2009 Kasm Anneleri

selam kizlar sakin ama guzel guzel sohbetler devam ediyor ne guzel
ben de birkac gunde anca kendime geldim kocamin memleketine mecburi
bir ziyaret 11 saat oglum uyanikken araba koltugunda durmadigi icin mecburen
gece yolculugu yapmak zorunda kaldik benim karnimdaki bebek kasik
agrilari uykusuzluk kaynanamla konusmam onun aramizda kalsin demesi
biz eve gelir gelmez oglunun avucuna nasil aksettirdiyse ne dediyse artik
yazmasi derken hala kendime gelemedim....

kocamla aram cok bozuk bosanma laflari bile geciyor biri kucagimda biri karnimda
iki cocukla naparim bilmiyorum ama cok caresizim kendimi kapana kisilmis
gibi hissediyorum karmindaki bebegi aldirsam yapamam dusuncesi bile beni
cok kotu yapiyor zaten hamilelik psikilojisi pek iyi degilim offfff offff hayat ne zor.....

allahim herkese hayirli kiymet bilen kocalar nasip etsin ki sonradan iki cocuktan
sonra boyle problemler olmasin cok ama cok zor...........

canım yaa çok üzüldüm:1hug::1hug::inşallah en kısa zamanda aranız düzelir
umarım kocanda sizi kaybetmeden öncealsanaalsanasmile gözlerini açar seninde ve çocuklarınında kımetini bilir

Son düzenleme:
selam kızlar
biliyorsunuz yakın bir zaman önce edit butonu kaldırılmıştı.bunun sebebi amacına uygun kullanılmamasıydı.edit tuşunun kullanım amacı imla vb. hataları düzeltmektir.mesaj silmek,içeriğini boşaltmak yasaktır.Yapanların üyeliğinin silineceği kesin bir dille adminimiz curly tarafından bildirilmiştir.mutlu paylaşımlar.hepinizi seviyorum öpüyorum a.s.

canım yaa çok üzüldüm:1hug::1hug::inşallah en kısa zamanda aranız düzelir
umarım kocanda sizi kaybetmeden öncealsanaalsanasmile gözlerini açar seninde ve çocuklarınında kımetini bilir

tesekkurler canim huzurlu ve mutlu olmam gereken su hamilelik gunlerim
nasil da zehir oluyor huzursuzum karnimdaki bebege yansidigi gibi
ogluma da yansiyordur kesin hep gulmeye calisiyorum ama nereye kadar?:1no2:

allahim yavrularima saglik sihhat versin de gerisini artik elimden geldigi kadar
halletmeye calisirim ne yapayim?

canım tam olarak anlamadım problemin ne olduğunu ama ciddi bişey ki boşanma lafları geçmiş umarım herşey yoluna girer her zaman olduğu gibi zor durumlarda ayakta kalmak biz kadınlara düşüyor 2 bebeğin içinde güçlü olmak zorundasın belki üzerinden biraz zaman geçince daha farklı olur kayınvaliden doldurya eşini şimdi olaylar sıcakken fazla üstüne gitme sonradan oda anlar hatasını

selam kızlar bende 2009 kasım annesiyim malum uzun yazamdır giremiyorum oğlum hiç durmuyor çünkü begonvil arkadaşım yazını okudum ve çok üzüldüm problem ne olursa olsun sen çoçuklarına kocana bak bende hamileliğin başında ve doğum sonrası kaynanam kaynaklı çok problem yaşadım ve boşanma lafları çok geçti inan sonra hepsi yoluna giriyo bizde biraz hassas oluyoruz herhalde herşey batıyor ama dış etkenlerden dolayı huzurunu kaçırmalarına izin verme

sagolun kizlar hayirlisini dilemekten baska elimden birsey gelmiyor iste... beni
bu hale getirip bu kadar uzen herkesi de allaha havale ediyorum ilahi adalete
herzaman inanmisimdir gecte olsa tecelli edecektir.....

dogum gunu davetiyesi cok guzel bu arada ben de babasi surekli sehir disinda
oldugu icin evde olabilecegi bir gun yada saatler icinde yapmayi planliyordum
onceden su an ise ayni gun kutlayacagim ister olsun ister olmasin beni dis
kapinin dis mandali gibi gorenalsanaalsanasmile bir adami pekte dusunecek halim yok herhalde
degil mi??????

