sebnemcigim senin adina sevindim annenin yaninda biraz rahat edersin
annen amerikadaydi degil mi ??? yanlis hatirlamiyorum.....
bu dil konusu okula baslayinca ancak cozulur sanirim biran once ogrense
fransizcayi rahat eder tabi iletisim kurar annesinden babasindan baska insanlarla
laremcim nasilsin canim??? antalya nin o guzel havalari yerini biraz soguk
havaya birakti klima kullandigimiz odada bu afacanlari nasil zaptedcegiz
zirt virt mutfak orasi burasi gitmemiz gerekecek tabi pesimizden bu arkadaslar
usutmese bari allahima emanetler ne yapalim butun kis boyle olacak....
derya sen nerelerdesin nasilsin bugun pazar kimsecikler yok bizim babacikta
evde olsa ben de giremezdim kadinlar klubune ama simdi garip garip bir
pazar geciriyoruz napalim allah saglik versin de bugunler de gecer elbet
cok tsk ederim begonvilcigim..hafizan kuvvetliymis canim evet annem amerikada..okula baslamadan once cozulmesi lazim,
yoksa dahada zor olur tahminimce su amerika olayi bitsin dondugumde ilk is bu isi cozmek olacak ins..kuzum benim iletisim kurmak icin elinden geleni yapiyor hatta kendince bir dil uretti guya fransizca konusuyo ama karsidaki cocuk anlamiyo tabi bizimkinin ne dedigini ahanda ayni boylebon bon bakiyo hakli olarak.trai komik bi haldeyiz yani gulsemmi aglasam mi bilemedim..
havalar sogudu aman dikkat et kendinede nartanada.klimali odaninkapisini acik biraksan heryeri esit olarak isitmasada ilitsa daha iyi olmazmi yoksa yerinde durmaz pesine takilir dedigin gibi bi sicak bi soguk daha kotu olmazmiki
iyi aksamlar laremcim nasılsın
larem burdayım canım ya vakit olmuyo kayınvaldemrahatsız benim orda oluyoruz vaktim olsa hep burda olcam...evdeiş bile zor yapıom
larem burdayım canım ya vakit olmuyo kayınvaldemrahatsız benim orda oluyoruz vaktim olsa hep burda olcam...evdeiş bile zor yapıom
ben varım laremim ama yazarak katılmıyorum daha doğrusu fırsat bulamıyorum yazmaya okuyup kaçıyorum birde şu sayfanın yeni hali çözesiye sinirim bozuldu bir sürü benim fıstık yürüyor artık ayy çok tatlı birde lap diye düşmese ayakkabıyla iyi yürüyemiyor sizinkiler çoktan başladı demi ama böyleside çok zor durduramıyoz haydi diyo kapıya gelip gez dolaş işin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?