2009 Kasm Anneleri

aynı süreçteyiz çok huysuz bizim yeni ucu belli oldu ben sık emziiyorum sakinleştiici özelliğinden dolayı jel kullanmadım dr vermedi kullanan arkadaşlar var ondan kullanabilirsin

ya diş çıkardığını nasıl anlıyonuz benim kızda günde bir defa kaka yaparken şimdi 5 yada 6 defa yapıyo başı çok sıcak alyası akıyo acaba diş mi çıkarıyo

ya diş çıkardığını nasıl anlıyonuz benim kızda günde bir defa kaka yaparken şimdi 5 yada 6 defa yapıyo başı çok sıcak alyası akıyo acaba diş mi çıkarıyo

başta çokda anlamadım huysuzlanıyor en büyük belirtisi bizde gece yarım saate bir uyanıyor eli kulağına çok gidiyordu ben elimi yıkadıktan sonra dişetine sürdüğümde çok hoşuna gidiyordu hatta elimi sürerken kabarıklığı hissettim öyle anladım diş çıkardığını yanındakide beyazlamış şimdi

bende elimi sürtüğüm zaman hoşuna gidiyo alt tarafına baktım hafif bir şişkinlik vara ama anlamıyom eğr taoplanmışsa dişin çıkması uzun sürer mi

jimnastik olarak neler yaptırıyorsun yazabilirmisin

aaan sormaa ben de şimdi sağdım ikisinden 40 çıktı yafff eyvahedigeldismile
gece gelse şükretcem çünkü emerken bas bas bağırıyooo
di mi ya, gece gelse yeter.
gecenin bi körü kalkıp mama hazırlamak çok zor.
gerçi onuda önceden hazırlar ısıtıcıda bekletirim.kaydirigubbakcemile3

wanna emzirme sayını artır canım süt olmasa boş emsin o sütü tekrar getiryor çoğaltıyro

canım biz zaten ek gıdaya geçtiğimiz için gece yetse yeter diyorum.
zaten öyle 3 sene 5 sene emzireyim diye bir derdim yok.
işe başlamadan kesicektim zaten, yavaş yavaş zaman içinde kendi kendine hallolur herhalde.

kızz anlat cıbık rüyanııııı delikafadulden

canım, şimdi Naz ve ben size kalmaya gelmişiz.
gece saat 4 ben kalkıyorum Naz'a çorba yapmaya.:bbo:
odaya giriyorum sen ve eşin tv seyrediyosunuz, dönüp bana bakıyosunuz bende çorba yapmaya kalktım falan diyorum.
ama esas ilginç olanı siz ingilizmişiniz.
yine rüyamda ablama ne kadar düzgün bi aile di mi, keşke burda yaşarken tanışmış olsaydık falan diyorum.(ingilizlerden çok az düzgün aile çıkıyoda)
sonra zaten Naz gerçkten kalktı ama emmeye.kaydirigubbakcemile3

benm bebsm dıs cıkarıyr
cok huysus yardm edın
canım, fazla yapabşleceğin birşey yok.
bol bol kucaklayıp rahatlatıcaksın.

Naz'da diş çıkardığı hafta saat başı uyanmıştı.
tamamen çıkınca rahatladı.
salyasıda azaldı şimdi.

slm kızlar nasılsını
çok güzel başlayan haftasonum mommok oldu mafoldumben
haftasonu istanbuldan dayımlar geldi onlarla harika vakit geçirdik taki dün akşam kayınvalidelere gidene kadar bu perşembe yanıma taşınıcaklarda evi boşaltıp 1-2 ay yanımda kalıcaklardı bende buyrun başımın üstünde yeriniz var ama bana geldikten sonra bu evin düzeni var aynı düzende gitmesini istiyorum ve eve geldikten sonra oğlumla vakit geçirmek istiyorum buna özen gösterilsin dedim allahım demez olaydım öyle şartlı şurtlu olurmuymuş kayınpeder açtı ağzını yumdu gözünü kaynanada gaz veriyo oğlum o bağrışmaların arasında ağlıyo yavrum benim oda mahvoldu tabi taaa ilk evlendiğimiz zamana döndüler neler neler benim anneme gitmemden tutunda haftasonu dayımlarla vakit geçirmeme kadar evimin anahtarının onlarda olmamasından tutunda 1 haftada çocuğa annemin bakıyo olmasına kadar ve daha neler neler tabi bunca olaydan sonra sütüm gitti akşam hiç gelmedi sabah sağayım dedim yine yok az önce denedim 20 cc çıktı ve sabahtan beri iş yerinde ağlıyorum. sonuç olaak artık benimle görüşmek istemiyolar ve en önemlisi oğlum olmasaymış ipleri kopartıcaklarmış yani bizi boşatıcaklarmış şimdi söyleyin ben ne yapayım

onlar mı karar vericekmiş sizin boşanmanıza?
onlar bunu derken eşinde paşa paşa olur mu diyo?
herşey ne kadar batıyo bunlara ya, tamamen kompleks yani.
ipleri koparıp gelmesinler.

ee sonuçta, taşınıyolar mı yanına?

selam kızlar
burcumurat nolmuş böyle cnm yaaa sıkmamaya çalış kendini dicem ama saçma kalıcak ne desem boş.. zor durum valla... ne ters insanlarbunlar yaa benim de tatilim zehir oldu

sakın üzme kendini önce bebeğini sonra kendini ve eşini düşün evine evliliğine sahip onlar hiç bişey yapamazlar onların tekelinde değil senin boşanman seni kıskandıkları için oğluyla ilişkini kıskandıkları için bunu yapıyolar aynısı benim başımda hatta daha fazlası onalrın istediği senin mutsuzluğun sakın onlara prim verme
uzun uzun emzir sütün gelir benimde kavgadan sonra 1 gün kesildi emzirdim geri geldi

selam kızlar
burcumurat nolmuş böyle cnm yaaa sıkmamaya çalış kendini dicem ama saçma kalıcak ne desem boş.. zor durum valla... ne ters insanlarbunlar yaa benim de tatilim zehir oldu

sana noldu sekercik

amaan wanna aybalık güzeldi sıcacıktı oğlanı deniz kenarına götürdük mis gibi deniz havası aldı bolca da şımardı orda. ama kocamla sıkı bir kavga yaptık zaten herkes çok gergindi gittiğime pişman oldum valladönerken fena halde başım ağrıyordu

offfffffffffffffffffffff sinir ediolarrrr ya insanı ii yapmışssın sölemişsin ama en azından ona göre davranırlar sıkma canını salla gitsin ben varya bunları dövmek istiyorumm en iyisi hepmiz topnalım bi adres belirleyelim bunlara aynı adreste toplayalım üstlerine bomba atalım tıpkı bu gece gördüğüm rüya gibi olsun herşeyyy tozpembe olsunnn :tomato: birazcıcık iyi olun yaşlancanız bize muhtaç kalcanız sonunuzu düşün be kardeşim be siz bize ii olmassanız ilerde bizden nasıl ilgi şefkat bakım beklionuzzzz bizi düşünmüosanız kendinizi düşünün birazcıkkkk beeeeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

uyyy, kocayla kavga deyince detay sormıycam canım.
sen en iyisi tarıkı anlat bakim.
ben bu yaz yazlığa gitsem kızla rahat edebilirmiyim diye kara kara düşünüyorum.
ayvalığın havası uyuttu mu tarığımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…