2009 Kasm Anneleri

Evet canım yarın açıklancak bakalım ne olacak...Bizde 1 sene tayin isteyemezsin derler diye başvuru yapmıştık il ilde geçerli süreyi doldurmadınız diye reddetti.Ayrıca bakanlıkta eş durumu vesaire özür grubundan gelenlerin başvurusu alınmayacaktır diye reddetti..İllere de yazı göndermiş yani çıkarsa isteyen eşin tayini sonrasındada diğer eş mecburen özür grubunda isteyecek tayini...canım hepsi mi böyle şu mem memurların... onlarda tam bilmiyor bence alelacele çıkartılan bi yönetmelik ve sonrasında açıklama derken arapsaçına döndü her şey işte... inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim kalbimize göre versin...

amaan bişeyi d düzgün yapsalar olmaz yaniii saçma sapan işler yapıyolar aklı olan desteklemez bunları ama hala akıllanmadı halkımız o ayrı mevzu
umrunda mı öğrtmenlerin aileleri bölünmüş bablar çocuklarını göremez olmuş aptal aptal şeyler getiriyorlar düzelticez deyip de her defasında

amin cnm yaa artık ne hayırlı ne değil bilemiyorum Allah bildiği gibi yapsın

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ....mem deki memurlar hep iş bilmez ne kadar iş bilmez memur varsa orada bide hepsi kafasına göre yorumlar sanki şube müdürü gibi davrnırlar mem kadar laçka kurum yok

ayyyyyy bayılazam açıklansa artık tayin zımbırtısı ...ama bugünkü gündem bakanlık müfettişleri okuldaydılar bu sene 4. gelişleri.. bune ya okul okul olalı bu kadar müfettiş görmedi çok karışacağa benziyor burası hayırlısıyla gideydik

bende bekliyorum merakla ..bi işi beceremediler ya.......klava:

Kızlar mrbb...benim oğlum emmiyor artık biberonda almıyor( gecelri 10 dk bir uyanıyor sanırım aç olduğu için nasıl besliycem kaşığıda uykulu uykulu almıyro benim gibi olan anneler var mı bi çözüm buldunuz mu (( aklınıza bişey geliyor mu?

bilemiyorum ki canım benim kızım allah ne verdiyse yiyor ...

evet caınm karamürsel bir arkadaşım bursayı istiyodu annesi hasta orda tedavi oluyodu çok üzüldü herşeyin hayırlısı inş. hiçbir sorun çıkmadan atanırrsınız eşim eş durumu olayına takılmasa haksız yere onla gidicektik şimdi okuldaki arkadaşa çıktı eşimden düşük puanı canım sıkılıyor ama teselli ediyom vardır bir hayır diye hiç yoktan tekrar gelicek buraya tabi tayin isteyebilirse:Saruboceq:hayırlı olsun hakkımızda

canım benimki bunu haftanın 4 günü yapıo diş diyoz sıcak diyoz ama geçiyor geçici bir durumdur ateşini kontrol et farketmeden çıkıor su içmesi nasıl sıcakya beimki çok su içiyor susuz kalıyor olabilir meyve ve meyve suyu ver bol bol ferahlasın hem mideye bişiler gitsin ben öle yapıom kan ilacınıda eksik etme vermeyince iştah falan kalmıo böle canım ben bunları yapıom yapmıosan dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…