he biz de gezenti bi çiftiz haftasonları hep bi yerlere gideriz yakın civarlarda gezmediğimiz yer kalmadı:)ben 23 yaşımda evlendim.4 yıl deli gibi gezdik eşimle.2 günlüğüne antalyaya bile gidip geldik.haftasonunu +1 gün izin alıp 3 günlük tatillere çevirip kapadokya -amasra vs. gezip durduk.27 yaşımda da ilk defa anne oldum oğlum 5 yaşında ve 2. bıdığımızda 6 aylık.Allah 2 bebeğimide gönlümüze göre istediğimiz zamanlarda verdi.İyiyki 4 yıl çocuk yapmamışız ,tam anlamıyla evliliğimizi çok güzel yaşadık.Şu anda da 2 bebekle h.sonu bile sabah çıkıp gece 12 de eve geliyoruz ama kafana göre öyle uzaklara falan gitmek olamıyor.Biraz daha büyümesi lazım bıdığın.32 yaşımdayım ve çocuk sayfasını kapattım.
kız gene gezin sinema olmaz ama başka yerleri gezebilirsiniz çocuk var diye kısıtlamayın kendinizi.allah içinize sindirsin canım iyiki gezmişiniz.bende 3.5senelik evliyim haftada 3gün sinemaya giderdik hafta sonu otele giderdik şimdi pek gitmek olamıyo ama yinede anneliği hiç bişeye değişmem büyüsün yine gezeriz inş...
şükür allahıma dualarımız kabul oldu ve sonuçlarımız temiz çıktı artık sadece 3 aylık ultrason takipleri ile böbrek teki genişleme takip edilecek sürekli antibiyotiğide kesti doktorumuz şükür rabbime çok zordu bu geçen zamanlar allah kimseye yaşatmasın birde su lanet para varya köpeğin önüne atsan yemez ama her kapıyı açıyor aylar sonraya verilen randevular dr özellerine gidince birden aynı gün oldu herşey allah parası olmayana yardım etsin proflar ınceledi herseyi
korkutuğumm gibi değilmiş sadece sonda takılırken biraz ağladı ben ondan daha çok ağladım voiding için ise sadece hafifice kolalrından bacaklarından tutmamız yetti ben şarkı söyledim o zmana sessizce beni izlediği için fazla kıpırdamadı ve şükürki sonucumuz temzi çıktı böbrek reflüsü yoktu böbrekteki genişlik doğuştan 3 ayda bir kontrol yapılacak ultrasonla oda 1 yaşına kadar geçer çok küçük dediler.
erken farettiğimiz ve ateşli geçirmediği için sintigrafiye şimdilik gerek görmediler voiding filmleri temiz çıktığı için
gittiklerimiz hep prof du ve çocuk nefrolojsi proflarıydı.1 yaşına kadar organlarını gelişmekte olduğu için 1 yaşına kadar olan süreçte eğer enfeksiyon geçirirlerse erkek çocuklarında ilk enfeksiyonda kız çocuklarında 2.enfeksiyonda mutlaka bu takipler yapılmalı gelecekte büyük hastalıklar olmasın diye dediler.şimdi biz sadece sünnet yaptırcaz mutlaka yaptır dedi.denize girmesin ve ıslak kuma oturmasın dedi birde bol köpüklü banyo ve banyo suyu içinde olmayacak aman dikkat edin arkadaşalr bebkşerimizi rabbim korusun
bu arada evide taşıdım bide onla uğraşıyom hepinizi ve bebekleri öpüyorum
geçmiş olsun canım. nasıl erken teşhis ettiniz...
emmeyi reddetme huzursuzluk gece sık uyanma 15 dk bir idrarda koku olunca ben pimpiriklendim idrar tahlili ve kültüü yaptırınca öğrendim ateşlenmeden yakaldık şükür
cnm geçmiş olsun bak bişi çıkmadı işte oh duaların kabul oldu atlattınız hepsini. ...şükür allahıma dualarımız kabul oldu ve sonuçlarımız temiz çıktı artık sadece 3 aylık ultrason takipleri ile böbrek teki genişleme takip edilecek sürekli antibiyotiğide kesti doktorumuz şükür rabbime çok zordu bu geçen zamanlar allah kimseye yaşatmasın birde su lanet para varya köpeğin önüne atsan yemez ama her kapıyı açıyor aylar sonraya verilen randevular dr özellerine gidince birden aynı gün oldu herşey allah parası olmayana yardım etsin proflar ınceledi herseyi
korkutuğumm gibi değilmiş sadece sonda takılırken biraz ağladı ben ondan daha çok ağladım voiding için ise sadece hafifice kolalrından bacaklarından tutmamız yetti ben şarkı söyledim o zmana sessizce beni izlediği için fazla kıpırdamadı ve şükürki sonucumuz temzi çıktı böbrek reflüsü yoktu böbrekteki genişlik doğuştan 3 ayda bir kontrol yapılacak ultrasonla oda 1 yaşına kadar geçer çok küçük dediler.
