2009 Kasm Anneleri

annelik anlatılabilecek bir duygu değil tarifi yok karşılı yok.... sevgimiz onlara karşı ne sebepden olursa olsun asla ama asla azalmıyor aksine gün gectikce heyecanımız artıyor sevgimiz büyüyor... Allahım isteyen herkeze nasıp etsin bu güzel duyguyu.......

ahhhh larem bizde 2 sene bebek istemedik 2003 evlendik ve 2005 yıllında bebek istiyorduk ama evlendikden 6 ay sonra hem korunurken hemde adetim bittikden 2 sonra kazalı ( patlama sonucu :kedi:kaydirigubbakcemile3) ilişkimiz olsu ve onunla hamile kaldım 2004 haziran ayındada efemi kucağıma aldım eşim beni gördüğünde iyiki olmauş iyiki bizi dinlememiş dedi boshayallersmile ve efe büyüdü koca adam oldu ve kardeş istedi cünkü cevremde herkesin 2 bebekleri olmaya başlamıştı ve korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kaldım 2009 da da utkumu kucağıma aldım... iyiki 6 sene sonra yapmışım ianna bebek özlemişim şuan çok mutluyum Allahıma binleerce şükürler olsun 2 evlat sahibi olmak çok güzelmişşşşşşzemuszemus

Amin Laremcim... Çok sevinçliyim tayin isteyebiliyoruz artık...hihoyyyt inşallah bi de çıkarsa.....hihoyyyt

tebriklerrrrrrrrrrrrrr ... tayinli bir işde çalışmaz zordur ama dimi biir yere alışıyorsun hopppp tayin işi cıkıyor hemde alt üst soğa gitmiyorsun memleket değiştiriyorsun bana zor geliyor vallahi Allaha size kolaylık versin sempatiksalakcinni

Evet sizin branşta ta zormuş tayin bi yere gitcez orda emekli olcaz anlaşılan zaten yapmaya çalıştıkları da bu.Kimse yerinden kolay kolay gitmesin....Allah gönlümüze göre versin hepimizin...
22 bana göre anne olmak için çok erken

bende işten fırsat buldukça giricem

Evet canım bana görede erken 22 yaş....

İnşallah çıkar canım.Başta eşimle bende Balıkesir Eskişehir istiyorduk ama Balıkesir de 3 açık Eskişehir de de 1 açık olunca vazgeçtik ölü tercih olmasın diye....
Ben zaten evleneli 2 yıl olmadı daha ama 6. aydan sonra acaba olmazsa çocuk diye düşünmeye başlamıştım.E bekleyecek yaş ta yoktu hemen olsa dedik rabbim den bebeğimiz de geldi hemen...

22 yaş erken demişsiniz ama ben efeyi 22 yaşında kucağıma aldım biz beraber büyüdük ... ve hep hayalimdi gecç bir anne olmak yani efe 20 yaşına geldiğide ben 42 yaşında olduğun ama bir okadarda cılğın bir anne olcam.... eşim sevmez diskoydu bardı vs yerleri benim zorumla gider ( durduk yerde bende hadi gidelim deemem ama tatildeykende olmuyor yani ) eşime diyorum efe 18 bassın doğruuuuuuuu gezmelere sen evde otur ben oğlullarımla gecezem diyorum ..zemuszemus

kızım 5-6 yaşına gelince ya da gelmeden bende 2. istiyorum allah nasip ederse tabi...

Aslında zor da öğretmenlerin ki Asker ya da polis gibi değil sonuçta istediğin yere kendin gidiyorsun istemezsen emekli olana kadar kal.Biz evlendikten sonra buraya geldik zaten 2 yıl kalıp tayin isteme düşüncesi ile burayı yazmıştık...bundan sonra gideceğimiz yere yerleşmeyi düşünüyoruz inşallah...:Saruboceq:

kızlar dün akşam efenin gösterisi vardı yıl sonu gösterisi............. inannın bir düğünümde birde doğumlarımde birde dün gece bukadar heyecanladımı hatırlıyorum ellerim gece bitene kadar hiç ısınmadı stresten ..... ama çok güzeldi herşey efenin oynadığı ıspanaklı yumurta diye bir oyun vardı yıktı bütün sahneyi çok eğlenceliydi........ kücük meleğimde abisini izlemekden büyük bir keyif aldı sağıan soluna bakmakda başı döndü yavrucağımınboshayallersmile

