2009 Kasm Anneleri

aaaa canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ikinci bebiş buda kız olurda ikisinide tatmış olursun inş. ama öncelik sağlık tabiki ...bengovilde hamile onunki daha büyük ama 4 5 aylık olabilir sağlıklı doğurmak nasip olsun bende polikistik overliyim korunmuyorum ama dikkat ediyoz şimdilik vereliniortak

applearzucum cnm hayırlısı olsun çok sevindim ben de fazla beklemicem ikinci için.

Ne kadar güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Applearzu....Ben doktora doğumdan sonra gitmemiştim rahim ne durumda bilmiyorum ama ben korunuyorum 1.ye bakacak kimse yok bakıcı derdine düştüm 2. olsa daha zor....
Ben iki yıl sonra 2.yi düşünüyorum....
bu arada kızlar kızımın 4 tane de azı dişi çıktı.Diş konusunda bereketliyiz.12 tane dişi oldu şimdiden.... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah daha kolay geçer bu seferki benimde 3-4 gün geçti bi ay bide istemeden korunmazsız bi durum olunca panikledim bende 2. düşünüyorum ama bu kadar çabuk istemiyorum açıkçası yinede kısmet diyorum hayırlısı neyse o olsun

larem sormayi unuttum geldi mi adim adim egitim setin mert i hizli bir egitimden
gecirdin mi annesi?kaydirigubbakcemile3

geldi canım,başladık ilk kıtap 9 aylık bebekler için olduğundan oğluma çok kolay geldi.derslerini çalıştı bende iyi notları kaptızemuszemus
şaka bir yana ilk kıtapı hallettık gibi,bazen sıkılıyor çok kasmadan oyun oynar gibi yavaş yavaş bakıyoruz,inceliyoruz.ıyı gıdıyor.sizde durumlar nasıl,nartan ilgileniyor mu?

hayırlısı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

erkek bebiş anneleri bir sorum olacaktı miniklere soğuklarda kulotlu çorap giydirecek mısıniz.bir sakıncası varmıdır acep.:hulya:

cnm ben doğımdan hemen sonra kırkım çıkınca gitmiştim çağırmıştı dr, o zaman rahmime iyice bakmıştı hatta bana yara var yakmamız lazım da demişti ama ben hep salladım bugüne dek. daha da bekletiyorum:) aman ihmal işte...
ben de korunuyorum daha doğrusu eşim korunuyor. dr bize öyle önerdi hap ya da spiral önermedi yara yakıldıktan sonra doğum kontrol yöntemini konuşuruz dedi ama yaktıramadım gitti hep bir şeyler giriyor sürekli bahaneler çıkıyor. bi sıkıntı da hissetmiyorum ya erteliyorum işte.
maşallah azı çıktı demej bizim oğlan da sabah beri kulağını çekiştiriyormuş kulak kıpkırmızı olmuş geçen hafta dr a gitmiştik dr bakmıştı kulağında bişey yoktu heralde diştendir diyorum umarım öyledir dr a burdan gitmek 1 saatimi alıyor otobüsle:) başka dr a da güvenemiyorum. bizim daha dört dişimiz var ama çok şeker görünüyor.
ben ara vermeden istiyorum oğlanın emme işi bitsin de çocuğu sütünden etmek istemiyorum eve gelince hmen emişmeye başlıyoruz ct evdeydim o gün bişey yemedi akşama kadar emdi:) geldi gitti emdi ben de dokunmadım bi günü var haftada çocuğun:)
erkek bebiş anneleri bir sorum olacaktı miniklere soğuklarda kulotlu çorap giydirecek mısıniz.bir sakıncası varmıdır acep.:hulya:

,cnm ben geçen sene de giydirdim bu sene de giydircem dapdar almadıkça sorun olmaz diyorum zaten bezi de var ya altında. hatta biz evde giydiriyoruz cnm havalar çok soğuk:) pazar günü de araba desenli bi külotlu çorap aldık oğlan bayıldı:))))

sakıncası yoktur elbet,
ben büyük oğluma hep giydirdirmiştim.bu haftada ardaya aldım fakat daha giydirmedim.
patikle pantolonda giydiriyorum ben altına

sakıncası yoktur elbet,
ben büyük oğluma hep giydirdirmiştim.bu haftada ardaya aldım fakat daha giydirmedim.
patikle pantolonda giydiriyorum ben altına

sağolun kızlar,aldım 2 tane bugun.e-bebek mağazalarında antibakteriyel,terletmeyen,cildin hava almasını sağlayan kulotlu çoraplar var bilginize.a.s

ben gece giydiryorum külotlu çorap üstüne badi ve uyku tulumu gündüzde çorabın üstüne eşorfman giydiriyorum sıcacık tutuyo ama kuzuları...ya kızlar kızım 2gündür sürekli bağırıyo offf çok yorucu geçioo...sizkuzuları haftada kaç yıkıyosunuz...benim klima 1tek oturma odamda var alıyom küveti orda yıkıyom havalar soğukkk

