gunaydın,evet ya canlandıralım şu topiği.
bende 3 yıl erteledim bebek olayını,pek hazır hissetmedim.evliliğimizin tadını çıkaralım gezelım tozalım dedim.pişman değilim aslında istediğim anda hamile kaldım ama bilseydim bu kadar tatlı bir seyle karşılaşacağimı ertelemeyebilirdim:)kızlar bu veletler gun geçtıkçe daha bir sevimli oluyorlar.annelık ne yüce bir duyguymuş,allah bize onların acısını goztermesin.
Amin Laremcim... Çok sevinçliyim tayin isteyebiliyoruz artık...hihoyyyt inşallah bi de çıkarsa.....hihoyyyt
İşitme engelliler öğretmeniyiz canım eşimle beraber sakarya çok güzel vede seviyorum ama orası açılmamış bize ilk defa 10 iden fazla il açmışlar çok şaşırmıştık bu kadar açılınca düşünsene ben okula başlıcam bana sınıf yok o kadar dolu burası batıda öğretmen yok grupçu olucam yatılı öğrencide kalmadı bakalım ne olcak müdür hocam gelsin de bakalım dedi haklısın hakkımızdı keşke 2008de çıksaydı ama bakanlıktakiler yakınlarının atanmasını beklediydi galibalmaz:bizde ev taşıyıp durmazdık ((bende ailelere yakın olmak istemiyorum ama bizimkiler derincede okul karamürsel yazın hiç yoktan nereye önce gidelim diye düşünmeyiz sivasa gider sona tatile çıkarız tatilimizde rezil oluyor arada kalmaktan hakkımızda neresi hayırlıysa orası olur inş. burayı bırakmak biraz üzdü bizi(İNş. istediğimiz yere atanırız)çünkü yavruşuma burda kavuştum sanşımız açık olsun :Saruboceq::Saruboceq:
22 bana göre anne olmak için çok erken
bende işten fırsat buldukça giricem
İnşallah çıkar canım.Başta eşimle bende Balıkesir Eskişehir istiyorduk ama Balıkesir de 3 açık Eskişehir de de 1 açık olunca vazgeçtik ölü tercih olmasın diye....ayy cnm yaaa biz de nedense 1,5 yıl bekledik evliliğimiz otursun dedik sonra da 2 yıl olmadıama kavuştum yavruma çok şükür. dha çok bekleyenler de var
inş cnm ya nasıl istiyorsanız öyle olsun ben de eskişehir istiyorum hatta dün başvurdum.
ah ne güzel yerlere istiyosunuz inş çıkar canım
cnm ya sizin branş daha da zormuşhayırlısı olsun inş
annelik anlatılabilecek bir duygu değil tarifi yok karşılı yok.... sevgimiz onlara karşı ne sebepden olursa olsun asla ama asla azalmıyor aksine gün gectikce heyecanımız artıyor sevgimiz büyüyor... Allahım isteyen herkeze nasıp etsin bu güzel duyguyu.......
ahhhh larem bizde 2 sene bebek istemedik 2003 evlendik ve 2005 yıllında bebek istiyorduk ama evlendikden 6 ay sonra hem korunurken hemde adetim bittikden 2 sonra kazalı ( patlama sonucu :kedi:kaydirigubbakcemile3) ilişkimiz olsu ve onunla hamile kaldım 2004 haziran ayındada efemi kucağıma aldım eşim beni gördüğünde iyiki olmauş iyiki bizi dinlememiş dedi boshayallersmile ve efe büyüdü koca adam oldu ve kardeş istedi cünkü cevremde herkesin 2 bebekleri olmaya başlamıştı ve korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kaldım 2009 da da utkumu kucağıma aldım... iyiki 6 sene sonra yapmışım ianna bebek özlemişim şuan çok mutluyum Allahıma binleerce şükürler olsun 2 evlat sahibi olmak çok güzelmişşşşşşzemuszemus
tebriklerrrrrrrrrrrrrr ... tayinli bir işde çalışmaz zordur ama dimi biir yere alışıyorsun hopppp tayin işi cıkıyor hemde alt üst soğa gitmiyorsun memleket değiştiriyorsun bana zor geliyor vallahi Allaha size kolaylık versin sempatiksalakcinni
iyi cnm yaaa şu yeni atama zımbırtısına bakıyoudum memurlar dannnşekercik nasılsın
İnşallah çıkar canım.Başta eşimle bende Balıkesir Eskişehir istiyorduk ama Balıkesir de 3 açık Eskişehir de de 1 açık olunca vazgeçtik ölü tercih olmasın diye....
