2009 Kasm Anneleri

ay canım benm ya çok çok gçemiş olsun çok üzüldüm ıslak badi aklımızda olsun.

ay cnaım biz hiç alerji olmadık son bir hafta ne verdin iyice bi düşün bakalım.
kıyamam ben kuzuna çok geçmiş olsun

cnm ya hayırlı olsun bakalım inş damatlığını da görürsün
biz de yaptırcaktık biliyosnuz aniden kayınpeder hastalandı sonra para krizleri filan şimdi uygunuz ama bi arkadaş da dedi ki "sakın yaptırma hareketlenmiş oğlan bez bağlanıyor diyorlar ama bağlanınca çok ağlıyor bağlamadan da her yer batıyor emekliyor sonuçta daha erken yaptırcaktın artık büyüyünce yaptır" diyor kafam karıştı kızlar ben okul açılmadan yaptırayım diyodum. evet en çok elleri ayakları tutulunca sinir oluyolar biziki aşıda kıyameti koparıyo elini ayağını tutuyolar deyü.
bende duydum o hastalığı ama nası bişi bilmiyorum. ay Allahım yavrularımızı korusun

slm cnm hadi hayırlı olsun
taşınması çok zor dimi
biz de ev bulamıyoruz ama tayinler gene başlamış bilmiyorum ne etsem? pzt bakıcam bi
cnm geçmiş olsun kızına, ay diş bizde daha yok ama herkes zor oluyor diyor ben okula başlayınca çıkarırsa yandık uyutmaz da bizi:)
amin cnm evet kaldıramıyorlar

geçmış olsun bebeğine erkek olmuş maşallah biz doğduktan 2 saat sonra yaptırdık
çok ta memnunum

oy maaşallah bende çok istedim eşim kabul etmedi dirençli idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanınca yavrum zorunlu yaptırdık eşim ozaman yaptırmadığına çok pişman

hayırlı olsun yeni yerin ve tabi gecmiş olsun buna sükrettecez allah beterinden korusun yavrularımızı

saol canım darısı senin paşana...evet hareketliyken zor oluyor ama bir kere hareket etti canı yandı ondan sonra eğilip oyuncağını bile almıyor önceden dönerdi yavrum acıycak diye uzanamıyo bile bu yüzdende süreklikucakta geziyo bi eşim bi ben tabi bizdede bel sırt kol kalmadı :) ayy tek yavrum sağlıcakla iyileşsinde ...altı hep açık hasta alt bezlerinden serdim kucakta gezerkewnde açık kendi bezini tutuyorum dr acık daha cabuk iyileşir dedi ...sen daha iyi bilirsin canım

sağol canım darısı başına hasta olmasa bu kadar zor olmazdı belki birde öteki taraftan taşınırkende hastalandı dişten evi karışık görünce çok huysuzlanıyor bugün daha ii biraz toparlandıkta keyiflendi ama öksürük balgam sümük gırlaa walla atamıoz nedendir acaba dok göre azalmış ama şimdi gözleride çok çapaklanıyor inş. tezden iyileşir bir deri kemik kaldı zira iştah sıfırmafoldumben belli olmaz bütün çocuklar aynı eziyeti çekmio ilk diş ii çıktı hiç anlamadık 2.si biraz eziyetli bu üst 2 diş aynı anda olunca çok zorladı..tayin pazartesi başlıo inş. eşim yanıma gelir sorun çıkmadan çok dua ediyorum yoksa ne yaparız:gitme:

merhabalar .6. hastalıktan bahsetmişsiniz benim büyük oğlum geçirdi 7 aylıkken.Şöyle oluyor inatçı düşmeyen ateş sürekli ateş ve bu ateş tam 72 saat sürüyor 3. günün sonunda bir anda kesiliyor ve tüm vücut kırmızı döküntü yapıyor bu döküntü de 1 günde falan geçiyor.Benim arkadaşlarımın çocukları da geçirdi artık son zamanlarda bebeklerin büyük bölümünde rastlanıyormuş bir çeşit kızamık veya su çiçeği gibi düşünün ama öyle korkulacak bişey değil.

çok geçmiş olsun mevzey.

kızlar bebeğimin ateşi var düşmüyo dişinden dedi doktor sizlerdede oldumu ateş nasıl düşürdünüz

Oğlumda pek ateş olmadı ama
Başka ne arasan oldu gece uykuları
Gündüz uykuları bozuldu huzursuzluk
Huyluluk ben huysuz yerine huylu diyorum da
Çok fena sormayın bir arkadas demiş ya alllhim
Bebeklerimiz hasta olmasın kaldiramiyorlar
Diye doğru vallahi.....

arkadaslar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı varsa hangisi yardımcı olursanız sevinirim..

Canım ben medelanin elektrikli minisi var
Ondan almıştım sitede araştırma yapıp ama
Hiç memnun kalmadım şutum yeterli ve oglumunda
Doyup iyi kilo aldığı donemde bile
Hiç süt gelmiyordu memnun kalmadım
Philips in Manuel'i varmış ve iyiymis
Yada eczanelerden kiralananiliyormus
Hem de makinelerde iyiymis bir bak istersen....

kızımda bu dişler yüzünden mahvoldu önce 2 gün ateş ardında iştahsızlık huzursuzluk gece hiç uyumuyor sürekli mız mız mız inşallah bi an önce çıkar bu dişler yoksa ben mahvolcam:1no2:

merhaba kızlar,kısa bir tatıl yapyık geldik.değişiklik iyi oldu,oğlumda çok uysal çok akıllıydı maşallah.kara kara düşünüyordum ya durmazsa diye.neyseki oğlum bizi uzmedi.
soyle bir baktım da hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun.düzelmişlerdir hepsi inşallah.
dişler bebişlerimizi mahveti valla biz atlattık şimdilik.oğluşumun sekiz dişi var kollarıma bacaklarıma saldırıyor yakalarsa ısırıyorda,canımızı acıtıyor velet, azılarla kopek dişleri nin çıkması daha da zormuş allah yardımcımız olsun artık.

