2009 Kasm Anneleri

kayracım,bizde kestırelımde sonra düğün hazırlıklarına başlarız.söyle aydın izmir arası bir yer bulalım,masaflar yarı yarıya düşmüş olur.bizim kayınpederlerle kaynanalarda mutlu olurlar düğün yapcaz diye

4 gun otelde kaldık.yol sorun olmadı.çunku yakındı.ben mecbur kaldığımda milupanın organik kavanoz mamalarından veriyorum.otellerde bebek çorbası var ondan verdim iki kez guzeldi kıymalı falan.kahvaltıyı kendim hazırladım malzemelerımı goturmuştum,yoğurdu da babymix aldım.

himmm demek bebeginde hic sorun cikarmadi aferin ona yerini yadirgamadi
ayyyy ben annem de bile kalamiyorum uyku olayi zaten cok hassas az uyur
kendi yataginda ninni cd si calarim o sekilde uyur inan bilemiyorum nartan la nasil olur
bir de dis huzurlulugu var sorma gitsin.....

slm canım yazılarında dikkatimi çekti bebişinin adı nartan galiba ne demek yani anlamı ne merak ettim değişik geldide birde çocukları biz böle yapıoz galiba bizimkide bizi eve hapsetmişti annemgile geldim 1 gün sıkıntı çektim şimdi kendi evimizi yadırgıyor o ayrı tabi bence denemeye değer baktın olmuyor yarıda kesersin tatilini bizde açız tatile resmen işler bitmiyorki ramazanda kapıda bu senede hava alırız gene((((((((((((

ay kızlar biz de kayınvaldeme gittik ilk gün ciyak ciyak ağladı çok sıcak geldi, bütün gün kuckta gezirdim uyutmaya çalıştım sonra orda yeğenler filan aldı gezirdi kedi kovaladılar filan:) komşulara da alıştı. eve bi tek beni emmeye die geldi doğru dürüst uyumadı bile paso gezdi yani. aşırı sıcak bunalttı çocğu isilik oldu terledi sürekli; ama 3. gün alıştı uykusu düzene girdi. ilk bikaç gün zorlanıyo insan. benm anneme gittik sonra, orda serin die paso uyudu:) yani çocuklar jhava değişiminden çok etkileniyo ama düzene de giriyo ben olsm tatile gitme şansım olsa hiç düşünmez giderdim

yiyecek olarak da;
kayınvaldemde kahvaltıda ne yiyorsak ondan verdim lor almışlar bayıldı lora. zaten ekmek oldu mu tamam bi de kutu mama götürmüştüm ama yapmadım bile.

öğlenleri çorba yaptım tarhana yedirdim ama o olmasa bile hipp organik mamalardan almıştım kavanoz mamalarından, onlardan açtım meyve ve sebezyi öyle hallettik

babymix de kahvaltıda verdim bayıldı meyveyle karıştırdım:)

zaten gece muh. yemiyor ama çok acıkırsa die gogly pirinç unu götürmüştüm yanımda gerek olmadı.

yani idare ediliyor. zaten emişiyoruz. bi de akşam ne yersek yedi dolmaya bayıldı fasulye filan yedi yani:)

ben de bu yıl denize giremedim geçen yıl da önceki yıl da:) hasret kaldım denize ay... oğlanı da sokamadık çok istiyordum. ama ramazan da gircek bazen diyorum ramazanda filan gitsek en azından oğlanı sokarız. bari o girsin.

evde de gece uykusuna geçerken zorlanıyoruz.salıncağında 45 dakka salladığımız zamanlar oldu.o yuzden ev yada otel fark etmez dedik kalkıştık tatıl işine.orda yorgunluktan mı,bol oksijenden mı,klımalı serin odadan mı bilemiyeceğim zorlanmadan uyuttum.cd nide alırsın yanına ,yalnızda olmayacaksın eşinle birlikte halledersin.varsa planınız gidin bence, bana da çok iyi geldi zira evde hapis hayatı yaşamaktan bıkkınlık gelmişti.
eskisi gibi aklına estı denize gireyım, yok havuza gideyim,dışarda gezeyım olmuyor ama değişiklik oldu işte.bebişe ayak uydurduk yani fazlasıyla..

Son düzenleme:
valla bende kısa bir antalyaya niyetliyim ya bakalmı bismillah diycem gitcem yada kalcam akıbetımız ne olur bilmem ...
bu arda kayra çok huzursuz köpek dişler şişti ondanmı bilmem ama hiç böle olmamıştı yavrum etini koparmışcasına ağlıyo ....

hafif ateşimizin mızmızlanmamızın gece uyku bölünmelerimizin nedeni diş değilmiş dün aylık kontrolde denizin boğazında enfeksiyon her iki kulağında sıvı ve kızarıklık ağzındada pamucuk olduğu çıktı antibiyotik ateş düşürücü ağız temizleme losyonu dolu bi poşetle eve döndük 10 gün sonra kontrolümüz var sanırım boğaz enfeksiyonu annanesinden geçti tabi iştahımızda az bu aralar çabucak iyileşmemiz dileğiyle

Geçmiş olsun canım aynını bizde yaşadık büyük bir salgın var burda bursadada öyleymiş büyük küçük herkesin boğazı şiş ben kaç gündür ne çekiyom bana sor evladım nasıl katlandı aklım almıyor birde ilaç içmiyor diye kızıyodum kuzuma hala öksürüğü var ama boğazı ii galiba bişeyler yiyor ememiyodu bile yavruşum çok zor atlattık ilaçları düzenli kullan canımda çabucak geçsin inş. ben düzenli veremediydim orta yerden uyuyunca çocukları korumak lazım kolay geçmeyen bir mikrop zannımca aman dikkat!!!!!

