selam kızlar nasılsınız bizde hastayız ailece malesef havalar mahvetti bizi...kızım doğumgünü sabahı yürümeye başladı daha tam değil ama 7adım falan atıo desteksiz...
kizlar ya tektek aklima geliyor yuruyen var mi aranizda oglum daha
ayakta durma ve birkac adim atma asamasinda o kadar bir de dis huzursuzlugu iyice birakti
ayakta durma calismalarini gel anneye diyorum oturup emekleyerek geliyor
aynısını benimkide yapıyor emeklemeye başlayınca çabuk yürüyecek dedik ama olmadı ama demekki emir gelmedi daha yürümeleri daha zorki bunlar ii zamanlarımız hele başlayınca hareketle yandıkki yadık... ikinci erkekin hayırlı uğurlu olsun canım bu arada allahım sağlık sıhhatle doğurmayı nasip etsin
ay bu resimdeki yakışıklı hep böyle gülsün inş.... öperim ben onu....daha nice yaşlara...
O zaman bizde öpüyoz deniz merti doğum günüsü kutlu olsun kuzunun nice senelere
laremcim mutlu yillar oglusuna... dogum gununu kutlayan butun bebekkerin
dogum gunu kutlu olsun saglikli mutlu olurlar isllah omur boyu....
bu arada merak edenler icin bir oglum daha olacak hayirlisiyla ogluma
arkadas yani evde ana kralice olacagim uc erkekle
Bebeklerinizin geçmiş doğum günü kutlu olsun arkadaşlar ....
kizlar ya tektek aklima geliyor yuruyen var mi aranizda oglum daha
ayakta durma ve birkac adim atma asamasinda o kadar bir de dis huzursuzlugu iyice birakti
ayakta durma calismalarini gel anneye diyorum oturup emekleyerek geliyor
selam kızlar nasılsınız bizde hastayız ailece malesef havalar mahvetti bizi...kızım doğumgünü sabahı yürümeye başladı daha tam değil ama 7adım falan atıo desteksiz...
benim fıstık nasıl olsun canım aynı daha 8 kilo olmadı7860gr doktorlar normal diyo şişmanlık ii değil diyolar bana bakarak tabi(alçaklar)boyu uzuyosa sorun yokmuş 74.5cm oldu boyu 1 aydır hep hasta burun tıkanık açılmıo açılınca hemen tıkanıyor geri ememiyor herhafta çocuğu dok taşımaktan bıktık (yanlış anlaşılmasın iyileşmemesi eendişelendiriyor)eskiden bünyesi daha kuvvetliydi buranın iklimine alışamadı bebişim.. 50 kilo ha kız oda kilomu allahını seversen doğumdan sona bişi kamayaak merak etme 2 canavarla 2. nartan kadar yormaz seni umarım... bazen kızıyorum kızıma niye bu kadar meraklı herşeyi almak istiyor elime bişi alamıyorum cımbız ayna da dahil ağlıyor deli gibi tabi vermiyom ilgisini dağıtıp başka şeyle oyalıyom yemek ve çayçirtmiyor dün sofraın sonunda buna izin verdim istediğini ellesin diye salatanın suyu kaldıydı bir güzel saçına yüzüne sürdü limon yanaklarını yaktı doğru banyoya gitti ama nasıl eğlendi anlatamam çokkk tattlılar çok allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklaraaatesekkur ederim canim saglikla kucagima alirim isallah bir an onceeee
bu arada boncugun nasil istah durumlari duzeldi mi? toparlamistir umarim b iraz
valla ben de korkumdan da di bile yaptirmiyorum ne zaman hazir hissederse
o zaman yurur zaten zorlamaya mesele yapmaya gerek yok
hamile olmayi koca karinli olmayi pek ozlememisim kizlarrrr yeni ciktmistim hamislikten
zaten o zaman yaz hamilesi su an kis hamilesi kiyafetler uymadi yeniden
birseyler almam gerekecek bir de o zaman ki hamile kaldigim kiloda bile
degilim henuz 46 kiloyla hamile kaldim 4 kilo aldim yani kotlarin falan olmasi
zaten imkansizzzzz
benim fıstık nasıl olsun canım aynı daha 8 kilo olmadı7860gr doktorlar normal diyo şişmanlık ii değil diyolar bana bakarak tabi(alçaklar)boyu uzuyosa sorun yokmuş 74.5cm oldu boyu 1 aydır hep hasta burun tıkanık açılmıo açılınca hemen tıkanıyor geri ememiyor herhafta çocuğu dok taşımaktan bıktık (yanlış anlaşılmasın iyileşmemesi eendişelendiriyor)eskiden bünyesi daha kuvvetliydi buranın iklimine alışamadı bebişim.. 50 kilo ha kız oda kilomu allahını seversen doğumdan sona bişi kamayaak merak etme 2 canavarla 2. nartan kadar yormaz seni umarım... bazen kızıyorum kızıma niye bu kadar meraklı herşeyi almak istiyor elime bişi alamıyorum cımbız ayna da dahil ağlıyor deli gibi tabi vermiyom ilgisini dağıtıp başka şeyle oyalıyom yemek ve çayçirtmiyor dün sofraın sonunda buna izin verdim istediğini ellesin diye salatanın suyu kaldıydı bir güzel saçına yüzüne sürdü limon yanaklarını yaktı doğru banyoya gitti ama nasıl eğlendi anlatamam çokkk tattlılar çok allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklaraaa
canım çok bıberon kullanan,biberonla uyuyan bebişlerde diş çuruklerıde olabiliyormuş.biberon çürüğü diye birsey de var dikkat et.benimkide hiç biberon almıyor ancak kahvaltısında ve muhalebesinde sut verebiliyorum.emmeyi bırakınca nasıl sut vereceğim bilmiyorum.suyu bardaktan içiyor o da doke saça o yuzden sutu bardaktanda veremem bilmiyorum ne yapacağımdoğum günü geçmiş tüm minişlerin doğum gününü kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve upuzun ömürler diliyorum :)
kızlar benim oğluşum biberon tiryakisi oldu, onsuz uyumuyor, ne yapacağımı bilmiyorum... son derece inatçı ve dikbaşlı, bir kaç yerde okudum, biberonla uyuyan bebeklerde kulak enfeksiyonu oluyormuş, bunu da öğrenince iyice panikledim,uyurken sadece su koyuyorum biberona, yoksa hayatta uyumuyor, bana bir akıl verin...
