2009 Kasm Anneleri

atanmışım olleyyyyyyyyyyyy
gözün aydın cnm çok sevindimmmm

ne güzel eşimde atandı:lepi:

hadi bakalım sıra sende cnm hayırlı olsun inş

ben atanamamışım kızlar moralim bozuk ben bu okulda çalışmak istemiyorum ya puanım mı az geldi noldu bilmiyorum((
dün beni okuldan aradılar saat 18 olmuş hala okuldalar her gün böyle bu okul ben seneye çocuğuma hiç zaman ayıramıcam öğrtler 3te geliyormuş eve hiç de öyle değil çok canım sıkkın çookkk boş gün de olmaz haftada 3 gün de nöbet tutarız evde çocğum beklesin umrunda mı müdürün. :sinifsinif:

Sağol canım valla bende anlamadım beklemediğimiz bi tercih geldi bizede gelme ihtimali düşük diyorduk ...ınşallah seninde istediğin olur canım ... Şu gıcık idareciler yok mu ya daha ne kadar çekeceğiz....ıyiki bi okula müdür olmuşlar sanki cumhurbaşkanı.....klava:

ne biçim bir yer canım ya orası adına üzüldüm olsaydı ataman keşke tühh yaa neyse sıkma canını vadır bir hayır allah çocuklarımızın yüzü suyu hürmettine bakar yüzümüze inş. sıkma canınıopuyorumnanaktan

cnm inş en hayırlısı olur. evet bıktım valla en kötüsü de bu oldu 4 farklı okulda çalıştım ama bu kadar çekmedim hiç 4 yıldır da çekiyorum usandım artık

evet inş eş durumuna iyi bi yer bulurum kısmet..

hayırlı olsun canım mevzey seninde hayırlı olsun
müdürlerle ilgili bir hikaye vardır bilirmisiniz aynen öyle işte :))

canım üzülme bende bu sene seninle aynı durumdayım ben izindeyken idarecmiz değişti gıcığın teki geldi bende 3 ayla buradaki görevim eksik çıktığı için isteyemedim sneyede 3 yılı tamamlamadın diye istetmezler 2 sene bu adamla çalışacağım seni çok ii anlıyorum benim önceki 2 müdürüm şeker gibi insanlardı çalıkmaktan zevk alırdık şimdi öle değilmiş arkadaşalr söylüyor hayırlısı artık

benim oğluş dönmedi hiç şu bir haftaya kadar hayıflanıp duruyodum çocuk birden top gibi yuvarlanmaya başladı hep böyle oluyo yapmıyor yapmıyor hepsini toptan yapıyr

cnm ya senin durumuna da üzüldüm seni ben çok iyi anlıyorum
ay şu tayinlere gıcık oluyorum zaten
hiç böyle kötü olmamıştı neden böyle yaptılar anlamıyorum
herkes şokta zaten bana nasıl çıkmaz tayinin diyorlar ama çıkmadı işte
bakalım eş durumunu bekliycem ama onda da il içi tayin de yapılacak gene en kötü yerler eş durumuna kalacak eşim de ilçeler olmaz diyor işine çok ters ve uzak oluyormuş bazı yerleri yazdırıyor ben de burdan kötü olamaz mantığıyla gitmek istiyorum

benim oğluş dönmedi hiç şu bir haftaya kadar hayıflanıp duruyodum çocuk birden top gibi yuvarlanmaya başladı hep böyle oluyo yapmıyor yapmıyor hepsini toptan yapıyr

:) her bebek aynı olmuyor işte
hadi gözünaydın bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyo:)

mevzey ,şekercik inşallah hakkımızda iyi bi yer olsun çocuklarımızın hatrına,Kayra0620 sanada kolay gelsin şimdiden allah sabır versin...

mevzey ,şekercik inşallah hakkımızda iyi bi yer olsun çocuklarımızın hatrına,Kayra0620 sanada kolay gelsin şimdiden allah sabır versin...

Sağol canım inş.hepimiz için hayırlı olur korku sardı fenaa halde bizi ya bundada eşime hak vermezler diye inş. bizi ayyıırmazlar ne yaparız kızımla oralarda eşim buralarda:gitme::gitme:

Sağol canım inş.hepimiz için hayırlı olur korku sardı fenaa halde bizi ya bundada eşime hak vermezler diye inş. bizi ayyıırmazlar ne yaparız kızımla oralarda eşim buralarda:gitme::gitme:

İnşallah ayrılmayız hiç birimiz eşimizle..bende senin eşinle aynı durumdayım canım dört gözle bekliyorum özür grubunu yoksa ben çocukla bi yerde eşim bi yerde olacak... Kabul etmeme ,hak vermeme gibi bi durum olabilir mi ki....İl emri olacak mı ya.... kafamçokkarıştı Ay bizleri ailemizden ayırmasınlar ...:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız offf aydında düğün var gitsemmi bilemedim kızım kalabalıkta ağlıyo hep rahatsız oluyo nasıl gitcem düğünde nasıl mamasını yapıcam bilemiyorum öğünü geçincede hysuz oluyo karar vermedim...

canım umarım böyle bişey yapmazlar bizim durum farklı anlatmıştıım ggenelgede şimdi istemeyenler eş durumundada isteyemez diyor bakalım....:sinifsinif: bizi aynı okula verseler ii olur onu merkeze verirlerse oda kötü offff niye bizim işimiz bbu kadar zor

mevzey aynısı bizim içinde geçerli bende istedim ama il reddetti ilde 3 yılı doldurmadın diye senin eşinde bu durumda galiba... ama genelgede tayin isteme şartı taşıyıpta istemeyenler için benim 1 yıl bekleme anladığım kadarıyla bize de tayin istemem şartını taşımadığınız için reddedildi denildiğine göre istememizde bi sakınca yok...

sen bilirsin ama gideceksen yanına termos al bi de mamasını koy biberona ..ben 2 haftadır hafta sonu pikniğe giderken öyle yapıyorum...:lepi:

selamlarrr
nasılsınız kızlarr
ben cok ıyıyım sukur annemdeyım 1 haftadır ohhh cok ıyı geldı yaaa
oglumda cok mutlu cok

yav işte gündüz biberon almıyo benmki ya...

hmm anladım canım o kötü işte...
Benim kızım 1.5 aydır emmiyor beni sütüm gitti....Mecburen biberon la mama takviyesine devam...
selamlarrr
nasılsınız kızlarr
ben cok ıyıyım sukur annemdeyım 1 haftadır ohhh cok ıyı geldı yaaa
oglumda cok mutlu cok

Selamlar Sunways.....Ahh ne güzel benimde gitmeme az kaldı ...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…