oğlana benziyo demi kel kızım benimkaydirigubbakcemile2evet canım mama sandalyesinde oturuyor cicisini sevdi bizde tabi sevindikkaydirigubbakcemile3
ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki
hımm olabilir hiç aramz ii diil izmire gititik 22 günlüğüne rezil o9lduk ikimizin aileside izmirde oraya git buraya git nie gelmedi nie gitmedi nie klamadı offfffffffffffffff delirttiler beni bidahamı izmir mi tövbe dahada davosa gitmemm artıkın çok kavga ettik orada hala sinirliyim belkide ilgi çekmek için yapıodur ama valla hiçte umurumda diil istediği yere gidebilir :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hayırlı olsun canım sandaleyniz bizde iki buçuk ay oluo alalı çok rahat oluo yaaa dolduruom oyuncaklarını önüne oynuoo :içelim:
slm canım demek memnun kalmadın yazın ne yapcanız peki...çok yüklenme yazık adama, bak şakaysa söylediği baya yaratıcıymışakannehir ilgiye ihtiyaç var belliŞeniz
yazın tatile gidicem ama kesinlikle izmire diil özleyen varsa gelsin görsün torununu yaaa mevzey deli ettiler beniii burnumdan geldiiialsanaalsanasmilesenağlama
canım ya kıyamam ama seni telle rahat bırakmazlar bak demedi deme nesliyi gördükten sonra zorla getirtirler
off gümüşcüm valla sağıyorum ama süt çok az çıkıyor yaaa eyvahedigeldismile şimdi gidip sağcam ama pek çıkcanı sanmıyom
banane artık gitmicem yaaa ordada söleidm isteyen gelsin görsün bidaha gelmicem dedimm offff kabus gibiydii vallaaa diyarbakıra döneceğime hiç bu kadar sevinmemiştimmm burada rüyadayım sanki o kadar bunladım ki çalışıo olsaydım bi mesleğim olsaydı boşardım bu kocayıda bunu söyleyince kavga ettik biizmkilerde mutsuuzsan söle diip durdu kpss ye hazırlanıcam memurluğa falan giricem diy,nce çıldırıp durdu sen çalışmıcan dieee yedik birbirimizi anlıyacağınn:mymeka::mymeka:
aaa çok kötü olmuş canım ya evin olunca artık ailenin yanı eskisi gibi olmuyor el girince araya işler değişiyor ama yıpratmayın kendinizi canım bebişler çok etkilenio dün bende kocişe bozuktum ama benim kuruntum yani can sıkıntısından adama takılıp duruyom cemre de benyip durdu manalı manalı bakıyor ne oldu anne der gibi süzüyor beni kendime söz verdim çocuğun yanında huzursuzluk çıkarmıcam gerçekten hissediyorlar mutfak yapıcaz cemreyi yanlız bırakıpalsanaalsanasmile
canım benimde çok azaldı sütüm.
geçen sağayım dedim iki göğüsten 50ml çıkaramadım.
zaten artık öğün miktarlarını arttırdığım için emmeyi azalattım.
sabah akşam bide gece geldiği kadar işte.
inşallah geçer zor yalnız olmak aydın merkezdemisiniz siz
sizede geçmiş olsun bende korkuyorum iştecanım geçmiş olsun aynı sorun eşimdede var ilaç ve bileklik kullandı banamısın demedi öteki bileğinede geçti babası 78 yaşında bu sene ameliyat oldu sinir sıkışmasından bizimkine erkenden vurdu bu meret çocuğu zor tutuyor galiba ameliyat beklior bizi:sinifsinif:
selam kayra ben de de hamileliğin 5. ayında basladı elişme sprey reumon mu neydi bir de iki elime de atel takıyordum gecelerı cok agrırırdı ikisi birden uyutmazdı agrıdan carpal tunel sendromu idi benım tansiyon yuzunden erken baslamıstı ama doğumdan sonra tansiyon dengelwnince duzeldi sprey ve atelle gecmesze injeksiyon yaparız dediler ya da kucuk bir operasyonla sıkısan siniri duzeltiyorlar bir ay daha sabret eczanaden sprey ve atel (bileklik) alabilirsin gecmezse doktora gidersin iki çözümden birini yaparlar
hımm olabilir hiç aramz ii diil izmire gitiatetik 22 günlüğüne rezil o9lduk ikimizin aileside izmirde oraya git buraya git nie gelmedi nie gitmedi nie klamadı offfffffffffffffff delirttiler beni bidahamı izmir mi tövbe dahada davosa gitmemm artıkın çok kavga ettik orada hala sinirliyim belkide ilgi çekmek için yapıodur ama valla hiçte umurumda diil istediği yere gidebilir :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
banane artık gitmicem yaaa ordada söleidm isteyen gelsin görsün bidaha gelmicem dedimm offff kabus gibiydii vallaaa diyarbakıra döneceğime hiç bu kadar sevinmemiştimmm burada rüyadayım sanki o kadar bunladım ki çalışıo olsaydım bi mesleğim olsaydı boşardım bu kocayıda bunu söyleyince kavga ettik biizmkilerde mutsuuzsan söle diip durdu kpss ye hazırlanıcam memurluğa falan giricem diy,nce çıldırıp durdu sen çalışmıcan dieee yedik birbirimizi anlıyacağınn:mymeka::mymeka:
öle tabi ama çok siznirlendim neslinin yanında tartışmıoss ya hemen hissdeio ağlamaya başlıo zaten bütün gece uyumuo bi babasına bakıo bi bana bakıo ağlıo onun yanında tarışmıos bakalım düzeliriz ben çok saftiirğim iki kelimeye tav olan biriyim maşallah onun ağzıda ii laf yapıo hemen yelkenler foraaa opuyorumnanaktan
canım benimde çok azaldı sütüm.
geçen sağayım dedim iki göğüsten 50ml çıkaramadım.
zaten artık öğün miktarlarını arttırdığım için emmeyi azalattım.
sabah akşam bide gece geldiği kadar işte.
canım bendede oldu cok cektim ama ilaç falan veremedi doktor emziriyorum diye sükür gecti ama git mutlaka doktora hemen ameliyat demiyorlar anneminki ileri safhadaydı ona bile demedi inş.en kısa zamanda gecerkızlar yardım ya napayım dr gideyimmi şimdi biraz geçti dr gitmekten kırkuyom ya maeliyat derse oğluşa kim bakacak emiyo da
ben kullanıyorum kurtarıcı oluyo canım hoppalada aldık ama daha takmadık günde 10 15 dakka kesin kullanıyorum bayılıyo :)ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki
ya kızlar yürüteç aldınızmı acaba siz ben cok kararsızım aslında almak istemiyorum ama duru hanımı zaptedemiyoruz biz ya hep zıplamak istiyo hep zıplamak istiyo ne yapsam zıp zıpmı alsamki acaba oda erkenmiki
ben geldimmmmm.hihoyyyt
ara ara bakim, akşam üstü annemler gelicek.
babam gelince laptopuma el koyuyo bi daha zor girerim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?