ya kızlar doğumgününde napıcaz hiç konuşmuyoruz birbirimize fikir verelim beni bi tasadır aldı
şimdi burda kimsemiz yok annem babam bizimle kalıyor bi de şimle ben. kimse gelmicek yani misafir olarak
ama ilk doğumgünü çocuğun fotoğraf çekicez kameraya alıcaz bi şeyler yapmak lazım diye de düşünüyorum
bi tek renk renk balonlar aldım ikramık hazırlamıcam öyle fazla biz bizeyiz çünkü. bebeğe odaklı bişeyler yapmayı düşündüm balonlara bayılır mesela onun yiyebileceği pasta kurabiye yapacağım.
başka ne yaparız bilmiyorum
cnm bence bi gün önceden akşam sarma sarılabilir ertesi gün pişirmek üzre.evettt ya bende düşünüyorum neler yapsam diye evi süsleme kısmı tamam pasta yaptırmayı düşünüyorum bebekli pembe renkli olabilir. birde o gun için kızımı fotoğrafçıda resim çektirmek istiyorum. doğduğu gunden bugune kadar olan resimlerinden bir cd hazırlamaya çalışıyprum başladım. doğum gununde herkes seyreder hem müzikli olacağından güzel olur diye düşünüyorum. yemek faslı tabi en zor o geliyor çalıştığımdan dolayı. neler yapabiliriz başkaa ?
kasım anneleri doğum günü süsleri arıyorum antalya ya yeni taşındım kemer de oturuyorum. ve hiçbiryeri bilmiyorum. nerden bulabilirim parti malzemelerini yardımcı olursanız çok sevinirim. internette var ama gözle görmek başka tabi teşekkürlerr şimdiden.
cnm ben d. günü süslerini marketten almayı düşünüyorum hemen her büyük markette var oyuncaklara yakın bölümlere koyuyorlar hatta balonları geçen hafta pazardan aldım:) bence internet yerine markete bak mig..s gibi marketlere...
minek35
laremmmm neredesin canimmmm kac gundur yoksun merak ettim???
yoksa bizim kucuk bey gibi bilg gordumu atliyor vuruyor butun tuslara basiyor...
offf yani bazen bilg basina gecmek iskence gibi oluyor yoksa mert te ayni mi?????
kizlar ben de mothercare den uyku tulumu aldim gece ustunu hic ortmedigi icin
klima acsam da buz gibi oluyor eller ayaklar disi polar ici pamuk gibi yani polar
degil en azindan icine ince badi citcitli altina ince pijama o sekilde baya tedirginim
ama simdi boyle giydirirsem cok soguk gunlerde napacagim diye? ama klima da iyi
degil havayi kurutuyor buhar lazim o da sesli calisiyor falan tecrubesizlik iste
almisiz gecen sene gerci antalya diger illere gore sicak ama maalesef dogal gaz yok
sadece klima....
kızlar hepiniz doğum gününde bişiyler yapmayı planlıyorsunuz ben diyarbakırda oturuyorum eşim görevi nedeniyle rusyaya gönderdiler ben deşuan izmirdeyim annemlerdeyim kayınvalidemlerde burada hangş evde yapıcam nasıl olucak hiç bir fikrrim yok bilmiyorumkismile heralde ikiyerde kutlanır ama nasıl hazırlık olur bilmiyorum ama annemlerde kutlarsak evi süsleyip tüm yakınlarımı davet etmeyi düşünüyorum... baklaım 6 kasımda ne olucak allahım tüm bebişlere nice yaşlar nasip etsin hepsini öpüyorum opuyorumnanaktan bu arada kızıma nestle vepınarın ilk adım sütlerini içiriyorum yaklaşık 1 aydır sizlerde içiriyormusunuz
ben emziriyorum kahvaltılarda ve gece tahıllarında hipp3 kulanıyorum elımdekı kutu bitince sute geçeyım dıye düşünüyorum ama hangisinden vermem gerektığını açıkçası bilmiyorum.çocuk sutumu vermeli,kutu sutlerden mi yoksa gunluk pastorıze sutlerden mı vermeli araştırmak lazım.çocuk sutleri hakkında pek iyi şeyler duymadım ama ne kadar doğru onuda bilmiyorum,yanı benim bu sut konusunda kafam çok karışıkbilmiyorumkismile:uhm:
begonvilcim aynen dediğin gibi mert uyanıkken pc'nin başına geçemiyorum.pat pat pat vuruyor,tuşlara basıyor,yani rahat vermiyor.uyurkende anca etrafı topla,çamaşırları ayarla,bulaşık mak boşalt,yemek yap,utu yap falan zaman geçıveriyor.
oturduğumuz odanın kapısını kapatıyorumhava serinledi diye illa dışarı çıkacak evi gezecek,kapıyı açtırıyor oda oda geziyoruz,çiçeklere duvardaki resimlere dokunuyor,mırıl mırıl bir şeyler anlatıyor.hangi odaya gideceğini kendisi seçiyor.istediğini yapmazsan mızıklıyor.tam afacan oldu çıktı başıma.duvarda bir ataturk takvimi var ata ata diye bağırıp benim kucağıma geliyor illa yanına gitmek istıyor.dokunuyor falan tamam oğlum hadi gidelim diyorum ayrılmıyor dakikalarca duvara yapışık şekilde kucağımda mertle duruyorum-tatlicadiarzu-yani yoruluyorum:)
haftaya annemde olacağım merak etme canım,çok opuyorum bebişlerini
ben emziriyorum kahvaltılarda ve gece tahıllarında hipp3 kulanıyorum elımdekı kutu bitince sute geçeyım dıye düşünüyorum ama hangisinden vermem gerektığını açıkçası bilmiyorum.çocuk sutumu vermeli,kutu sutlerden mi yoksa gunluk pastorıze sutlerden mı vermeli araştırmak lazım.çocuk sutleri hakkında pek iyi şeyler duymadım ama ne kadar doğru onuda bilmiyorum,yanı benim bu sut konusunda kafam çok karışıkbilmiyorumkismile:uhm:
begonvil cnm, bizimki de bu havalardan dolayı üşütmüştü burnu akıyodu:) ıhlamur da içiremedim püskürttü hep ben de d r a götürdüm bi burun spreyi ile öksürük için ilaç verdi bronşit dedi bronşit salgını var dedi bence önemse ve dr a götür derim sen bilirsin ama geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?