2009 Kasm Anneleri

neden olmasın canım ver tabi bebişlerde haklı hep aynı şeylerden sıkıldılar bende arada milupanın kahvaltılıklarından veriyorum içine yıne yumurtasını, pekmezini,peynirini eklıyorum.ozellıkle portakallı mısırlıyı seviyor oğluşum tavsiye ederim.ben artık bal vermeyede başlayacağım

kızlar dr a gittik dr artık bal süt ve yumurta akı serbest dedi ama sırayla deneyerek vericez
kilo boy gayet iyi
nörolojik gelişimi de iyi
göz kontrolü de tamam
yarın karın ultrasonu çekilcek
demir damlasına devam etçek miyiz diye kan da alındı yarın sonuçlarına bakılcak
artık mama yok:) süt içerse tabii...
yani her şey yolunda gibi görünüyor
sabahları farklı şeyler verilebilir. bence kuru üzüm- ceviz irmik olabilir mamanın içeriği değişebilir

saol canım cevabın için vet yazık onlara hep aynı hero babynin sütlü peynirli pekmezlsini almış vereyim sabah bari yazık yavruma değişikyesin...

merhaba-kizlar...geciyodum-soyle-bi-ugrayayim-dedim
oncelikle-bebislerinizin-hangi-gun-olursa-olsun-dogum-gunleri-kutlu
olsun..benimkininde-dun-dogum-gunuydu-allah-hepsine-hayirli-uzun
omurler-nasip-etsin...zaman-sanki-cabukmu-geciyor-ne..valla-ben-
nasil-gecti-anlamadim-sanki-daha-dun-dogmus-gibi:))))ee-yalanda-degil-hani-dun-dogdu

sebnem cnm senin yumurcağın da doğum günü kutlu olsun ben de anlamadım zaman nası geçti gitti:)))

bircan çok sevindim cnm yaaa:)) gözün aydın şekerim

yoruyor tabi beni evin içinde sürekli ayakta düşe kalka yürüdüğü içinde ben sürekli peşinde ama inanılmaz güzel bir duygu hergün yeni birşeyler öğretiyorum ve geri dönüşünü almak çok güzel mesela el öpmeyi öğrendi kimin adı deniz diyorum kendini gösteriyor yemek yerken mutlaka oda istiyor yiyebileceği birşeyse veriyorum ekmeğe bayılıyor çay içirmiyor benimkide sıcak deyince bisüre istemiyor arabasında bisüre duruyor ama sıkılınca kucak istiyor sağı solu karıştırmak istiyor eliyle gösteriyor neyi istiyorsa yani bukasım bebişlerinin hepsi yarmaz
geçmiş doğumgününüzde kutlu olsun canım

teşekurler canım seninde bebişinin doğum gunu kutlu olsun.daha sık uğra buralara,bekleriz her zaman

kızlar çok teşekkür ederim darısı yürümeyenlere...peki evde ayakkabı giydirmek gerekiyomu acaba biliomusunuz...

selam arkadaşlar profilime 2adet foto koydum diğerlerinide koycam ama geç oldu bakın isterseninz

tesekkurler s gumuscugum babasi olmadan bir dogumgunu gecirdik hatta
dgunu civari birkac saatligine bile evde olsa o zaman yapacaktik ama olmadi
uzgunum ne yapayim.....

bu arada biz de 12. ay kontrolune gittik hersey yolunda sukur karin ultrasonu
falan demedi dr sadece checkup gibi kan tahlili cis kaka tahlili onerdi daha
yaptiramadim yaptiracagim isallah 1 yas asilarini yaptirdim prevenar3 adinda
bir asi oluyorlar ya onun 13 olani cikmis devlet 3 olanini odedigi icin ondan
aldim 150 tl imis sanirim 1 yas devletin odemedigi 2 asi daha varmis su cicegi
ve hepatit a onlari da 1 ay sonra yaptiracagim dr soylemedi ama bir goz kontrolu
gerekiyor onu da yaptiracagim bir de nartan da kalp hizli atiyor diye kalp
dr una goturmustum kalbinde delik varmis ama kapaniyormus 1 yasinda
onun icin de bir dr a gidecegiz bakalim daha cokkkk isimiz var anlasilan
yazarken yoruldum.....

karnimdaki kerata da bu arada 5 aylik oldu kaldi 4 ayyyy ayyyy oglum karnima
yaslaniyor uyurken o kucuk kerata da rahatsiz oluyor sanirim itekliyor oradan
simdiden komik oldu bunlar arkadaslar bakalim dogunca ne olacak merakla
beklemekteyim

oglum 3 dis daha patlatiyor geceleri hic uyku yok yanimda yatiriyorum ki hic yatirmadim
bugune kadar ona ragmen uyumuyor tabi uykuya daha cok ihtiyaci olan hamis ben
sefilleri oynuyorum dokunsan aglayacak gibiyim su disler ciksa da kurtulsak

bizim dr da hersey yiyebilir artik dedi ispanak yemegine kereviz yapraklari da ekledim
yer yemez agzinin kenari yanagi hemen kizardi nedir bu alrjik durum arkadaslar hicbirimizde
yok dr kereviz yapragi yapmis olabilir dedi cunku ispanak 6. aydan beri yer hatta severek
iste yani korkuyorum birsey verirken.....bir de dr ictigi sute devam edebilir uptamil
junier icebilir 1 yas sutu hatta pinar cocuk sutu icebilir dedi cok aciklayici konustu ne icirsem
sasirdim pinar cocuk sutu aldim bakalim deneyecegim icerse

