2009 Kasm Anneleri

hiç bişeyde rahat yok artık bize kaydirigubbakcemile3 ben bi tane oyuncak pc,bi tane cep telefonu alıcam en kısa zamanda :roflol:
geçmiş olsun cnm bizde olcaz bugün aşı :sinifsinif:
egecim iyi teyzesi çok şükür :Saruboceq: aguu guguuu emeklemeye çalışıyo

ay kartanem bizimkide öyle yüzüstüne dönmüyo yan dönüyo ama ben yüzüstü yatırınca hoooooop hemen kafayı popoyu atıp sırtüstüne dönüyo bunlar emeklemeden yürüyecek heralde kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrr
günaydın herkese bu gün toplanmışızz hava çok güzel dışarıda kızımı uyuttum evimi b... götürüo izmirden yeni döndümm hiçç iş yapasım yok vallahi ebru şallıyı izliom kadın plates yapıo hemide 4 aylık hamile bende on abakarak bir güzel çokanatımı yedimm cokacimcoook :kedi:

gümüşümm sormaaaaaaa ayy kablolara pcnin tuşlarına telefonlara anca ilgileri daha şimdiden
pat pat vuruyo bilgisayara bayanssulusmile
ben de öle diyom yaa emekliceni hiç sanmıyom direk yürüyebilir :roflol:
yere yğzğstğ koyuyom uzağa da bişeler uzansın alsın diye yookk iki dk duruyo basıyo yaygarayı ya da hemen dönüyo :roflol:

anaa o kadın gene mi hamileee
3 ay sora doğurur zaten :roflol:

ayy bizde bugün olcaz aşılarımızz çok tırsıyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bi kaç gün gidince rahatlarsın sanırım canım yaa inşallahh yani :Saruboceq::Saruboceq:

bi tane ağızdan damla 3 tanede iğne yapılıyor ateşlenmeden atlatırız inşallah

öyle valla her şeyi istiyor kumanda pc bebefon bardak kamera kitap ilgisini çeken herşey
evet alamak lazım
maşallah egeme bizimki emeklemicek çünkü yüzüstü durmaya tahammulü yok

kızlar bi şey sorcam bebeklerinizi her ay aşılar hariç dr a götürüyormusunuz rutin kontroller için ben götürmüyorum gerekli mi merak ettim

kartanem sen başladın dimi işe ben pztsi başlıcam derdi başladı çoktandır sütü sağıyormusun bende 3 haftadır biberona alıştırmak için sağıp günde iki kez veriyorum alıştı şükür bi kaç biberon değişiminden sonra ama sanki sütüm azaldı havuç-incir kürüne başladım bakalım faydası olucakmı

selam kızlar nasılsınız

bravo mine ben de izleyeyim dedim sen yazınca ama bitmiş sonuna yetiştim

neyse ben berki yedireyim geliyorum gerci utum de var utuden sonra ugrarım bugun diyetisyene de gideceğim 3 te bakalım neler diyecek?

opuyorum hepinizi arada ugrarım selamlar minikleri de optum birer birer

kızlar bi şey sorcam bebeklerinizi her ay aşılar hariç dr a götürüyormusunuz rutin kontroller için ben götürmüyorum gerekli mi merak ettim

biz aşıları sağlık ocağında yaptırıyoruz her ay da dra kontrole götürüyoruz gelişimini kontrol ediyor ( mesela geçen ay gittiğimizde 6. ayı dolan bebekler aynada 3 kişi varken biri kaybolduğunda arkasına dönüp kaybolanı aramalı bunu deneyin demişti) onun dışında sorucaklarımı soruyorum

canım ben şuana kadar götürüdm şu 6. ay da götürcem başkada götürmeyi düşünmüyorumm vallahi allah korusun hastalık haricinde götürmeyi düşünmüyorum her gidişimde kafam karışıo acaba hiç durumu olmayan ailelerde her ay kontrolleremi göütüro yada ben küçükken annem beni aşılar haricinde hiç doktora götürmemiş amaaaan götürmicim işteee yaakim ne derse desin :tomato::tomato::tomato:

ben zaten aşıları hastanede yaptırdığım için aşılarda kontrol de olmuş oluyor

off gümüşcüm valla sağıyorum ama süt çok az çıkıyor yaaa eyvahedigeldismile şimdi gidip sağcam ama pek çıkcanı sanmıyom

bizim aynayla aramız uzun süredir iyi babası aynada gösterirken ben arkada oluyorum bi bana bakıyo bi aynadaki görüntüme hihoyyyt arada kaybolunca da dönüp bakıyo alkisalkisalkis

teşekkür canım amin hepsi inci gibi dişler çıkasın

benimkide tüküre tüküre bişeyler söylemye çalışıyor ama çıkmıyor

ben her ay rutin götürüyorum içiim daha rahat ediyor doğum yaptığım hastanede doğumuma giren çocuk dr götüüruorum o takip ediyo hatta 6 aydan sonra 2 ayda bir gidilecekmiş ben yine her ay götürmek istiyorum ne bileeyimm

benimde bu aralar süt problemim var rezeneler anasonlar dereotu(inek gibi oldum) 24 saat ile 72 saat arsında etkiis belli olurmuş bekliyorum bende

kızlar kocişim aradı şimdi biizm arabnın sileceğine sütyen sıkıştırmışlar hayırdır inşallah adamın ağzı kulaklarındaydı valla bende dedim ki allah ağzının tadını bozmasın canım inşşallah yarında karıyı bulursun dedim sen ne biçim kadınsın dedi hiçmi kıskanmıon beni dedi tak kapattı suratım ateli:roflol::mymeka:akşam sen gel ben sütyenide karıyıda göstteririm saanaaaa:mymeka::mymeka:

benim son ayımda karpal tünel sendromu denen zıkkım olduydu hala etkisi geçmedi dün elimi kullanamdım eşim masaj yaptı biraz rahatladı sabah yine dirsekten aşağıyı kullanamıyorum oğluşu alırken düşürcem diye korkuyorum ilk 6 ayda geçer dediler ama benim 5.aydayız gerçi ama hala geçmedi sizdende olupda geçen yada hala devam eden varmı

:1shok::1shok: o ne yaa delik deşik olcek çocuk desene :sinifsinif::sinifsinif:
bizimkide hiç sevmiyo yüzüstü dursun ama ben tahammül ettiği kadar koymaya çalışıyorum iştee kaydirigubbakcemile3

selam arzucum ben başladım diyetisyene bakalım fayda görecekmiyim :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
allaahım çok güldüm :roflol:

allah iyiliğini versin minek emi sırnaşık şeysırnaşık şey

niiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

denizde sağ göğsümü pek emmek istemiyor genelde solu emiyor tabi doğal olarakta sağ göğüsün sütü azaldı sağarak arttırmaya çalışıyorum ama 6 ay geçti ya içim rahat bundan sonra ama bu kür iyi geliyo gibi 2 gündür içiyorum farkettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…