2009 Kasm Anneleri

bircan canım doktorunuz kan testi falan mı yaptıda şurup verdi.bize kimse ciğerden bahsetmedi bende sorayım doktora.

karaciğer en iyi kan yapıcı besin sonra kırmızı et tavuk yumurta kalsiyum içinde süt ve süt ürünleri..bir çok anne bilir bunu karaciğer ayda bir yada iki kez bebeklere verilmelidir.ben çorbasına ekliyorum yedirmesi öyle daha kolay...lmaz:

ay bende biliyorum karaciğerin kan yapıcı olduğunu da kendim sevmediğimden herhalde oğluma vermekte hiç aklıma gelmemişti:)doktorda soylemeyınce birsey vermedim.hım alayımda vereyım barı,oğlum eksik kalmasınsempatiksalakcinnia.s.a.s.

selam kızlar ben anca bakabildim internete...
on gün önce k.pederim ağırlaştı yoğun bakıma alındı mecburen gittik 4-5 gün kaldık durumu düzelmeye başlayınca eşim beni anneme bıraktı döndü ablamlarla görüşebildim ne kadar plan yapsak da tutmuyor işte.. Allah ne derse o oluyor. bu arada patronu da lazım olur diye eşime bir maaş verdi sonunda.
oğluma gelince hala diş miş yok memlekette aşırı sıcaktan bunaldı zaten sıcaktan nefret ediyor ilk günler çok mızırdandı uyuyamadı ama alıştı gezmek ve kalabalık hoşuna gitti ama geçen hafta gözü kızrdı gözünün akı kıpkırmızı oldu snrm toza alerjisi var antiseptik bir damla önerdi dr onu kullanıyorum inş geçiyor yavaş yavaş. ama canım çok sıkıldı:)
yürümeye hevesli bizimki, elinden tutunca adım atıyor oldukça düzgün adım atıyor artık

SEKERCİK öncelikle hem kayınpederine hemde minik oğluşumuza geçmiş oğlsun bak üzüldüğüne değmedi canım nasılda allah yoluna koydu kalbin ne kadar temizmişki sen planlamadan daha önce planlanmış

bircan canım doktorunuz kan testi falan mı yaptıda şurup verdi.bize kimse ciğerden bahsetmedi bende sorayım doktora.

canm bizim 6aylık yapılmıştı kan tahlili sınırdaydı dr katılmanın demir eksikliğinden olduğunu söledi zaten sınırdaydı tekrar yaptırmaya gerek yok dedi tedaviye geçti ciğer ayda 2kez artık herşey verioz:):teytey:

hoşgeldin şekercik,çok geçmiş olsun hem oğluşuna hemde k,pederine.
maşallah senin bıdık erkenden yurumeye başlar bizimki tembel daha anca emeklıyor o da geri geri:)

anladım canım,afiyet olsun kuzuyacokacimcoook

hoşgeldin şekercik,çok geçmiş olsun hem oğluşuna hemde k,pederine.
maşallah senin bıdık erkenden yurumeye başlar bizimki tembel daha anca emeklıyor o da geri geri:)

hoşbulduk şekerim
sağol iyi dileklerin için...
bilmiyorum yürür mü ama hareketler var. alıştırıyor kendini. hatta geçen gün kanepeye tutunmuş ayakta dururken adım atayım dedi de düştü azcık yanağında morluk var ama ciddi bişey deil:) benim oğlan az haylaz olduğundan böyle yaralarımız başladı bile. elinden tutunca adım atıyor yürüyor. ama kendisi ayakta duramıyor tabii daha çok erken... bir de tutnup ayağa kalkıyor artık beşik tehlikeli olmaya başladı. hatta mama sandalyesinde otururken kemer bağladığım halde ayağa kalkıp sarkıyor çok hareketli. canım her bebek aynı olmuyor işte. bizimki kaç aydır emekliyor artık yürüsün diyorum bu kadar zaman emeklemesi zor oluyor aslında.

bizde tık yok ancak yuvarlanıyoruz ama gecen gün beşikten tutunup bir kakltı sorma yakalamasam kesin düşerdi çok korktum yatağın ayarını indirdim şimdide sevmerdi korkuyo orada yatmak istemiyo benle yattı ay napcam bilmiyom alışıyoz böylede alışıyoz bide yine hastalandık iğne vuruluyo yavrum dün oyuncak aldım çok sevdi iğneden sonra çok ağlıyo ağlamasın diye

Son düzenleme:

canım bazı bebek hiç emeklemeden yürürmüş aman emeklemesin de bence çok zor böyle dizleri acıyor yerde sürünmekten....
evet aynen bizimki de tutunup kalkıyor bu ayın özelliği bu... inş seninki de yaşını karşılayacak yürüyecek hazır ol hareketleri artacak diyor ablam:)

geçmiş olsun canım ,kayrada emeklemeden yureyecek galiba baksana ayağa kalkmaya başlamış maşallah.bu donemlerde çok dikkat etmemiz lazım ödum kopuyor biryerlerden düşecek diye her dakika hareket halindeler insan bir yorulmazmı ya ben onu izlerken yoruluyorum.benim bir tane gardirobun ve şifonyerin olduğu bir odam var.orası serinoluyor dıye oğleden sonra oğlumla orda oturuyoruz yere bir çarşaf seriyorum yuvarlanıp duruyor.iki dakkalığına mutfağa gitmiştim bizim sıpa şifonyerin alt çekmecesini açmış,bluzumu çıkarmış,kemiriyordu:)sırnaşık şeyyaramazlıklara başladık yani,bakalım daha bizi neler beklıyorgamyoncuiremsu.nasıl bir oncak aldınız bendebugunlerde oyuncak arayışındayımda.

