evet bende onun bir konuşmasında duymuştum 3 yaşına kadar kaybetme anksiyeteisnden dolayı aynı odada yatmalı anne baba özel hayatlarını başka odalarda gidermeli diye bir konuşmasına sahit olmuştum.güven duygusu pekişen çocuk 3 yaşından sonra zaten siiz istemez demişti.eşimde dinlediği için şimdi odayı ayırttırmıyor ama ilerde ya hiç ayrılmayı istemezse ya yanımızda yatmak isterse diyede korkmuyo değilim
birde anne işte kitabında diyorki anne işe giderken nesne devamlılığı sağlamak için mutlaka çocuk uyanıkken ona veda ederek ve ona bir obje bırkarak gitmeliymiş gelince o objeyi geri alıp ertesi gün giderklen tekrar vermeliymiş bakalım bziizm ayrılığımız nasıl olacak(
evet bende onun bir konuşmasında duymuştum 3 yaşına kadar kaybetme anksiyeteisnden dolayı aynı odada yatmalı anne baba özel hayatlarını başka odalarda gidermeli diye bir konuşmasına sahit olmuştum.güven duygusu pekişen çocuk 3 yaşından sonra zaten siiz istemez demişti.eşimde dinlediği için şimdi odayı ayırttırmıyor ama ilerde ya hiç ayrılmayı istemezse ya yanımızda yatmak isterse diyede korkmuyo değilim
birde anne işte kitabında diyorki anne işe giderken nesne devamlılığı sağlamak için mutlaka çocuk uyanıkken ona veda ederek ve ona bir obje bırkarak gitmeliymiş gelince o objeyi geri alıp ertesi gün giderklen tekrar vermeliymiş bakalım bziizm ayrılığımız nasıl olacak(
slm kızlar nasılsınız deliriyorummmmmmm...kızıp 4 gündür katılıyo morarıyo ağlatmamaya çalışıyorummm...uyumuyo yemiyo yarın dr a gidicez çok moralim bozukkk...ayakta sallanan çocuk sallayınca katılıyo herşeyden korkuyo sizin bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyooo...
diş çıkartma dönemi mi yada korkacağı bişey oldu mu ben çalışıyorum öğlenleride eve gidip emziriyorum dişi çıkarken 1 hafta öğlenleri emmek istemedi akşam emiyordu ama öğlen ne yaptıysam emmedi sonra kendiliğinden düzeldi belli ki bi sıkıntısı var en iyiysi drunun görmesi dr gelince haber vermeyi unutma benim oğlum öğleden önce 45dak-1 saat öğleden sonrada 1-1,5 saat uyuyor
gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...
gittik kızlar dr a çok şükür bişeyi yok bişeyden korkmuş olabilir canı yanmış olabilir dedi demir eksikliğinden olabilir dedi ferro sanol şurup verdi artık her yemeği verebilicem...ama ezmek zor olmazmı ya yemekleri sebze çorbasınada sonuçta hepsi giriyo demi yani ayda 2 kez ciğer onu tarhana çorbasına koyarım artık...4saatte 1 vericekmişim yemeğini...çok mutluyum bi problem yok allahıma bin şükür...
haydi gözün aydın canım çok sevindim demir ilacı kullanmıyormuydun sen canım ben 4 aydan beri kullanıyorumda...bizmi erken başaldık yoksa
bu arada kızlar diş doktoruna gittim floruru kesinlikle kullanma bebeklerde kemşk gelişimine bile zarar veriyor bizim ülkemizde ekstra florur kullanmaya gerek yok dedi
ya ben bu drları anlamıyoruym biri başka biri başka söylüyor bizim drda mutlaka kullanmalı sularda yeteri kadar yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?