tükürük deme hiç bizimkine mamayı veriyom gözlerini pörtletip yüzüme bakıyo sonra ağzındakini puppp yapıyo yetmezmiş gibi üstüne sırıtıyo sempatiksalakcinni
2 kaşıktan sonrasını yemiyo oyun oynuyo hergelegamyoncuiremsu
iyi bari canım yaaa babannemiz gidecek diyodun dert ediyodun ya ondan merak ettimbabaannemiz bizi terk etti:sinifsinif:
bakıcı bakıyo 1 haftadır apartmandan komşum iyi bir kadın güzelde bakıyo Allah razı olsun ondan içim rahat yani
günaydın kızlar ben kızıma hemen hemen bi çok meyveyi yedirdim bu sabah şapur şupur yenidünya yedi dünde kivi yedi akşamda ananas yedircem delikafadulden
tükürük deme hiç bizimkine mamayı veriyom gözlerini pörtletip yüzüme bakıyo sonra ağzındakini puppp yapıyo yetmezmiş gibi üstüne sırıtıyo sempatiksalakcinni
2 kaşıktan sonrasını yemiyo oyun oynuyo hergelegamyoncuiremsu
bi ara beroş da tükürük çıkararak bişeler sölüyodu şimdi unuttu iki dudağı birleştiriyo önce ses çıkaramıyo sonra ses çıkarmaya başlıyo bababa diyo opuyorumnanaktan
zilli hala sırtüstünden yüzüstünden dönemezken yüzüstünden sırtüstüne dönüyo kaydirigubbakcemile3
babaannemiz bizi terk etti:sinifsinif:
bakıcı bakıyo 1 haftadır apartmandan komşum iyi bir kadın güzelde bakıyo Allah razı olsun ondan içim rahat yani
günaydın kızlar ben kızıma hemen hemen bi çok meyveyi yedirdim bu sabah şapur şupur yenidünya yedi dünde kivi yedi akşamda ananas yedircem delikafadulden
:roflol::roflol:ay bizim bu ara emişmelerimiz ayrı bi olay yaaa
kucakta emziremiyom zaten yanına uzanıyom emiyo sonra dönüyo bişelerle oynuyo sonra geri dönüyo :roflol: memeyi bulamazsa avazı çıktığı kadar bağırıyo
cerenimonun deyişiyle açık büfe kimin yatıyom orda :roflol:
iyi bari canım yaaa babannemiz gidecek diyodun dert ediyodun ya ondan merak ettim
valla doktorlara kalsa hiç birşey yiyip içemeyecek yavrular ben yavaş yavaş herşeyden tattırıyorum yediğim yemeklerin suyundan bile azar azar veriyorum şifa olur tonpişime inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allahım bunlar herşeyi oyun sanıyolar kaydirigubbakcemile3
hala dönmüyomu gııı sempatiksalakcinni iyiki toca döt değil hee kaydirigubbakcemile3
ah canım olsun eger güveniyosan sorun etme yerimseniben bide sen erken gidiyosun eve ne güzel zemuszemus
delikafadulden ee dr.lar bu dediklerinin hepsine yasak diyolar 1 yaşına kadar :kedi::kedi:
hee nan dönemk istemiyokii yani yüzüstü yatırınca öle durmaktan nefret ettiği için hemen dönüyo ama sırtüstü yatırınca yan dönüyo oynuyo ööle yatıyo ama asa yüzüstü dönmüyo alsanaalsanasmile
valla doktorlara kalsa hiç birşey yiyip içemeyecek yavrular ben yavaş yavaş herşeyden tattırıyorum yediğim yemeklerin suyundan bile azar azar veriyorum şifa olur tonpişime inşallahkaydirigubbakcemile3
evet canım annem bakıyo valla bakıcı düşünmüyoz şimdilik. Geçen hafta izinliydim annem bi gitti işlerini halletti, kayınvalidemler geldi bi de haftasonu arada ben bakarım dedi. Şimdi daha yeni ek gıdaya geçiyoruz o yüzden pek istemiyorum içime sinmiyo, bi de annem çok ilgileniyo oynatıyo jimnastiğini yaptırıyo falan ama babannesi yere bile koymadı çocuğu oturttu kucağına öölecee Çok üzgünüm çoook:
evet çok dert etmiştim ama boşuna üzmüşüm kendimi. şimdi iyiki gitmiş diyom kendi düzenimi kurdum daha rahat ettim. senin annen bakıyo değil mi? bakıcı düşünmüyon mu?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allahım bunlar herşeyi oyun sanıyolar kaydirigubbakcemile3
hala dönmüyomu gııı sempatiksalakcinni iyiki toca döt değil hee kaydirigubbakcemile3
ah canım olsun eger güveniyosan sorun etme yerimseniben bide sen erken gidiyosun eve ne güzel zemuszemus
delikafadulden ee dr.lar bu dediklerinin hepsine yasak diyolar 1 yaşına kadar :kedi::kedi:
sobeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim o şansım var hem kadın yorulmuyo hem batın sıkılmıyo. zaten 2 saatini uyuyarak geçiriyo geriye 2 saat kalıyo biraz oynuyo konuşuyo dışarı çıkarıyo arada kendi evine götürüyo zaman geçiyo öyle. bizimkilerin yaramazlığı bize zaten kadına çok uslu biz olmayınca bir güzel uyuyo beni görünce oynamak istiyogamyoncuiremsu
slm
ne zamandır ilk defa kalabalık burası :1shok:
evet canım annem bakıyo valla bakıcı düşünmüyoz şimdilik. Geçen hafta izinliydim annem bi gitti işlerini halletti, kayınvalidemler geldi bi de haftasonu arada ben bakarım dedi. Şimdi daha yeni ek gıdaya geçiyoruz o yüzden pek istemiyorum içime sinmiyo, bi de annem çok ilgileniyo oynatıyo jimnastiğini yaptırıyo falan ama babannesi yere bile koymadı çocuğu oturttu kucağına öölecee Çok üzgünüm çoook
slm gümüşcüm nbr deniz bey nasıl opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bencedeolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
sabah aşılarımızı olduk geldik oğluşum çok ağlamadı öğleden sonrada dr kontrolümüz var bakalım artık ek gıda zamanı geldi pazartesi işe başlıyorum derdim büyük annem bakıcak ama ben itiraf ediyorum oğlumu annemde bile kıskanıyorm ya iş yerim değişti öğlen eve gelicem sabahta yarım saat geç gidicem biraz daha içim rahat ama yinede ilk gün sanırım çok zor geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?