amaq ben bir sürü şey yazmıştım hep silinmiş neden dün sayfada düzenleme olduğu için mi?(((((((
larem cim çek çek olan arabalar varya ondan aldım tekerler dödükçe ses çıakrıyor birde üstünde farecik var oğluş ondan tutup arabayı bir oaray bir buray sürüyor bide ben çok ucuza markasız çekince kendince giden arabadan aldım yerde çekip bırakıyorum benimki çığlık çığlığa ona yuvarlana yuvarlana giidyor çok hoş oluyo
playskool süper topalrı ve renkli küpleri ve varillerinide çok seviyo arbada fısher pricedan aldım yemek yerken ona öyle dalıyoki ağzına verdiğim yemeğin bile farkın varmıyo

oğluş eğer eşime çektiyse ki onun fotokopiisi hiç emeklemeden yürümesi lazım :)))))))))))

kayra canım küplerden bizde de var ama dizemiyor ben diziyorum o yıkıyor büyük bir zevkle. bizimki de oyuncaklarından sıkıldı artık yeni şeyler almam lazım çek çek araba hiç aklıma gelmemişti kociş d ehabire oyuncak alıyosun deyü kızıyy ama almasak d aolmuyo dikkati dağılıyo hemen bu oyunvcaklardan aslında sürebileceği bi şey olsa ayağa kalkıp sürer ama onlar da çok pahalı oluyor maalesef.

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window

neden mesaj yazamıyorum arkadaşlar böyle diyor mesaj yazmaya çalıştığımda sitede sorun mu var?

benimkide küpleri bribirne vuruyor bne dizyorum o deviriyo tabi bide sadece memm memmem diyo başkada icraat yok şu aralar canım... valla ev doldu taştı oyuncak ....aynen paracıklar gidiyo ucuzda değiller anacım helebide o kadar para veripde chına yazısı yokmu marka kaliteli malzeme diyorum artık ....ben bide resimli küpler aldım bazen onalrı evirip çevrip konuşuyoz ama oyuncaklara hiç ilgimiz yok,koltuk kemirsin halı kemirsinfayansta yuvarlansın yada su ile oynayıp sağa sola tükürcek pecete yiyecek ama yemeği asla yemeyecek kağıtları koparacak iyce yaramzlaştı sıpacık vessalam... yeni bir oyuncak kutusu aldım saklama kabları gibi büyük boy tekerlekli ve kulplu kapaklı çok ii oldu bi tane daha alcam en azından yıkadıklarım tozlanmayacakta...eskiden ahsaptan yaparmış buyukler onun gibi oyuncakalrı burda indiirme girmiş alacaktım çok foknsiyonlu ve emniyetli gelmedi bana o kadar para vermeye kıyamadım valla yoksa çok ii olurda

hehe selam bacılar bi z dün plastik bi araba aldık bakalım napıcak daha vermedim eline:)

selam canım ver bakalım tepkısı ne olacak.dur tahmin edeyım biraz inceleyecek sağına soluna bakacak sonra ağzına goturecek:)bizimki oyle yapıyorda:)dun eline sıyah büyuk erikler var ya ondan vereyım dedim once almak istemedi nedense korktumu ne sonra kemirdi
kopardıda bir parça korktun boğazında kalır diye elinden aldım
başladı ağlamaya.kendim minik minik doğradımda yedirdim. geçende elimi yakmıştım poşete buz koydum onun için ellettim poşeti.yuz ifadesini gorseniz çok komikti ya ilk defa soğuk birsey elledi,fotosunu çektim hemen.

üç gundur yazdıklarımız gitmiş.yine birseyler oluyor bu siteye sinir oldum ya.sabahta yazmıştım bir suru şey.
kayranın annesi:) davetin için teşekurler çok naziksin.kaydirigubbakcemile3sizinde yolunuzdüşerse buralara beklerim.rapordan benim haberim yok,hocada birsey soylemedi,ben bir araştırayım olmadı ozele giderim bende daha uygun galiba ozel hastanelerde sunnet fiyatları.kayra çok iğne yemiş,uzuldum inşallah düzelmiştir yavrum.merte subrax vemişti doktoru herhalde bakterinin çeşidine göre farklı tedavi uyguluyorlar..allah bebişlerimizi daha beterinden korusun buda son olsun inşallah:Saruboceq:

ya bu ne ya yazdığımız hersey ucup gitmiş hiçbirini hatırlamıyorum ben ((
vere bakalım şekercik larem dediği gibi yapcana eminim
canım ilaçları antibiyograma göre yazıyo dr çok dirençli bi mikrop oluyo kayrada çıkan ecoli genelde iğne ile tedavi oluyo umudum sünnetten sonra bidaha enfeksiyon olmamaması
benim oğlan ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız 5 yada 6 gün de yapıy onuda okadar zor yapıyoki yediği erikler kayısılar çorbadaki zeytinyağı hakgetire ama nafile kabız bugun eşim artık bugun ilk defa zeytin yağı ve limonu karıştırdı içirdi ay suratı bir görseniz hem eksiyo hemde dilini kaseye sokup yalıyo
şu kabızlıktanda kurtulsak bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…