benm bebsm dıs cıkarıyr
cok huysus yardm edın
ne yapmam lazm
aynı süreçteyiz çok huysuz bizim yeni ucu belli oldu ben sık emziiyorum sakinleştiici özelliğinden dolayı jel kullanmadım dr vermedi kullanan arkadaşlar var ondan kullanabilirsin
ne yapmam lazm
ya diş çıkardığını nasıl anlıyonuz benim kızda günde bir defa kaka yaparken şimdi 5 yada 6 defa yapıyo başı çok sıcak alyası akıyo acaba diş mi çıkarıyo
başta çokda anlamadım huysuzlanıyor en büyük belirtisi bizde gece yarım saate bir uyanıyor eli kulağına çok gidiyordu ben elimi yıkadıktan sonra dişetine sürdüğümde çok hoşuna gidiyordu hatta elimi sürerken kabarıklığı hissettim öyle anladım diş çıkardığını yanındakide beyazlamış şimdi
bende elimi sürtüğüm zaman hoşuna gidiyo alt tarafına baktım hafif bir şişkinlik vara ama anlamıyom eğr taoplanmışsa dişin çıkması uzun sürer mi
evet canım annem bakıyo valla bakıcı düşünmüyoz şimdilik. Geçen hafta izinliydim annem bi gitti işlerini halletti, kayınvalidemler geldi bi de haftasonu arada ben bakarım dedi. Şimdi daha yeni ek gıdaya geçiyoruz o yüzden pek istemiyorum içime sinmiyo, bi de annem çok ilgileniyo oynatıyo jimnastiğini yaptırıyo falan ama babannesi yere bile koymadı çocuğu oturttu kucağına öölecee Çok üzgünüm çoook
di mi ya, gece gelse yeter.aaan sormaa ben de şimdi sağdım ikisinden 40 çıktı yafff eyvahedigeldismile
gece gelse şükretcem çünkü emerken bas bas bağırıyooo
wanna emzirme sayını artır canım süt olmasa boş emsin o sütü tekrar getiryor çoğaltıyro
kızz anlat cıbık rüyanııııı delikafadulden
canım, fazla yapabşleceğin birşey yok.benm bebsm dıs cıkarıyr
cok huysus yardm edın
ya diş çıkardığını nasıl anlıyonuz benim kızda günde bir defa kaka yaparken şimdi 5 yada 6 defa yapıyo başı çok sıcak alyası akıyo acaba diş mi çıkarıyo
jimnastik olarak neler yaptırıyorsun yazabilirmisin
slm kızlar nasılsını
çok güzel başlayan haftasonum mommok oldu mafoldumben
haftasonu istanbuldan dayımlar geldi onlarla harika vakit geçirdik taki dün akşam kayınvalidelere gidene kadar bu perşembe yanıma taşınıcaklarda evi boşaltıp 1-2 ay yanımda kalıcaklardı bende buyrun başımın üstünde yeriniz var ama bana geldikten sonra bu evin düzeni var aynı düzende gitmesini istiyorum ve eve geldikten sonra oğlumla vakit geçirmek istiyorum buna özen gösterilsin dedim allahım demez olaydım öyle şartlı şurtlu olurmuymuş kayınpeder açtı ağzını yumdu gözünü kaynanada gaz veriyo oğlum o bağrışmaların arasında ağlıyo yavrum benim oda mahvoldu tabi taaa ilk evlendiğimiz zamana döndüler neler neler benim anneme gitmemden tutunda haftasonu dayımlarla vakit geçirmeme kadar evimin anahtarının onlarda olmamasından tutunda 1 haftada çocuğa annemin bakıyo olmasına kadar ve daha neler neler tabi bunca olaydan sonra sütüm gitti akşam hiç gelmedi sabah sağayım dedim yine yok az önce denedim 20 cc çıktı ve sabahtan beri iş yerinde ağlıyorum. sonuç olaak artık benimle görüşmek istemiyolar ve en önemlisi oğlum olmasaymış ipleri kopartıcaklarmış yani bizi boşatıcaklarmış şimdi söyleyin ben ne yapayım
selam kızlar
burcumurat nolmuş böyle cnm yaaa sıkmamaya çalış kendini dicem ama saçma kalıcakne desem boş.. zor durum valla... ne ters insanlarbunlar yaa benim de tatilim zehir oldu
slm kızlar nasılsını
haftasonu istanbuldan dayımlar geldi onlarla harika vakit geçirdik taki dün akşam kayınvalidelere gidene kadar bu perşembe yanıma taşınıcaklarda evi boşaltıp 1-2 ay yanımda kalıcaklardı bende buyrun başımın üstünde yeriniz var ama bana geldikten sonra bu evin düzeni var aynı düzende gitmesini istiyorum ve eve geldikten sonra oğlumla vakit geçirmek istiyorum buna özen gösterilsin dedim allahım demez olaydım öyle şartlı şurtlu olurmuymuş kayınpeder açtı ağzını yumdu gözünü kaynanada gaz veriyo oğlum o bağrışmaların arasında ağlıyo yavrum benim oda mahvoldu tabi taaa ilk evlendiğimiz zamana döndüler neler neler benim anneme gitmemden tutunda haftasonu dayımlarla vakit geçirmeme kadar evimin anahtarının onlarda olmamasından tutunda 1 haftada çocuğa annemin bakıyo olmasına kadar ve daha neler neler tabi bunca olaydan sonra sütüm gitti akşam hiç gelmedi sabah sağayım dedim yine yok az önce denedim 20 cc çıktı ve sabahtan beri iş yerinde ağlıyorum. sonuç olaak artık benimle görüşmek istemiyolar ve en önemlisi oğlum olmasaymış ipleri kopartıcaklarmış yani bizi boşatıcaklarmış şimdi söyleyin ben ne yapayım
selam kızlar
burcumurat nolmuş böyle cnm yaaa sıkmamaya çalış kendini dicem ama saçma kalıcakne desem boş.. zor durum valla... ne ters insanlarbunlar yaa benim de tatilim zehir oldu
slm kızlar nasılsını
amaan wanna aybalık güzeldi sıcacıktı oğlanı deniz kenarına götürdük mis gibi deniz havası aldı bolca da şımardı orda. ama kocamla sıkı bir kavga yaptık zaten herkes çok gergindi gittiğime pişman oldum valladönerken fena halde başım ağrıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?