bende düşünüyorum neyle çıkarayım diye kosla alayım dedim ama kararsızım
selam kizlar sakin ama guzel guzel sohbetler devam ediyor ne guzel
ben de birkac gunde anca kendime geldim kocamin memleketine mecburi
bir ziyaret 11 saat oglum uyanikken araba koltugunda durmadigi icin mecburen
gece yolculugu yapmak zorunda kaldik benim karnimdaki bebek kasik
agrilari uykusuzluk kaynanamla konusmam onun aramizda kalsin demesi
biz eve gelir gelmez oglunun avucuna nasil aksettirdiyse ne dediyse artik
yazmasi derken hala kendime gelemedim....
kocamla aram cok bozuk bosanma laflari bile geciyor biri kucagimda biri karnimda
iki cocukla naparim bilmiyorum ama cok caresizim kendimi kapana kisilmis
gibi hissediyorum karmindaki bebegi aldirsam yapamam dusuncesi bile beni
cok kotu yapiyor zaten hamilelik psikilojisi pek iyi degilim offfff offff hayat ne zor.....
allahim herkese hayirli kiymet bilen kocalar nasip etsin ki sonradan iki cocuktan
sonra boyle problemler olmasin cok ama cok zor...........
canım yaa çok üzüldüm:1hug::1hug::inşallah en kısa zamanda aranız düzelir
umarım kocanda sizi kaybetmeden öncealsanaalsanasmile gözlerini açar seninde ve çocuklarınında kımetini bilir
selam kizlar sakin ama guzel guzel sohbetler devam ediyor ne guzel
ben de birkac gunde anca kendime geldim kocamin memleketine mecburi
bir ziyaret 11 saat oglum uyanikken araba koltugunda durmadigi icin mecburen
gece yolculugu yapmak zorunda kaldik benim karnimdaki bebek kasik
agrilari uykusuzluk kaynanamla konusmam onun aramizda kalsin demesi
biz eve gelir gelmez oglunun avucuna nasil aksettirdiyse ne dediyse artik
yazmasi derken hala kendime gelemedim....
kocamla aram cok bozuk bosanma laflari bile geciyor biri kucagimda biri karnimda
iki cocukla naparim bilmiyorum ama cok caresizim kendimi kapana kisilmis
gibi hissediyorum karmindaki bebegi aldirsam yapamam dusuncesi bile beni
cok kotu yapiyor zaten hamilelik psikilojisi pek iyi degilim offfff offff hayat ne zor.....
allahim herkese hayirli kiymet bilen kocalar nasip etsin ki sonradan iki cocuktan
sonra boyle problemler olmasin cok ama cok zor...........
selam kızlar bende 2009 kasım annesiyim malum uzun yazamdır giremiyorum oğlum hiç durmuyor çünkü begonvil arkadaşım yazını okudum ve çok üzüldüm problem ne olursa olsun sen çoçuklarına kocana bak bende hamileliğin başında ve doğum sonrası kaynanam kaynaklı çok problem yaşadım ve boşanma lafları çok geçti inan sonra hepsi yoluna giriyo bizde biraz hassas oluyoruz herhalde herşey batıyor ama dış etkenlerden dolayı huzurunu kaçırmalarına izin verme
canım tam olarak anlamadım problemin ne olduğunu ama ciddi bişey ki boşanma lafları geçmiş umarım herşey yoluna girer her zaman olduğu gibi zor durumlarda ayakta kalmak biz kadınlara düşüyor 2 bebeğin içinde güçlü olmak zorundasın belki üzerinden biraz zaman geçince daha farklı olur kayınvaliden doldurya eşini şimdi olaylar sıcakken fazla üstüne gitme sonradan oda anlar hatasını
begonvil cnm sorunlar ancak konuşularak halledilebilir bazen çok sinirleniyoruz kocalarımıza, ama herkes elinden geleni yaparsa sorun kalmıyor tabii ki evlilik ve annelik çok zor bişey... ama sana tavsiyem kesinlikle aranıza 3. kişileri sokmayın olaylar birden sarpasarabilir. söylenmeyen sözler arada gelir gider ve soğukluk başlar. problemi ben de tam olarak anlamadım ama canını sıkma her şey olacağina varır sadece kocanla otur ve konuş. ne istiyorsanız açıkça konuşun inanıyorum ki her şey düzelecek.
eşinin şehir dışında olması da dezavantaj tabii benim eşim de sık sık şehir dışına gidiyor bazen çok geç geliyor bazen bikaç gün kalıyor çok zor bişey biliyorum az çok, Allah sana kolaylık versin.
sen anneliğin tadını çıkar gerisi gelir.:)
sgumus davetiyene bayıldım şekerim süper görünüyo:)
sağol canımsagolun kizlar hayirlisini dilemekten baska elimden birsey gelmiyor iste... beni
bu hale getirip bu kadar uzen herkesi de allaha havale ediyorum ilahi adalete
herzaman inanmisimdir gecte olsa tecelli edecektir.....
dogum gunu davetiyesi cok guzel bu arada ben de babasi surekli sehir disinda
oldugu icin evde olabilecegi bir gun yada saatler icinde yapmayi planliyordum
onceden su an ise ayni gun kutlayacagim ister olsun ister olmasin beni dis
kapinin dis mandali gibi gorenalsanaalsanasmile bir adami pekte dusunecek halim yok herhalde
degil mi??????
sana katılıyorum sekercikbegonvil cnm sorunlar ancak konuşularak halledilebilir bazen çok sinirleniyoruz kocalarımıza, ama herkes elinden geleni yaparsa sorun kalmıyor tabii ki evlilik ve annelik çok zor bişey... ama sana tavsiyem kesinlikle aranıza 3. kişileri sokmayın olaylar birden sarpasarabilir. söylenmeyen sözler arada gelir gider ve soğukluk başlar. problemi ben de tam olarak anlamadım ama canını sıkma her şey olacağina varır sadece kocanla otur ve konuş. ne istiyorsanız açıkça konuşun inanıyorum ki her şey düzelecek.
eşinin şehir dışında olması da dezavantaj tabii benim eşim de sık sık şehir dışına gidiyor bazen çok geç geliyor bazen bikaç gün kalıyor çok zor bişey biliyorum az çok, Allah sana kolaylık versin.
sen anneliğin tadını çıkar gerisi gelir.:)
sgumus davetiyene bayıldım şekerim süper görünüyo:)
çok beğendim çok şirinmiş,ne guzel kalıcı bir hatıra olacak...nice yaşlara şimdiden...
begonvil canım bende seni merak ediyordum kaç gundur yok acaba nasıl diye duşundum tamda bunun üzerine yazdıklarını okudum,uzuldum gerçekten.hepimiz benzer seyler yaşıyoruz,sen şimdi çok hassas bir donemdesin hem karnında bebeğin hem kucağında bebeğin çok daha hassassın.kendini yıpratma canım ve şekerciğinde dediği gibi kocandan başkasını bu işin içine katma.biliyorum başkaları insanı uzmuyorda kocasının tavırları,soyledikleri insana batıyor ama sakın olmak zorundasın canım.biraz zaman ve sakınlıkle herseyın ustesinden geleceksınız buna eminim.bebişlerine iyi bak,biz her zaman burdayız yaz içini dok rahatla,opuyorum kuzuları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?