şekerim ben oğluşumu hava soğuk değilse haftada iki kez yıkıyorum soğuksa bir kez bizim de kombi merkezi sistem anca yandı güneş filan çıkıyo bazen salona vuruyosa hemen banyoda yıkayıp getiriyorum zaten nezleydi yavrum biraz korudum yani son günlerde. bircan bi ağrısı olmasın karnı filan ağrımasın? ya da belki diş çıkarıyordur bi sıkıntısı olsa gerek.

bircancım sen izmir de değilmisin,şimdilik çok soğuk yokda ondan dedim?gece için hem uyku tulumu hem kulotlu çorap ağır gelmezmi?ince bir pijamanın ustune giydirsen uyku tulumunu nasıl olur?aslında bende nasıl giydıreceğimi bilemiyorum senin kuzu terlemiyorsa sorun yoktur.of ya hasta etmeden atlatsak şu mevsim geçişlerini,bir serin ,bir ılık insan ne yapacağımı şaşırıyor.
haftada 2 kere yıkıyorum artık.daha soğuduğunda hava 1' e duşururum.
senin kızın dişleri geliyordur ondandır buyuk ihtimalle huysuzluğu.

canım izmir buz gibi bu ara malesef bizde şaşırdık ilk defa ekimde klima açıyoz evde külotlu çorap daha ince oluyo canım altında biraz daha soğuyunca pijama çünkü üstünü hiç örttürmüyo onun için mecbur giydiriom evlerimiz 18derece

o zaman haklısın canım giydir tabi,bende izmirdeyım ama bizim ev 20 21 derece daha klıma falan kullanmıyoruz ama yakındır kullanmamız.bende uyku tulumu alacağım bizimkide çok açınıyor geceleri.terletmeyen,kullanışlı bir sey bulmam lazım.hafta sonu bir kaç yere baktım ya çok inceydiler yada polar tarzı tulumlar vaerdı.penye,pamuklu birsey istıyorum ben.

selam canim hayirli olsun bebegin ben de mart 2011 annesi olacagim hayirlisiyla..:ecrin_bebek:

kizlar ben de mothercare den uyku tulumu aldim gece ustunu hic ortmedigi icin
klima acsam da buz gibi oluyor eller ayaklar disi polar ici pamuk gibi yani polar
degil en azindan icine ince badi citcitli altina ince pijama o sekilde baya tedirginim
ama simdi boyle giydirirsem cok soguk gunlerde napacagim diye? ama klima da iyi
degil havayi kurutuyor buhar lazim o da sesli calisiyor falan tecrubesizlik iste
almisiz gecen sene gerci antalya diger illere gore sicak ama maalesef dogal gaz yok
sadece klima....

evet aslında böle alıştırıyoruz kışın daha da ince gelicek ben şuan içine yarım kollu çıt çıtlı üstüne penye bi bady altına külotlu çorap giydiriyorum kışın içinede uzun kollu çıt çıtlı bady giydiririm artık...

gunaaydin kasim anneleri gunaydin tatli mi tatli hatta daha da tatli
olma yolunda ilerleyen kasim bebekleri nasilsiniz isallah kizlar?
bizim kucuk bey dun gece hic uyumadi desem yeridir habire uyandi
bir iki defa gittim uyutmaya calistim yatagina koydum yok aninda uyaniyor
ve agliyor kucakta uyuyacakmis beyefendi tabi annesi 4 aylik hamis
beli agriyor oyle kucakta gezdirip uyuyatacakmis nerdeeeeee sanssiz isteeee

oylece yatirdim yatagina biraz agladi uyudu sonra yine agladi sonra yine uyudu
sabaha kadar neredeyse yarim saattte bir uyandi napacagimi sasirdim cokta
kucagima alamiyorum umarim alisir tez zamanda yoksa kendisi icinde benim icin de
zor olacak.....

su kendi kendine uyumayi ogretme metodu varya siddetle karsi cikiyordum
uygulayan birisiyle konustum 1 haftayi bile bulmamis 3-4 gunde alismis oglu
bizim doktor da alistirin uyku ogrenilebilir birseydir dedi bir de hamisligim
hadi su aralar kucagimda dolastirarak uyutabilsem de tek basina bakan birisi
olarak 7-8 aylik olunca napacagim???? bir cozum bulamiyorum kizlar
denesem mi acaba su yontemi?

cnm uyutma yöntemini ben de biliyorum ama he rbebeğin uykusu farklı oluyor diye düşündüm bir de kıyamadım ya her akşam aynı kalkmıyorlar ki. bazen bi drtleri oluyor sık uyanıyorlar onun açlıkla filan ilgisi yok huzursuzlukla ilgisi var bence. istersen dene ben denemezdim ama. ben çok sık kalkınca yanıma alıyorum aramızda yatırıyoruz o zaman baya uyuyo. hem de sık sık kalksa da yatarak emzirebiliyorum en azından kokumla uyuyor sakinleşiyor işte ama bunu çok sık yapmıyoruz yoksa alışır dalınca da hemen yatağına taşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…