laremcigim nartan in fotosunu begenmissin tesekkur ederim mert te cok tatli gulmus
agiz bir karis acik gulec bir cocuk sanirim nartan da oyle agiz hep acik sinek kacacak
diyordum yazin

mert in kansizligi noldu canim dr una sordun mu? ne yedirebilirmissin ben bir
kere ciger koymustum yemegine cok iyi kan yapiyormus ama kokusuna
su anda asla dayanamam hergun et vermewye calisiyorum olmadigi gunler de oluyor
hipp nin tavuklu yada hindili yemekleri oluyor olmazsa onlarla takviye yapiyorum
gonul ister ki evde yap ama olmuyor bazen napalim..... nartan da daha kan tahliline gidemedi gidince belli olacak biozim de nasilmis bakalim

merhaba arkadaşlar.Oğluşumun d.günü 12 kasım ancak biz 7 kasım pazar günü kutladık.İlk d.günü olduğu için özel olsun dedik ve baltalimanında bir restoranla sabah brunch için anlaştık.Arkadaşlarımız geldi 20 kişi olduk.Arkadaşlarımın da çocukları var büyük oğlumun yaşındalar yani 5 yaş çocukları.Onların oynayacakları oyun alanı da vardı mekanda çok eğlendi çocuklar.Tuğra da bayıldı çocuklara, oyun parkına falan girdi.Kahvaltılar yaptık,boğaza karşı kahvelerimizi içtik,Pastamızı kestik,bir sürü resim çektik,çok dolu dolu geçti.Tuğra için çok güzel bir hatıra hazırladık.2011 duvar takvimi.Her aya, o dönemde çekilmiş resimlerini ekledik.Bebeklikten ay ay büyümesini gösteren süper bişey oldu, bunları arkadaşlara dağıttık.Tabi,takvim için resim ayırırken büyük oğlum ne yapacağımızı sordu ,takvim olduğunu öğrenince "benim d.günüme yetişmedi mi anne,benimkinide mi şimdi mi dağıtacaksınız" deyince ,alelacele resim seçip onun için de hazırladık tabi.Çocuklar için çok güzel bir anı oldu.Buradan d.günü geçen tüm bebişlerin d.gününü kutluyorum.

doğum gunu kutlu olsun nartanımızın.gelecek senelerde hep birlikte kutlarsınız bu sene pek birsey anlamadılar zatenbende bugun yaptırdım aşıları ama prevenardan hiç haberim yok,diğer devletin ödemediği aşılardanda,çok cahil gordum kendimisağlık ocağında da birsey demediler.biz bugun zature aşısıyla 3'lu karma yaptırdık,ay onceden haberim olsaydı keşkekalbı sorun etme genelde oluyormuş ve kapanıyormuş nartanda da geçmiştir bile.

bir hafta sonra tekrar kan tahlılı yapıldı bu sefer 12.5 'eçıktı kan değeri oncesınce 10,5 du.1 haftada bu kadr değişir mı ben şaşırdım.aynı yerde tahlil yapılmasa guvenirliliğinden şuphe duycaktım.tek yaptığım daha çok pekmez vermek oldu pekmez bu kadr etkilimidir ki.sadece hkahvaltıda veriyordum pekmezi şimdi meyvesine veya gece tahılllarınada koyuyorum.demir ilacına,ete veyumurtaya devam dedi dr.başkada birsey demedi.bende ciğerin pişerken çıkan kokusunu hiç sevmen hatta aylar once almıştımda hala buzlukta duruyor sanırım çope gidecek

canım ya sana allah yardım etsin ..geçen seneki halımı duşunuyorumda zaman zaman kolumu kaldırcak durumum olmuyordu,devamlı uyku halındeydim bunlara ek olarak sen birde bir afacanla uğraşıyorsunişin çok zor.ama 4 ay sonra kucağında mis kokulu bir bebişin daha olacak buda tum zorluklara değecek kadar guzel.çok çok kolaylıklar diliyorum sana

Son düzenleme:

ne guzel şeyler yapmışsınız...minik bebişinde doğum gunu kutlu olsun

slm kızlar geçen gün bir yaş aşısını yaptırdım oğlumun mmr siz hangi aşıları yaptırdınız
doktor 13.ayda suçiçeği var dedi bide 15.aya kadar pnömokok
ay şaşırdım bu aşıo takvimi hergün değişiyo anlamadım gitti
bu arada yürüyen bebişlere ve tembellere kocamaaaaaaaan öpücükler

slm kızlar bizde bugün su çiçeği aşımızı olduk geçen hafta mmr ve pönomokok olmuştuk neden her dr değişik tarih veriyoo anlamıorumm...

sebnem cnm senin yumurcağın da doğum günü kutlu olsun ben de anlamadım zaman nası geçti gitti:)))

bircan çok sevindim cnm yaaa:)) gözün aydın şekerim

cok-tsk-ederim-sekercik...

teşekurler canım seninde bebişinin doğum gunu kutlu olsun.daha sık uğra buralara,bekleriz her zaman

benim-zipirlardan-firsat-buldukca-gelirim-tabiki..artik-bu-koyluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…