2009 Kasm Anneleri

saol canım ben bakmak zorunda değilim yardımcısı var görümcem var o da hergün geliyo annesine biz aynı sokaktayızz ama inan ben fazla gidemiyorum bu bıcırıktan pazarları biz duruyoz işte öle geçiyo inşallah toparlarda kimsye gerek kalmaz...

kızlar bide bebişleriniz kaç kere kaç saat uyuyolarrrr benimki öğle ve akşam üzeri uyurdu şimdi öğlen uyuyo bidaha uyumuyo işte daha yeni uyudu...

kızlar bide bebişleriniz kaç kere kaç saat uyuyolarrrr benimki öğle ve akşam üzeri uyurdu şimdi öğlen uyuyo bidaha uyumuyo işte daha yeni uyudu...
canım benim çağanda günde 1 defa uyuor öğlen saat 12 gibi yatar 2 gibi uyanır çok herketli olduğu için aksama kadar yorulur iyice aksamda 7.30 yada 8 gibi yatar sabah erken uyanır..6.30 gibi yada 7 gibi en geç....

canim nartan oglen ve ogleden sonra iki kere bir yada
birbucuk saat kadar uyur aksam da sekiz bucuk dokuz
arasi uyur gece dis sorunu yoksa agrisi sizisi yoksa
uyanmaz sabahta yedi-yedibucuk arasi uyanir boyle bir
duzeni oldu cok buyuk birsey yoksa buna uyar ..... eger
iki saati bir kerede uyuyorsa ondan bir krre uyuyordur
artik kendi istekleri ve zevkleri var bizim istegimize gore
olamiyor maalesef.....0

canlarım nasılsınız
benim oğluşum da uyku düzenini değiştirdi. sabahları 5te kalktığı için 9 gibi bi saat ya da 45 dk bi kestiriyo bi de öğleden sonra 2 gibi uyuyo o zaman da en fazla bi saat. bazen uykusunu alamdıysa akşam çok uyandıysa akşamüstü bi kestiriyo gece de normalde 9da uyuyo bazen 10 u buluyo gece de en az 3 sefer kalkıyo bazen saat başı uyanıyoruz kapris yapıyo bana işte.

günaydın laremcim nasılsın?

selam canım ya sabah soyle bir baktum çıktım.mesafını yenigordum iyiyiz biz oğluşla.hava soğudu iyice,bugun izmir de kar var ve oğlum hep balkonu gosterip dışarı çıkmak istiyor.bakalım nasıl zapdedeceğim evde onu.sen nasılsın?oğlun nasıl?

mevzeycim seni ve cemreyi unutmadım tabiki,ama kendini ozletiyorsun.tabi haklısın çalışınca zor oluyordur ben evde olmama rağmen fırsat bulamıyorum.
aynen oyle devamlı gezmek istıyor mertte,daha ayakkabı giydirmiyorum ben dışarda yureyecek kadar profesyonelleşmedi daha evdede patık tarzındaki pufidik,bez ayakkabılardar giydiriyorum onuda zorla giyiyor zaten sıkıntıya gelemiyor benimki...birde yeni yurumeye başladıkları için evde ayakkabı giydirmemek daha doğru diye biliyorum ben.bebekdoktorum diye bir size var bu ilk adım ayyakkabıları konusunda guzel yazısı var doktorun oraya bakın vaktiniz olursa.:26:

begonvil ben senin kıtap,oyuncak konusunda tavsiyelerini beklıyorum..
iyi yapıyorsun gezmekle,şimdi hava soğudu biraz zor olur ama avm'ler sıcacıktır

son iki haftadır mert'in de uyku duzeni tamamen değişti,sabah 8,30-9 civari kalkıyor.
kahvaltısını yapıp,oynuyoruz.12 gibi yoğurdunu yıyor.
12,30 gibi uyuyor.2,5 yada 3 saat suruyor uykusu
uyanınca çorbasını yiyor.
5,30 gibi meyvesini veriyorum.
7 ,30 gibi bizim yemeklerden tırtıklıyor ama az,
8,30 devam sutuile hazırladığım tahıllı muhalebisini yada sutlacını yıyor,
9.00 uyuyor
gece bol bol uyanmaca ve emmeye devam

kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın?o kaprısler hiç bitmiyor zaten amna sağlıkları iyi olsunda kapris yapsın bize beyefendiler.şekercik dun seni ruyamda gordum.çok ilginç ya hiç gormedim seni ama ruyamdaydın işte.hastanede karşılaşıyoruz.bebişlerden bahsediyoruz,yakın olsak daha sık goruştururuz bebişleri falan diyoruz:)çoktan beri topikte yoktun ozledim seni galiba,ruyama girdin

kizlar ve sekercik neredesin yoktun ne zsmandir
tabi calisan anne olunca dsha cok isin oluyordur
laremcim benim bidikta uyansin ilk is ayakkabilarini
getiriyor ayakkabi olmadan hic yurumuyor ayakkabi da
ev ayakkabisi cok hafif zararli miymis sadece corap
veya patik giydirsem cikartiyor ne yapayim mecburum
o siteye bakabilirsem bakayim ama sen de bahset biraz
ev ayakkbisida mi zararli mert beyler birden yuruyecek
sanirim dusmeden daha bixim ki duse kalka yuruyor....
canim son aldigim iki kitap arti bu ay adim adim kitabi
makaralari onlarla oynuuor yetiyor artiyor bile bir de kedisi
kopegi kuzusu ayisi vardi zaten onun disinda pek oyuncak almiyorum cunku biliyorsundur evdeki hersey oyuncaklari merakli seylerrr

slm hanımlar sizi takipteyim
benim kuzuda uyku düzenini iyice bozmuştu 11 lere sarkıtıyordu artık ve 1 haftadır düzene sokma çabalarındayım ve sanırım başarılı oldum
durum şu
10 gibi kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz
1 gibi yoğurdumuzu yiyoruz hem uyku yapsın die
2 gibi uyuyoruz öylen uykusunu 2 saat civarı uyuyoruz
kalkınca çorba içiyoruz
6 gibi meyve yiyoruz
8,30 gibide akşam yemeği biz geç yediğimizden oda bizimle biçok sebze yemeğine alıştı gibi yemeyeceği gibi bişeyse çorbasından içer
ve 9,30 gibi uyku
12,30 gibi süt 100-150 cc veya bazen muhallebi biberonda sıvı şekilde
sabaha karşı 7 gibi yine süt 100-150 cc

bigünümüz böyle geçiyorişte

kizlarrrr nasil oluyor oyle 9 gibi 10 gibi kalkmalar ayyyyy kiskandim
valla oglum 6.30 da uyaniyordu su an o 7.30 civari oldu gobek
havalarindayim gerci o saate kadar uyursam acliktan izafiyet
gecirebilirim karnimdaki bidikta baya obur sanirim......

birsey soracaktim sevgili ve cok kiymetli kasim anneleri genelde
emziriyorlar ama devam sutune gecebildiniz mi??? ben hala hippp
devam sutu aptamil varmis 1+ yas o da suda eritiliyor bir nde
pinarin var devam sutu ayyy pek bir tembel gordum kendimi

bir de puturlu yememe olayi var su dis huzursuzlugunda iyice
putursuz yaptik hic istah yoktu simdi aynen devam pupturlu
gelince agzina direk cikariyor umarim duzelirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…