Selam kısa tatil derken otelmiydi acaba?
Biz de kısa bir tatil yapalım diyoruz ama
Bu beni çok düşündürüyor hazır gıda vermeyen
Biri olarak kahvaltısı var puresi çorbası aksam yemeği sen nasıl hallettin yemek olayını merak
Ettim açıkcası nartan la zor gibi geliyor
himmm demek bebeginde hic sorun cikarmadi aferin ona yerini yadirgamadi
ayyyy ben annem de bile kalamiyorum uyku olayi zaten cok hassas az uyur
kendi yataginda ninni cd si calarim o sekilde uyur inan bilemiyorum nartan la nasil olur
bir de dis huzurlulugu var sorma gitsin.....
himmm demek bebeginde hic sorun cikarmadi aferin ona yerini yadirgamadi
ayyyy ben annem de bile kalamiyorum uyku olayi zaten cok hassas az uyur
kendi yataginda ninni cd si calarim o sekilde uyur inan bilemiyorum nartan la nasil olur
bir de dis huzurlulugu var sorma gitsin.....
hafif ateşimizin mızmızlanmamızın gece uyku bölünmelerimizin nedeni diş değilmiş dün aylık kontrolde denizin boğazında enfeksiyon her iki kulağında sıvı ve kızarıklık ağzındada pamucuk olduğu çıktı antibiyotik ateş düşürücü ağız temizleme losyonu dolu bi poşetle eve döndük 10 gün sonra kontrolümüz var sanırım boğaz enfeksiyonu annanesinden geçti tabi iştahımızda az bu aralar çabucak iyileşmemiz dileğiyle
hafif ateşimizin mızmızlanmamızın gece uyku bölünmelerimizin nedeni diş değilmiş dün aylık kontrolde denizin boğazında enfeksiyon her iki kulağında sıvı ve kızarıklık ağzındada pamucuk olduğu çıktı antibiyotik ateş düşürücü ağız temizleme losyonu dolu bi poşetle eve döndük 10 gün sonra kontrolümüz var sanırım boğaz enfeksiyonu annanesinden geçti tabi iştahımızda az bu aralar çabucak iyileşmemiz dileğiyle
sizede geçmiş olsun canım biz allahtan başında yakaladık konrolümüze denk geldi gece uyurken uyandırıyorum mecbur ilaç içinGeçmiş olsun canım aynını bizde yaşadık büyük bir salgın var burda bursadada öyleymiş büyük küçük herkesin boğazı şiş ben kaç gündür ne çekiyom bana sor evladım nasıl katlandı aklım almıyor birde ilaç içmiyor diye kızıyodum kuzuma hala öksürüğü var ama boğazı ii galiba bişeyler yiyor ememiyodu bile yavruşum çok zor atlattık ilaçları düzenli kullan canımda çabucak geçsin inş. ben düzenli veremediydim orta yerden uyuyunca çocukları korumak lazım kolay geçmeyen bir mikrop zannımca aman dikkat!!!!!
sağol sizede geçmiş olsun evet yavruşlar hastalanınca insan kendini çok kötü hissediyor allah tüm bebişleri korusunçok geçmiş olsun.oğlum da 10 kadar önce birden ateşlendi 3 gün ateş oldu .Doktoru inceledi ,kbb ye gittik iyice baktı ,hiçbirşey yok.Yani öksürük yok ,halsizlik ,mızmızlık ,burun akıntısı hiçbirşey yok.Ama nedeni bulmak için mecburen kan aldırdık kanda mikrop çıktı.doktorumuz büyük bir salgın olduğunu söyledi sürekli ateşli çocuklar geliyordu muayeneye zaten.Allah korusun tüm bebişlerimizi ya.Onlar hastalanınca evde bile bir huzursuzluk oluyor.İnsan ne yemek yemek istiyor ne içmek.
slm kızlar bebişlere geçmiş olsun
ya benim kuzuda kaç gündür uyumuyor gece gündüz
dişten diye düşündüm ben ama
çok zor ya
slm canım yazılarında dikkatimi çekti bebişinin adı nartan galiba ne demek yani anlamı ne merak ettim değişik geldide birde çocukları biz böle yapıoz galiba bizimkide bizi eve hapsetmişti annemgile geldim 1 gün sıkıntı çektim şimdi kendi evimizi yadırgıyor o ayrı tabi bence denemeye değer baktın olmuyor yarıda kesersin tatilini bizde açız tatile resmen işler bitmiyorki ramazanda kapıda bu senede hava alırız gene((((((((((((
merhabalar biz de 3 hafta önce gittik tatile kemere hem de 2 çocukla.Otelde kaldık .Bu hafta eşim tekrar izne çıktı şimdi salı gibi tekrar kaçmayı düşünüyoruz 5 günlüğüne falan.Öyle nasıl gidilecek ,işte ne yer içer diye düşünmeyin fırsatı kaçırmayın yaz bitiyor.Eşiniz de yardımcı olursa süper bir tatil yaparsınız minnoşlarla.Ben mama vermiyorum hazır kavanozlardan da yedirmiyorum.Kahvaltılarda yanıma labne götürmüştüm tek tek paketlenmiş olanlardan 1 paket odanın dolabına koydum hergün birini çıkardım .Zaten reçeldi ekmekti falan ekleyip kahvaltıyı hallediyorsunuz.Öğlen çorbalar çıkıyor keza akşam da öyle .Ben bi de cam rendemi götürdüm ,sabah meyve yanıma alıyordum kahvaltıdan sonra deniz kenarında rendeleyip yedirdim.Bir de ben evde mayalıyorum yoğurt ,koca bir kavanoza koyup götürdüm 4 gün yetti ona 3 gün falanda otelden yedirdim.Uykularında bile odaya çıkmadık çoğu zaman ağaç altında şezlongda yatırdım püfür püfür.Yani anne babaya biraz zahmetli oluyor ama onların aldıkları oksijen yeter .Zahmete değiyor.....
guzelmis boyle anlatinca insan gidebilirim yapabilirim diyor ama su an
kafam cok fena bu hamilelik olayindan cok saskinim napabilirim bilmiyorummafoldumben
gecmis olsun butun kuzulara bu bizim disler de pek nazlandi ayol bir ciksaydi
ailecek rahatlayacagiz....
bu arada kizlar reglim gecikti hani emzirince duzensizlikler olabiliyormus diye
hic ustunde durmadim hatta ogluma baya gec kavusmustum baska bir seye
ihtimal vermedim ama merakta ettim icim rahat etsin diye bir test aldim evde bakilan
offff tereddutsuz cift cizgi inanamadim saka gibi geldi... hemen kanda baktirdim ve
hamileyim ne yapacagimi bilemiyorum oglum icin cok zor olacak hala emziriyorum
nasil sutten keserim biberon almayi bile bilmiyor daha 9 aylik canim yaaaaa sutten
kesmesem de nasil vitanim yetistiririm ucumuze cok zor kizlar yaaaaaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?