2009 Kasm Anneleri

ya bende sabah kollarımı elimi hissdemiodum kızım emzirmek için alıcaktım korktum oynatamıodum bide ağrıodu bi kaç kez daha olmuştuu aynıısndan bendedemi ozıkkımdan var yoksam şimdi hala uyuşukluk var:teselli:

kızlar yardım ya napayım dr gideyimmi şimdi biraz geçti dr gitmekten kırkuyom ya maeliyat derse oğluşa kim bakacak emiyo da

yoooook artık kimmiş ki gizli hayran

sinir sıkışması ve ucunun iltihablaması diyolar ama gececektigüya geçmedi olabilir minek ne zmana başaldı senin benim hamileliğin son ayonda oldu

kızlar yardım ya napayım dr gideyimmi şimdi biraz geçti dr gitmekten kırkuyom ya maeliyat derse oğluşa kim bakacak emiyo da

ben ilk defa duydum ama dr git bence en azından ameliyat desede ne zamana kadar erteleyebilirsin öğrenirsin sonuçta sağlık bu bakacak kimsen yokmu eşin izin falan alamazmı sağıpta veririsin sütü

ben ilk defa duydum ama dr git bence en azından ameliyat desede ne zamana kadar erteleyebilirsin öğrenirsin sonuçta sağlık bu bakacak kimsen yokmu eşin izin falan alamazmı sağıpta veririsin sütü

grubet elde yapayalnız bir eşim bir ben oda bu aralar o kadar yoğunki hamileliğin son ayıdndan beri çekiyorum o zaman gittiğimde dr 6 ayının sonunda geçmezse gel demişti daha biz 5 aylık olduk onu bekleyyeim bari diyorum ..çaresizlik ve yalnızlık çok zorrrrr offff :sm_confused:

bilemiom valla :)))kocişe sormak lazım diyarbakırdaki gizli hayranı kim acabaaa pek beğenmezdi buranın kızlarını emme onu beğenen var demekkk:)):çok üzgünüm::roflol:

belkide uydurmuştur ilgin azaldıysa bebekten sonra ilgini çekmek için geçen yalancı romantik dizisinin eski bi bölümü yayınlandı adam 9 takla atıyodu karısının ilgisini çekmek için

ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki

inşallah geçer zor yalnız olmak aydın merkezdemisiniz siz

canım geçmiş olsun aynı sorun eşimdede var ilaç ve bileklik kullandı banamısın demedi öteki bileğinede geçti babası 78 yaşında bu sene ameliyat oldu sinir sıkışmasından bizimkine erkenden vurdu bu meret çocuğu zor tutuyor galiba ameliyat beklior bizi:sinifsinif:

günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.

öğlen oldu kız hoşgeldin

biz almadık almak istemiyorum bende migrosta 23 nisanda oyuncaklarda %50 indirim vardı ilk arabam aldık 3 ay sonra anca kullanır ama indirim olunca kaçırmadık

selam kayra ben de de hamileliğin 5. ayında basladı elişme sprey reumon mu neydi bir de iki elime de atel takıyordum gecelerı cok agrırırdı ikisi birden uyutmazdı agrıdan carpal tunel sendromu idi benım tansiyon yuzunden erken baslamıstı ama doğumdan sonra tansiyon dengelwnince duzeldi sprey ve atelle gecmesze injeksiyon yaparız dediler ya da kucuk bir operasyonla sıkısan siniri duzeltiyorlar bir ay daha sabret eczanaden sprey ve atel (bileklik) alabilirsin gecmezse doktora gidersin iki çözümden birini yaparlar

walla bende istiyom karakızım ama erkenmi diye tedirginim ,,yere bastırınca hopluyor ve çok eğleniyor ..biz yoruluyoz o hiç duymuyor

belkide uydurmuştur ilgin azaldıysa bebekten sonra ilgini çekmek için geçen yalancı romantik dizisinin eski bi bölümü yayınlandı adam 9 takla atıyodu karısının ilgisini çekmek için

hımm olabilir hiç aramz ii diil izmire gititik 22 günlüğüne rezil o9lduk ikimizin aileside izmirde oraya git buraya git nie gelmedi nie gitmedi nie klamadı offfffffffffffffff delirttiler beni bidahamı izmir mi tövbe dahada davosa gitmemm artıkın çok kavga ettik orada hala sinirliyim belkide ilgi çekmek için yapıodur ama valla hiçte umurumda diil istediği yere gidebilir :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…