cnm ya ben kullanmıyorum neden kullanacaksın? ben gerek olmaz diyordum ama olur mu acaba?
sabah emzirip okula gitsem öğlene dek de ek gıda alsa kahvaltı filan yapsa
öğleyin gene emziririm
öğleden sonra meyve yoğurt ve çorba derken akşamı ederiz sonra paso emişiriz die hesaplıyordum öyle olmayacak mı acaba?
ben hast.de kullanmıştım göğüslerim çok şişmişti medelanın getirmişlerdi iyi gibiydi ama bilemem
sgumus yetiyor yani dğeil mi yani zor olmaz die düşündüm artık baya büyüdüler herşeyden yiyorlar bizimki lor peynirine bayılıyo:); sbahları bizim gibi kahvaltı etmek istiyo
cnm ya ben kullanmıyorum neden kullanacaksın? ben gerek olmaz diyordum ama olur mu acaba?
sabah emzirip okula gitsem öğlene dek de ek gıda alsa kahvaltı filan yapsa
öğleyin gene emziririm
öğleden sonra meyve yoğurt ve çorba derken akşamı ederiz sonra paso emişiriz die hesaplıyordum öyle olmayacak mı acaba?
ben hast.de kullanmıştım göğüslerim çok şişmişti medelanın getirmişlerdi iyi gibiydi ama bilemem
ay evet ya nie silinmişşşşş ben de sünnetle ilgili bişiler yazıcaktım
ya biizm hast 400 tl istiyo başka hast.ye de korkuyorum güvenemiyorum ne biliim önemli bişi sonuçta
evet kızlar tahmininiz doğru aynen öyle yaptı ama ileri geri sürdü:) şaşırdım çok
bi de bugün çok konuştu beni emmek istediğinde gelip bacaklarıma sarılıp kendini ayağa kaldırıp emmm dedi ay çok heyecanlııııı.... resmen memeye saldırdı yaniii...
bi de kızlar dün oğlan kapını arkasında duran metal merdiveni kafasına düşürdü Allah korudu aklım çıktı napıcağımı şaşırdım ama kafaya gelmedi nasılsa iki basamağın arasından bakıyodu oğlan nası oldu anlamadım kociş de kızıp bağırdı ışığı açsanaa die ama ben tutuldum kaldım ay şok oldum resmen bağlandım bazen öyle oluyorumallahtan bişi yok ama çok korktu baya ağladı...
durmuyo ki yerinde gidip buzdolabının tekerleğini elliyo ya ona nerden nası taktı kafayı anlamıyorummmm
evet ben de öyle hesaplıyoum da:))) bizimki de öyle teyzoşu:) yeni yemiş olsa da illa yiyor bizimle. sosyal çocuk neme lazımmmmyetiyor canım dediğin gibi artık büyüdüler maşallah kuzucuğuna bizimkide yemek yerken hiç rahat bırakmıyo illa o da bişeyler yiyecek
cnm bence sağmaya gerek yok ama sen bilirsin gene de... zaten ek gıda alacak sen evde olmayınca. süt bırakmana gerek yok. gündüzleri emzirmiyorum da demişsin biz paso emişiyoruz. bi de sabah işe giderken emzirirsin bizim oğlan sabah 6da kalkar seninki geç mi kalkıyor? uyuyor olsa da al kucağına emzir öyle çık evden. ben bazen gece uyurken emziriyorum geç yatarsamcanım benim oğlan 8 aylık ben agustosta işe başlıcam gündüzleri fazla emzirmiyorum işe başlayacagım için ama bazen kahvaltısını tam yapmıyor emmek isiyor onun için yedek bırakayım diye düşünüyorum onun dışında öğünlerinde problem yok çok şükür akşam gelince emziririm die düşünüyorum .. biraz arastırdım ama karar veremedim hangisi iyi yapılan yorumlar hep farklı memnun olanda var olmayanda..milkway falan ii diyenlerde var bilemedim
cnm ömrümden ömür gitti bi de kociş azarladı nie dondun kaldın die ay napiim basiretim bağlandı birdennn bizimki mama sandalyesinin tekerleklerini yalıyo:)of canım ya allah korumuş,sesten korktuğundan ağlamıştır.hiç sorma o kafaya takma işi bizimkindede var.illa gidecek mama sandalyesinin tekerlekleriyle oynayacak.ben tam tersi en uzak koşeye koyuyorum oğlanı bir bakıyorum yanında yıneakannehir
annem oğluma plastik topların biraz daha küçüğünden almış onla oynamak şimdiki yeni aktıvitesi oğlumun,ieri geri atmaca oynuyoz onla kıkır kıkır guluyor.
