aaaa canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ikinci bebiş buda kız olurda ikisinide tatmış olursun inş. ama öncelik sağlık tabiki ...bengovilde hamile onunki daha büyük ama 4 5 aylık olabilir sağlıklı doğurmak nasip olsun bende polikistik overliyim korunmuyorum ama dikkat ediyoz şimdilik vereliniortakSelam kızlar nasılsınız
uzun zamandır girmiyordum buraya
bir haberim var 8 haftalık hamileyim
polikistik over olduğum için korunmuyordum bir baktım midem bulanıyor hemen test yaptım cok sasırdım
berk de 5 ay tedavi görmustum hamile kalmak için su testlerden kaç kere yapmıstım 2 cizgi gormek için ama simdi 2 cizgiyi birden gorunce sok oldum
biliyorsunuz tansiyon ve seker problemlerim var doktor kontrolunde doğurmaya kara verdim
2011 kasım annesi olmayı planlarken 2011 mayıs annesi olacağım
aranızda var mı baska hamile olan? biliyorum cok erken oldu ama allahın hikmeti, evlendiğimden beri hiç korunmamıstım olacağı varmıs:) h<yırlısı i,nsallah
umarım siz ve bebişleriniz cok iyidir yas gunumuze de az kaldı artık hazırlıklar ne alemde biz evde yapacağız buyuk ihtimal.
hepinize sevgiler
Selam kızlar nasılsınız
polikistik over olduğum için korunmuyordum bir baktım midem bulanıyor hemen test yaptım cok sasırdım
berk de 5 ay tedavi görmustum hamile kalmak için su testlerden kaç kere yapmıstım 2 cizgi gormek için ama simdi 2 cizgiyi birden gorunce sok oldum
biliyorsunuz tansiyon ve seker problemlerim var doktor kontrolunde doğurmaya kara verdim
aranızda var mı baska hamile olan? biliyorum cok erken oldu ama allahın hikmeti, evlendiğimden beri hiç korunmamıstım olacağı varmıs:) h<yırlısı i,nsallah
umarım siz ve bebişleriniz cok iyidir yas gunumuze de az kaldı artık hazırlıklar ne alemde biz evde yapacağız buyuk ihtimal.
hepinize sevgiler
applearzucum cnm hayırlısı olsun çok sevindim ben de fazla beklemicem ikinci için.
aaaa canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ikinci bebiş buda kız olurda ikisinide tatmış olursun inş. ama öncelik sağlık tabiki ...bengovilde hamile onunki daha büyük ama 4 5 aylık olabilir sağlıklı doğurmak nasip olsun bende polikistik overliyim korunmuyorum ama dikkat ediyoz şimdilik vereliniortak
Selam kızlar nasılsınız
hepinize sevgiler
larem sormayi unuttum geldi mi adim adim egitim setin mert i hizli bir egitimden
gecirdin mi annesi?kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar nasılsınız
hepinize sevgiler
cnm ben doğımdan hemen sonra kırkım çıkınca gitmiştim çağırmıştı dr, o zaman rahmime iyice bakmıştı hatta bana yara var yakmamız lazım da demişti ama ben hep salladım bugüne dek. daha da bekletiyorum:) aman ihmal işte...Ne kadar güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Applearzu....Ben doktora doğumdan sonra gitmemiştim rahim ne durumda bilmiyorum ama ben korunuyorum 1.ye bakacak kimse yok bakıcı derdine düştüm 2. olsa daha zor....
Ben iki yıl sonra 2.yi düşünüyorum....
bu arada kızlar kızımın 4 tane de azı dişi çıktı.Diş konusunda bereketliyiz.12 tane dişi oldu şimdiden....kaydirigubbakcemile3
erkek bebiş anneleri bir sorum olacaktı miniklere soğuklarda kulotlu çorap giydirecek mısıniz.bir sakıncası varmıdır acep.:hulya:
erkek bebiş anneleri bir sorum olacaktı miniklere soğuklarda kulotlu çorap giydirecek mısıniz.bir sakıncası varmıdır acep.:hulya:
sakıncası yoktur elbet,
ben büyük oğluma hep giydirdirmiştim.bu haftada ardaya aldım fakat daha giydirmedim.
patikle pantolonda giydiriyorum ben altına
ben gece giydiryorum külotlu çorap üstüne badi ve uyku tulumu gündüzde çorabın üstüne eşorfman giydiriyorum sıcacık tutuyo ama kuzuları...ya kızlar kızım 2gündür sürekli bağırıyo offf çok yorucu geçioo...sizkuzuları haftada kaç yıkıyosunuz...benim klima 1tek oturma odamda var alıyom küveti orda yıkıyom havalar soğukkk
canım izmir buz gibi bu ara malesef bizde şaşırdık ilk defa ekimde klima açıyoz evde külotlu çorap daha ince oluyo canım altında biraz daha soğuyunca pijama çünkü üstünü hiç örttürmüyo onun için mecbur giydiriom evlerimiz 18derecebircancım sen izmir de değilmisin,şimdilik çok soğuk yokda ondan dedim?gece için hem uyku tulumu hem kulotlu çorap ağır gelmezmi?ince bir pijamanın ustune giydirsen uyku tulumunu nasıl olur?aslında bende nasıl giydıreceğimi bilemiyorum senin kuzu terlemiyorsa sorun yoktur.of ya hasta etmeden atlatsak şu mevsim geçişlerini,bir serin ,bir ılık insan ne yapacağımı şaşırıyor.
haftada 2 kere yıkıyorum artık.daha soğuduğunda hava 1' e duşururum.
senin kızın dişleri geliyordur ondandır buyuk ihtimalle huysuzluğu.
canım izmir buz gibi bu ara malesef bizde şaşırdık ilk defa ekimde klima açıyoz evde külotlu çorap daha ince oluyo canım altında biraz daha soğuyunca pijama çünkü üstünü hiç örttürmüyo onun için mecbur giydiriom evlerimiz 18derece
Selam kızlar nasılsınız
hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?