ay canım benm ya çok çok gçemiş olsun çok üzüldümkızlar bizde geçen hafta çok ateşlendik enfeksiyondan dolayı calpol paranox fitil ve sürekli ıslak badiyle dolaştırdım doktoumun tavsiyesiyle ıslak badi kıyamıyoruz üşütücekler die ama ıslak badi birebir kızlar aklınızda bulunsun 38,7 yi gördük biz ama ilaçlarlada düşüremeyince antibiyotik tedavisine başladık hatta 38,7 yi görünce gece 2 de dr gidene kadar ıslak etek bezine sardımda götürdüm onlar hasta olmasın biz olalım
ay cnaım biz hiç alerji olmadık son bir hafta ne verdin iyice bi düşün bakalım.selam kızlar oglum gecen hafta alerjı oldu butun vucudu kızardı yuzu şişti acile gittik
alerji dediler iğne yapıp ilaç verip gönderdiler kızarıklıkları resmen 40 derecenin
üzerindeydi çok fena günlerdi 3 gün kafasını bile kaldıramadı şu an iyi şükür fakat
neyin allerji yapmış olabileceği konusunda bir şey söylemediler ilaç bitsin test yaptırırız
dedi doktoru da....
allerji böyle birşey mi? ilk ek gıdalara başlarken tek tek verdik dikkat ettik ama
olmadı işte....
SÜNNET OLDUKKKK.....
oğluşum erkekliğe ilk adımını attı..sünnet anında çok ağladı ama canı yandığı için değil de eli ayağı 15-20 dk sürekli tutulduğu için ağladı
ayy kıslar geçmiş olsun bebeişlerimiz bir daha hastalanmsaın( oya25oya 6.hastalık diye bir hastalık var teshisi zor konuluyor tek belirtisi inatcı düşmeyen ateş arkadalşımın oğlu gecirdi aman dikkat et öle bişey olmasın
slm hatunlar nasılsınız biz taşındık izmite evimi yerleştirmeye çalışıyom birde kızımı iyileştirmeye üşüttü fena halde birde diş fena oldu yani çok ağır geçiriyor bu aya kadar hasta olmadıydı acısını çıkardı allahım onları hasta etmesin kaldıramıyorlar
geçmış olsun bebeğine erkek olmuş maşallah biz doğduktan 2 saat sonra yaptırdık
çok ta memnunum
hayırlı olsun yeni yerin ve tabi gecmiş olsun buna sükrettecez allah beterinden korusun yavrularımızıslm hatunlar nasılsınız biz taşındık izmite evimi yerleştirmeye çalışıyom birde kızımı iyileştirmeye üşüttü fena halde birde diş fena oldu yani çok ağır geçiriyor bu aya kadar hasta olmadıydı acısını çıkardı allahım onları hasta etmesin kaldıramıyorlar
nm ya hayırlı olsun bakalım inş damatlığını da görürsün
biz de yaptırcaktık biliyosnuz aniden kayınpeder hastalandı sonra para krizleri filan şimdi uygunuz ama bi arkadaş da dedi ki "sakın yaptırma hareketlenmiş oğlan bez bağlanıyor diyorlar ama bağlanınca çok ağlıyor bağlamadan da her yer batıyor emekliyor sonuçta daha erken yaptırcaktın artık büyüyünce yaptır" diyor kafam karıştı kızlar ben okul açılmadan yaptırayım diyodum. evet en çok elleri ayakları tutulunca sinir oluyolar biziki aşıda kıyameti koparıyo elini ayağını tutuyolar deyü.
bende duydum o hastalığı ama nası bişi bilmiyorum. ay Allahım yavrularımızı korusun
slm cnm hadi hayırlı olsun
taşınması çok zor dimi
biz de ev bulamıyoruz ama tayinler gene başlamış bilmiyorum ne etsem? pzt bakıcam bi
cnm geçmiş olsun kızına, ay diş bizde daha yok ama herkes zor oluyor diyor ben okula başlayınca çıkarırsa yandık uyutmaz da bizi:)
amin cnm evet kaldıramıyorlar
sağol canım darısı başına hasta olmasa bu kadar zor olmazdı belki birde öteki taraftan taşınırkende hastalandı dişten evi karışık görünce çok huysuzlanıyor bugün daha ii biraz toparlandıkta keyiflendi ama öksürük balgam sümük gırlaa walla atamıoz nedendir acaba dok göre azalmış ama şimdi gözleride çok çapaklanıyor inş. tezden iyileşir bir deri kemik kaldı zira iştah sıfırmafoldumben belli olmaz bütün çocuklar aynı eziyeti çekmio ilk diş ii çıktı hiç anlamadık 2.si biraz eziyetli bu üst 2 diş aynı anda olunca çok zorladı..tayin pazartesi başlıo inş. eşim yanıma gelir sorun çıkmadan çok dua ediyorum yoksa ne yaparız:gitme:
ay canım benm ya çok çok gçemiş olsun çok üzüldümıslak badi aklımızda olsun.
ay cnaım biz hiç alerji olmadık son bir hafta ne verdin iyice bi düşün bakalım.
kıyamam ben kuzuna çok geçmiş olsun
Teşekkürler sekercik ama iste
Doktorlar son bir hafta icinde
Demeyip bastan beri ne yediyse
O yapmış olabilir diyorlar umarım
İlk ve sondur çok ama çok zor
Tabi bebeklerimizin tırnağına bir zarar
Gelmesin isteriz.....
