canım benim çağanda günde 1 defa uyuor öğlen saat 12 gibi yatar 2 gibi uyanır çok herketli olduğu için aksama kadar yorulur iyice aksamda 7.30 yada 8 gibi yatar sabah erken uyanır..6.30 gibi yada 7 gibi en geç....kızlar bide bebişleriniz kaç kere kaç saat uyuyolarrrr benimki öğle ve akşam üzeri uyurdu şimdi öğlen uyuyo bidaha uyumuyo işte daha yeni uyudu...
kızlar bide bebişleriniz kaç kere kaç saat uyuyolarrrr benimki öğle ve akşam üzeri uyurdu şimdi öğlen uyuyo bidaha uyumuyo işte daha yeni uyudu...
günaydın laremcim nasılsın?
ben varım laremim ama yazarak katılmıyorum daha doğrusu fırsat bulamıyorum yazmaya okuyup kaçıyorum birde şu sayfanın yeni hali çözesiye sinirim bozuldu bir sürü benim fıstık yürüyor artık ayy çok tatlı birde lap diye düşmese ayakkabıyla iyi yürüyemiyor sizinkiler çoktan başladı demi ama böyleside çok zor durduramıyoz haydi diyo kapıya gelip gez dolaş işin yoksa
allah acil sifalar versin canim daha da gencmis bir de sen bakmak zorundaysan allah sana da
kolaylik versin isallah......
deryacim hic karsilasamiyoruz evet ben pek msn de kullanmiyorum yani bilg acamiyorum evde
pek olmuyoruym nartan la 24 saat evde yalniz gecirmek beni cok fazla yoruyor ya deniz kenari cafe
yada is merkezleri geziyorum valla ne yapayim??/////????
larem kitaplara bakarim tavsiyelerin icin tesekkur
kızlar bide bebişleriniz kaç kere kaç saat uyuyolarrrr benimki öğle ve akşam üzeri uyurdu şimdi öğlen uyuyo bidaha uyumuyo işte daha yeni uyudu...
canlarım nasılsınız
benim oğluşum da uyku düzenini değiştirdi. sabahları 5te kalktığı için 9 gibi bi saat ya da 45 dk bi kestiriyo bi de öğleden sonra 2 gibi uyuyo o zaman da en fazla bi saat. bazen uykusunu alamdıysa akşam çok uyandıysa akşamüstü bi kestiriyo gece de normalde 9da uyuyo bazen 10 u buluyo gece de en az 3 sefer kalkıyo bazen saat başı uyanıyoruz kapris yapıyo bana işte.
son iki haftadır mert'in de uyku duzeni tamamen değişti,sabah 8,30-9 civari kalkıyor.
kahvaltısını yapıp,oynuyoruz.12 gibi yoğurdunu yıyor.
12,30 gibi uyuyor.2,5 yada 3 saat suruyor uykusu
uyanınca çorbasını yiyor.
5,30 gibi meyvesini veriyorum.
7 ,30 gibi bizim yemeklerden tırtıklıyor ama az,
8,30 devam sutuile hazırladığım tahıllı muhalebisini yada sutlacını yıyor,
9.00 uyuyor
gece bol bol uyanmaca ve emmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?