2009 Kasm Anneleri

daha fazla sıkıntı çekmeyin canım derim ben... bebiş olunca masrafta artıyor canları sağolsun zaten biriktiremiyoduk şimdi hiçç gerçi bizim beceriksizliğimiz lüks bir hayatımızda yok yani ama işte beceri ..onlar için çalışıoz bazen eşime diyom keşke çok zengin olsaydın ne olurdu diye ama mecburuz... seneye ne yapıcam kara kara düşünüyom nasıl onu bırakıcam diye bu sene ben heyet falan hallettim 3 haftada beraber gittik okula öğr. yoktu sefil oldu yavrum ama kime bırakayım fena fanatik olduk birbirimize allah o patronları (insan halinden anlamayanlarınve emeğinin karşılığını vermeyenlerin)oysaki ter kurumadan hak verilmelidir nerdeeeee bekle dur sabır canım başka bişi diyemiyom her gecenin sabahı vardır elbet geçecek bu günlerrr sevgiyle kall

Kızlar dÜn 22 00 gıbı pırınÇ unu muhallebısı yedırıodum oĞluma aaaa bı baktım bırden bıre burnundan ÇeŞme gıbı muhallebı sonra aĞızdan allahım nefess alamıoo sonra bı pÜskÜrdÜÜÜ nefes geldıı ama bende bıttım saatlerce aĞladı neden oldu fıkrı olan varmı? BıŞey olmuŞmudur?

GÖrsen nasıl korktumm allah kımseyı ayrımasın evladından (
aa farkındamısın bebeklermız aynı gÜn doĞmuŞŞ:) desteksız oturuomu senınkı

geçmiş olsun canım genzine kaçmış,birsey olmamıştır merak etme.

evet ben artık başladım bu kadar baktım ya buna da şükür napiim hayırlısı olsun annem bakıcak nasılsa çok da ders vermeslerse idare edicem her çalışan kadın ayrılıyor yavrusundan katlanıcaz biz de yapışık ikiz gibi olduk valla ben odadan çıkınca peşime düşüyo ben de diyorum keşke çok zengin olsaydık biz biriktiriyoruz ama ne kadar birikecek ki işte kaldık parasız 3 ay anca yetiyo
valla her patron aynı napalım işi va r ya önünde... işsizlik pek fena geçen yıl 3 ay işsizdi.
kızlaaaar. neden eskisi gibi değiliz
yaşasın kk :enbuyukkk:
ölsün facebook alsanaalsanasmile

katılıyorummmmm

slm arkadaşlar nasılsınız..moralim çok bozukkk kayınvaldemden pankreas kanserinden şüpheleniyolar çok üzülüyorum dua edin arkadaşlar bi tetkik kaldı herşey ona bağlı...

geçmiş olsun canım benim oğluşta ilk çorba yediğinde tadını beyenmediği için öğürdü hem azından hem burnundan gelmişti insanın eli ayağı başlıyor titremeye allah acılarını göstermesin
şekercik biz 2 ay oldu oğluşumla ayrılalı öğlenleri eve gidiyorum 1 saat yemek molam var yarım saatte süt iznimden kullanıyorum koştur koştur gidip geliyorum ama onun için herşeye değer akşam 18:20 gibi evde oluyorum saat 17 den sonra başlıyormuş kuzucuk kapıya bakmaya asansörün sesini dinliyor diyor annem ondan sonrada kapının sesini dinliyor kapı açınca gülerek karşılıyor ellerimi yıkamam bile fırsat vermiyor çok zor ama herşey onun için
slm arkadaşlar nasılsınız..moralim çok bozukkk kayınvaldemden pankreas kanserinden şüpheleniyolar çok üzülüyorum dua edin arkadaşlar bi tetkik kaldı herşey ona bağlı...
allah acil şifalar versin

ay çok zor şekerim ya çalışan anne olmak zor şimdiden tuttu tasası... bi de ben odadan çıkar çıkmaz peşime düşüyor gelmessem hemen ağlıyor
kıyamam ben kuzuna ya... asansör dinliyo he