kızlar bebeğimin ateşi var düşmüyo dişinden dedi doktor sizlerdede oldumu ateş nasıl düşürdünüz
arkadaslar aranızda süt sağma makinesi kullanan var mı varsa hangisi yardımcı olursanız sevinirim..
kızımda bu dişler yüzünden mahvoldu önce 2 gün ateş ardında iştahsızlık huzursuzluk gece hiç uyumuyor sürekli mız mız mız inşallah bi an önce çıkar bu dişler yoksa ben mahvolcam:1no2:sağol canım darısı başına hasta olmasa bu kadar zor olmazdı belki birde öteki taraftan taşınırkende hastalandı dişten evi karışık görünce çok huysuzlanıyor bugün daha ii biraz toparlandıkta keyiflendi ama öksürük balgam sümük gırlaa walla atamıoz nedendir acaba dok göre azalmış ama şimdi gözleride çok çapaklanıyor inş. tezden iyileşir bir deri kemik kaldı zira iştah sıfırmafoldumben belli olmaz bütün çocuklar aynı eziyeti çekmio ilk diş ii çıktı hiç anlamadık 2.si biraz eziyetli bu üst 2 diş aynı anda olunca çok zorladı..tayin pazartesi başlıo inş. eşim yanıma gelir sorun çıkmadan çok dua ediyorum yoksa ne yaparız:gitme:
merhaba kızlar,kısa bir tatıl yapyık geldik.değişiklik iyi oldu,oğlumda çok uysal çok akıllıydı maşallah.kara kara düşünüyordum ya durmazsa diye.neyseki oğlum bizi uzmedi.
soyle bir baktım da hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun.düzelmişlerdir hepsi inşallah.
dişler bebişlerimizi mahveti valla biz atlattık şimdilik.oğluşumun sekiz dişi var kollarıma bacaklarıma saldırıyor yakalarsa ısırıyorda,canımızı acıtıyor velet, azılarla kopek dişleri nin çıkması daha da zormuş allah yardımcımız olsun artık.
mevzey gözunun aydın taşınmışsınız.bebişinin huzursuzluğu taşınma işinede bağlı olabilir alıştığı bir duzen,tanıdığı bir ortam birden bire değişiyor.bu durum hoşuna gitmemiş olabilir.kısa surede alışır ama.
kayra sunnet olmuş gözunuz aydım.şimdi nasıl artık altını bağlıyormusunuz.
bende chicconun manuelini almıştım,ek gıdaya geçmeden oncekı dönemde işim olupta oğlumu anneme bıraktığım zamanlarda işime yaradı.ama işe başlayıpta devamlı sağması gerekenlere manueli tavsiye etmem.
mert kocaman olmuştur dişleride maaşallah bizde henüz diş yok ..bu arada mert sünnet oldumu bir ara görmüştüm sanırım...21 falan diye.
laremcim saol canım darısı merte inşallah ,altını 3 gün bağlamadım ama istersen bağlayabilirsin dedi dr tanıdık bir cerrah arkadaşımızın tavsiyesi ile söle yaptık;evdeyken altına hasta altlarına sarılan bezden serdim zaten yavrum hissetti ve ilk günkü ağrısındna dolayı hiç kıpırdamadı oyuncağına bile uzanmadı sonra ağrısı gecince kıpırdanıyo ozaman da plastik bardağın dibini kesip pipive testiler içinde kalacak sekilde üstten banladık dışarı çıkarken de bezini bol bağladık 3 yada 4 günden sonra bişey kalmıyo canım ilk 2 gün biraz zor oluyo bide ben görüntüsünden çok panikledim zırt pırt dr aradım adam bıktı valla benden oysaki şükür su ana herşey yolunda ..2 gün ağrı kesici bile vermedim
kızımda bu dişler yüzünden mahvoldu önce 2 gün ateş ardında iştahsızlık huzursuzluk gece hiç uyumuyor sürekli mız mız mız inşallah bi an önce çıkar bu dişler yoksa ben mahvolcam:1no2:
merhaba kızlar,kısa bir tatıl yapyık geldik.değişiklik iyi oldu,oğlumda çok uysal çok akıllıydı maşallah.kara kara düşünüyordum ya durmazsa diye.neyseki oğlum bizi uzmedi.
soyle bir baktım da hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun.düzelmişlerdir hepsi inşallah.
dişler bebişlerimizi mahveti valla biz atlattık şimdilik.oğluşumun sekiz dişi var kollarıma bacaklarıma saldırıyor yakalarsa ısırıyorda,canımızı acıtıyor velet, azılarla kopek dişleri nin çıkması daha da zormuş allah yardımcımız olsun artık.
mevzey gözunun aydın taşınmışsınız.bebişinin huzursuzluğu taşınma işinede bağlı olabilir alıştığı bir duzen,tanıdığı bir ortam birden bire değişiyor.bu durum hoşuna gitmemiş olabilir.kısa surede alışır ama.
kayra sunnet olmuş gözunuz aydım.şimdi nasıl artık altını bağlıyormusunuz.
bende chicconun manuelini almıştım,ek gıdaya geçmeden oncekı dönemde işim olupta oğlumu anneme bıraktığım zamanlarda işime yaradı.ama işe başlayıpta devamlı sağması gerekenlere manueli tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?