gecmis olsun butun kuzulara bu bizim disler de pek nazlandi ayol bir ciksaydi
ailecek rahatlayacagiz....
bu arada kizlar reglim gecikti hani emzirince duzensizlikler olabiliyormus diye
hic ustunde durmadim hatta ogluma baya gec kavusmustum baska bir seye
ihtimal vermedim ama merakta ettim icim rahat etsin diye bir test aldim evde bakilan
offff tereddutsuz cift cizgi inanamadim saka gibi geldi... hemen kanda baktirdim ve
hamileyim ne yapacagimi bilemiyorum oglum icin cok zor olacak hala emziriyorum
nasil sutten keserim biberon almayi bile bilmiyor daha 9 aylik canim yaaaaa sutten
kesmesem de nasil vitanim yetistiririm ucumuze cok zor kizlar yaaaaaaaakannehir
ihtimal vermedim ama merakta ettim icim rahat etsin diye bir test aldim evde bakilan
offff tereddutsuz cift cizgi inanamadim saka gibi geldi... hemen kanda baktirdim ve
nasil sutten keserim biberon almayi bile bilmiyor daha 9 aylik canim yaaaaa sutten
Nasıl yani ben kaçırdım galiba yeniden hamilemisin ayyy ne yapıcan 2. bebeyse aldırma 3.cüde aynıki nasıl kıyarsın nartanın kılına zarar gelse ne kötü oluyosun allah yardımcın olsun canım ama şahsen süpriz bir hamileleik ii olurdu benim için aradan çıkardı sona sıkı korunurdum allahın takdiri hakkında hayırlısı olsun canım
sagolun kizlar oglum mucize sonucu olmustu kendiliginden biz de bir mucize
daha olur mu? olmaz dedik ihtimal vermedik ama oglum nartanim bereketiyle
geldi bir kardesi olamayacak diye uzulurken bu mucize geldi biraz erken geldi ama
basimizin uzerinde yeri var artik dr u aradim simdilik emsin ama zaten sutun azalacak
dedi ek sut verecegim artik nasil olacaksa emmeyi de cok seviyordu...... hayirlisi artik
allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah kizlar....
ama hala saskiminnnn
cnm ya Allah hayırlısıyla nasip etsin olmaz diyorlar oluyor i,şte....sagolun kizlar oglum mucize sonucu olmustu kendiliginden biz de bir mucize
daha olur mu? olmaz dedik ihtimal vermedik ama oglum nartanim bereketiyle
geldi bir kardesi olamayacak diye uzulurken bu mucize geldi biraz erken geldi ama
basimizin uzerinde yeri var artik dr u aradim simdilik emsin ama zaten sutun azalacak
dedi ek sut verecegim artik nasil olacaksa emmeyi de cok seviyordu...... hayirlisi artik
allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah kizlar....
ama hala saskiminnnn
allah ikisine uzun ömürler versin canım mucizen hayırlı uğurlu olsun bende 2. mucizemi bekliyorum inş. 1. si gibi uğraştırmaz 2 sene hakkı var bekletmez umarım hem benim hem ablasının toparlanması için yeterli herhalde 2 sene allahım 3çünüzü korusun hehee:))
cnm ya Allah hayırlısıyla nasip etsin olmaz diyorlar oluyor i,şte....
cnm emzir o zaman
zaten bak 9 aylık oldular artık emmeseler de olur yani
bazı bebekler hiç ememiyor böyle düşün
birçok anne de emse bile bir sene sonunda ayırıyor
sen kendine inanırsan sütün de oılur daha merak etme
amin cnm ben de istiyorum ama iki doğum arasında 2 yıl olsun mantığıyle hareket ediyorum bi de emme olayı bitsin diyorum hayırlısı tabii
sen de mi hamilesin kızzzzz:))))
ben emme olayı bitince düşünüyorum denemeyi
yalnız ikinciler çabuk oluyormuş
bizim bi arkadaşın ilkinde tüpü tıkalıydı açıldı sonra dr kontrolünde hamiş kaldı ondan önce 5 yıl olmamış şimdi korunmayı bıraktığı ay adeti gecikmiş baya bi, sonra bi test yapmış ki hamile:) üstelik dr u da ikinci düşünürsen gene tüpleri açmak lazım dediği halde.... olur cnm çabuk olur merak etme...
Yok canım değilim ama olsa gocunmam hiçopuyorumnanaktan bu kadar cadı bir kızın üstüne ama eşim düşüp bayılabilir bize yeter deyip duruyor çünkü:)))inş. uğraşmam çok yıpratıcı çünkü bu korku hep olur 2.yi tutturana kadar allahım herkese çoğalmayı nasip etsin kalabalık aile zor ama büyüyünce güzel oluyor etrafın doluyor:))
sekercik tesekkur ederim guzel dileklerin icin emzirme konusuna gelince
doktor emzirebilirsin dedi kadin dogumcu da emzirebilirsin dedi ama
oglum 3 kez emse ikisinde kusuyor doktora da 5 inde gidecegiz soracagim
nedir ne degildir
bu arada surekli kilo kaybediyorum 3 kisilik yiyemiyorum zaten bulantim var
ve istah sifir dua edin kizlar biran once hersey yoluna girsin
Kızlar, Rüzgar yatağında ayağa kalkmaya başladı son iki gündür ve oğlum küçük bir azman olduğu için yatağın kenarlığı beline geliyor resmen, yatağın altı sabit, orayı indirmek diye bir şey söz konusu değil, oradan düşecek diye aklım çıkıyor, bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? geçici bir çözüm olarak yere yorgan serdim ve üstüne iki kocaman yastık koydum ama bu çözüm değil kesinlikle, Allah korusun boyun üstü düşse... offf düşüncesi bile dehşete düşürüyor benine olur söyleyin ne yapayım?
