slm kızlar nerelerdesiniz...
mrhba mamadan kahvaltı yapıp vereceksin aynı zamanda muhallebide yapıyorsun 2 numara mamadan.bence yoğurdu günlük süt alıp mayalasan daha iyi olur.bende besleyici diye kahvaltı ve muhallebisine mama katıyorum 2 numara.ama sen henüz yeni başlayacaksan önce meyve ve çorba yoğurt sonra kahvaltı ve muhallebi 3 er gün arayla başlamalısın.kolay gelsinmilupanın brokoli patates almak zorunda kaldım bu gün
alışverişe gittik 1 saat kadar yol sürdü.
çok aç olduğu için 3 kaşık falan yedi oğlum
şimdi kalan mamayı ne yapıcam
yarına vereyim mi atayım mı?????
bide ilk defa mama aldım
milupa 2 numara
yoğurt mayalarım falan dedim
ama açmadım daha
pişman oldum biraz
sizce mamadan yapsam mı yoğurdu
oğlum çok az yediği için mamadam olursa besleyici değeri daha çok olur diye düşündüm
kızlarrrrrr kızımın 2 gün önce ilk dişi çıktı:d kaydirigubbakcemile5
miniğim kaka yapmıyor 3 gündür. neyapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm yöntemleri denedim. bu aralar neredeyse 2-3 günde bir yapıyor bu demir damlasımı neden oldu acaba. sizde böyle bir sorn var mı?
miniğim kaka yapmıyor 3 gündür. neyapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm yöntemleri denedim. bu aralar neredeyse 2-3 günde bir yapıyor bu demir damlasımı neden oldu acaba. sizde böyle bir sorn var mı?
sabah 6 da uyanıyo benimkide ağır işci ya işe gitcek o saatte heç şaşmıyo kaydirigubbakcemile3 az önce uyudu bende damladım pc başına aklinialirimsmile
sabah 6 da uyanıyo benimkide ağır işci ya işe gitcek o saatte heç şaşmıyo kaydirigubbakcemile3 az önce uyudu bende damladım pc başına aklinialirimsmile
bende 8 den beri uyanığım şimdi uyutamayız okul zamanı gelincede anne 5 dak.diye yalvarırlar:roflol:tipik anne konuşması oldu benimkide haaa:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?