giremiyorum çünkü işten ayrıldım geçen hafta oğlumla başbaşayız artık
selam canim zaten dusunuyordun degil mi? ogluna bakmayi ilgilenmeyi istiyordun
oglun ve senin adina sevindim ne guzel zaman gecirirsin ahhhh canim oglunda
mutlu olur anne gibisi var mi??zemuszemus
selam canim iyi olmaniza sevindim mert e bak ne guzel atamizi ogrenmis simdiden
aferin onaopuyorumnanaktan evet canim haklisin en ufak zamani isle gucle doldurmak zoorundayizyoksa basa cikilmiyor. Annen nerede oturuyor izmir de mi? gidince isallah biuraz rahat edersin ananesi ilgilenirse iyi olur vallaopuyorumnanaktan
sut konusunu doktora danisip oyle karar vereyim diyorum ben ne yapacagiz ama
kizlar sutunuzun kiymetini bilin valla nartan in aylik sut masrafi 90 tl tutuyordu
sut hem besleyici hem de ekonomikmis hic dusunmezdim......
larem o penye 3 lu tulumlar bende baktim da rahat oluyor mu bebege pek
hareket ozgurlugu saglamiyor gibi geliyor bana ben tulumu tam uyurken giydirip
uyaninca hemen cikariyorum zaten istemiyor cekip cikartmaya calisiyor ama sicacik
yatiyor vallahi geri goturme dusuncesiyle almistim simdi hic iade etmeyi dusunmuyorum
ben de optum sizi annenden gorusuruzzzzzz opuyorumnanaktan
begonvil cnm çok çok geçmiş olsunnn Alah korumuş valla ama sen kendini suçlama olacağı varmış ucuz atlatmışsınız gene de ama karnındakini de düşünmen lazım cnm tabii kendini de...
bizimki de az önce ben koltukta oturuoydum o da karşıkiş koltuğa tutunmuş oynuyodu birden kollarını havaya kaldırdı güm die sırt üstü yere çakıldı kafasını fena vurdu hemen kucakladım emzirdim
benm de işim oluyo odada asla yalnız kalmak istemiyo wc ye bile gidemiyorum ciyak ciyak bağrıyo mutfağa getiriyorum buzdolabının üstüne onun erebileceği noktaya bikaç magnet tutturuyorum onlarla oyalanıyo aklında bulunsun cnm baya iyi oluyo
tesekkur ederim sekercik bugun daha allahim beterinden korudu gozune de gelebilirdi
iyi hemen toparladi dr bir kac gun puturlu ve kati gida verme dedi allahim hepimizin
bebeklerini korusun ogluna sda gecmis olsun canim bunlar duse kalka yuruyecekler de
en hafifinden olsa cok iyi olur vallaa
tesekkur ederim sekercik bugun daha allahim beterinden korudu gozune de gelebilirdi
iyi hemen toparladi dr bir kac gun puturlu ve kati gida verme dedi allahim hepimizin
bebeklerini korusun ogluna sda gecmis olsun canim bunlar duse kalka yuruyecekler de
en hafifinden olsa cok iyi olur vallaa
cnm bizimki de aynen öyle hep kuru yerde... alemsin kız sen... kask mı alıcan minnacık çocuğaaaaaaçok geçmiş olsun canım gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmio ya en ufak ihmal hemen bir vukaat bizimki kafayı hep vurduruyor yere ne yapıcam bilmiom bir çare bulamadım kaskmı alsam ne yapsam acaba??? heryerde halı var ufak boşluk buldumu direk oraya oturuyor ama çok tatlılar ya allahım korusun hepimizinkini:Saruboceq::Saruboceq:bu arada canım senin ikinci bebişin cinsiyeti ne merak ettim belli oldumu???
minikkkkkkkkkkkk kuzum Doğum günün Kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllar bizimle olsun güzel oğlum..... zaman ne güzelde geciyor sizinle iyiki varsınız ikiyi doğururdum sizi .... o minik ellerinde bizi gördüğünde alkış yapman yokmu yada şımarık şımarık yalandan ağlayıpda benden meme istemem yokmu yada utku nerdeymiş yaptığımızde kücücük deliğe girmeye çalışıp saklanmaya çalışman yokmu abini gördüğünde cığlıklar atman yokmu dünyalara bedel. hayat sizinle çok güzel miniklererim bana anneliliği birkez daha tattıran Yüce Allahıma binlerde kez şükürler olsun. çok teşekkür ederim bebeğim size iyiki varsınız iyiki doğurdum sizi anneniz sizi çok ama çok seviyor
çok geçmiş olsun canım gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmio ya en ufak ihmal hemen bir vukaat bizimki kafayı hep vurduruyor yere ne yapıcam bilmiom bir çare bulamadım kaskmı alsam ne yapsam acaba??? heryerde halı var ufak boşluk buldumu direk oraya oturuyor ama çok tatlılar ya allahım korusun hepimizinkini:Saruboceq::Saruboceq:bu arada canım senin ikinci bebişin cinsiyeti ne merak ettim belli oldumu???
minikkkkkkkkkkkk kuzum Doğum günün Kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllar bizimle olsun güzel oğlum..... zaman ne güzelde geciyor sizinle iyiki varsınız ikiyi doğururdum sizi .... o minik ellerinde bizi gördüğünde alkış yapman yokmu yada şımarık şımarık yalandan ağlayıpda benden meme istemem yokmu yada utku nerdeymiş yaptığımızde kücücük deliğe girmeye çalışıp saklanmaya çalışman yokmu abini gördüğünde cığlıklar atman yokmu dünyalara bedel. hayat sizinle çok güzel miniklererim bana anneliliği birkez daha tattıran Yüce Allahıma binlerde kez şükürler olsun. çok teşekkür ederim bebeğim size iyiki varsınız iyiki doğurdum sizi anneniz sizi çok ama çok seviyor
cnm bizimki de aynen öyle hep kuru yerde... alemsin kız sen... kask mı alıcan minnacık çocuğaaaaaa
he walla hem babasına hem kızıma ikiside kafayı gömmeyi ii biliyorlar:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?