benim tosbada öğrendi kalkmayı bi gece baktım bizim yağın yanında yatağı kalkmış bana bakıyor ertesigün hemen aşağıya indirdik valla bence hemen bi park yatak al onlar daha uygun oluyor fiyat olarak ben hepsiburadadan almıştım allah korusun daha canlarının aıyacaklarının farkında değillerKızlar, Rüzgar yatağında ayağa kalkmaya başladı son iki gündür ve oğlum küçük bir azman olduğu için yatağın kenarlığı beline geliyor resmen, yatağın altı sabit, orayı indirmek diye bir şey söz konusu değil, oradan düşecek diye aklım çıkıyor, bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? geçici bir çözüm olarak yere yorgan serdim ve üstüne iki kocaman yastık koydum ama bu çözüm değil kesinlikle, Allah korusun boyun üstü düşse... offf düşüncesi bile dehşete düşürüyor benine olur söyleyin ne yapayım?
bende haziran sonunda ilk kez adet oldum hala gelen bişey yok :bbo:1 kere adet oldum.çok geldi ama 1 ay geçti yok.hamilemiyim acaba diyorum.
eşimde saçmalama diyo.testte almadım.3. doğurmak istemiyorum
cnm ben oldum her ay oluyorum heralde bi 5-6 aydır. ama ilk başlar düzensiz oluyor mesela benm ilk reglim çok ağrılı oldu kalkıp çocuğa zor baktım bütün gün yattım bi de 10 gün sürdü. sonraki ay tabii gecikmeli oldu ve 8 güne indi filan zamanla düzene giriyor korkmayın. ama regl olmak rahatlıkmış valla kuş gibi hafifledimmmayyyyyyyy canım sanki ben hamileymişim gibi garip bi heyecan sardı gözün aydın:)
bu arada ben daha hiç regl olmadım ya acayipte korkuyorum çünkü hiç hazır değilim malum ben bebişimi yalnız doğurdum baktım ikincisini uzun bi zaman düşünmüyorum alıp bi test yapayım bende
herkes regl oldumu kasım analarından
cnm ben bayağı bir zamandır kendi odasında yatırıyorum sadece bir gece çok ateşliydi yanımıza aldık ama gece gene götürdüm yatağına. ben ilk onbeş gün çocuğu odasında kendi yatağında yatırdım biz de aynı odada çekyatta yattık beşiğine de ayıcık koyduk:) çok sık kalktı saat başı, ama üşenmedim emzirdim kucağıma aldım bi daha yatırdım sonra bizim odaya geçtik sık kalkmaya devam etti ama ben pes etmedim kapılar zaten açık yatağında dönse duyuyorum fırlıyorum napıyo diye. artık alıştık böyle çok rahat hem beraber hem ayrı gibi yatıyoruz böyle bir denesene belki işe yarar.selam kızlar hamilemiz varmış çok sevindim allah yardımcın olsun canım beraber büyüsünler ne güzel...kızlar ya ben delircem iice huysuzlaştı hüma ve yatağında değil yanımda yatıyo nasıl alıştırcam bilmiom
biizmki kaç zamandır tutunup kalkıyor bir de beşiğin yanını dişliyor.yazlıktaki yatağımız normal sallanmalı yatak.
evdeki park yatak.
yazlıkta yataktan düştü oğlum.
tutunup çok rahat kalıkıyo çünkü.
eve iyiki park almışım hiç sevmemiştim oysa....
:) aynısı bizde de var bence gayet normal. çekmeceler karışıyor üstelik artık ikinci üçüncü çekmecelere de eriyor. teybi deviriyor (yerde duruyor da) kablolara saldırıyor kapıları duvara vuruyor koltukların arkasına giriyor tekerlekli bir fiskosum var tekerleğini tutucam die elini sokuyor ve geri çıkaramıyor:) buzdolabının bile ayağını elliyor. şarjlı süpürgenin fişini çekiyor elektirikli süpürgenin sapını deviriyor tutunup ayakta duruyor ve sıralıyor artık durum daha da vahimleşti:) ben yürüteç kullanmıyorum. koltuğa tutunuyor böyle daha rahat bence. kucağa pek almıyorum genelde yerde oynuyor oyuncaklarıyla. ama ben dene oturabiliyorum ne bi iş yapabiliyorum:) dur durak yok. odadan çıkmama izin vermiyor. gezmek istiyor her gün arabasıyla gezdiriyorum akşam babasıyla da çıkıyoruz ama yetmiyor miniğe. kakasını yapınca banyo kapısına gidip vuruyor aç yıka der gibi:) çok komikler bi de ba baaaa eb ab bab gibi hecelemeler başladı anneee zaten diyor çok şeker bize komiklikler yapıyor dil çıkarıyor öpücük atıyor ağız şaplatıyor tam sevmelik oldu maşallah diyelim bebeklerimize çok şeker hepsi delikafaduldenbizim çocuk deli gibi ya...
tutunup kalkıyo.
çekmeceleri açıyo içlerini dağıtıyo.
nerde bi kablo görse peşini bırakmıyo.
1 dakika yerimde oturmuyorum.
yürütece koyuyorum.
yürüteçten sarkıyo.
düştü bi kere.
kucakta durmuyo
yerde durmuyo.....
1 kere adet oldum.çok geldi ama 1 ay geçti yok.hamilemiyim acaba diyorum.
eşimde saçmalama diyo.testte almadım.3. doğurmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?