2009 Kasm Anneleri

sekercik birsey soracagim yeni disler cikti mi? nartan in cikmadi daha
kasimaya basladi yine ama ortada yine yeni dis yok

selam kızlarrrr
cnm bizde hala dört adet diş mevcut bi tene daha çıkmadı:) kaşıyıp duruyo ama yok bizim dişler zor çıkıyo valla ben onu anladım bekliyoruz bakalım acelesi yok nasılsa her şeyi yiyebiliyo şimdi

mutlu yıllar bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı olurlar inşallah:) bebğiminde yarın doğumgünü ama kutlayamıyoruz ayın 10nda ev taşıyacm o yüzden her yer koli

bu sıralar çok dikkat etmek gerekiyor aşırı hareketlendiler.ben çalışıyorm geçende annemin elinde hoplarken sehpaya düşmüş gözünün üstü biraz yarılmış.tabi annem o sırada kanla görünce korkmuş bişey oldu diye oda bayılmış.şimdi hiç yanından ayırmıyor:)

mutlu yıllar bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı olurlar inşallah:) bebğiminde yarın doğumgünü ama kutlayamıyoruz ayın 10nda ev taşıyacm o yüzden her yer koli

uzulme suait olunca kutlarsin biz de babasi burada oldugu bir gun kutlayacagiz
zaten 1 yas bizim icin onemli onlar pek birsey anlamayacak pasta yiyemeyecek
arkadaslariyla oynayamayacak henuz onun icin pek takmiyorum kollarimda
ve saglikli ya bu bana yeter dogum gunleri daha cooookk kutlariz degil mi?..

kolay gelsin bu arada ev tasimak ne kadar zordur:1closedeyes:

kizlar ya bugun doktor kontrolum var diyorum bugun 29 ekim ve bu doktorlar calismaz ki
offff ya kafa gitti oglum akil fikir birakmadi yok uyku saati yok yemek meyve yogurt
saati aksam yemegi gunler nasil da su gibi akip geciyor yetisemiyorum vallahi

doğru çok zormuş ev taşıması inş yakın zamanda biter. eve taşınınca kutlamayı düşünüyorm inş bi sorun yada aksilik olmaz

onlar bizim herşeyimiz oluyorlar herşeyden ve herkesden önce onlar geliyor kendimizden bile önemli ve değerliler.hayatta en doğru yaptığım şey pişmanlık asla duymayacağm o benim hayatım

kasım anneleri merhaba dün oğlumu doktora götürdüm öksürük vardı hadi haftasonu gelior ilerlemesin diye özele götürdüm.gittik doktor beslenmemizi beğenmedi kilosu olması gerekenden biraz azmış kafa ölçümüde öyle.oğlum 23 kasım doğumlu boyu 75 cm kilosu 9240 baş çecresi 45.8 sizlerin nasıl benide sardı bir evham.Y eni bir beslenme listesi verdi alışması zor bir liste aklımada pek yatmadı açıkçası doktorumuza güvenmeme rağmen.listemi yazıyorum içim biraz rahatlasın sizlerde yorum yaparmısınız?
sabah 6-7 arası meme 8-8.30 arası kahvaltı(90 ml süt+yumurta sarısı+8-10 bisküvi+pekmez+lor peyniri)
12-12.30 arası yemek+çorba+pilav yada makarna,15.30-16 arası meyva maması 18.00-19.00 arası yemek+yoğurt +pilav yada makarna saat 10.00 da meme saat 12 de muhallebi sorun şu aralarda eline bisküvi salatalık gibi şeyler verilmeyecek dikkat ettiyseniz sabah kahvaltıdan başka süt yok gündüzleri uyurken bakıcısı sallayarak biberonla süt veriyordu biraz bizi zorlayacak bir liste lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

