2009 Kasm Anneleri

oğlana benziyo demi kel kızım benimkaydirigubbakcemile2evet canım mama sandalyesinde oturuyor cicisini sevdi bizde tabi sevindikkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım sandaleyniz bizde iki buçuk ay oluo alalı çok rahat oluo yaaa dolduruom oyuncaklarını önüne oynuoo :içelim:

slm canım demek memnun kalmadın yazın ne yapcanız peki...çok yüklenme yazık adama, bak şakaysa söylediği baya yaratıcıymışakannehir ilgiye ihtiyaç var belliŞeniz

hayırlı olsun canım sandaleyniz bizde iki buçuk ay oluo alalı çok rahat oluo yaaa dolduruom oyuncaklarını önüne oynuoo :içelim:

sağolasın canım evet memnunuz bizde yedirmek daha kolay sanki bide püskürterek yemeselmazynuyo zilli benle resmen ama onu beslemek herşeye değerzemuszemus

slm canım demek memnun kalmadın yazın ne yapcanız peki...çok yüklenme yazık adama, bak şakaysa söylediği baya yaratıcıymışakannehir ilgiye ihtiyaç var belliŞeniz

yazın tatile gidicem ama kesinlikle izmire diil özleyen varsa gelsin görsün torununu yaaa mevzey deli ettiler beniii burnumdan geldiiialsanaalsanasmilesenağlama

yazın tatile gidicem ama kesinlikle izmire diil özleyen varsa gelsin görsün torununu yaaa mevzey deli ettiler beniii burnumdan geldiiialsanaalsanasmilesenağlama

canım ya kıyamam ama seni telle rahat bırakmazlar bak demedi deme nesliyi gördükten sonra zorla getirtirler

canım ya kıyamam ama seni telle rahat bırakmazlar bak demedi deme nesliyi gördükten sonra zorla getirtirler

banane artık gitmicem yaaa ordada söleidm isteyen gelsin görsün bidaha gelmicem dedimm offff kabus gibiydii vallaaa diyarbakıra döneceğime hiç bu kadar sevinmemiştimmm burada rüyadayım sanki o kadar bunladım ki çalışıo olsaydım bi mesleğim olsaydı boşardım bu kocayıda bunu söyleyince kavga ettik biizmkilerde mutsuuzsan söle diip durdu kpss ye hazırlanıcam memurluğa falan giricem diy,nce çıldırıp durdu sen çalışmıcan dieee yedik birbirimizi anlıyacağınn:mymeka::mymeka:

ben geldimmmmm.hihoyyyt

ara ara bakim, akşam üstü annemler gelicek.
babam gelince laptopuma el koyuyo bi daha zor girerim.kaydirigubbakcemile3

off gümüşcüm valla sağıyorum ama süt çok az çıkıyor yaaa eyvahedigeldismile şimdi gidip sağcam ama pek çıkcanı sanmıyom

canım benimde çok azaldı sütüm.
geçen sağayım dedim iki göğüsten 50ml çıkaramadım.
zaten artık öğün miktarlarını arttırdığım için emmeyi azalattım.
sabah akşam bide gece geldiği kadar işte.

aaa çok kötü olmuş canım ya evin olunca artık ailenin yanı eskisi gibi olmuyor el girince araya işler değişiyor ama yıpratmayın kendinizi canım bebişler çok etkilenio dün bende kocişe bozuktum ama benim kuruntum yani can sıkıntısından adama takılıp duruyom cemre de beni izleyip durdu manalı manalı bakıyor ne oldu anne der gibi süzüyor beni kendime söz verdim çocuğun yanında huzursuzluk çıkarmıcam gerçekten hissediyorlar mutfak yapıcaz cemreyi yanlız bırakıpalsanaalsanasmile

öle tabi ama çok siznirlendim neslinin yanında tartışmıoss ya hemen hissdeio ağlamaya başlıo zaten bütün gece uyumuo bi babasına bakıo bi bana bakıo ağlıo onun yanında tarışmıos bakalım düzeliriz ben çok saftiirğim iki kelimeye tav olan biriyim maşallah onun ağzıda ii laf yapıo hemen yelkenler foraaa opuyorumnanaktan

aaan sormaa ben de şimdi sağdım ikisinden 40 çıktı yafff eyvahedigeldismile
gece gelse şükretcem çünkü emerken bas bas bağırıyooo

inşallah geçer zor yalnız olmak aydın merkezdemisiniz siz

germencikteyiz ama aydın merkezden ev aıyorum taşınacağım inş

sizede geçmiş olsun bende korkuyorum işte

atel kullandım daha önce şimdi yine taktım rahatladı elim sprey kullanmamıştım bende alayım baride kullanayım banada operasyon küçük dediler ama oğlum emiyo bu süreçte emmeyi kesmem gerekecek hiç istemiyorum yoksa çoktan masaya yatmıştım

bende geçtim o süreçten kayınvalidemin sayesinde oğlumun daha 2. gününde kocamla boşanma noktasına geldik sancılı günlerde daha yeni yeni düzeliyoruz ben çalışıyorumda noluyo gerzek ailesini çekiyorum işte doğum sonrası bu süreçler oluyomuş biraz sabret eşinle vakit geçirmeye başladıkca düzeliyosun benim öyle oldu.ilişkimiz düzelmeye başladı..eşinin tatlı lafına aldanan sadece sen değilisn emin ol

wanna emzirme sayını artır canım süt olmasa boş emsin o sütü tekrar getiryor çoğaltıyro

kızlar yardım ya napayım dr gideyimmi şimdi biraz geçti dr gitmekten kırkuyom ya maeliyat derse oğluşa kim bakacak emiyo da
canım bendede oldu cok cektim ama ilaç falan veremedi doktor emziriyorum diye sükür gecti ama git mutlaka doktora hemen ameliyat demiyorlar anneminki ileri safhadaydı ona bile demedi inş.en kısa zamanda gecer
ben kullanıyorum kurtarıcı oluyo canım hoppalada aldık ama daha takmadık günde 10 15 dakka kesin kullanıyorum bayılıyo :)

balla çörekotu karışımını unutmuşum hatta bir hemşire arkadaşım söyledi şerbetli su yap iç oda süt getşirir dedi

ben aldım valla günde 10 dk.koyuyorum halıda gitmiyo zaten frenleri takılı henüz oyuncalarıylaoynuyo kurtarıcı oluyo aklinialirimsmile
dr.7.ay dolsun koy dedi

ben geldimmmmm.hihoyyyt

ara ara bakim, akşam üstü annemler gelicek.
babam gelince laptopuma el koyuyo bi daha zor girerim.kaydirigubbakcemile3

kızz anlat cıbık rüyanııııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…