iyi edacım aşı olduk geldik artık zor başaçıkıyoruz ben bilg başındaydım ağlıyo oda gelicekmiş tuşlara basacakmış diye annem diyo yandık daha 6 aylık böyle büyüynce ne olur bilmem
ege nasıl
hee nan dönemk istemiyokii yani yüzüstü yatırınca öle durmaktan nefret ettiği için hemen dönüyo ama sırtüstü yatırınca yan dönüyo oynuyo ööle yatıyo ama asa yüzüstü dönmüyo alsanaalsanasmile
gümüşümm sormaaaaaaa ayy kablolara pcnin tuşlarına telefonlara anca ilgileri daha şimdideniyi edacım aşı olduk geldik artık zor başaçıkıyoruz ben bilg başındaydım ağlıyo oda gelicekmiş tuşlara basacakmış diye annem diyo yandık daha 6 aylık böyle büyüynce ne olur bilmem
ege nasıl
ben de öle diyom yaa emekliceni hiç sanmıyom direk yürüyebilir :roflol:ay kartanem bizimkide öyle yüzüstüne dönmüyo yan dönüyo ama ben yüzüstü yatırınca hoooooop hemen kafayı popoyu atıp sırtüstüne dönüyo bunlar emeklemeden yürüyecek heralde kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrr
günaydın herkese bu gün toplanmışızz hava çok güzel dışarıda kızımı uyuttum evimi b... götürüo izmirden yeni döndümm hiçç iş yapasım yok vallahi ebru şallıyı izliom kadın plates yapıo hemide 4 aylık hamile bende on abakarak bir güzel çokanatımı yedimm cokacimcoook :kedi:
ayy bizde bugün olcaz aşılarımızz çok tırsıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bi kaç gün gidince rahatlarsın sanırım canım yaa inşallahh yani :Saruboceq::Saruboceq:
hiç bişeyde rahat yok artık bize kaydirigubbakcemile3 ben bi tane oyuncak pc,bi tane cep telefonu alıcam en kısa zamanda :roflol:
geçmiş olsun cnm bizde olcaz bugün aşı :sinifsinif:
egecim iyi teyzesi çok şükür :Saruboceq: aguu guguuu emeklemeye çalışıyo
slm kızlarrrr
günaydın herkese bu gün toplanmışızz hava çok güzel dışarıda kızımı uyuttum evimi b... götürüo izmirden yeni döndümm hiçç iş yapasım yok vallahi ebru şallıyı izliom kadın plates yapıo hemide 4 aylık hamile bende on abakarak bir güzel çokanatımı yedimm cokacimcoook :kedi:
kızlar bi şey sorcam bebeklerinizi her ay aşılar hariç dr a götürüyormusunuz rutin kontroller için ben götürmüyorum gerekli mi merak ettim
kızlar bi şey sorcam bebeklerinizi her ay aşılar hariç dr a götürüyormusunuz rutin kontroller için ben götürmüyorum gerekli mi merak ettim
ben zaten aşıları hastanede yaptırdığım için aşılarda kontrol de olmuş oluyorkızlar bi şey sorcam bebeklerinizi her ay aşılar hariç dr a götürüyormusunuz rutin kontroller için ben götürmüyorum gerekli mi merak ettim
kartanem sen başladın dimi işe ben pztsi başlıcam derdi başladı çoktandır sütü sağıyormusun bende 3 haftadır biberona alıştırmak için sağıp günde iki kez veriyorum alıştı şükür bi kaç biberon değişiminden sonra ama sanki sütüm azaldı havuç-incir kürüne başladım bakalım faydası olucakmı
biz aşıları sağlık ocağında yaptırıyoruz her ay da dra kontrole götürüyoruz gelişimini kontrol ediyor ( mesela geçen ay gittiğimizde 6. ayı dolan bebekler aynada 3 kişi varken biri kaybolduğunda arkasına dönüp kaybolanı aramalı bunu deneyin demişti) onun dışında sorucaklarımı soruyorum
hadi bakalım dişiniz hayırlı uğurlu inci gibi dişleri olsun kuzucuğunun biizmkinin dişi gözüküoo oyy çok tatlı elleirmi tutuo dişine götürüo saatlerce masaj yapıom calgel sürüyorum onunda tatdını sevio hepsini yutuo şapsup inşallah bi zararı olmaz darısı diğer kuzucukların başınaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: maşallahhh beroşumaaaa
benimkide uyanmış cuma günü ağzından tükürükler püskürterek bıaaaa bıaaaa diyo allahm didim ne diiy buu hemen murat aradım açtım hoparlörü ihtimal vermediği için inanamıyoo :roflol::roflol: uykudan ilk uyandığında kendi kendine konuşurken baya bi heceleme yapıyo ege ama tercüman lazım delikafaduldendelikafadulden
kartanem sen başladın dimi işe ben pztsi başlıcam derdi başladı çoktandır sütü sağıyormusun bende 3 haftadır biberona alıştırmak için sağıp günde iki kez veriyorum alıştı şükür bi kaç biberon değişiminden sonra ama sanki sütüm azaldı havuç-incir kürüne başladım bakalım faydası olucakmı
bi tane ağızdan damla 3 tanede iğne yapılıyor ateşlenmeden atlatırız inşallah
öyle valla her şeyi istiyor kumanda pc bebefon bardak kamera kitap ilgisini çeken herşey
evet alamak lazım
maşallah egeme bizimki emeklemicek çünkü yüzüstü durmaya tahammulü yok
selam kızlar nasılsınız
bravo mine ben de izleyeyim dedim sen yazınca ama bitmiş sonuna yetiştim
neyse ben berki yedireyim geliyorum gerci utum de var utuden sonra ugrarım bugun diyetisyene de gideceğim 3 te bakalım neler diyecek?
opuyorum hepinizi arada ugrarım selamlar minikleri de optum birer birer
kızlar kocişim aradı şimdi biizm arabnın sileceğine sütyen sıkıştırmışlar hayırdır inşallah adamın ağzı kulaklarındaydı valla bende dedim ki allah ağzının tadını bozmasın canım inşşallah yarında karıyı bulursun dedim sen ne biçim kadınsın dedi hiçmi kıskanmıon beni dedi tak kapattı suratım ateli:roflol::mymeka:akşam sen gel ben sütyenide karıyıda göstteririm saanaaaa:mymeka::mymeka:
kızlar kocişim aradı şimdi biizm arabnın sileceğine sütyen sıkıştırmışlar hayırdır inşallah adamın ağzı kulaklarındaydı valla bende dedim ki allah ağzının tadını bozmasın canım inşşallah yarında karıyı bulursun dedim sen ne biçim kadınsın dedi hiçmi kıskanmıon beni dedi tak kapattı suratım ateli:roflol::mymeka:akşam sen gel ben sütyenide karıyıda göstteririm saanaaaa:mymeka::mymeka:
ben zaten aşıları hastanede yaptırdığım için aşılarda kontrol de olmuş oluyor
off gümüşcüm valla sağıyorum ama süt çok az çıkıyor yaaa eyvahedigeldismile şimdi gidip sağcam ama pek çıkcanı sanmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?