erken farettiğimiz ve ateşli geçirmediği için sintigrafiye şimdilik gerek görmediler voiding filmleri temiz çıktığı için
gittiklerimiz hep prof du ve çocuk nefrolojsi proflarıydı.1 yaşına kadar organlarını gelişmekte olduğu için 1 yaşına kadar olan süreçte eğer enfeksiyon geçirirlerse erkek çocuklarında ilk enfeksiyonda kız çocuklarında 2.enfeksiyonda mutlaka bu takipler yapılmalı gelecekte büyük hastalıklar olmasın diye dediler.şimdi biz sadece sünnet yaptırcaz mutlaka yaptır dedi.denize girmesin ve ıslak kuma oturmasın dedi birde bol köpüklü banyo ve banyo suyu içinde olmayacak aman dikkat edin arkadaşalr bebkşerimizi rabbim korusun
bu arada evide taşıdım bide onla uğraşıyom hepinizi ve bebekleri öpüyorum
kıslar benim oğlan ustten 4 dişi aynı anda çıkarıyor ve çok zolanıyor benim dr florür verdi
kulanan varmı tereddütte kaldım zararlı diyende var yararlı diyende
emmeyi reddetme huzursuzluk gece sık uyanma 15 dk bir idrarda koku olunca ben pimpiriklendim idrar tahlili ve kültüü yaptırınca öğrendim ateşlenmeden yakaldık şükür
cnm geçmiş olsun bak bişi çıkmadı işte oh duaların kabul oldu atlattınız hepsini. ...
cnm biz henüz bu ay kontrole gitmedik florür verildiğini duymuştuk bi komşumuzun oğlu dr o demişti florür mutlaka kullanılmalı die ama bizim kabarıklık var da çıkmadı henüz hemşire de 4 diş birden gelcek demişti bu ayki kontrolde bakalım dr ne dicek
çok saol canımÇok geçmiş olsun ....
canım seni korkutmak istemem ama ihmal etmeden yaptır derim kızlar daha çabuk enfeksiyona yakalnamırmış erkeklerinde nadir olurmuşbenim oğlum oldu işte .ben evde sabunla iyice yıkıyoum takıyorum takar takmaz saat tutuyorum torba yapmasada yarım saate bi değişecek yaptığı anda yarım saat içinde yetişmesi lazım hemen eşim aldığyla uçuyor hem evde daha rahat oluyor mesane bölgesini uyarıyroum altı açıkda bekliyorzuçok geçmiş olsun canım benimkide gece sık sık uyanıyor ama sıcağa bağlıyoz bide 8 de uyuyunca 12 den sona sık sık kalkıyor ,çiş yapınca çok kokuyor ama onuda molfixe bağlamıştık arkadaşta en ufak şeyde çok kokuyor demişti,emmeyi reddetmeyide dişi çıktığından acıyor diye düşündüydüm yoksa benimkinde de bişi var bak canım sıkıldı şimdi idrar tahlili bir yaptıramadık kız olunca zor oluyor çiş nöb tuttuk ama nafile erkeğinki kolaycacık yapılır
canım sen isteyemiyor musun?benimde eşim istedi hayırlısı olsun bizde yerleşmeyi düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa gittiğimiz yere inşallah çıkar....KISLA R BU ARADA eşim tayinimizi istiyor hayırlı uğurlu olsun izmit zonguldak bolu amasya vede samsunu istedik izmiti isteyen arkadaşların çoğu vazgeçti çok şaşırdık vede çok mutlu olduk ama neden vazgeçtiler diyede içimize kurt düştü amannn kötü olursa okul beni ilgilendirmez ailemin yanıda olucam kızım emin ellerde olucak yerleşicez(tabi atanırsak)ev hayalleri kuruyorum işte böle umarım başka illerden yüksek puanlı insanlar istemez hakkımızda hayırlısı
çok şükür canım allahım yavrumun yüzüne baktı snada ayeten teşekkürler desteğini benden eksik etmedin canım
ben pınarın suyunu kullanıyordum oğluma onunda florür oranı yüksekti ilacın prospektüsünde yazan belli 0.6 fazla sularda varsa kullanılması tavsiye edilmez diyor artık suyu değiştireyim bari ..biz 6 ayda 7 dişi tamamlayacaz senin bızdıkta sorunsuz atlatır inşallah
çok saol canım
canım seni korkutmak istemem ama ihmal etmeden yaptır derim kızlar daha çabuk enfeksiyona yakalnamırmış erkeklerinde nadir olurmuşbenim oğlum oldu işte .ben evde sabunla iyice yıkıyoum takıyorum takar takmaz saat tutuyorum torba yapmasada yarım saate bi değişecek yaptığı anda yarım saat içinde yetişmesi lazım hemen eşim aldığyla uçuyor hem evde daha rahat oluyor mesane bölgesini uyarıyroum altı açıkda bekliyorzu
hatta tekrarlayan enfeksiyon idrar tahlilimiz normal kültrümüzde üreme oldu.onun için ben artık tahlilede güvenmiyorum her ay kültür yaptırcaz biz bundan sonra ...ben de molfix kullanıyorum benimkinin kokusu ölü balık yada bozuk et kokusu giibydi.dr kokudan ii anlamışsın anneler pek anlayamaz ama dedi....bende dişe bağladım dışarı çıkaramdım o günlerde ona bağladım ama değilmiş işte .... seninde temiz çıkar inşalla gündüzde çok huysuz oluyor emmeyi hiç istemiyor kafayı geriye atıyor öyleydik biz çok sinsi bir hastalıkmış sessizce ilerlermiş allahım esirgesin yavrularımızı
canım sen isteyemiyor musun?benimde eşim istedi hayırlısı olsun bizde yerleşmeyi düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa gittiğimiz yere inşallah çıkar....