mevzey gözunun aydın taşınmışsınız.bebişinin huzursuzluğu taşınma işinede bağlı olabilir alıştığı bir duzen,tanıdığı bir ortam birden bire değişiyor.bu durum hoşuna gitmemiş olabilir.kısa surede alışır ama.

kayra sunnet olmuş gözunuz aydım.şimdi nasıl artık altını bağlıyormusunuz.

bende chicconun manuelini almıştım,ek gıdaya geçmeden oncekı dönemde işim olupta oğlumu anneme bıraktığım zamanlarda işime yaradı.ama işe başlayıpta devamlı sağması gerekenlere manueli tavsiye etmem.

mert kocaman olmuştur dişleride maaşallah bizde henüz diş yok ..bu arada mert sünnet oldumu bir ara görmüştüm sanırım...21 falan diye.

mert kocaman olmuştur dişleride maaşallah bizde henüz diş yok ..bu arada mert sünnet oldumu bir ara görmüştüm sanırım...21 falan diye.

merhaba sevincim,dişler arka arkaya geldi,bir yandan da iyi oldu çok sıcaklara kalmadan atlattık.sünnet için 22 hazirana gun almıştık ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı,şimdi sorum yok tedavisini oldu.27 agustosta olacak sunneti.
ömüru çok öp benim için...opuyorumnanaktan

laremcim saol canım darısı merte inşallah ,altını 3 gün bağlamadım ama istersen bağlayabilirsin dedi dr tanıdık bir cerrah arkadaşımızın tavsiyesi ile söle yaptık;evdeyken altına hasta altlarına sarılan bezden serdim zaten yavrum hissetti ve ilk günkü ağrısındna dolayı hiç kıpırdamadı oyuncağına bile uzanmadı sonra ağrısı gecince kıpırdanıyo ozaman da plastik bardağın dibini kesip pipive testiler içinde kalacak sekilde üstten banladık dışarı çıkarken de bezini bol bağladık 3 yada 4 günden sonra bişey kalmıyo canım ilk 2 gün biraz zor oluyo bide ben görüntüsünden çok panikledim zırt pırt dr aradım adam bıktı valla benden oysaki şükür su ana herşey yolunda ..2 gün ağrı kesici bile vermedim

inşallah sıra merte:)bağlamamakla iyi yapmışsınız hava alınca daha kolay olmuştur iyileşmesi.kıyamam ya oyuncağına bile uzanamadı ha,neyse geçmiş bitmiş olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah:teytey:

ne kadr farklı dr lar ya:) bize de dr yapınca bağlayın çiş yaptıkça daha çabuk iyileşir demişti... bi,z de henzü yaptıramadık ama bi arkadaş da çok zor oluyor dedi caydırıyordu beni nerdeyse dün de sabah ablam yaptırmış yeğenim 1,5 yaşında; çiş yaparken ağlıyor ama sandığımdan kolay oldu dedi. aslında bu aralar yaptıralım gitsin diyorum okul da açılmadan.

valla bence yaptırın tamam anne olarak ben hala kalan hafif şişliği bile gördükce yüreğim sızlıyo ama eninde sonunda olacak en azından şimdi daha cabuk iyileşiyor daha kolay zaptediliyor yürüyünce koşunca analyınca dahada zor...ilk gün zordu ama o kadarda abartacak bişey yok ama küçümsencek bi operasyonda değil ben küçümsüyordum ne varki diyordum ama bayağı küçük ameleiyatmış çocuk ağrı hisettmiyo bizim lokal yapıldı 15 dk sürdü sonra eve geldik hemen ...sekercik canım bardak koyduğumuzda çiş yakıyo ama ben açık bıraktım hızlı kurudu 3 günde kurudu çişle hep ıslak kalıyo bide kaka felan yaparsa diye tedirgindim ben gerçi kabzıız ama ...bu arada kayra altı açık durduğu için otururken eğilip kendi pi..sine bakıyodu çok komik di şimdi eğilip bakıyo bez var analamıyo ne olduğunu...sünnet sayesinde oğluş emeklemeyi öğrendi kendi kendine yatar pozzisyondan oturmaya gecmeyi baaşrdı bi kaç kere ağrıtınca ...
laremcim düğüne hazırlanacaz artık toplu sünnet düğünü yapalım teyyy teyyyy teyyyyy:)

kızımda bu dişler yüzünden mahvoldu önce 2 gün ateş ardında iştahsızlık huzursuzluk gece hiç uyumuyor sürekli mız mız mız inşallah bi an önce çıkar bu dişler yoksa ben mahvolcam:1no2:

Sorma gitsin uyku düzeni diye birsey
Kalmadı zaten de yeni yeni oturmuştu
Şimdi gece gündüz uyku yok düzen kalmadı
Su dış çıksa artık herseyi neye bağlayacağız
Bilemiyorum çok zor hiç uyumayan bir bebeği
Bütün gün oyalamaya çalışmak

Selam kısa tatil derken otelmiydi acaba?
Biz de kısa bir tatil yapalım diyoruz ama
Bu beni çok düşündürüyor hazır gıda vermeyen
Biri olarak kahvaltısı var puresi çorbası aksam yemeği sen nasıl hallettin yemek olayını merak
Ettim açıkcası nartan la zor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…