2009 Kasm Anneleri

ya kızlar doğumgününde napıcaz hiç konuşmuyoruz birbirimize fikir verelim beni bi tasadır aldı
şimdi burda kimsemiz yok annem babam bizimle kalıyor bi de şimle ben. kimse gelmicek yani misafir olarak
ama ilk doğumgünü çocuğun fotoğraf çekicez kameraya alıcaz bi şeyler yapmak lazım diye de düşünüyorum
bi tek renk renk balonlar aldım ikramık hazırlamıcam öyle fazla biz bizeyiz çünkü. bebeğe odaklı bişeyler yapmayı düşündüm balonlara bayılır mesela onun yiyebileceği pasta kurabiye yapacağım.
başka ne yaparız bilmiyorum

evettt ya bende düşünüyorum neler yapsam diye evi süsleme kısmı tamam pasta yaptırmayı düşünüyorum bebekli pembe renkli olabilir. birde o gun için kızımı fotoğrafçıda resim çektirmek istiyorum. doğduğu gunden bugune kadar olan resimlerinden bir cd hazırlamaya çalışıyprum başladım. doğum gununde herkes seyreder hem müzikli olacağından güzel olur diye düşünüyorum. yemek faslı tabi en zor o geliyor çalıştığımdan dolayı. neler yapabiliriz başkaa ?

bircan sana rep vermek için yazdığın son mesajlardan birine girdim ama bi baktım burası 2009 kasım anneleriymiş normal bi gebelik yaşasaydım bende 2009 kasım annesi olacaktım :gitme: gözyaşlarımı tutamadım... tutamıyorumm....

kasım anneleri doğum günü süsleri arıyorum antalya ya yeni taşındım kemer de oturuyorum. ve hiçbiryeri bilmiyorum. nerden bulabilirim parti malzemelerini yardımcı olursanız çok sevinirim. internette var ama gözle görmek başka tabi teşekkürlerr şimdiden.

cnm bence bi gün önceden akşam sarma sarılabilir ertesi gün pişirmek üzre.
biz toplam dört kişi, olcaz
babamızın doğumgününde slayt hazırlamıştım bir de kocacıma daha doğrusu oğluma internetten adına özel kitap bastırmıştım içinde eşimin de oğlumun da adı geçiyor isme özel kitap die google dan aratınca çıkıyor hem oğlum hem kocam için bi hediye gibi olmuştu (pia pia yazıyor oraya bakın bi en uygun ordaydı kızlar)
valla benm dün kocamın d.günüydü evde hazır kek kestaneli çikolatalı sos ve sade pudingle pata yaptım bi de dolgu kreması die bişi aldım dolgu kreması araya sürülüyo üstüne puding üstüne kestaneli sos döktüm buryaa kadar basit sonra evde kurabiye kalıbım vardı kalp şeklinde onu pastanın üstüne koyup vanilyalı puding koydum içine ve harika bi görüntü oluştu ara ara kalpler hazırladım ay çok güzel oldu oğluma da o kalıplarla bişiler yapıcam kesin

cnm ben d. günü süslerini marketten almayı düşünüyorum hemen her büyük markette var oyuncaklara yakın bölümlere koyuyorlar hatta balonları geçen hafta pazardan aldım:) bence internet yerine markete bak mig..s gibi marketlere...

merhabalar.Doğum günleri yaklaştı aldı hepimizi bir telaş.Biz,büyük oğlumun ilk doğumgünü için bir tekne kiralamıştık ailelerimiz ve arkadaşlarımızla yaklaşık 30 kişiydik ve 4 saat boyunca boğazı gezmiştik.Pasta,börek,müzik falan derken çok güzel geçmişti.Tabi oğlum ağustos doğumlu olunca bu tekne fikri süperdi.Şimdi 2. oğluşuma da ilk doğum günü için böyle bir değişiklik yapmayı düşünüyoruz.Bir mekan arıyorum şimdi brunch yapmayı düşünüyoruz.Böyle arkadaşlarla ve ailemizle beraber keyifli bir kahvaltı,tabi etrafı süsleyeceğiz,bir palyaço getireceğiz,arkadaşlarımın hepsinin çocukları var palyaço çocukları eğlendirecek,sonra pasta kesilecek.Bakalım inşallah kafamıza göre güzel bir yer bulabiliriz.Benim kafamdaki, ilk doğum günü için yapacağım etkinlik bu.Ha bu arada,görümcemin söylediği bir fkir var ,kurabiyeler yapılıyormuş üzerinde isim yazan bnlar tek tek paketleniyormuş doğumgünü sonrasında arkadaşlarıma birer tane bunlardan vereceğim.

kızlar hepiniz doğum gününde bişiyler yapmayı planlıyorsunuz ben diyarbakırda oturuyorum eşim görevi nedeniyle rusyaya gönderdiler ben deşuan izmirdeyim annemlerdeyim kayınvalidemlerde burada hangş evde yapıcam nasıl olucak hiç bir fikrrim yok bilmiyorumkismile heralde ikiyerde kutlanır ama nasıl hazırlık olur bilmiyorum ama annemlerde kutlarsak evi süsleyip tüm yakınlarımı davet etmeyi düşünüyorum... baklaım 6 kasımda ne olucak allahım tüm bebişlere nice yaşlar nasip etsin hepsini öpüyorum opuyorumnanaktan bu arada kızıma nestle vepınarın ilk adım sütlerini içiriyorum yaklaşık 1 aydır sizlerde içiriyormusunuz

gerçekten hiç aklıma gelmemişti. orda bakıcam ilk fırsatta teşekkrüler zemuszemus

laremmmm neredesin canimmmm kac gundur yoksun merak ettim???
yoksa bizim kucuk bey gibi bilg gordumu atliyor vuruyor butun tuslara basiyor...
offf yani bazen bilg basina gecmek iskence gibi oluyor yoksa mert te ayni mi?????

