2009 Kasm Anneleri

süper fikir:roflol::roflol::roflol:

miniğim kaka yapmıyor 3 gündür. neyapacağımı bilmiyorum bildiğim tüm yöntemleri denedim. bu aralar neredeyse 2-3 günde bir yapıyor bu demir damlasımı neden oldu acaba. sizde böyle bir sorn var mı?

benim kızım son 1 aydır 3-4 günde bir yapıyo bi defasında 7 gün yapamadı fitil vermişdim belki bu aylarda böyle oluyordur diye düşünüyorum yapıncada çok yapıyo ve çok pis kokuyo kaydirigubbakcemile3 normaldir bence sıkıntı etme zeytinyağı içir biraz

ilk dişimiz patladı yakında iyce çıkar

hadi bakalım dişiniz hayırlı uğurlu inci gibi dişleri olsun kuzucuğunun biizmkinin dişi gözüküoo oyy çok tatlı elleirmi tutuo dişine götürüo saatlerce masaj yapıom calgel sürüyorum onunda tatdını sevio hepsini yutuo şapsup inşallah bi zararı olmaz darısı diğer kuzucukların başınaa

mevzey canım döndüm izmirden diyarbakırdayım ii geçti denilebilir hava değişimi hastalandım orada onun haricinde ii gibiydiikaydirigubbakcemile

pislükleeee demek geri döndünüz baa haber verin demedimmiii
kim var kim yok bakemm

Cevaplarınız için teşekkürler cancazlarım.

benim kızımda arada kabız oluo doktorumuz mamalarına zeytin yağı koy dedi yada içir 1 tatlı kaşığı dedi eğer geçmezse gliserin fitil kullanabilirsinn canımgamyoncuiremsu

Henüz mama vermeye başlamadım canım ama zeytin yağı içirdim tekrar.

Diantus 2 3 cay kasigi portakal suyu verirsen kolay yapmasini saglayabilirsin,,,ben bu sekilde veriyorum bi kac saat sonra yapiyor kolaylikla.
Portakal suyuda verdim canım biraz önce deneyelim bakalım… saol

Demir damlasının yan etkisinde de yazıyor ama bu kadar olması beni şaşırttı…

Demekki bu damla baya kabız yapıyor. ınş bağırsaklarının düzenini bozmaz. Kadın milletinin bağırsakları zaten hep az çalışıyor 

Eğer yarına kadar yapmaz ise bende fitili deneyeceğim. Bu fitil ne fitili?

ya benim kız ek gıdaya geçtikten sonra günde bir defa mıcıyodu şimdi 6 kadar çıktı acaba dişten mi tahlilde bir şey çıkmadı çok huysuzlanıyo önce verdiğimi yerdi şimdi yemiyo oynayarak yiyo

men deldiiiiiiiiimmmmmmmsositososito
öslediniz mi beni :kedi: ama bi bakın böle bi sıfat özlenmez mi sempatiksalakcinni

gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olcak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::dance::teytey:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…