bircan canım doktorunuz kan testi falan mı yaptıda şurup verdi.bize kimse ciğerden bahsetmedi bende sorayım doktora.
karaciğer en iyi kan yapıcı besin sonra kırmızı et tavuk yumurta kalsiyum içinde süt ve süt ürünleri..bir çok anne bilir bunu karaciğer ayda bir yada iki kez bebeklere verilmelidir.ben çorbasına ekliyorum yedirmesi öyle daha kolay...lmaz:
bircan canım doktorunuz kan testi falan mı yaptıda şurup verdi.bize kimse ciğerden bahsetmedi bende sorayım doktora.
selam kızlar ben anca bakabildim internete...
on gün önce k.pederim ağırlaştı yoğun bakıma alındı mecburen gittik 4-5 gün kaldık durumu düzelmeye başlayınca eşim beni anneme bıraktı döndü ablamlarla görüşebildim ne kadar plan yapsak da tutmuyor işte.. Allah ne derse o oluyor. bu arada patronu da lazım olur diye eşime bir maaş verdi sonunda.
oğluma gelince hala diş miş yok memlekette aşırı sıcaktan bunaldı zaten sıcaktan nefret ediyor ilk günler çok mızırdandı uyuyamadı ama alıştı gezmek ve kalabalık hoşuna gitti ama geçen hafta gözü kızrdı gözünün akı kıpkırmızı oldu snrm toza alerjisi var antiseptik bir damla önerdi dr onu kullanıyorum inş geçiyor yavaş yavaş. ama canım çok sıkıldı:)
yürümeye hevesli bizimki, elinden tutunca adım atıyor oldukça düzgün adım atıyor artık
canm bizim 6aylık yapılmıştı kan tahlili sınırdaydı dr katılmanın demir eksikliğinden olduğunu söledi zaten sınırdaydı tekrar yaptırmaya gerek yok dedi tedaviye geçti ciğer ayda 2kez artık herşey verioz:):teytey:
hoşgeldin şekercik,çok geçmiş olsun hem oğluşuna hemde k,pederine.
maşallah senin bıdık erkenden yurumeye başlarbizimki tembel daha anca emeklıyor o da geri geri:)
bizde tık yok ancak yuvarlanıyoruz ama gecen gün beşikten tutunup bir kakltı sorma yakalamasam kesin düşerdi çok korktum yatağın ayarını indirdim şimdide sevmerdi korkuyo orada yatmak istemiyo benle yattı ay napcam bilmiyom alışıyoz böylede alışıyoz bide yine hastalandık iğne vuruluyo yavrum dün oyuncak aldım çok sevdi iğneden sonra çok ağlıyo ağlamasın diye
bizde tık yok ancak yuvarlanıyoruz ama gecen gün beşikten tutunup bir kakltı sorma yakalamasam kesin düşerdi çok korktum yatağın ayarını indirdim şimdide sevmerdi korkuyo orada yatmak istemiyo benle yattı ay napcam bilmiyom alışıyoz böylede alışıyoz bide yine hastalandık iğne vuruluyo yavrum dün oyuncak aldım çok sevdi iğneden sonra çok ağlıyo ağlamasın diye
benm dr onların da damak zevki var demişti. bunu kabul etmeliyiz bence de mesela benim oğlan ısrarla vitamin şuruplarını içmedi dr en son toz halinde vermek zorunda kaldı bunun tadı yok çaktırmadan ekliyorum bi kaşık yemeğine... ve çok şaşırdı dr çocuklar genelde içerler bunu dedi ve gariptir ki bizim oğlan ferruma bayılıyor akşamları babsı ilaç şişeini gösterince hemen sırt üstü yatıp kollarını iki yana ağzını da sonuna kadar açıp babası dökmeden damlatsın diye bekliyor be her damladan sonra yalanıyor:) bu da enteresan bence çünkü iğrenç bir tadı var o damlanın! ben olsam asla içmem:) ama bizmki bayılıyor. kendi seçimleri var şimdiden.. onlara göre hareket edicez ama her şeyden yedirmye çalışıcaz şimdi bir blog okuyordum çocuklara asla oyunla tv karşısında ısrarla yemek yedirmeyin iki kaşıksa iki kaşık yedirin önce 3 tane makarna verin yerse devam edin diyo ne kadar doğru geldi bana. bak ne güzel anlamışsın işte ne sevdiğini ona göre ayarlarsın artık.
6 ay emmesi yeterli o kadar ememeyen bebekler de var sen elinden geleni yaptın artık ek gıdalara geçtin mamalar da kötü değil olsa dr lar önerir mi hiç? hem ben de kahvaltısına muhallebisine katıyorum mama. dr mutlaka mama katmalısın dedi sonra düşündüm ben suni bişey vermek istemiyorum ama mamalara vitamin mineral gibi bir sürü şey ekleniyor ben yediklerimden o kadar vit alıyormuyum acaba? mamayı o nedenle tavsiye ediyor olmalılar.
kayra canım küplerden bizde de var ama dizemiyor ben diziyorum o yıkıyor büyük bir zevkle. bizimki de oyuncaklarından sıkıldı artık yeni şeyler almam lazım çek çek araba hiç aklıma gelmemişti kociş d ehabire oyuncak alıyosun deyü kızıyy ama almasak d aolmuyo dikkati dağılıyo hemen bu oyunvcaklardan aslında sürebileceği bi şey olsa ayağa kalkıp sürer ama onlar da çok pahalı oluyor maalesef.
hehe selam bacılar bi z dün plastik bi araba aldık bakalım napıcak daha vermedim eline:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?