sekercik birsey soracagim yeni disler cikti mi? nartan in cikmadi daha
kasimaya basladi yine ama ortada yine yeni dis yok
kuzucuğum 1 yaşında:)
mutlu yıllar bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı olurlar inşallah:) bebğiminde yarın doğumgünü ama kutlayamıyoruz ayın 10nda ev taşıyacm o yüzden her yer koli
cnm bence bebeğinin kaç kg doğduğu önemli mesela benm oğlum en son 8.300 gibi bişi çıktı tartıda ama zaten 2.730 doğmuştu normal yani gelişimi.kasım anneleri merhaba dün oğlumu doktora götürdüm öksürük vardı hadi haftasonu gelior ilerlemesin diye özele götürdüm.gittik doktor beslenmemizi beğenmedi kilosu olması gerekenden biraz azmış kafa ölçümüde öyle.oğlum 23 kasım doğumlu boyu 75 cm kilosu 9240 baş çecresi 45.8 sizlerin nasıl benide sardı bir evham.Y eni bir beslenme listesi verdi alışması zor bir liste aklımada pek yatmadı açıkçası doktorumuza güvenmeme rağmen.listemi yazıyorum içim biraz rahatlasın sizlerde yorum yaparmısınız?
sabah 6-7 arası meme 8-8.30 arası kahvaltı(90 ml süt+yumurta sarısı+8-10 bisküvi+pekmez+lor peyniri)
12-12.30 arası yemek+çorba+pilav yada makarna,15.30-16 arası meyva maması 18.00-19.00 arası yemek+yoğurt +pilav yada makarna saat 10.00 da meme
sallayarak biberonla süt veriyordu biraz bizi zorlayacak bir liste lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.
senin de allah tamamına erdirsin insallah ben gecen hafta bobrek biyopsisi oldum idrarda protein kaçağı fazla ilerde preeklemsi riski yuksek bakalım sonucu ne cıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?