2009 Kasm Anneleri

milupanın brokoli patates almak zorunda kaldım bu gün
alışverişe gittik 1 saat kadar yol sürdü.

çok aç olduğu için 3 kaşık falan yedi oğlum

şimdi kalan mamayı ne yapıcam
yarına vereyim mi atayım mı?????

bide ilk defa mama aldım
milupa 2 numara
yoğurt mayalarım falan dedim
ama açmadım daha
pişman oldum biraz
sizce mamadan yapsam mı yoğurdu
oğlum çok az yediği için mamadam olursa besleyici değeri daha çok olur diye düşündüm

mrhba mamadan kahvaltı yapıp vereceksin aynı zamanda muhallebide yapıyorsun 2 numara mamadan.bence yoğurdu günlük süt alıp mayalasan daha iyi olur.bende besleyici diye kahvaltı ve muhallebisine mama katıyorum 2 numara.ama sen henüz yeni başlayacaksan önce meyve ve çorba yoğurt sonra kahvaltı ve muhallebi 3 er gün arayla başlamalısın.kolay gelsin

miniğim kaka yapmıyor 3 gündür. neyapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm yöntemleri denedim. bu aralar neredeyse 2-3 günde bir yapıyor bu demir damlasımı neden oldu acaba. sizde böyle bir sorn var mı?

miniğim kaka yapmıyor 3 gündür. neyapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm yöntemleri denedim. bu aralar neredeyse 2-3 günde bir yapıyor bu demir damlasımı neden oldu acaba. sizde böyle bir sorn var mı?

benim kızımda arada kabız oluo doktorumuz mamalarına zeytin yağı koy dedi yada içir 1 tatlı kaşığı dedi eğer geçmezse gliserin fitil kullanabilirsinn canımgamyoncuiremsu

Diantus 2 3 cay kasigi portakal suyu verirsen kolay yapmasini saglayabilirsin,,,ben bu sekilde veriyorum bi kac saat sonra yapiyor kolaylikla.

benim kızımda günde 5 6 kere yapardı şu kan ilacı içtik içeli zor yapıo nasıl çırpınıyor bir görsen dün rezene verdim birde zeytin yağı içirdim ne kadar gittiyse ağzına işte bugün yapmış ama hala rahatlayamadı eeeee o kadar performanstan sona 1 kere kesmiyor:kedi:

kızlarrrrrr kızımın 2 gün önce ilk dişi çıktı:d kaydirigubbakcemile5

hayırllı olsunnn bizimkida yolda bakalım sıkıntısını çekiyoz ama hala gözüken bişey yok

bizdede aynı sorun 8 damla ile başladığımızda biraz sorun vardı bu ay 10 damlaya çıktı ıkın ıkın zar zor yapıyo önceden günde 2-3 kere onuda güle oynaya yapardı.benim dr olab,ilir dedi bencde ilaçtan çünkü bende uzun süre kan ilacı kullandım aynı sıkıntıyı yaşadım

sabah 6 da uyanıyo benimkide ağır işci ya işe gitcek o saatte heç şaşmıyo kaydirigubbakcemile3 az önce uyudu bende damladım pc başına aklinialirimsmile

sabah 6 da uyanıyo benimkide ağır işci ya işe gitcek o saatte heç şaşmıyo kaydirigubbakcemile3 az önce uyudu bende damladım pc başına aklinialirimsmile

bende 8 den beri uyanığım şimdi uyutamayız okul zamanı gelincede anne 5 dak.diye yalvarırlar:roflol:tipik anne konuşması oldu benimkide haaa:roflol::roflol:

cok sanslisin kizin gündüz uyuyo benimki 6 7 arasi bi ayniyo bidaha teee aksam 8 de uyuyo ne bicim bebek anlamadim gündüz gözünü kirpmiyo bile kazara uyurum diyedelikafadulden

bende 8 den beri uyanığım şimdi uyutamayız okul zamanı gelincede anne 5 dak.diye yalvarırlar:roflol:tipik anne konuşması oldu benimkide haaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
ozamanda biz onlarin basinda aglariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…