laremmmm neredesin canimmmm kac gundur yoksun merak ettim???
yoksa bizim kucuk bey gibi bilg gordumu atliyor vuruyor butun tuslara basiyor...
offf yani bazen bilg basina gecmek iskence gibi oluyor yoksa mert te ayni mi?????

begonvilcim aynen dediğin gibi mert uyanıkken pc'nin başına geçemiyorum.pat pat pat vuruyor,tuşlara basıyor,yani rahat vermiyor.uyurkende anca etrafı topla,çamaşırları ayarla,bulaşık mak boşalt,yemek yap,utu yap falan zaman geçıveriyor.
oturduğumuz odanın kapısını kapatıyorumhava serinledi diye illa dışarı çıkacak evi gezecek,kapıyı açtırıyor oda oda geziyoruz,çiçeklere duvardaki resimlere dokunuyor,mırıl mırıl bir şeyler anlatıyor.hangi odaya gideceğini kendisi seçiyor.istediğini yapmazsan mızıklıyor.tam afacan oldu çıktı başıma.duvarda bir ataturk takvimi var ata ata diye bağırıp benim kucağıma geliyor illa yanına gitmek istıyor.dokunuyor falan tamam oğlum hadi gidelim diyorum ayrılmıyor dakikalarca duvara yapışık şekilde kucağımda mertle duruyorum-tatlicadiarzu-yani yoruluyorum:)
haftaya annemde olacağım merak etme canım,çok opuyorum bebişlerini

bende baktım mothercarede oğlumun bedeninden kalmamıştı.3'lu paketlerde tulumlar varya onlardan aldım,çok şeker oldu bebişim onlarla.çıtçıtlı badilerini çok seviyorum mothercare'in yıka yıka hiç birsey olmuyor,penyeside çok guzel yumuşacık.:lepi:

ben emziriyorum kahvaltılarda ve gece tahıllarında hipp3 kulanıyorum elımdekı kutu bitince sute geçeyım dıye düşünüyorum ama hangisinden vermem gerektığını açıkçası bilmiyorum.çocuk sutumu vermeli,kutu sutlerden mi yoksa gunluk pastorıze sutlerden mı vermeli araştırmak lazım.çocuk sutleri hakkında pek iyi şeyler duymadım ama ne kadar doğru onuda bilmiyorum,yanı benim bu sut konusunda kafam çok karışıkbilmiyorumkismile:uhm:

ya bende ne zamandır aynı şeyi düşünüyorum hangi sütü vermeliyim? galiba en iyisi günlük süt gibime geliyo çocuk sütü hakkında bilgim yok ama mutlaka birşeyleriyle oynamışlardır herşeyin en güzeli doğal olanı bakalım nasıl ve hangisini vereceğiz bizim bebe biberonda almıyo bardaklamı içircem :)) eline veririm biberonu eme eme uyur diyodum ama hayırlısı cokacimcoook

selam canim iyi olmaniza sevindim mert e bak ne guzel atamizi ogrenmis simdiden
aferin onaopuyorumnanaktan evet canim haklisin en ufak zamani isle gucle doldurmak zoorundayizyoksa basa cikilmiyor. Annen nerede oturuyor izmir de mi? gidince isallah biuraz rahat edersin ananesi ilgilenirse iyi olur vallaopuyorumnanaktan

sut konusunu doktora danisip oyle karar vereyim diyorum ben ne yapacagiz ama
kizlar sutunuzun kiymetini bilin valla nartan in aylik sut masrafi 90 tl tutuyordu
sut hem besleyici hem de ekonomikmis hic dusunmezdim......

larem o penye 3 lu tulumlar bende baktim da rahat oluyor mu bebege pek
hareket ozgurlugu saglamiyor gibi geliyor bana ben tulumu tam uyurken giydirip
uyaninca hemen cikariyorum zaten istemiyor cekip cikartmaya calisiyor ama sicacik
yatiyor vallahi geri goturme dusuncesiyle almistim simdi hic iade etmeyi dusunmuyorum

ben de optum sizi annenden gorusuruzzzzzz opuyorumnanaktan

kizlar neredesiniz ayol? kimse ugramiyor artik buraya....
su garip iyi mi kotu mu belli olmayan havalari atlatsak hasta
etmeden cok sevinecegim evlerin ici disariya gore soguk disarisi
bugun gunes vardi coook sicak ben tisortle terledim ogluma
hem uzun kollu citcitli badi hem de tisort uzun kollu sicak oldu
tabi sonra uzerindekini cikardim ne yapacagimi sasirdim simdi
burnu akiyor umarim bununla atlatir sabah ihlamur vereyim bari...

begonvil cnm, bizimki de bu havalardan dolayı üşütmüştü burnu akıyodu:) ıhlamur da içiremedim püskürttü hep ben de d r a götürdüm bi burun spreyi ile öksürük için ilaç verdi bronşit dedi bronşit salgını var dedi bence önemse ve dr a götür derim sen bilirsin ama geçmiş olsun

sagol sekercik dun biraz akti ama ne aksam ne de bugun akmadi
tabi oksuruk falan olsa surekli aksa dr a gotururum ihmal etmem...

ahhh canim ya bronsit mi olmus? kiyamam ben iste ne giydirecegimizi
napacagimizi sasirdik valla bu havalar sicak mi soguk mu?
senin oglusuna da cok gecmis olsun opuyorumnanaktan

saol cnm ama bronşit mikraobik bi hastalıkmış dr öyle dedi ben de şaşırdım üşütmeden sanıyordum hep ama atlattık ilaçları güç bela içirdik oğlana geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…