gel gel ,bay bay yapıyor,dişlerini birbirine çarptırıyor çok komik oluyor tabi,birde opucuk atıyor sevgi böceğim benim....kızlar biraz uzerinde durunca hemen kapıyorlar bu veletler geçen akşam gel geli oğretırken gel diye tekrarladı.nasıl mutlu olduk eşimle.birde bu aylarda bı ona devemlı açıklamalar yapmamış gerekirmiş soramasalarda herseyı merak ediyorlarmış.ben hep konuşurum mertle,mesala sana yemek yaptım içinde sunlar var yada şimdi gıysilerini çıkarıyorum çunku banyo yapacaksın suyla oynayacağız gibi...
sizin bebeişler neler yapıyor , bende oğreteyım kuzumaopuyorumnanaktan
sorma canım ya artık dr fiitl verdi onu atacam bugun ...erik kayısı ve hatta sadece yağ içirdim banamısın demiyo yavrum artık fitille çözmeye çalışcaz karnı şişde değil amacnm ya kabızlık fena bişi biz daha olmadık şükür.. ne yedirmek lazım acep?
ilk doğum yaptığım sıralarda bir çok marka denedim en iyisi avent başlığında damlacık seklinde pompolama yerleri var sütü çok güzel çekiyo elle çalışnanı kullandım ben ve sütü bebk emermiş gibi çektiği için ilerde azalmasını engelliyoarkadaslar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı varsa hangisi yardımcı olursanız sevinirim..
of canım ya allah korumuş,sesten korktuğundan ağlamıştır.hiç sorma o kafaya takma işi bizimkindede var.illa gidecek mama sandalyesinin tekerlekleriyle oynayacak.ben tam tersi en uzak koşeye koyuyorum oğlanı bir bakıyorum yanında yıneakannehir
annem oğluma plastik topların biraz daha küçüğünden almış onla oynamak şimdiki yeni aktıvitesi oğlumun,ieri geri atmaca oynuyoz onla kıkır kıkır guluyor.
gel gel ,bay bay yapıyor,dişlerini birbirine çarptırıyor çok komik oluyor tabi,birde opucuk atıyor sevgi böceğim benim....kızlar biraz uzerinde durunca hemen kapıyorlar bu veletler geçen akşam gel geli oğretırken gel diye tekrarladı.nasıl mutlu olduk eşimle.birde bu aylarda bı ona devemlı açıklamalar yapmamış gerekirmiş soramasalarda herseyı merak ediyorlarmış.ben hep konuşurum mertle,mesala sana yemek yaptım içinde sunlar var yada şimdi gıysilerini çıkarıyorum çunku banyo yapacaksın suyla oynayacağız gibi...
sizin bebeişler neler yapıyor , bende oğreteyım kuzumaopuyorumnanaktan
kızlar bebeğimin ateşi var düşmüyo dişinden dedi doktor sizlerdede oldumu ateş nasıl düşürdünüz
cnm bizde diş yok ama ateşi ben hep calpolle düşürüyorum ya da spazmo panaligne die bir fitil ver dha kolay ve çabuk düşüyor calpolü de 4 saatte bir veriyorum ateşlenirse. geçmiş olsunkızlar bebeğimin ateşi var düşmüyo dişinden dedi doktor sizlerdede oldumu ateş nasıl düşürdünüz
cnm nerlerdesin sen yaaacanım bende çektim dişten ateş kabbus gibi oluyo
ben sürekli koltuk altlarına kasıklarına alnına soğuk su kompleksi yaptım ılık duş aldırdım dikat et üşütmesin tabi
bide 4 saatte bir calpol verdim dr 6 saatte bir ver dedi sonra
sende bi duş aldır soğuk olmasın ama sıcakta olmasın ortasını bul geçmiş olsun
işe başlayacak arkadaşlar ben işe başlayalı 1 ay oluyo inanın hesapladığınız gibi olmuyo
sabah emzirip gidiyorum 10da anne sütüyle kahvaltı ediyo öğlen gelince emmiyo benimle oynamak istiyo sonuçta biliyo karnı bir şekilde doyacak çok az emiyo kalanını sağmak gerekiyo akşamda 4 te geliyorum sonrasında hep emiyo yani süt sağma pompası gerekiyo bende lansinohun manueli var fena değil ama 20 dk falan uğraştırıyo malum zamanda değerli işe geri dönmek falan yani sağım işi hızlı olanları tercih edin derim
SÜNNET OLDUKKKK.....
oğluşum erkekliğe ilk adımını attı..sünnet anında çok ağladı ama canı yandığı için değil de eli ayağı 15-20 dk sürekli tutulduğu için ağladı
ayy kıslar geçmiş olsun bebeişlerimiz bir daha hastalanmsaın( oya25oya 6.hastalık diye bir hastalık var teshisi zor konuluyor tek belirtisi inatcı düşmeyen ateş arkadalşımın oğlu gecirdi aman dikkat et öle bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?