
bende günde 3 kere bide gece emziriyorum canım. benim aklımda da acaba alması gereken kadar süt alıyomu? sonuçta ne kadar gittiğini bilmiyorum ki.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?