bu arada benim oğluşum yürümeye başladı, bir dakika bile yerinde durmuyor, hep yürümek istiyor, işim iki kat arttı bu durumda, bir dakika bile gözümün önünden ayıramıyorum, darısı sizinkilerin başına diyeceğim ama işiniz daha da zorlaşacak, benden söylemesi :)
bütün minişleri öpüyorum :)
selam kızlar ben her zman yazmasamda sizi günlük takip ediyorum .çünkü paşa yazdırmıyo
kızlar benim oglanda 1 aydır frlan yürüyo ama biz hiç emeklemedik her yere sürünerek gidiyodu oda çok yoruyodu yürümek daha kolay geldi eşimin okuluna anaokulu çocuklarının yanına götürdüm onlardan cesaret aldı yoksa ayakta durdugunu farkettiği anda geri oturruyodu şimdide bütün odaları dolaşıyo dolaptan kıyafetlerimi alıp getiriyo mutfak en fazla vakit geçirdiği yer bütün tencereleri 50 defa elden geçiriyo
bugün babası kaşlarını çatarak seni seni yaptı ve oda aynısını babasına yapıyo bir dilim kek aldı eline halımın hertarafına serpiştiriyo bid tek tek yerden alıp yemeye çalışıyo
bugünlerde yeni merakımız kendimiz yemek istiyoruz katıları veriyom ama çorbayıda kendi yemek istiyo bende eline kaşık veriyom karıştırırken bende ona yediriyom...
ay çok şeker bunların hepsi:)))
bizim oğlan tembel:) ayakta duruyo, bir adım filan atıyo ama yürümüyo oturuveriyo. yarın dr a kontrole gitçez bakalım
bugün biizm oğlanın doğumgünü kızlar; ama biz pazar günü kutluycaz....
benim fıstık nasıl olsun canım aynı daha 8 kilo olmadı7860gr doktorlar normal diyo şişmanlık ii değil diyolar bana bakarak tabi(alçaklar)boyu uzuyosa sorun yokmuş 74.5cm oldu boyu 1 aydır hep hasta burun tıkanık açılmıo açılınca hemen tıkanıyor geri ememiyor herhafta çocuğu dok taşımaktan bıktık (yanlış anlaşılmasın iyileşmemesi eendişelendiriyor)eskiden bünyesi daha kuvvetliydi buranın iklimine alışamadı bebişim.. 50 kilo ha kız oda kilomu allahını seversen doğumdan sona bişi kamayaak merak etme 2 canavarla 2. nartan kadar yormaz seni umarım... bazen kızıyorum kızıma niye bu kadar meraklı herşeyi almak istiyor elime bişi alamıyorum cımbız ayna da dahil ağlıyor deli gibi tabi vermiyom ilgisini dağıtıp başka şeyle oyalıyom yemek ve çayçirtmiyor dün sofraın sonunda buna izin verdim istediğini ellesin diye salatanın suyu kaldıydı bir güzel saçına yüzüne sürdü limon yanaklarını yaktı doğru banyoya gitti ama nasıl eğlendi anlatamam çokkk tattlılar çok allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklaraaa
kızlar sizin bebişlerin dil gelişimleri nasıl?mertin 15 civarı kelimesi var ve bilinçli olarak kullanıyor.son kelimesi de eşek resmini görünce başlıyor eşşşek eşşek diye soylemeye.en fovorı kelımesi ise araabaa tv de yolda,oyuncakçıda gordüğünde çoşuyor:)
yurumeye gelince pek umut vaddetmiyor,emeklemede,sıralamada,tutunarak yurumede hız tanımıyor ama yurume adına pek gayreti yok,tembel
şekercik güzel oğlunun doğum güü kutlu olsun kocaman vede sevgi dolu öpücükler gönderiyoruz
berat efe
burak utku
çok teşekkürler arkadaşlar:)))şekercik bebişinin doğum gunu kutlu olsun,nice sağlıklı,mutlu yıllar onunla olsun:81:
sgumuscugum uc erkek valla dogru soyluyorsun paylasamayavaklar beni
ana kraliceeesenin oglusunla nasil gidiyor surekli beraber olmak nasil bir duyguymus
bakalim paylas bizimle seni de bunaltiyor mu? yemek yediriyor mu? onunla
biryerlere gidebiliyor musun? mesela cafeye gittin araba da oturuyor mu?
yoksa nartan gibi arabadan kalkip ortaligi talan mi etmek istiyor?
kizlar dun sade aile arasinda bir dgunu yaptik tabi biz akillilar bebege maytap
yaktik iki tane korktu tabi pastaya yaklasmadi bile mumu ufleyemedi
aklinida olsun yapmayin miniklere ben pisman oldum ama.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?