merhabalar biz de 3 hafta önce gittik tatile kemere hem de 2 çocukla.Otelde kaldık .Bu hafta eşim tekrar izne çıktı şimdi salı gibi tekrar kaçmayı düşünüyoruz 5 günlüğüne falan.Öyle nasıl gidilecek ,işte ne yer içer diye düşünmeyin fırsatı kaçırmayın yaz bitiyor.Eşiniz de yardımcı olursa süper bir tatil yaparsınız minnoşlarla.Ben mama vermiyorum hazır kavanozlardan da yedirmiyorum.Kahvaltılarda yanıma labne götürmüştüm tek tek paketlenmiş olanlardan 1 paket odanın dolabına koydum hergün birini çıkardım .Zaten reçeldi ekmekti falan ekleyip kahvaltıyı hallediyorsunuz.Öğlen çorbalar çıkıyor keza akşam da öyle .Ben bi de cam rendemi götürdüm ,sabah meyve yanıma alıyordum kahvaltıdan sonra deniz kenarında rendeleyip yedirdim.Bir de ben evde mayalıyorum yoğurt ,koca bir kavanoza koyup götürdüm 4 gün yetti ona 3 gün falanda otelden yedirdim.Uykularında bile odaya çıkmadık çoğu zaman ağaç altında şezlongda yatırdım püfür püfür.Yani anne babaya biraz zahmetli oluyor ama onların aldıkları oksijen yeter .Zahmete değiyor.....

çok geçmiş olsun.oğlum da 10 kadar önce birden ateşlendi 3 gün ateş oldu .Doktoru inceledi ,kbb ye gittik iyice baktı ,hiçbirşey yok.Yani öksürük yok ,halsizlik ,mızmızlık ,burun akıntısı hiçbirşey yok.Ama nedeni bulmak için mecburen kan aldırdık kanda mikrop çıktı.doktorumuz büyük bir salgın olduğunu söyledi sürekli ateşli çocuklar geliyordu muayeneye zaten.Allah korusun tüm bebişlerimizi ya.Onlar hastalanınca evde bile bir huzursuzluk oluyor.İnsan ne yemek yemek istiyor ne içmek.

sizede geçmiş olsun canım biz allahtan başında yakaladık konrolümüze denk geldi gece uyurken uyandırıyorum mecbur ilaç için
sağol sizede geçmiş olsun evet yavruşlar hastalanınca insan kendini çok kötü hissediyor allah tüm bebişleri korusun

kızlar geçmiş oılsun meleklerimize çabucak iyileşsinler inş.
dün baya toparladı oğluşum, bde açıkhavaya çıkardım bahçede uyudu durdu. komşum çingen salıncağı yaptı:) ağacın altında serin serin uyudu
akşam da pek zorlamadı
haftaya kontrole gidicez ben gene de d r a durumunu anlatıcam baksın bişi varmı diye. ama yoktur inş.
pek nazlandı bu dişler bazen sabretmek zor oluyor
hayırlısı olsun

slm kızlar bebişlere geçmiş olsun
ya benim kuzuda kaç gündür uyumuyor gece gündüz
dişten diye düşündüm ben ama
çok zor ya

slm kızlar bebişlere geçmiş olsun
ya benim kuzuda kaç gündür uyumuyor gece gündüz
dişten diye düşündüm ben ama
çok zor ya

gecmis olsun butun kuzulara bu bizim disler de pek nazlandi ayol bir ciksaydi
ailecek rahatlayacagiz....

bu arada kizlar reglim gecikti hani emzirince duzensizlikler olabiliyormus diye
hic ustunde durmadim hatta ogluma baya gec kavusmustum baska bir seye
ihtimal vermedim ama merakta ettim icim rahat etsin diye bir test aldim evde bakilan
offff tereddutsuz cift cizgi inanamadim saka gibi geldi... hemen kanda baktirdim ve
hamileyim ne yapacagimi bilemiyorum oglum icin cok zor olacak hala emziriyorum
nasil sutten keserim biberon almayi bile bilmiyor daha 9 aylik canim yaaaaa sutten
kesmesem de nasil vitanim yetistiririm ucumuze cok zor kizlar yaaaaaaaakannehir

nartan nar ve tan in birlesimi nar bereket tan vakti ise hafif kizillik olur
ben de kumral kizilim iste boyle bir birlesim bir de esim kafkaf dolaylarindan
onlarin orada bir destan varmis nart destanlari meshurmus hepsi birlesince
nartan oldu valla canim.....

haklisin canim araba koltugunda bile basiyor yaygarayi hareket edemiyor ya catliyor
denemeden de bilemiyoruz tabi nasil olacak dedigin gibi 2 gecelik kisa bir tatil olabilir
isallahhhhhzemuszemus

guzelmis boyle anlatinca insan gidebilirim yapabilirim diyor ama su an
kafam cok fena bu hamilelik olayindan cok saskinim napabilirim bilmiyorummafoldumben

guzelmis boyle anlatinca insan gidebilirim yapabilirim diyor ama su an
kafam cok fena bu hamilelik olayindan cok saskinim napabilirim bilmiyorummafoldumben

Nasıl yani ben kaçırdım galiba yeniden hamilemisin ayyy ne yapıcan 2. bebeyse aldırma 3.cüde aynıki nasıl kıyarsın nartanın kılına zarar gelse ne kötü oluyosun allah yardımcın olsun canım ama şahsen süpriz bir hamileleik ii olurdu benim için aradan çıkardı sona sıkı korunurdum allahın takdiri hakkında hayırlısı olsun canım

korunmuyormuydunuz canım gerçi olan olmuş artık hakkınızda hayırlısı ikiz gibi olucaklar araları az olucak benimde 3-4 gün oldu geçeli geçen ay ilk kez regl oldum şimdi benimde gözüm korktu :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…