2009 Kasm Anneleri

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

selam canim zaten dusunuyordun degil mi? ogluna bakmayi ilgilenmeyi istiyordun
oglun ve senin adina sevindim ne guzel zaman gecirirsin ahhhh canim oglunda
mutlu olur anne gibisi var mi??zemuszemus

evet canım düşünüyordum sadece biraz çabuk oldu her yeni yapığı şeyi görmek çok güzel deniz daha bi bağlandı bana çalışırken bu kadar arkamdan ağlamazdı

sgmus şekerim hayırlı olsun inş, ben senin adına da oğluşun adına da çok sevndm benm işim yarım gün genelde öğle gibi bitiyor ama arkamdan bazen ağlıyor iyice bağlandık biz nolucaz bilemiyorum içim parçalanıyor evden çıkarken bu sabah gene ağladı
kızlar bebişlerimiz ne kadar çabuk büyüdüler değil mi doğumgünleri de gitgide yaklaşıyor

kızım pazar gunu 11 ayını doldurcak bende 2 haftadır çalışıyorum. doğum izninden sonra çalışmamıştım kendimi hiç hazır hissetmiyordum artık çalışabilirim dediğim anda işe başladım. tum ilklerini ben göruyordum tabı ama artık öyle olamayacak en çok buna üzülüyorum. dun kızım 3 adım atmış nasıl üzüldüm anlatamam. birde eve dönerken sankı yol hiç bitmiyormuş gibi geliyor.

evet ne kadar cabuk buyuduler bidiklar ben hala inanamiyuorum 1 yasinda olacaklar cok
az kaldi buyudukcew daha da tatli olmaya basladi oglum soylediklerimi anliyor himm
falan gibi laflarla el isaretleriyle birseyler anlatmaya calisiyor allahim esirgesin....

begonvilcim annem de izmirde ama farklı semtlerdeyız arada gidip kalıyoruz.hem bizim için hem de oğlum için iyi oluyor.burda tek başımayım arda kuzenler yeğenler falan var.kalıbalık iyi geliyor benimde elım kolum dinleniyor vallakaydirigubbakcemile2

bende o dediğim tulumları değiştırip bir beden buyuğunden aldım şu an surundüğü için rahat olmadı ama yurumeye başladığı zaman iyi olacak ayaklarının altıda kaymasın diye zımpırtılar var ,benim hoşuma gitti.onunların dışındada evde hediye gelen iki tulum var yatarkan giydiriyorum ustunede uyku tulumunu çekiyorum sıcacık oluyor valla.

emzirdiğim halde devan sutune ayda 36 civarı veriyoruz sizinkininde o kadr tutması normalkafamçokkarıştı.evet doktora soralımda şu sut işini halledelim artık.

kızlar mert 29 unda 1 yaşına giriyor bu sebeple kan tahlili yaptırdım değerleri nasıl goreyım istedim.genel olarak iyi yalnız demiri alt sınır 13,5 olması gerekirken 10,2 çıktı.
-inek sutu vermiyorm
-demir damlasını 5.aydan beri kullanıyorum
-çorbalarında en az 5 gun kırmızı et,2 gun balık aradada tavuk oluyor.
-2,3 gunde bir yumurta sarısı veriyorum
-çorbalarda mercimek kullanıyorum
eeeee neden hala kansız anlamadım,sonucu doktora gostermedim daha o neder bilmiyorumohaoldumsmile

gecen sene bu gün snacımlarım vardı ama ben ne olduğuna dair bir anlam veremiyorum Zaman nasıl geciyorrrrrrrrrrr

kizlar dun oglum plastik bir askiyla oynamaya baslamis yatak odasinda
benn de mutfakta yemegin dibi tutmus ona bakmaya geldim 2 dakikaligina
yani sonra bir aglama sesi normal bir sey yalniz kaldi diye agliyor saniyorum
bir baktim agzinda kan damlaya damlaya geliyor nasil korktum nasil
sok oldum anlatamam hemen 0peceteyle sildim agzina baktim siyahlik var
hemen acile kosturduk tabi kani da yolda durdu zaten baktilar sadece kucuk bir yarikmis
iki disinin arasi ayrik zaten oraya denk gelmis her ihtimale karsi mide
filmini de cektirdik hani birsey yuttuysa diye offff kizlar ya omrumden omur gitti nartan
aglamayi birakti ben hala agliyordum dusunun onu oyle gorunce....

