yok şekerim yarın açıklanacak bildiğim eşim isteyemedi çünkü biz doğu hizmetini isterken eşimi vana benide buraya atayınca eş durumundan yanıma gelmişti şimdide eş durumu ile atandınız doğu hizmeti için değil diyerek il reddetti tayin isteyini cuma günü çok kötü olduyduk son dakka bende mecbur tek tercih yaptım kocaeli diğer yerleri göze alamadık eşime sende 1 sene tayin isteyemezsin çünkü şimdi istemediğinden dediler sanki biz istemedik ay ne biçim iş biri bana anlatsın bunu mantığı nedir yav aile bütünlüğümüzü bozucaklar:gitme:
amaan bişeyi d düzgün yapsalar olmaz yaniii saçma sapan işler yapıyolar aklı olan desteklemez bunları ama hala akıllanmadı halkımız o ayrı mevzuyok şekerim yarın açıklanacak bildiğim eşim isteyemedi çünkü biz doğu hizmetini isterken eşimi vana benide buraya atayınca eş durumundan yanıma gelmişti şimdide eş durumu ile atandınız doğu hizmeti için değil diyerek il reddetti tayin isteyini cuma günü çok kötü olduyduk son dakka bende mecbur tek tercih yaptım kocaeli diğer yerleri göze alamadık eşime sende 1 sene tayin isteyemezsin çünkü şimdi istemediğinden dediler sanki biz istemedik ay ne biçim iş biri bana anlatsın bunu mantığı nedir yav aile bütünlüğümüzü bozucaklar:gitme:
Evet canım yarın açıklancak bakalım ne olacak...Bizde 1 sene tayin isteyemezsin derler diye başvuru yapmıştık il ilde geçerli süreyi doldurmadınız diye reddetti.Ayrıca bakanlıkta eş durumu vesaire özür grubundan gelenlerin başvurusu alınmayacaktır diye reddetti..İllere de yazı göndermiş yani çıkarsa isteyen eşin tayini sonrasındada diğer eş mecburen özür grubunda isteyecek tayini...canım hepsi mi böyle şu mem memurların... onlarda tam bilmiyor bence alelacele çıkartılan bi yönetmelik ve sonrasında açıklama derken arapsaçına döndü her şey işte... inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim kalbimize göre versin...
yok şekerim yarın açıklanacak bildiğim eşim isteyemedi çünkü biz doğu hizmetini isterken eşimi vana benide buraya atayınca eş durumundan yanıma gelmişti şimdide eş durumu ile atandınız doğu hizmeti için değil diyerek il reddetti tayin isteyini cuma günü çok kötü olduyduk son dakka bende mecbur tek tercih yaptım kocaeli diğer yerleri göze alamadık eşime sende 1 sene tayin isteyemezsin çünkü şimdi istemediğinden dediler sanki biz istemedik ay ne biçim iş biri bana anlatsın bunu mantığı nedir yav aile bütünlüğümüzü bozucaklar:gitme:
Evet canım yarın açıklancak bakalım ne olacak...Bizde 1 sene tayin isteyemezsin derler diye başvuru yapmıştık il ilde geçerli süreyi doldurmadınız diye reddetti.Ayrıca bakanlıkta eş durumu vesaire özür grubundan gelenlerin başvurusu alınmayacaktır diye reddetti..İllere de yazı göndermiş yani çıkarsa isteyen eşin tayini sonrasındada diğer eş mecburen özür grubunda isteyecek tayini...canım hepsi mi böyle şu mem memurların... onlarda tam bilmiyor bence alelacele çıkartılan bi yönetmelik ve sonrasında açıklama derken arapsaçına döndü her şey işte... inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim kalbimize göre versin...
ayyyyyy bayılazam açıklansa artık tayin zımbırtısı ...ama bugünkü gündem bakanlık müfettişleri okuldaydılar bu sene 4. gelişleri.. bune ya okul okul olalı bu kadar müfettiş görmedi çok karışacağa benziyor burası hayırlısıyla gideydik
abowwwwwww 8 aylık olmuşsunuz bizde bugün 7 olduk hihihihih
olduk valla canım
nasılsın bebiş nasıl. neler yapıyosunuz
yahu artık açıklasalar bekledikçe insan daha beter oluyor...
atanmışım olleyyyyyyyyyyyy
ne güzel eşimde atandı:lepi:
hayırlı uğurlu olsun darışı eşlerimize:Saruboceq:
Kızlar mrbb...benim oğlum emmiyor artık biberonda almıyor( gecelri 10 dk bir uyanıyor sanırım aç olduğu için nasıl besliycem kaşığıda uykulu uykulu almıyro benim gibi olan anneler var mı bi çözüm buldunuz mu (( aklınıza bişey geliyor mu?
evet canım benim de eşimin tayini çıktı ben özür grubunu bekliyorum...Eşimin tayini bursaya çıktı.senin karamürsele mi çıktı...İnşallah eşin sana yakın olur bende eşime yakın....:Saruboceq:
Kızlar mrbb...benim oğlum emmiyor artık biberonda almıyor( gecelri 10 dk bir uyanıyor sanırım aç olduğu için nasıl besliycem kaşığıda uykulu uykulu almıyro benim gibi olan anneler var mı bi çözüm buldunuz mu (( aklınıza bişey geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?