Deniz mert'im annesinin bircik oğluşu 1 yaşında
mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle iyiki doğdun iyiki benim oğlum oldun seni çok seviyorum deniztoşum
mertimizi kocaman öpüyorum nice senelere kuzum allahım hepsini korusunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.
mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle iyiki doğdun iyiki benim oğlum oldun seni çok seviyorum deniztoşum
onunda kutlu olsun doğumgünü kutlu mutlu olsun inş.:))Minik prensesimde bir yaşına girdi. zaman ne cabuk geçiyor... Allahım hepsine hayırlı ömürler versin.. amin
kasım anneleri merhaba dün oğlumu doktora götürdüm öksürük vardı hadi haftasonu gelior ilerlemesin diye özele götürdüm.gittik doktor beslenmemizi beğenmedi kilosu olması gerekenden biraz azmış kafa ölçümüde öyle.oğlum 23 kasım doğumlu boyu 75 cm kilosu 9240 baş çecresi 45.8 sizlerin nasıl benide sardı bir evham.Y eni bir beslenme listesi verdi alışması zor bir liste aklımada pek yatmadı açıkçası doktorumuza güvenmeme rağmen.listemi yazıyorum içim biraz rahatlasın sizlerde yorum yaparmısınız?
sabah 6-7 arası meme 8-8.30 arası kahvaltı(90 ml süt+yumurta sarısı+8-10 bisküvi+pekmez+lor peyniri)
12-12.30 arası yemek+çorba+pilav yada makarna,15.30-16 arası meyva maması 18.00-19.00 arası yemek+yoğurt +pilav yada makarna saat 10.00 da meme saat 12 de muhallebi sorun şu aralarda eline bisküvi salatalık gibi şeyler verilmeyecek dikkat ettiyseniz sabah kahvaltıdan başka süt yok gündüzleri uyurken bakıcısı sallayarak biberonla süt veriyordu biraz bizi zorlayacak bir liste lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.
Nice mutlu yıllara mert...sağlıklı mutlu huzurlu dolu dolu bir yaşam diliyorum mert için.tatlımı kocaman kocaman öpüyorum..
laremcim mutlu yillar oglusuna... dogum gununu kutlayan butun bebekkerin
dogum gunu kutlu olsun saglikli mutlu olurlar isllah omur boyu....
bu arada merak edenler icin bir oglum daha olacak hayirlisiyla ogluma
arkadas yani evde ana kralice olacagim uc erkekle
kesinlikle katılıyorum takmayacaksın ve kasmayacaksın.zaman zaman bebişlerin iştahlarında inişler çıkışlar oluyor.temmuz,ağustos eylulde toplam 600 gram alan oğlum son bir ayda 700gram aldı.ekstra hiç bir sey yapmadım sadece iştahı iyiydi hazırladıklarımı yediboyle saatle bir liste verilmesi ilginc her bebegin saati farkli benim oglum gece 9
saat uyur gunduz iki kere 1 saat uyur baska bebek gece 11 saat uyur gunduz uyumaz
falan oyle olunca da saatler otomatik degisir valla bizim dr coook rahatti valla
ben oglumun yemek saatlerini ihtiyaclarina gore belirledim sabah uyaninca
sut 1 saat sonra 8-8.30 gibi kahvalti oglen uykusu 10.30-11 gibi uyaninca 12.30 gibi meyve artik evde ne varsa pek bir cesitte kalmadi saat 14-14.30 gibi corbqa yemek artik ne varsa
16 gibi uyku uyaninca yogurt 1.5 hipp bebek biskuvisiyle haa oglen uykusundan once sut
aksam yemegi 19.30 saat 20.30 da da tekrar sut ve 21 uyku bunu belirlemem zor
oldu ama oldu sonunda gayet memnunum kilosu da iyi bu arada bebege kalorili
seyler verirsen kilo yapar cok kilo iyi degilki bence her gece pirinc unu ver bakalim
kof bir kilosu olur...
o kadar takma bence duzelir...
minikkkkkkkkkkkk kuzum Doğum günün Kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllar bizimle olsun güzel oğlum..... zaman ne güzelde geciyor sizinle iyiki varsınız ikiyi doğururdum sizi .... o minik ellerinde bizi gördüğünde alkış yapman yokmu yada şımarık şımarık yalandan ağlayıpda benden meme istemem yokmu yada utku nerdeymiş yaptığımızde kücücük deliğe girmeye çalışıp saklanmaya çalışman yokmu abini gördüğünde cığlıklar atman yokmu dünyalara bedel. hayat sizinle çok güzel miniklererim bana anneliliği birkez daha tattıran Yüce Allahıma binlerde kez şükürler olsun. çok teşekkür ederim bebeğim size iyiki varsınız iyiki doğurdum sizi anneniz sizi çok ama çok seviyor
kuzucuğum 1 yaşında:)
senin de allah tamamına erdirsin insallah ben gecen hafta bobrek biyopsisi oldum idrarda protein kaçağı fazla ilerde preeklemsi riski yuksek bakalım sonucu ne cıkacak
Minik prensesimde bir yaşına girdi. zaman ne cabuk geçiyor... Allahım hepsine hayırlı ömürler versin.. amin
Bebeklerinizin geçmiş doğum günü kutlu olsun arkadaşlar ....kesinlikle katılıyorum takmayacaksın ve kasmayacaksın.zaman zaman bebişlerin iştahlarında inişler çıkışlar oluyor.temmuz,ağustos eylulde toplam 600 gram alan oğlum son bir ayda 700gram aldı.ekstra hiç bir sey yapmadım sadece iştahı iyiydi hazırladıklarımı yedi
teşekurler tatlım,tum kasım meleklerinin doğum gunu kutlu olsun,allah yuzlerini hep guldursun,sağlıklı,huzurlu omurleri olsun bebişlerimizin.
oh ne guzel bir erkek daha, nartanın küçülenlerinin sahibi geldi demek:)hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.adını ne koyacaksınız belllı mi?en az nartan kadar değişik ve guzel bir isim bulmanız lazım:13:
aynı benimkide cnm ayakta durma çabaları ve birkaç adım bindebir aman isteeikleri zaman yürüsünler çok akıllandılar ama maşallah nedesem anlııyor cvp hazır komutlara uyuyor çok sevimliler çokkizlar ya tektek aklima geliyor yuruyen var mi aranizda oglum daha
ayakta durma ve birkac adim atma asamasinda o kadar bir de dis huzursuzlugu iyice birakti
ayakta durma calismalarini gel anneye diyorum oturup emekleyerek geliyor
aynı benimkide cnm ayakta durma çabaları ve birkaç adım bindebir aman isteeikleri zaman yürüsünler çok akıllandılar ama maşallah nedesem anlııyor cvp hazır komutlara uyuyor çok sevimliler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?