2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.

Nice mutlu yıllara mert...sağlıklı mutlu huzurlu dolu dolu bir yaşam diliyorum mert için.tatlımı kocaman kocaman öpüyorum..

yuhhhh yaaa bunları yerse varya dobiş olur ki zaten hayatta yiyemez bunları o doktor biraz abartmış be canım gün içinde ben bu kadar yemiom bide kaldı minikler oldu olucak kurufasülye pilav yapalım yanınada ikisoğan kıralım hayret bişi yaa her çocuk bir diilki belki yiyen vardır ama sen çocuğunu odoktordan iyi tanırsın ne yiyip yemiyeceğini de en iyi sen bilirsinnn doktoru boşvernasıl canı yemekistiosa öyle yedirrr acaba doktorun çocuğu varmıı merak ettim yazık o çocuğa versinde biz bakalım:13: seni ve bebişi öpüyorum en iyisini sen bilirsin diyorum fazlada doktora götürmemek lazım diorum tabi hastalıkolmadığı sürece
ben hem emziriyorum hemde yoğurt tarhana muhallebi bazen yemek bazen sadece süt falannn kilosuda iyi iki aydırda maşşah yürüyooo

merhaba kızlar ,dun doğum gunuydu oğlumun.onu çok seviyorum.canım benim o mis kokusu hep burnumda uyurken bile ozluyorum onu iyiki varsın bebeğim ve iyiki benim oğlumsun.

laremcim mutlu yillar oglusuna... dogum gununu kutlayan butun bebekkerin
dogum gunu kutlu olsun saglikli mutlu olurlar isllah omur boyu....

bu arada merak edenler icin bir oglum daha olacak hayirlisiyla ogluma
arkadas yani evde ana kralice olacagim uc erkekle

boyle saatle bir liste verilmesi ilginc her bebegin saati farkli benim oglum gece 9
saat uyur gunduz iki kere 1 saat uyur baska bebek gece 11 saat uyur gunduz uyumaz
falan oyle olunca da saatler otomatik degisir valla bizim dr coook rahatti valla
ben oglumun yemek saatlerini ihtiyaclarina gore belirledim sabah uyaninca
sut 1 saat sonra 8-8.30 gibi kahvalti oglen uykusu 10.30-11 gibi uyaninca 12.30 gibi meyve artik evde ne varsa pek bir cesitte kalmadi saat 14-14.30 gibi corbqa yemek artik ne varsa
16 gibi uyku uyaninca yogurt 1.5 hipp bebek biskuvisiyle haa oglen uykusundan once sut
aksam yemegi 19.30 saat 20.30 da da tekrar sut ve 21 uyku bunu belirlemem zor
oldu ama oldu sonunda gayet memnunum kilosu da iyi bu arada bebege kalorili
seyler verirsen kilo yapar cok kilo iyi degilki bence her gece pirinc unu ver bakalim
kof bir kilosu olur...

o kadar takma bence duzelir...

Nice mutlu yıllara mert...sağlıklı mutlu huzurlu dolu dolu bir yaşam diliyorum mert için.tatlımı kocaman kocaman öpüyorum..

teşekur ederiz teyzesi,mert'tw seni ve omur'ü opuyor çok çok...

canım ya bu arada sen nerelerdesin,kayıplara karıştın hiç bir yerde yoksun,ozledik sizi oğlumla

teşekurler tatlım,tum kasım meleklerinin doğum gunu kutlu olsun,allah yuzlerini hep guldursun,sağlıklı,huzurlu omurleri olsun bebişlerimizin.

oh ne guzel bir erkek daha, nartanın küçülenlerinin sahibi geldi demek:)hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.adını ne koyacaksınız belllı mi?en az nartan kadar değişik ve guzel bir isim bulmanız lazım:13:

kesinlikle katılıyorum takmayacaksın ve kasmayacaksın.zaman zaman bebişlerin iştahlarında inişler çıkışlar oluyor.temmuz,ağustos eylulde toplam 600 gram alan oğlum son bir ayda 700gram aldı.ekstra hiç bir sey yapmadım sadece iştahı iyiydi hazırladıklarımı yedi

kuzucuğum 1 yaşında:)

Deniz mert'im annesinin bircik oğluşu 1 yaşında
mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle iyiki doğdun iyiki benim oğlum oldun seni çok seviyorum deniztoşum

senin de allah tamamına erdirsin insallah ben gecen hafta bobrek biyopsisi oldum idrarda protein kaçağı fazla ilerde preeklemsi riski yuksek bakalım sonucu ne cıkacak

Minik prensesimde bir yaşına girdi. zaman ne cabuk geçiyor... Allahım hepsine hayırlı ömürler versin.. amin

Bebeklerinizin geçmiş doğum günü kutlu olsun arkadaşlar ....