Ben zaten evleneli 2 yıl olmadı daha ama 6. aydan sonra acaba olmazsa çocuk diye düşünmeye başlamıştım.E bekleyecek yaş ta yoktu hemen olsa dedik rabbim den bebeğimiz de geldi hemen...
şekerim ne güzel ben geç evlendim yani 27mde aslımda ama geç işte:) bulamadım kocişimi o yaşa kaa napiim:)22 yaş erken demişsiniz ama ben efeyi 22 yaşında kucağıma aldım biz beraber büyüdük ... ve hep hayalimdi gecç bir anne olmak yani efe 20 yaşına geldiğide ben 42 yaşında olduğun ama bir okadarda cılğın bir anne olcam.... eşim sevmez diskoydu bardı vs yerleri benim zorumla gider ( durduk yerde bende hadi gidelim deemem ama tatildeykende olmuyor yani ) eşime diyorum efe 18 bassın doğruuuuuuuu gezmelere sen evde otur ben oğlullarımla gecezem diyorum ..zemuszemus
valla ben o ka bekleyemem memeden ayrılınca hemen gene denicem anne olmayı:)kızım 5-6 yaşına gelince ya da gelmeden bende 2. istiyorum allah nasip ederse tabi...
Aslında zor da öğretmenlerin ki Asker ya da polis gibi değil sonuçta istediğin yere kendin gidiyorsun istemezsen emekli olana kadar kal.Biz evlendikten sonra buraya geldik zaten 2 yıl kalıp tayin isteme düşüncesi ile burayı yazmıştık...bundan sonra gideceğimiz yere yerleşmeyi düşünüyoruz inşallah...:Saruboceq:
kızlar dün akşam efenin gösterisi vardı yıl sonu gösterisi............. inannın bir düğünümde birde doğumlarımde birde dün gece bukadar heyecanladımı hatırlıyorum ellerim gece bitene kadar hiç ısınmadı stresten ..... ama çok güzeldi herşey efenin oynadığı ıspanaklı yumurta diye bir oyun vardı yıktı bütün sahneyi çok eğlenceliydi........ kücük meleğimde abisini izlemekden büyük bir keyif aldı sağıan soluna bakmakda başı döndü yavrucağımınboshayallersmile
Ne kadar güzel....kızlar dün akşam efenin gösterisi vardı yıl sonu gösterisi............. inannın bir düğünümde birde doğumlarımde birde dün gece bukadar heyecanladımı hatırlıyorum ellerim gece bitene kadar hiç ısınmadı stresten ..... ama çok güzeldi herşey efenin oynadığı ıspanaklı yumurta diye bir oyun vardı yıktı bütün sahneyi çok eğlenceliydi........ kücük meleğimde abisini izlemekden büyük bir keyif aldı sağıan soluna bakmakda başı döndü yavrucağımınboshayallersmile
iyi cnm yaaa şu yeni atama zımbırtısına bakıyoudum memurlar dannn
ay :) benm branş esk 6 kişi ben de umutsuzum yani memurlardan bakıyordum şimdi de içim fena oldu biizm tayin gene çıkmaz şekerim 3 yıl şartı kalktı ama kontenjan yok ki
Görüşürüz canım kolay gelsin...ayyy bizim oğlan uyandı lambır lumbur yatağını sallıyor sesi ta salona kaa geliyo gidyim de çorbasını içireyim sonra çarşıya kadar gidicem işte bi paket gelcek onu alcam of sonra da yemek derdi başlar neyse görüşürüz gene kızlar öptüm sizleri mintirikleri de kokladım kıyamam onları öpmeye
hoşgeldin.....İyilik canım..naber canlar
valla spell ben de bilmiyorum edb puanları nasıl ama benm fazla deil 127 işte. neyse kısmet kadar olur olmazsa daha eş durumu var onda da biliyosun en ücra yerler açılıyor hep şimdi olsa iyiydi tayin. nasip
evet sayfada 4 kişi var uzun zamandır olmayan bi durum bu.bakıyorum hızlandık yetişemiyoruuuuuuuuuuuum
hatta 2. yide düşünüyom 1 sene sonra. hem kardeşler arkadaş gibi büyüsün diye hemde ben 2 sini birden büyüteyim diye.
bakalım nasip...
bakıyorum hızlandık yetişemiyoruuuuuuuuuuuum
naber canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?