begonvil cnm sorunlar ancak konuşularak halledilebilir bazen çok sinirleniyoruz kocalarımıza, ama herkes elinden geleni yaparsa sorun kalmıyor tabii ki evlilik ve annelik çok zor bişey... ama sana tavsiyem kesinlikle aranıza 3. kişileri sokmayın olaylar birden sarpasarabilir. söylenmeyen sözler arada gelir gider ve soğukluk başlar. problemi ben de tam olarak anlamadım ama canını sıkma her şey olacağina varır sadece kocanla otur ve konuş. ne istiyorsanız açıkça konuşun inanıyorum ki her şey düzelecek.
eşinin şehir dışında olması da dezavantaj tabii benim eşim de sık sık şehir dışına gidiyor bazen çok geç geliyor bazen bikaç gün kalıyor çok zor bişey biliyorum az çok, Allah sana kolaylık versin.
sen anneliğin tadını çıkar gerisi gelir.:)

sgumus davetiyene bayıldım şekerim süper görünüyo:)

sagol sekercik zaten oglum olmasa biraz zor katlanirdim herseye bana bir bakisi
bir gulusu varya dunyanin derdini yukunu unutturuyor cok guzel birsey
onu koklamak sarilmak allahim oglum iyiki var sukurler olsun:Saruboceq: bir de o kadar zor
sahip olduk ki ona tedaviler uzuntuler sukur allahim nasip etti kendiliginden geldi
bu kadar guzel bir mucizeye sahipken insanlari anlamiyorum neyin derdine
dusuyorlar acaba?????:1no2:

sağol canım
bende şekercik gibi düşünüyorum araya 3. kişiler girdimi olaylar daha da büyüyor kimbilir neler farklı yansıtıldı herşey düzelir sen ona allah nasip ederse 2 tane nur topu gibi evlat vereceksin biraz zamana ihtiyacınız var bence bu arada bir birinizi yıpratmadan konuşmak en önemlisi sen sıkıldın mı gel buraya dök içini biz ne güne duruyoruz meleklerimizide üzme lmaz: öpüyorum opuyorumnanaktan

sana katılıyorum sekercik
sağol canım baya ciddiye alıyorum ben bu doğum günü işini inşallah istediğim gibi sorunsuz atlatırız

begonvil canım bende seni merak ediyordum kaç gundur yok acaba nasıl diye duşundum tamda bunun üzerine yazdıklarını okudum,uzuldum gerçekten.hepimiz benzer seyler yaşıyoruz,sen şimdi çok hassas bir donemdesin hem karnında bebeğin hem kucağında bebeğin çok daha hassassın.kendini yıpratma canım ve şekerciğinde dediği gibi kocandan başkasını bu işin içine katma.biliyorum başkaları insanı uzmuyorda kocasının tavırları,soyledikleri insana batıyor ama sakın olmak zorundasın canım.biraz zaman ve sakınlıkle herseyın ustesinden geleceksınız buna eminim.bebişlerine iyi bak,biz her zaman burdayız yaz içini dok rahatla,opuyorum kuzuları...

ayyy kizlar ya iyi ki varsiniz gercekten dunden beri baya baya iyiyim daha sakinim
sizlerle dertlesmek gercekten iyi geldi... kizlar kizlarin psikologudur diye bosuna
dememisler....kaydirigubbakcemile3

ama dedigin gibi ucuncu sahislarin dedikler yaptiklari pek umurumda degil de
kocamin sozleri bana karsi tavir almasi cok agrima gittmistialsanaalsanasmile olaylari
ben anlattiktan sonra birsey demeyip annesi anlattiktan sonra parlamasi da ilgincti
ne anlattiysa artik amannnn herneyse simdi daha sakinim sagolun varolun kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar nasılsınız

uzun zamandır girmiyordum buraya
bir haberim var 8 haftalık hamileyim
polikistik over olduğum için korunmuyordum bir baktım midem bulanıyor hemen test yaptım cok sasırdım
berk de 5 ay tedavi görmustum hamile kalmak için su testlerden kaç kere yapmıstım 2 cizgi gormek için ama simdi 2 cizgiyi birden gorunce sok oldum
biliyorsunuz tansiyon ve seker problemlerim var doktor kontrolunde doğurmaya kara verdim
2011 kasım annesi olmayı planlarken 2011 mayıs annesi olacağım

aranızda var mı baska hamile olan? biliyorum cok erken oldu ama allahın hikmeti, evlendiğimden beri hiç korunmamıstım olacağı varmıs:) h<yırlısı i,nsallah
umarım siz ve bebişleriniz cok iyidir yas gunumuze de az kaldı artık hazırlıklar ne alemde biz evde yapacağız buyuk ihtimal.

hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…