2009 Kasm Anneleri

iyiyim canım sen nasılsın?sende durumlar masıl ağırlaştın mı.maşallah valla o halde üşenmeyıp nartanı gezmeye goturmuşsun
burasıda soğuda ve bu hiçbirsey değilmiş aslında haftaya 10 derece birden düşecekmiş o zaman yandık,soyle koloriferlı bir evde oturmak vardı he ryersıcacık of mis gibi bebişlerle rahat ederdik.artık bizim beylere bere falan giydiririz odadan çıkarkenben artık kilotlu çorap giydiriyorum evde de

allahım ya ben bu gunleridemi gorecektim,maşallah diyeyımde nazarım değmesin.oğlum 8,30 da uyuyor 1 haftadır.artık gunduzleri 1 kere 2,5-3 saat uyuyor onun etkisiyle 8 gibi uykusu gelıyor.sonra bir iki sallamayla uyuyup kalıyor.gece emmeye kalkıyor tabiki sık sık ama olsun,sabahta 8,30-9 gibi uyanıyor.bir haftadır cennette gibiyim.akşamları kendime ayıracak zamanım var artık.rahat rahat dizi seyrediyorum ya çok mutluyum çok

şebnemcim ne zaman gidiyorsunuz,özletme kendini ordan da bağlan bizeyavrum ya dil geliştirdi demek ne yapsın annesi tam oyun çağı arkadaşa ihtiyacı var ama iyibir okulda hemencecik oğreniverir fransızcayı,çocuklar yatkın oluyorlar 2.dile.

kızlar birsey dikkat ettınızmi son zamanlarda bu topiğe yazan annelerin bebişleri hep erkek,bircan'ın kızı var sadece oda hep yok son gunlerde.kaç kişi varkı zaten ama hepsi erkek işte

larem burdayım canım ya vakit olmuyo kayınvaldemrahatsız benim orda oluyoruz vaktim olsa hep burda olcam...evdeiş bile zor yapıom

laremmmm ohhh ohhh cennettesin valla kiy*****i bil uyku
saatleri duzene girdi demekk ki ne guzel nartan beyler de
sabah ve ogleden sonra olmak uzere iki kere 1-1.5 saat uyuyor
aksam da 8-9 arasi uyuyor gece neredeyse hic uyanmiyor
sabahta bir haftadir 7.30 da uyaniuor ben de aynen
senin gibi cennette gibiyim umarim hep boyle gider
agirlastim bu arada koca gobek tam 10 kilo aldim ama
zayif hamile kaldigim icin normalim su an sadece koca
gobek var

sebnem naber canim gittin mi yoksa annenin yanina kardesim de
orada newjersey ayyyy nasil ozledim anlatamam annen hangi
sehirde??

larem biz resimli sozcukler kitabini ararken resimli
hayvanlar kitabi vardi remzi kitabevi yine
nartan onu da begendi alip yanima geliyor
ve kucsgima oturuyor beraber bakiyoruz
yine onerebilecegin kitap puzzle varsa paylas
alalim nartan cok sevdi

bebek dokun ve hisset kitapları var biliyorsundurdur.bizde bu serinin DK yayınlarının hayvanlar kitabı var.her sayfada bir hayvan var gerçek fotograflarıyla ve uzerlerine tüy,pul falan yapmışlar hayvanına gore.mert onlara dokunmayı seviyor.birde iş bankasının pisi kedi kitabı var onuda çok seviyor.
puzzle almadık daha erken gibi sanki.bu hafta sonu kipadan aktivite küpü aldık.oğlumun ilk tahta oyuncağı.çok hoşuma gitti benim her yuzeyınde farklı bir sey var,yarın resmini koyarım.
rahat vermiyor arkadaş pc ye saldırıyor,opuyorum...

ben varım laremim ama yazarak katılmıyorum daha doğrusu fırsat bulamıyorum yazmaya okuyup kaçıyorum birde şu sayfanın yeni hali çözesiye sinirim bozuldu bir sürü benim fıstık yürüyor artık ayy çok tatlı birde lap diye düşmese ayakkabıyla iyi yürüyemiyor sizinkiler çoktan başladı demi ama böyleside çok zor durduramıyoz haydi diyo kapıya gelip gez dolaş işin yoksa

bugünde kimse yok sanırsam begonvilcim ben giriyorum sen çıkmış oluyosun sen giriyosun ben çıkmış oluyorum...sebnemcim sende yoksun kaç gündür..larem senide bulamıyorum...offff hiç birinizi bulamıyorum bi bizim topik böleeeeeeee

çok saolun kızlar k.valdem henüz 55 yaşında ve malesef pankreas kanseri heryerindede yaralar mevcut o yüzden kalkıp yürüyemiyo allahım şifasını versin inşallah...benim kızımı h,iç anlayamadı kendisi ne doğumumda ne bişeyimde olamadı 1yıldır yatıoo dua edin nolur...

allah acil sifalar versin canim daha da gencmis bir de sen bakmak zorundaysan allah sana da
kolaylik versin isallah......

deryacim hic karsilasamiyoruz evet ben pek msn de kullanmiyorum yani bilg acamiyorum evde
pek olmuyoruym nartan la 24 saat evde yalniz gecirmek beni cok fazla yoruyor ya deniz kenari cafe
yada is merkezleri geziyorum valla ne yapayim??/////????

larem kitaplara bakarim tavsiyelerin icin tesekkur

ayyyy derya haklisin valla ben de ne zamaan siteye girsem kimse yok cok fena birsey
hele sekercik hic yok yani en cok onu gorurdum ben eskiden ise basladi ve yok
'sanirim cok mesgul oluyor

canim cok sevindim senin fistik yuruyor demek ayakkabiyla nartan da yuruyemiyordu hatta agir olmasin diye flufy var
ayakkabilari baya pahali oradan bir ev ayakkabisi aldik nispeten hafif ama yine ilk baslarda zor yuruyordu su an alisti
bir de elefeanten diye bir marka var ayakkabilari guzel ve fiatlari da uygun ondan aldik su an rahat gibi yuruyor evde
mejburen ayakkabi giydiriyorum cunku coraplari cikariyor ve ayakkabisi olmadan yurumuyor gidip getiriyor giymeye calisiyor
cok sekerlestiler ya ne yapsam ne desem aynen kapiyor

slm kızlar kimse yok yine ben ayın 1ne kadar giremeyebilrim netin faturasını yatıramadık mamsta yatırcaz her ana kapatabilirler..eğer görüşemezsek kendiniize iyi bakın ay basında tgörüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…