gözün aydın cnm çok sevindimmmmatanmışım olleyyyyyyyyyyyy
ne güzel eşimde atandı:lepi:
gözün aydın cnm çok sevindimmmm
hadi bakalım sıra sende cnm hayırlı olsun inş
ben atanamamışım kızlar moralim bozuk ben bu okulda çalışmak istemiyorum yapuanım mı az geldi noldu bilmiyorum ((
dün beni okuldan aradılar saat 18 olmuş hala okuldalar her gün böyle bu okul ben seneye çocuğuma hiç zaman ayıramıcam öğrtler 3te geliyormuş eve hiç de öyle değil çok canım sıkkın çookkkboş gün de olmaz haftada 3 gün de nöbet tutarız evde çocğum beklesin umrunda mı müdürün. :sinifsinif:
gözün aydın cnm çok sevindimmmm
hadi bakalım sıra sende cnm hayırlı olsun inş
ben atanamamışım kızlar moralim bozuk ben bu okulda çalışmak istemiyorum yapuanım mı az geldi noldu bilmiyorum ((
dün beni okuldan aradılar saat 18 olmuş hala okuldalar her gün böyle bu okul ben seneye çocuğuma hiç zaman ayıramıcam öğrtler 3te geliyormuş eve hiç de öyle değil çok canım sıkkın çookkkboş gün de olmaz haftada 3 gün de nöbet tutarız evde çocğum beklesin umrunda mı müdürün. :sinifsinif:
cnm inş en hayırlısı olur. evet bıktım valla en kötüsü de bu oldu 4 farklı okulda çalıştım ama bu kadar çekmedim hiç 4 yıldır da çekiyorum usandım artıkSağol canım valla bende anlamadım beklemediğimiz bi tercih geldi bizede gelme ihtimali düşük diyorduk ...İnşallah seninde istediğin olur canım ... Şu gıcık idareciler yok mu ya daha ne kadar çekeceğiz....İyiki bi okula müdür olmuşlar sanki cumhurbaşkanı.....klava:
ne biçim bir yer canım ya orası adına üzüldüm olsaydı ataman keşke tühh yaa neyse sıkma canını vadır bir hayır allah çocuklarımızın yüzü suyu hürmettine bakar yüzümüze inş. sıkma canınıopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım mevzey seninde hayırlı olsunSağol canım valla bende anlamadım beklemediğimiz bi tercih geldi bizede gelme ihtimali düşük diyorduk ...İnşallah seninde istediğin olur canım ... Şu gıcık idareciler yok mu ya daha ne kadar çekeceğiz....İyiki bi okula müdür olmuşlar sanki cumhurbaşkanı.....klava:
cnm inş en hayırlısı olur. evet bıktım valla en kötüsü de bu oldu 4 farklı okulda çalıştım ama bu kadar çekmedim hiç 4 yıldır da çekiyorum usandım artık
evet inş eş durumuna iyi bi yer bulurum kısmet..
cnm ya senin durumuna da üzüldüm seni ben çok iyi anlıyorumhayırlı olsun canım mevzey seninde hayırlı olsun
müdürlerle ilgili bir hikaye vardır bilirmisiniz aynen öyle işte :))
canım üzülme bende bu sene seninle aynı durumdayım ben izindeyken idarecmiz değişti gıcığın teki geldi bende 3 ayla buradaki görevim eksik çıktığı için isteyemedim sneyede 3 yılı tamamlamadın diye istetmezler 2 sene bu adamla çalışacağım seni çok ii anlıyorum benim önceki 2 müdürüm şeker gibi insanlardı çalıkmaktan zevk alırdık şimdi öle değilmiş arkadaşalr söylüyor hayırlısı artık
benim oğluş dönmedi hiç şu bir haftaya kadar hayıflanıp duruyodum çocuk birden top gibi yuvarlanmaya başladı hep böyle oluyo yapmıyor yapmıyor hepsini toptan yapıyr
mevzeyy kız bizimkoltuklr aynı renkte ya:) kenarları krem kendileri turuncu:)
mevzey ,şekercik inşallah hakkımızda iyi bi yer olsun çocuklarımızın hatrına,Kayra0620 sanada kolay gelsin şimdiden allah sabır versin...
hayırlı olsun canım mevzey seninde hayırlı olsun
müdürlerle ilgili bir hikaye vardır bilirmisiniz aynen öyle işte :))
sağolasın canım evet o hikayeyi bilirim vede doğruluğuna inanırım:lepi::lepi:
Sağol canım inş.hepimiz için hayırlı olur korku sardı fenaa halde bizi ya bundada eşime hak vermezler diye inş. bizi ayyıırmazlar ne yaparız kızımla oralarda eşim buralarda:gitme::gitme:
İnşallah ayrılmayız hiç birimiz eşimizle..bende senin eşinle aynı durumdayım canım dört gözle bekliyorum özür grubunu yoksa ben çocukla bi yerde eşim bi yerde olacak... Kabul etmeme ,hak vermeme gibi bi durum olabilir mi ki....İl emri olacak mı ya.... kafamçokkarıştı Ay bizleri ailemizden ayırmasınlar ...:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız offf aydında düğün var gitsemmi bilemedim kızım kalabalıkta ağlıyo hep rahatsız oluyo nasıl gitcem düğünde nasıl mamasını yapıcam bilemiyorum öğünü geçincede hysuz oluyo karar vermedim...
yav işte gündüz biberon almıyo benmki ya...
selamlarrr
nasılsınız kızlarr
ben cok ıyıyım sukur annemdeyım 1 haftadır ohhh cok ıyı geldı yaaa
oglumda cok mutlu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?