hatta 2. yide düşünüyom 1 sene sonra. hem kardeşler arkadaş gibi büyüsün diye hemde ben 2 sini birden büyüteyim diye.
bakalım nasip...
he benm normal doğum cnm sezeryande durum farklı haklısın:)Şekercik normal doğum olsa bende beklemiycem ama sezeryan olunca bekleyim diyorum doktor kaç kere en az 3 yıl bekle dedi .Mecburiyetten yani...Bende 27 yaşında evlendim benim de kocayı bulmam zor oldu.....
Görüşürüz canım kolay gelsin...
hoşgeldin.....İyilik canım..
Nasip bakalım....inşallah olur....Ama belli olmuyork ibazen de merkeze gidebiliyor eş durumunda olanlar ...
günaydın güzel annneler ve bebişleri....
bende geç evlendim hatta evlenmek gigi bir düşümcemde yoktu,oldu bir kere kocam kandırdı benikaydirigubbakcemile3
tayın işleri karışık işler ya allah gonlunuze göre versin.
herkes ikinci bebişleri düşünüyor ne guzel.ben istemiyorum çok mu bencillik ediyorum acaba,tek çocuk yeter diyorum bakalım zaman ne gösterecek.
günaydın sanada canım.günaydın güzel annneler ve bebişleri....
bende geç evlendim hatta evlenmek gigi bir düşümcemde yoktu,oldu bir kere kocam kandırdı benikaydirigubbakcemile3
tayın işleri karışık işler ya allah gonlunuze göre versin.
herkes ikinci bebişleri düşünüyor ne guzel.ben istemiyorum çok mu bencillik ediyorum acaba,tek çocuk yeter diyorum bakalım zaman ne gösterecek.
günaydın
ben oğlumun kardeşi olmalı diye düşünüyorum ama tabi kısmet herşey
canım çok sıkkın herkes karamürseli istiyor bugün dökülüyolar teker teker ne oldu mavi boncuk mu dağıtıyolar anlamadım memleketlerine gidebilirler ama işte bendeki şans bende puanımı arttırmak için özelde çalıştığım günleri ekletmek istedim eski patron işi yokuşa sürüyor tayinim çıkınca gıcıklık yaptıydı şimdi çalıştığıma dair belgeyi yok veremem yok taşınıyom kardeşim te oraya gitti çeçeronluk yaptı eşimde şikayet ederim deyince yarına kadar mühlet istedi kardeşimde yarın hazır olsun mutlaka alıcam işimiz gücümüz var sizi bekleyemeyiz dedi böle işte alçak karı hem paralarımın üstüne yattı hemde bugünkü kazığı allahından bulsun inş. bu cuma günü beni bunalttı
ayy mevzey içim daraldı kız okuyuncaaaa öldüresim geldi o karıyı:) ah şöyle bi stres atsak mı kızlarla gidip hırpalasak o gıcığı...
ben de kardeşi olsun istiyorum yarın bi gün yanında biz olmıcaz o zaman ne de olsa kardeştir destek çıkarlar birbirlerine diyorum
Allahtan bulsunlar canım inşallah hayırlısı neyse o olur hakkınızda....
cnm senin işin çok zor ama arkadaş oldu bana benim oğlan ben de tüm gün yalnızım evde oğlan olmasa canım sıkılır valla:)selam kızlar ıkıncı cocuk fıkrınız war ne guzel ben ıstemıyorum
cunku bunu da tek buyuttum zaten sınırlerım kaldırmıyor artık
allahım bunun canını sag etsın.
gerı kalan ömrümü cocuklarla gecırırsem kesın kafayı yerım zaten sıkıntılıyım benkaydirigubbakcemile3
saglıklı olsunda bu yeter bıze kuzumm
ben tekım ne ana ne bacı ne kaynana ne koca kımse yoktu yanımda o yuzden cesaretım yok
gıcık ya ben de korkuyorum tayin istiyorum demekten kociş bi de çıkmassa diyor:) zaten sen istediğinde müdr görüyo şekerim ya söylemesen de görüyo yani. cnm ben de bıktım ev taşımaktan ama biz daha çoook taşınırız memlekete gitme ihtimalimiz kocişin işi yüzünden mükün deil orda iş imkanı yok yani bana her yer açık da o özelde çalışıyor:)walla şekerim çok ii olur hıncımı alırız o kadar çok sorunum varken birde bu... bu sene oh dediydik taşınmıcaz evlendik evleneli her sene hiç şaşmadı ama olmadı hayırlısı inş. kendi evime taşınırım diye dua ediyorum karamürsele gitmemi oda istemiyor ordan öğrenci gelior rehabbilitasyonlarına ben gidersem engellerim diye korktu galiba boşboğaz bende ne diye söylediysem
kardeş tabiki şart canım bak bir telefonla gitti yavrucak eve çok uzak orası yarın sabah gene gitcek bize yollucak kardeş ii bişi tabiki iyi anlaşırlarsa.. yap sen yap bende bir zayıflayayım yapıcam ee 2 sene şart vucut için
mevzey bu müdür bayan ya ondan böyle yapıyo bayan mdr ler daha gıcık davranıyorlar özellikle bayan çalışanlara neden böyle anlamıyorum ama sen üstüne alınma bence bu kadının tavrı böyle sana has değil yani bana da ilçe milli eğt mdr göreve başlamaya geldiniz herhalde dedi ben de hayır tayin dönemi ya malumunuz tayin isteyeceğim dedim yüzünü astı bir sürü öğrt var mdr bey dedim olsun ben hiçbi öğrt gitsin istemiyorum dedi kendi ağzıyla adam yaaa turşumuzu kuracaklar sanki ne b.. varsa bizde. tavır yaptı herif bana ama ben hiç takmıyorum zira zaten tayinim çıkma olasılığı çok düşük. umudum iyice kırıldı
biliyorum canım kadınlar yönetimde olmamalı egoları acayip işliyor ama bu kadın artı pisikopatttt kendi has özellikleride içine girince tadından yenmio inş. istediğin yere çıkar tayinin ne oluyosa onlara demi istediğimizi hakkımız olduğu sürece yapmakta özgürüz sana ne oluyor be adam.. çok zor istemediğin yerde olmak ben uzaklıktan dolayı istiyorum akrabalarımıza çok uzağız herkes gidiyor ne yaparız sona seneye burası nasıl hal alır bilmioz terör tırmanıyor geçende eşimle zehirlendik arkadaşları aradık geldiler hemen yanlız olmuyor ya allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?