cnm benm geçmiş olsun olumlu düşünün inş bişicik çıkmıcak bol bol dua edin cnm Allah bi an önce derdinin şifasını versin inş

kıyamam yavum ya şimdi bize bağlanma zamanları oda değiştirsek ağlama dönmeleri offf offf benim oğluş önceden babayı bekliyodu seminer zamanı beraber okula gittik ayrılığı tadmadıkta eylülü düşündüğüm zaman sol yanım acıyo valla daha bakıcı işimizde belirsiz iyi bir bakıcı bulmaya çalışıyorum annemler uzakta bakamazalr napcam bilmiyomum vall

ay canım ya nolcak bizim bu hallerimiz bilmiyorum
yapışık ikiz gibi geziyoruz
aslında olan bana olcak
biz odayı 4 aylıkken ayırdık ayırmak zorunda kaldık daha doğrusu. ilk günler sürekli ağladım yanımıza alalım diye ama eşim hayır dedi orda yatması gerek. çok zor dayandm sürekli gidip başında oturdum ben 4 aylık olana kadar yanımda yattığı için her nefes alışında gözümü açar onu izlerdim yanağını okşardım öyle bağlanmışım ki ayrı odaya bile yatırmak zor geldi bi de çalışıcam asıl olan bana olcak şimdiden ağlıyorum nası ayrılıcam die. çok bozuk moralim. ama çalışmassam da durumumuz çok kötü. bu ayın sonuna kadar maaş vermeyeceklermiş eşime. zaten daha bu verecekleri de nisan ayının maaşı. kaç aydır zor idare ediyoruz kira faturalar harcamalar... annem çağırıyor ablam gelecek şehir dışından, bi de baya uzaklar görüşemiyoruz sene içinde, ama gidemiyorum benzin almak lazım eşim götürecek kendisi gelcek sonraki hafta bi daha gelip bizi alcak bi dünya masraf... akşam annem de biz verelim dedi eşim de istemiyor öyle. iyi dedi annem öyle olsun iki kardeş ayarlayamadınız bi görüşmenizi bizim değerimiz yok sende zaten küstüm sana dedi tak die suratıma kapattı tlefonu akşamdan beri ağlıyorum eşim de madem öyle götüreyim seni dedi ama suratı asık. eşimin ailesine gitmemiz lazım babası çok hasta bi de ayrıca o masraf çıkacak. sünnet diyorduk ama yaptıramadık hala.
olan gene bana oluyor

kısa zamanda rahata çıkarsınız inş.
annen durumunuzu bilmiyasa öyle afra tafra yapmıştır sana. sıkma canını. :teselli:

aynı duyguları yaşıyoruz canım seni çok iyi anlıyorum ben odasını ayıramadım doğru yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum zengin olsaydık keşke diyorum oğlumu byütürüdm çalışmzdım diyorum keyfi çalışmayı istedim ama hayat satları tek maaşa musait değil maalaesef
durumdan annenlerin haberi varmı bence onlara aktar ama kimse içinde olduğun durumu da senden daha iyi anlayamaz sanırım.....oda uzakta olan evlatlarıyla vakit geçirmek adına yapıyo eminim annem bana hep sitem eder tek kızım oda uzakta gitti oralara evlendi iyce bizden koptu diye ama işte hayat kimse böyle olsun istemiyorki....sen üzme canım kendini zamanla düzelecek eşin şuan parasızlığın verdiği gerginlik geçim sıkıntısı derken yetememe duygusu onun işide zor ..sen de herkesi idare edeyim derken yıpranıyorsunda kimse bunu farketmiyo..güçlü olacağızki oğlullarımız da bizim gibi hayata güçlü tutulabilisn

gececek bugunler emin ol ve yıllar sonra anrken koca bir tebebssmle anılacak

bende oğlumun odasını ayırmadım ve daha ayırmayı düşünmüyorum özellikle çalışan anneler odasını erken ayırmamalıymış anneyle çocuk arasındaki bağları koparırmış prof dr sabiha paktuna keskin öyle söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…