şekercik nasılsın
iyi cnm yaaa şu yeni atama zımbırtısına bakıyoudum memurlar dannn

ay :) benm branş esk 6 kişi ben de umutsuzum yani memurlardan bakıyordum şimdi de içim fena oldu biizm tayin gene çıkmaz şekerim 3 yıl şartı kalktı ama kontenjan yok ki

şekerim ne güzel ben geç evlendim yani 27mde aslımda ama geç işte:) bulamadım kocişimi o yaşa kaa napiim:)
ama genç anne olmak çok güzel bişey bence de
ben şimdi bile çabuk yorulduğumu hissediyorum
valla ben o ka bekleyemem memeden ayrılınca hemen gene denicem anne olmayı:)

ay ne güzel gurur duymuşsundur

kızlar benm oğlan çok haylaz oldu yaa artık odada yalnız bırakamıyorum sehpanın altına girmiş dün geri de çıkamamış dizleri üstünde ıııııııııııı diye bağırıyor:) gidip kurtardım sonra mutfağa kaa gittim gümbür die bi ses eyvah dedim bişey oldu çocuğa bi baktım internetin adaptörünü yerde duran hoparlörlerin üstüne koymuşuz ordan almış yere vuruyor:) onu aldım elimden yandaki çiçeğe saldırdı eli kaldı yapraklara takılı ııııııııııı die şikayet ediyo bana bu sabah da fiskos masamın alt katına dadandı kalemleri dağıttı ordan kurtardık gitti sandalyenin bacağını çekiyo ya ben nası başa çıkıcam bu bastıbacakla. durmuyo yerinde hiç zaten giydirmesi alt açması bağlaması apayrı bi dert hiç bahsetmiyorum bile... sositososito

Ne kadar güzel....

Puanlar nasıl bilmiyorum edebiyatta ,bizim biraz ümidimiz var en kötü ihtimalle konya gelir bize...Benim eşim bilişim teknolojileri öğrt. onlarda çok yüksek değil puanlar.

ayyy bizim oğlan uyandı lambır lumbur yatağını sallıyor sesi ta salona kaa geliyo gidyim de çorbasını içireyim sonra çarşıya kadar gidicem işte bi paket gelcek onu alcam of sonra da yemek derdi başlar neyse görüşürüz gene kızlar öptüm sizleri mintirikleri de kokladım kıyamam onları öpmeye

valla spell ben de bilmiyorum edb puanları nasıl ama benm fazla deil 127 işte. neyse kısmet kadar olur olmazsa daha eş durumu var onda da biliyosun en ücra yerler açılıyor hep şimdi olsa iyiydi tayin. nasip

Şekercik normal doğum olsa bende beklemiycem ama sezeryan olunca bekleyim diyorum doktor kaç kere en az 3 yıl bekle dedi .Mecburiyetten yani...Bende 27 yaşında evlendim benim de kocayı bulmam zor oldu.....

Görüşürüz canım kolay gelsin...

hoşgeldin.....İyilik canım..

valla spell ben de bilmiyorum edb puanları nasıl ama benm fazla deil 127 işte. neyse kısmet kadar olur olmazsa daha eş durumu var onda da biliyosun en ücra yerler açılıyor hep şimdi olsa iyiydi tayin. nasip

Nasip bakalım....inşallah olur....Ama belli olmuyork ibazen de merkeze gidebiliyor eş durumunda olanlar ...

valla ben çocuğumu evliliğimin 2. yılında kucağıma aldım. 24 yaşındayım. daha erken evlensem daha erken yapardım. evlet gibisi var mı yaa. beraber büyüyüp beraber gezicez oğlumla

hatta 2. yide düşünüyom 1 sene sonra. hem kardeşler arkadaş gibi büyüsün diye hemde ben 2 sini birden büyüteyim diye.
bakalım nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…