2009 Kasm Anneleri

özledik özledik ne demek dönünde dönüşünüz muhteşem olsun

canım çocuklar için kullanılan bi fitil ismi spasmo panalgine

edoooooooooşş günaydııın nediin nan
ay tüm smileyleri kullanasım var özlemişim bayanssulusmile

ee edoş annat bakalım igi napıyo

igiii saat 6:30 uyandı mııırrııkk mırrıkkk 8:40 ta zorlan uyuttum halende uyuy :lepi: ama ben uyumadım tabe ahanda böle oldum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

egede böle acayip sesler çıkarmaya başladı yakındır konuşmayı sökmesi kaydirigubbakcemile3

beroş 2-3 gündür bababababa... diyo gııı laelaelaelaelae
babasına dediğini sanmıyodum ama dün yatağa aldım emzirmek için babası uyuyo yan tarafta dönüyo ona bakıyo gülüyo iki emiyo bi babaya dönüyo falan sonra baktı baba fosur fosur uyuyo tepki yok koluna uzandı hem dokunuyo hem babababaa diyo koptum yaaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: maşallahhh beroşumaaaa
benimkide uyanmış cuma günü ağzından tükürükler püskürterek bıaaaa bıaaaa diyo allahm didim ne diiy buu hemen murat aradım açtım hoparlörü ihtimal vermediği için inanamıyoo :roflol::roflol: uykudan ilk uyandığında kendi kendine konuşurken baya bi heceleme yapıyo ege ama tercüman lazım delikafaduldendelikafadulden

anam şaka maka büyüdüler yaaa 6 aylık oldu igim beroş da 5.5 aylık yarı yaşlarına geldiler beee

oo kızlar toplanmışsınız bugünü mübarek günmü ilan etsek kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım a.s.a.s.
nasıl gidiyo mırıldanmaya başlamış bebişler. batın da bia bia deyip duruyo insanın yiyesi geliyo o an pek bi şirin oluyorlar

yaa senmi benmi dudakları yicem valla bi gün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimki bide tükürük çıkararak söylüyoo akannehir

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

yaa senmi benmi dudakları yicem valla bi gün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimki bide tükürük çıkararak söylüyoo akannehir

tükürük deme hiç bizimkine mamayı veriyom gözlerini pörtletip yüzüme bakıyo sonra ağzındakini puppp yapıyo yetmezmiş gibi üstüne sırıtıyo sempatiksalakcinni
2 kaşıktan sonrasını yemiyo oyun oynuyo hergelegamyoncuiremsu

bi ara beroş da tükürük çıkararak bişeler sölüyodu şimdi unuttu iki dudağı birleştiriyo önce ses çıkaramıyo sonra ses çıkarmaya başlıyo bababa diyo opuyorumnanaktan
zilli hala sırtüstünden yüzüstünden dönemezken yüzüstünden sırtüstüne dönüyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…