cnm bence bebeğinin kaç kg doğduğu önemli mesela benm oğlum en son 8.300 gibi bişi çıktı tartıda ama zaten 2.730 doğmuştu normal yani gelişimi.
ben saatli vermiyorum cnm, bence saatle vermek pek doğru değil, ne zaman acıkırsa o zaman yiyor ya da emiyor.
bi kere benm oğlum sabah o kadar şeyi aynı anda yiyemez çatlar sempatiksalakcinni 8-10 bisk ne demek ya... ben sabahları pekmez labne sıcak su ceviz rendesi azcık tereyağ azcık da organik toz mama katıyorum onu yiyor. bi de vitaminini ekliyorum anca minicik bi tabak yiyor o da bi saatte filan. mideleri küçücük büyütmeye ne gerek var?
sonra emiyor arada.
öğlende de uyanınca genelde çorba içiyor sadece çorbağa ekmek doğruyoruz bazen. ama hem yemek hem pilav vermiyoruz o kadar şey yiyemez ki ben bi yerd eokumuştum bebekler 3 adet makarna ile doyar ısrarcı olup yemekten soğutmayın diyorlardı bence doğru bu. yemek istemiyorsa asla ısrar etmiyorum. şişman olması iyi bişey değil bence.
ikindi gibi veya öğlen uykusundan uyanınca elma üzüm (hem siyah hem beyaz) muz bazen şeftali yani evde ne meyve varsa havuç bile bazen yoğurtla karıştırıyorum içine azcık mama katıyorum bi adet de organik bisküvi ekliyorum veriyorum ona bayılıyor tabağı silip süpürüyor
akşam biz ne yersek oturup bizimle yiyor ama gene azcık
sonra emiyor yatacağı zaman yani 9-10 arası da bazen pirinçli muhallebi veriyorum içine azcık irmik ve mama katıyorum bazen çorbadan kalanı içiyor bazen hiçbişey yemiyor sadece emip uyuyor tamamen bebeğimin seçimine bırakıyorum ona soruyorum istiyorsa yapıyorum
he bi de demir damlası veriyoruz o kadar.
biz yerken gelip bizimle elma üzüm filan yiyor.
hatta dün annemin tabağından acı biber kızartması bile yedi canı ne isterse yiyor. asla kısıtlamıyorum
artık bir yaşında sayılırlar her şyi yerler bal hariç bi sınır getirirsek yemek seçen çocuklarımız olur diye düşünüyorum
drlar bazen çok abartıyorlar sen annesi olarak ne hissediyorsan içgüdülerine güven bence. ben artık dr a beslenmeyi sormuyorum bile. o bazen uyarıyor işte yumurta akı yok gibi. süt henüz içirmiyorum 1yaş kontrolünde sorucam ok derse günlük süt içiricem çocuk sütü filan almayı düşünmüyorum bence günlük sütler daha sağlıklıdır.
ama dedim ya kendi hislerine güven arkadaşım o senin yavrun ne iyi gelir sen bilirsin huyunu suyunu yeme içme alışkanlıklarını en iyi sen bilirsin mesela burda arkadaşlar işte benm bebeğim şu kadar ml süt içti diyorlar benm oğlum asla o kadar içmez ya da yemez. her bebek farklıdır kendine göre bi yol belirle bence dr u da boşver:) saatle yedirmek mümkün mü? sensin o çocuğun dr. u!

merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.

merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.

mertimizi kocaman öpüyorum nice senelere kuzum allahım hepsini korusunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin de allah tamamına erdirsin insallah ben gecen hafta bobrek biyopsisi oldum idrarda protein kaçağı fazla ilerde preeklemsi riski yuksek bakalım sonucu ne cıkacak

biz artık saat 11 e gelince uyumayınca yatagına bırakıyoruz ağlıyor ama 10 dk içinde kendi kendi uyuyor biiz kendimiz uyutamıyoruz bir turlu , genel de artık hep boyle uyuyoruz

senin de allah tamamına erdirsin insallah ben gecen hafta bobrek biyopsisi oldum idrarda protein kaçağı fazla ilerde preeklemsi riski yuksek bakalım sonucu ne cıkacak

geçmiş olsun canım umarım sonuç ii çıkar:)) oğluşununda doğum günü kutlu olsun nice yıllara inş.

Deniz mert'im annesinin bircik oğluşu 1 yaşında
mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle iyiki doğdun iyiki benim oğlum oldun seni çok seviyorum deniztoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…