benim son ayımda karpal tünel sendromu denen zıkkım olduydu hala etkisi geçmedi dün elimi kullanamdım eşim masaj yaptı biraz rahatladı sabah yine dirsekten aşağıyı kullanamıyorum oğluşu alırken düşürcem diye korkuyorum ilk 6 ayda geçer dediler ama benim 5.aydayız gerçi ama hala geçmedi sizdende olupda geçen yada hala devam eden varmı
benim son ayımda karpal tünel sendromu denen zıkkım olduydu hala etkisi geçmedi dün elimi kullanamdım eşim masaj yaptı biraz rahatladı sabah yine dirsekten aşağıyı kullanamıyorum oğluşu alırken düşürcem diye korkuyorum ilk 6 ayda geçer dediler ama benim 5.aydayız gerçi ama hala geçmedi sizdende olupda geçen yada hala devam eden varmı
kızlar kocişim aradı şimdi biizm arabnın sileceğine sütyen sıkıştırmışlar hayırdır inşallah adamın ağzı kulaklarındaydı valla bende dedim ki allah ağzının tadını bozmasın canım inşşallah yarında karıyı bulursun dedim sen ne biçim kadınsın dedi hiçmi kıskanmıon beni dedi tak kapattı suratım ateli:roflol::mymeka:akşam sen gel ben sütyenide karıyıda göstteririm saanaaaa:mymeka::mymeka:
ya bende sabah kollarımı elimi hissdemiodum kızım emzirmek için alıcaktım korktum oynatamıodum bide ağrıodu bi kaç kez daha olmuştuu aynıısndan bendedemi ozıkkımdan var yoksam şimdi hala uyuşukluk var:teselli:
kızlar yardım ya napayım dr gideyimmi şimdi biraz geçti dr gitmekten kırkuyom ya maeliyat derse oğluşa kim bakacak emiyo da
yoooook artık kimmiş ki gizli hayran
ben ilk defa duydum ama dr git bence en azından ameliyat desede ne zamana kadar erteleyebilirsin öğrenirsin sonuçta sağlık bu bakacak kimsen yokmu eşin izin falan alamazmı sağıpta veririsin sütü
günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.
bilemiom valla :)))kocişe sormak lazım diyarbakırdaki gizli hayranı kim acabaaa pek beğenmezdi buranın kızlarını emme onu beğenen var demekkk:)):çok üzgünüm::roflol:
grubet elde yapayalnız bir eşim bir ben oda bu aralar o kadar yoğunki hamileliğin son ayıdndan beri çekiyorum o zaman gittiğimde dr 6 ayının sonunda geçmezse gel demişti daha biz 5 aylık olduk onu bekleyyeim bari diyorum ..çaresizlik ve yalnızlık çok zorrrrr offff :sm_confused:
grubet elde yapayalnız bir eşim bir ben oda bu aralar o kadar yoğunki hamileliğin son ayıdndan beri çekiyorum o zaman gittiğimde dr 6 ayının sonunda geçmezse gel demişti daha biz 5 aylık olduk onu bekleyyeim bari diyorum ..çaresizlik ve yalnızlık çok zorrrrr offff :sm_confused:
günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.
ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki
ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki
mevzey senin oğlan avatarda ne tatlı çıkmış öyle yerim onu ben mama sandalyesindemi oturuyo o
belkide uydurmuştur ilgin azaldıysa bebekten sonra ilgini çekmek için geçen yalancı romantik dizisinin eski bi bölümü yayınlandı adam 9 takla atıyodu karısının ilgisini çekmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?