hep diyorum beyefendiyi yalniz birakmayacagim diye iste yemek yanmasa birakmazdim
iste icim icimi yedi onu da kap mutfaga gotur ama bugunlerde pek kucagima alamiyorum
amniosentez yaptirdim bir sure agir kaldirmak yok dedi dr yani tabi kaldiriyorum ama
mecbur kaldigim zamanlarda....

aman kizlar is guc olur bugun olmasa yarin olur bebeklerinize dikkat edin isi gucu mumkun
oldugunca birakin ben cok korktum ve kendimi suclu hissettim

begonvil cnm çok çok geçmiş olsunnn Alah korumuş valla ama sen kendini suçlama olacağı varmış ucuz atlatmışsınız gene de ama karnındakini de düşünmen lazım cnm tabii kendini de...
bizimki de az önce ben koltukta oturuoydum o da karşıkiş koltuğa tutunmuş oynuyodu birden kollarını havaya kaldırdı güm die sırt üstü yere çakıldı kafasını fena vurdu hemen kucakladım emzirdim
benm de işim oluyo odada asla yalnız kalmak istemiyo wc ye bile gidemiyorum ciyak ciyak bağrıyo mutfağa getiriyorum buzdolabının üstüne onun erebileceği noktaya bikaç magnet tutturuyorum onlarla oyalanıyo aklında bulunsun cnm baya iyi oluyo

tesekkur ederim sekercik bugun daha allahim beterinden korudu gozune de gelebilirdi
iyi hemen toparladi dr bir kac gun puturlu ve kati gida verme dedi allahim hepimizin
bebeklerini korusun ogluna sda gecmis olsun canim bunlar duse kalka yuruyecekler de
en hafifinden olsa cok iyi olur vallaa

cnm benm nası korktun kimbilir. ay sorma ya bu akşam da bi türlü uyumadı sıpa babası aldı götürdü en son yatak odasında uyuttu:) ben beceremedim bu gece vallaaa

çok geçmiş olsun canım gözümüzü üstlerinden ayırmaya gelmio ya en ufak ihmal hemen bir vukaat bizimki kafayı hep vurduruyor yere ne yapıcam bilmiom bir çare bulamadım kaskmı alsam ne yapsam acaba??? heryerde halı var ufak boşluk buldumu direk oraya oturuyor ama çok tatlılar ya allahım korusun hepimizinkini:Saruboceq::Saruboceq:bu arada canım senin ikinci bebişin cinsiyeti ne merak ettim belli oldumu???

minikkkkkkkkkkkk kuzum Doğum günün Kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllar bizimle olsun güzel oğlum..... zaman ne güzelde geciyor sizinle iyiki varsınız ikiyi doğururdum sizi .... o minik ellerinde bizi gördüğünde alkış yapman yokmu yada şımarık şımarık yalandan ağlayıpda benden meme istemem yokmu yada utku nerdeymiş yaptığımızde kücücük deliğe girmeye çalışıp saklanmaya çalışman yokmu abini gördüğünde cığlıklar atman yokmu dünyalara bedel. hayat sizinle çok güzel miniklererim bana anneliliği birkez daha tattıran Yüce Allahıma binlerde kez şükürler olsun. çok teşekkür ederim bebeğim size iyiki varsınız iyiki doğurdum sizi anneniz sizi çok ama çok seviyor

Son düzenleme:
cnm bizimki de aynen öyle hep kuru yerde... alemsin kız sen... kask mı alıcan minnacık çocuğaaaaaa

cnm çok duygulandım okurken
Allah her iki yavruna da sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu ömürler versin inş.

tesekkurler canim gecti sukur simdi zehir hafiye gibi arkasindayim mumkun
oldugunca yalniz birakmiyorum napalim boyleeeee kask fikrine cok guldum
ama taksa ben alirdim vallakaydirigubbakcemile3 yok canim yaaa belli degil henuz
bu oglumuda 18. haftada soylemisti cuma kontrole gidecegim belli olur sanirim
yani isallahsempatiksalakcinni

dogum gunu kutlu olsun utkunun nice yillara saglikla mutlulukla isallahhhhopuyorumnanaktan beni de duygulandirdin aglattin:gitme: zaten hamisim
duygusalim ayyy iyiki varlar yaaaa annelik ne guzel bir duyguymus tadina
doyamadim allahim isteyen herkese nasip etsinopuyorumnanaktan

iiyiki doğmuş annesi utkucum nice seneelre sağlıkla mutlulukla doğumgünü çocuğu olur bu akşam artık ooo....ne yapıcaksın atlatda bizede fikir versinkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…