2009 Kasm Anneleri

evet bende onun bir konuşmasında duymuştum 3 yaşına kadar kaybetme anksiyeteisnden dolayı aynı odada yatmalı anne baba özel hayatlarını başka odalarda gidermeli diye bir konuşmasına sahit olmuştum.güven duygusu pekişen çocuk 3 yaşından sonra zaten siiz istemez demişti.eşimde dinlediği için şimdi odayı ayırttırmıyor ama ilerde ya hiç ayrılmayı istemezse ya yanımızda yatmak isterse diyede korkmuyo değilim
birde anne işte kitabında diyorki anne işe giderken nesne devamlılığı sağlamak için mutlaka çocuk uyanıkken ona veda ederek ve ona bir obje bırkarak gitmeliymiş gelince o objeyi geri alıp ertesi gün giderklen tekrar vermeliymiş bakalım bziizm ayrılığımız nasıl olacak(

evet bende 2 kitabını alıp okudum bende evden çıkarken hep veda ediyorum el sallıyorum ve 'paşam' diyip öpüyorum gelincede yine paşam diyip öpüyorum başka zamanlarda hiç paşam demiyorum biraz daha büyüdüğünde obje olayınıda yapıcam

evet bende dinledim onu ve kesinlikle katılıyorum.bizim kulturumuzde oda yı erken yaşlarda ayırmak yok diyor,amerikalardan ogrendiğimiz birsey diyor onların aile yaşantısını çocukların ebebeynleriyle ilişkilerini goruyoruz diyor.uzman tvden dinliyorum sabiha hanımı çok guzel bilgiler var.

selam kızlar..oglumun dişlerı cıkıyo sag dısı ıyıce belırgınleştı ama cok huysuz ya..
ne yapmam lazım bılmıyorum gunduzlerı resmen ıskence onun ıcınde benım ıcınde
gece lerıde bozuldu cok üzülüyorum bu hlıne bısede yapamıyorum
yaptıklarımda rahatlatmıyo ya..

mrb kızlar yaklaşık 1 aydır giremiyordum bu siteye ailemin yanına gittim yeni geldim özlemişim bu sitede vakit geçirmeyi yazılanları okudumda ben bebeğimin odasını 10 gün oldu mecburen ayırdım çünkü bebeğimin beşiği yatak odamıza sığmıyor önceleri küçük beşikte yanımızda yatardı şimdi kendisi büyüdü küçük beşikte rahat dönemiyo umarım bebeğim hoşnuttur bu durumdan

slm kızlar nasılsınız deliriyorummmmmmm...kızıp 4 gündür katılıyo morarıyo ağlatmamaya çalışıyorummm...uyumuyo yemiyo yarın dr a gidicez çok moralim bozukkk...ayakta sallanan çocuk sallayınca katılıyo herşeyden korkuyo sizin bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyooo...

bide biz beraber yatıyoruz park yatak aldık yatmıyo nasıl alıştırıcam bilemedim...

diş çıkartma dönemi mi yada korkacağı bişey oldu mu ben çalışıyorum öğlenleride eve gidip emziriyorum dişi çıkarken 1 hafta öğlenleri emmek istemedi akşam emiyordu ama öğlen ne yaptıysam emmedi sonra kendiliğinden düzeldi belli ki bi sıkıntısı var en iyiysi drunun görmesi dr gelince haber vermeyi unutma benim oğlum öğleden önce 45dak-1 saat öğleden sonrada 1-1,5 saat uyuyor

Kuzumun il incisi göründü bugün...gözlerim doldu yaaaa nasıl bı güzellik bu böyle allahımm

bilmiyorum canım ya bakalım dr ne dicek hemn yazıcammm...benim kızım öğleden önce 40dk öğleden sonra 1.5saat uyurdu akşamüstüde 1.5saat ama şimdi ayaktasallanınca çok kızıyo o zamn işte katılıyo...:teselli::teselli::teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimkide bugunlerde emiyo emiyo sonra dönüyo arkasına eliylede saçımdan asılıp öyle uyuyor
inş ii haberlerini alırız canım
sunways hadi hayırklı olsun yakında ısırılmaya hazırlan :) bizim 8 tane oldu nasıl ısırıyor sorma valla gecen kan oturttu omzuma acıtıyo artık sıpacık:)))

gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...

bizimde 8. düşümiz patladı
bi ara ısrmak için atılınca kolumu uzatıyodum
hırsla ısırıyodu.
tabi onun amacı oyun yada diş kaşımak.
konra bi baktım bütün kollarım çürük içinde.
şimdi ısırtmıyom kendimi.....

gözün aydın canım ciğer ne ciğeri bize tavuk ciğeri dedi dr hafta bir ama daha vermedim bizede sizin yediğiniz her yemeği tuzsuz ,salçasız ve baharatsız olarak yiyebilir dedi ben öğün olarak vermiyorum daha tadımlık veriyorum yavaş yavaş geçeriz

haydi gözün aydın canım çok sevindim demir ilacı kullanmıyormuydun sen canım ben 4 aydan beri kullanıyorumda...bizmi erken başaldık yoksa

bu arada kızlar diş doktoruna gittim floruru kesinlikle kullanma bebeklerde kemşk gelişimine bile zarar veriyor bizim ülkemizde ekstra florur kullanmaya gerek yok dedi

çok saolun arkadaşlar allah bebeklerimize sağlık versin ciğer dana ciğeri dedi dr...ferrum kullanıyodum 4aylıktan beri ama ferro sanol şurup verdi...

bircan canım doktorunuz kan testi falan mı yaptıda şurup verdi.bize kimse ciğerden bahsetmedi bende sorayım doktora.

ya ben bu drları anlamıyoruym biri başka biri başka söylüyor bizim drda mutlaka kullanmalı sularda yeteri kadar yok dedi

ya ben bu drları anlamıyoruym biri başka biri başka söylüyor bizim drda mutlaka kullanmalı sularda yeteri kadar yok dedi

bende analmıyorum canım ya ama benim kendi dr haftada 3 tane olmak üzere kullna demişti tereddütlerim vardı başlamamıştım kullanmaya ama artık başlayyaım diyorudm sonra kendi dişlerimde problemler vardı dişeti kanamaları felan diş dr gittim gitmişkende onada sordum evet önceden dr tavsiye ediyorlradı artık tavsiye etmiyorlar yararından çok kemik gelişimine dah,i zarraı var kullanma dedi bende başlamadım artık doğrumu yanlışmı bende bilmiyorum am a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…