yok canım evrakları götürdüde o anlamda dedim yoksa istememmi burada ki milli eğitimdeki salaklar tayin isteyenlerin başvurularını reddetmiş biliomusun il geri gödermiş neymiş biz isteğe bağlı gelmişiz doğu hizmeti olmasa ben niye gelem 3 sene dolmadan isteyemezmişiz eşim size dava açarız böyle bir hakkınız yok deyince geri adım atmışlar ayşe hanım öyle yapın dedi demiş kimse o heceleyerek okuyomuş genelgeyi neyse şimdi o kadar insanın başvurusu boşa gidecekti tekrar düzeltecek mallar allahtan uyardılar bizi yoksa gitme hayalleri kuruyoduk boşu boşuna
canım sen isteyemiyor musun?benimde eşim istedi hayırlısı olsun bizde yerleşmeyi düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa gittiğimiz yere inşallah çıkar....
yok canım evrakları götürdüde o anlamda dedim yoksa istememmi burada ki milli eğitimdeki salaklar tayin isteyenlerin başvurularını reddetmiş biliomusun il geri gödermiş neymiş biz isteğe bağlı gelmişiz doğu hizmeti olmasa ben niye gelem 3 sene dolmadan isteyemezmişiz eşim size dava açarız böyle bir hakkınız yok deyince geri adım atmışlar ayşe hanım öyle yapın dedi demiş kimse o heceleyerek okuyomuş genelgeyi neyse şimdi o kadar insanın başvurusu boşa gidecekti tekrar düzeltecek mallar allahtan uyardılar bizi yoksa gitme hayalleri kuruyoduk boşu boşuna
bende eşler ortak isteyecek denildiği için denemiştim başvurumu benimde il reddetti...Benim eşim istedi bakalım....Salı günü belli olacak her şey...Resmen batırdılar bu yıl şu tayinleri...
selamlarrr bugun bahar temızlıgım bıttı cam kapı perde yerler heryer tertemız oldu
yarında anneme gıdecegımde
walızımızı hazrılamam lazım
cooookkkkkkkkkk yoruldum cokkk
canım ne demek burda kaç aydır birlikteyiz hep destekliyoruz birbirimizi. başka kimimiz var?çok şükür canım allahım yavrumun yüzüne baktı snada ayeten teşekkürler desteğini benden eksik etmedin canım
ben pınarın suyunu kullanıyordum oğluma onunda florür oranı yüksekti ilacın prospektüsünde yazan belli 0.6 fazla sularda varsa kullanılması tavsiye edilmez diyor artık suyu değiştireyim bari ..biz 6 ayda 7 dişi tamamlayacaz senin bızdıkta sorunsuz atlatır inşallah
ay şu salaklığa bak yaaa bi kere de şu meb teki personel işten anlayan birileri olsun yaa hükumet yalakası değil işlerimiz hep geri kalıyor zora giriyor böyle...canım sen isteyemiyor musun?benimde eşim istedi hayırlısı olsun bizde yerleşmeyi düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa gittiğimiz yere inşallah çıkar....
Allah bildiği gibi yapsın bunları
bende eşler ortak isteyecek denildiği için denemiştim başvurumu benimde il reddetti...Benim eşim istedi bakalım....Salı günü belli olacak her şey...Resmen batırdılar bu yıl şu tayinleri...
haklısın valla çıkarsa şok olucam :) umudum yok çarş açıklancak sözde ama o gün gene sistem kitlenir anca ertesi güne açılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?