Son düzenleme:

laremcimmm tesekkur ederim evet nartan in kuculenleri ve herseyi birebir olacak\
daha da kucuk beye hic bir masraf etmeyecegim extra...... yeni bebege kiz olsaydi isim
belliydi ama hic erkek olursa diye dusunmedim ben kiz olursa zaten hep elif ismini
istemistim ezelden beri simdi ise guzel ve degisik bir isim bulmak lazim ama
simdilik fikrimiz yok valla nartan i da son hafta belirledik....

kiz olmasi umudu vardi icim de daha sakin ve uslu olur mu acaba diye kizlar
nisbeten daha sakin olabiliyorlarmis o bakimdan ama allahim yine erkek bebek
nasip etti basimizin uzerinde yeri var tabi ki

kizlar oglum bugunlerde fena asi huzursuz miz miz offff herseye agliyor
bir nebze olsun duzelmisti o yine gitti mum tutturuyor bana butun gun agliyor
dis sanirim amannnn ne zor bebegim var benim gazini zor cikartir disini zor cikartir
ne sans ama ya piyango bir de hamislikk ohhh ustune balli kaymak tatlisi
ne yapacagimi sasirdim umarim cabuk gecer demekten baska birsey gelmiyor
elimden

kizlar ya tektek aklima geliyor yuruyen var mi aranizda oglum daha
ayakta durma ve birkac adim atma asamasinda o kadar bir de dis huzursuzlugu iyice birakti
ayakta durma calismalarini gel anneye diyorum oturup emekleyerek geliyor

kizlar ya tektek aklima geliyor yuruyen var mi aranizda oglum daha
ayakta durma ve birkac adim atma asamasinda o kadar bir de dis huzursuzlugu iyice birakti
ayakta durma calismalarini gel anneye diyorum oturup emekleyerek geliyor
aynı benimkide cnm ayakta durma çabaları ve birkaç adım bindebir aman isteeikleri zaman yürüsünler çok akıllandılar ama maşallah nedesem anlııyor cvp hazır komutlara uyuyor çok sevimliler çok

benm oğlum da anca ayakta duruyo o da fark etmesse:) çaktığı anda hemen tutunuyo... ama cin gbi maşallah daha yürümüyoruz yani. ama bence acelesi yok bizim oğlan tembel:) oyunu bile yatarak oynuyo yaa...
begonvil şekerim hayırlı olsun 3.erkekin:)

aynı benimkide cnm ayakta durma çabaları ve birkaç adım bindebir aman isteeikleri zaman yürüsünler çok akıllandılar ama maşallah nedesem anlııyor cvp hazır komutlara uyuyor çok sevimliler çok

evet anlamaz mi bizim bidikta bal gibi anliyor ama her zaman dedigimi yapmiyor
bunun anlamadigi 5 vakit namaz diyorum ben de

doğum günü geçmiş tüm minişlerin doğum gününü kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve upuzun ömürler diliyorum :)

kızlar benim oğluşum biberon tiryakisi oldu, onsuz uyumuyor, ne yapacağımı bilmiyorum... son derece inatçı ve dikbaşlı, bir kaç yerde okudum, biberonla uyuyan bebeklerde kulak enfeksiyonu oluyormuş, bunu da öğrenince iyice panikledim,uyurken sadece su koyuyorum biberona, yoksa hayatta uyumuyor, bana bir akıl verin...

bu arada benim oğluşum yürümeye başladı, bir dakika bile yerinde durmuyor, hep yürümek istiyor, işim iki kat arttı bu durumda, bir dakika bile gözümün önünden ayıramıyorum, darısı sizinkilerin başına diyeceğim ama işiniz daha da zorlaşacak, benden söylemesi :)

bütün minişleri öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…