selam kızlar bişi sorucam aranızda kahvaltısını kaşk maması veren varmı benim kızım kahvaltıdan çok sıkıldı hep aynı diye babasıda kahvaltı almış hero babynin versem ara sıra olur demi...
neden olmasın canım ver tabi bebişlerde haklı hep aynı şeylerden sıkıldılar bende arada milupanın kahvaltılıklarından veriyorum içine yıne yumurtasını, pekmezini,peynirini eklıyorum.ozellıkle portakallı mısırlıyı seviyor oğluşum tavsiye ederim.ben artık bal vermeyede başlayacağım
sgumuscugum uc erkek valla dogru soyluyorsun paylasamayavaklar beni
ana kraliceeesenin oglusunla nasil gidiyor surekli beraber olmak nasil bir duyguymus
bakalim paylas bizimle seni de bunaltiyor mu? yemek yediriyor mu? onunla
biryerlere gidebiliyor musun? mesela cafeye gittin araba da oturuyor mu?
yoksa nartan gibi arabadan kalkip ortaligi talan mi etmek istiyor?
kizlar dun sade aile arasinda bir dgunu yaptik tabi biz akillilar bebege maytap
yaktik iki tane korktu tabi pastaya yaklasmadi bile mumu ufleyemedi
aklinida olsun yapmayin miniklere ben pisman oldum ama.......
merhaba-kizlar...geciyodum-soyle-bi-ugrayayim-dedim
oncelikle-bebislerinizin-hangi-gun-olursa-olsun-dogum-gunleri-kutlu
olsun..benimkininde-dun-dogum-gunuydu-allah-hepsine-hayirli-uzun
omurler-nasip-etsin...zaman-sanki-cabukmu-geciyor-ne..valla-ben-
nasil-gecti-anlamadim-sanki-daha-dun-dogmus-gibi:))))ee-yalanda-degil-hani-dun-dogdu
selam arkadaşlar kızım yürüyor artı...
yoruyor tabi beni evin içinde sürekli ayakta düşe kalka yürüdüğü içinde ben sürekli peşinde ama inanılmaz güzel bir duygu hergün yeni birşeyler öğretiyorum ve geri dönüşünü almak çok güzel mesela el öpmeyi öğrendi kimin adı deniz diyorum kendini gösteriyor yemek yerken mutlaka oda istiyor yiyebileceği birşeyse veriyorum ekmeğe bayılıyor çay içirmiyor benimkide sıcak deyince bisüre istemiyor arabasında bisüre duruyor ama sıkılınca kucak istiyor sağı solu karıştırmak istiyor eliyle gösteriyor neyi istiyorsa yani bukasım bebişlerinin hepsi yarmaz
geçmiş doğumgününüzde kutlu olsun canım
tesekkurler s gumuscugum babasi olmadan bir dogumgunu gecirdik hatta
dgunu civari birkac saatligine bile evde olsa o zaman yapacaktik ama olmadi
uzgunum ne yapayim.....
bu arada biz de 12. ay kontrolune gittik hersey yolunda sukur karin ultrasonu
falan demedi dr sadece checkup gibi kan tahlili cis kaka tahlili onerdi daha
yaptiramadim yaptiracagim isallah 1 yas asilarini yaptirdim prevenar3 adinda
bir asi oluyorlar ya onun 13 olani cikmis devlet 3 olanini odedigi icin ondan
aldim 150 tl imis sanirim 1 yas devletin odemedigi 2 asi daha varmis su cicegi
ve hepatit a onlari da 1 ay sonra yaptiracagim dr soylemedi ama bir goz kontrolu
gerekiyor onu da yaptiracagim bir de nartan da kalp hizli atiyor diye kalp
dr una goturmustum kalbinde delik varmis ama kapaniyormus 1 yasinda
onun icin de bir dr a gidecegiz bakalim daha cokkkk isimiz var anlasilan
yazarken yoruldum.....
karnimdaki kerata da bu arada 5 aylik oldu kaldi 4 ayyyy ayyyy oglum karnima
yaslaniyor uyurken o kucuk kerata da rahatsiz oluyor sanirim itekliyor oradan
simdiden komik oldu bunlar arkadaslar bakalim dogunca ne olacak merakla
beklemekteyim
merhaba arkadaşlar.Oğluşumun d.günü 12 kasım ancak biz 7 kasım pazar günü kutladık.İlk d.günü olduğu için özel olsun dedik ve baltalimanında bir restoranla sabah brunch için anlaştık.Arkadaşlarımız geldi 20 kişi olduk.Arkadaşlarımın da çocukları var büyük oğlumun yaşındalar yani 5 yaş çocukları.Onların oynayacakları oyun alanı da vardı mekanda çok eğlendi çocuklar.Tuğra da bayıldı çocuklara, oyun parkına falan girdi.Kahvaltılar yaptık,boğaza karşı kahvelerimizi içtik,Pastamızı kestik,bir sürü resim çektik,çok dolu dolu geçti.Tuğra için çok güzel bir hatıra hazırladık.2011 duvar takvimi.Her aya, o dönemde çekilmiş resimlerini ekledik.Bebeklikten ay ay büyümesini gösteren süper bişey oldu, bunları arkadaşlara dağıttık.Tabi,takvim için resim ayırırken büyük oğlum ne yapacağımızı sordu ,takvim olduğunu öğrenince "benim d.günüme yetişmedi mi anne,benimkinide mi şimdi mi dağıtacaksınız" deyince ,alelacele resim seçip onun için de hazırladık tabi.Çocuklar için çok güzel bir anı oldu.Buradan d.günü geçen tüm bebişlerin d.gününü kutluyorum.
sebnem cnm senin yumurcağın da doğum günü kutlu olsun ben de anlamadım zaman nası geçti gitti:)))
bircan çok sevindim cnm yaaa:)) gözün aydın şekerim
teşekurler canım seninde bebişinin doğum gunu kutlu olsun.daha sık uğra buralara,bekleriz her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?